C chen010189 New member 27/8/06 #127 ../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif../images/Emo205.gif../images/Emo60.gif../images/Emo118.gif גן חיות, מה
../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif../images/Emo205.gif../images/Emo60.gif../images/Emo118.gif גן חיות, מה
L limors2 Active member 27/8/06 #137 וואאאהההוו!../images/Emo54.gif אווווווללללל דה וואאאייייי פרום ממפיס טנסיייי לא מכירה תשאר.
T tkuihehr New member 27/8/06 #192 מעניין אם יגיע לפסגה כמה זמן הוא כבר צועד? איזה חמישה שבועות? וכמה גבוה הוא הגיע? היה לו יותר מזה? לא יודע למה, אבל השיר הזה לא עולה מהר כמו שציפיתי, אז אני מניח שהוא יתקשה מאוד להגיע לפסגה, אבל חכי, הוא עדיין מטפס, לאט אומנם, אבל מטפס...
מעניין אם יגיע לפסגה כמה זמן הוא כבר צועד? איזה חמישה שבועות? וכמה גבוה הוא הגיע? היה לו יותר מזה? לא יודע למה, אבל השיר הזה לא עולה מהר כמו שציפיתי, אז אני מניח שהוא יתקשה מאוד להגיע לפסגה, אבל חכי, הוא עדיין מטפס, לאט אומנם, אבל מטפס...
T tkuihehr New member 27/8/06 #226 נכון ,לא מספיק אבל עדיין הוא מצויין, אז שיושמע, ולא משנה באיזה מקום
L limors2 Active member 27/8/06 #231 ../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif חבל שהוא לא פלויילסט כמו דני קליפורניה
ס סינטטית New member 27/8/06 #169 רד הוט!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני רואה שהצטרפתי בדיוק בזמן!!
R RJlake New member 27/8/06 #181 אהא! למרות שצורם לי לשמוע אותו ככניסה חדשה או בכלל במצעד.... שהיא אומרת בסוף "ביי תום" זה מזה צובט בלב
אהא! למרות שצורם לי לשמוע אותו ככניסה חדשה או בכלל במצעד.... שהיא אומרת בסוף "ביי תום" זה מזה צובט בלב
L limors2 Active member 27/8/06 #184 לא שמתי לב לפני זה ל"ביי תום" קראתי היום כתבה על השיר ועליה מלפני כמה ימים, ועכשיו השיר ריגש אותי הרבה יותר..
לא שמתי לב לפני זה ל"ביי תום" קראתי היום כתבה על השיר ועליה מלפני כמה ימים, ועכשיו השיר ריגש אותי הרבה יותר..
T tkuihehr New member 27/8/06 #159 שמת את זה במקום הנכון <<האבטיח לא יצא טוב, הוא טוב בבודדים, מוזר לראות אותו כל כך הרבה. אולי עוד מעט, כשייכנסו לשם השירים ויתנו קצת רווח בינהם אני אקבל ויהיה נחמד...>>
שמת את זה במקום הנכון <<האבטיח לא יצא טוב, הוא טוב בבודדים, מוזר לראות אותו כל כך הרבה. אולי עוד מעט, כשייכנסו לשם השירים ויתנו קצת רווח בינהם אני אקבל ויהיה נחמד...>>