T tkuihehr New member 27/8/06 #243 ועכשיו מקומות שאנחנו לא מכירים מהמצעד של יום חמישי [לא שמעתי ולא נכתב כאן, ועכשיו נדע..., איפה הגבוהים?]
ועכשיו מקומות שאנחנו לא מכירים מהמצעד של יום חמישי [לא שמעתי ולא נכתב כאן, ועכשיו נדע..., איפה הגבוהים?]
T tkuihehr New member 27/8/06 #277 לא נכתבו כולם נכתבו החמישיה השניה, והפסגה, איפושהו באמצע היו חסרים כמה, ועכשיו אנחנו יודעים אותם [חוצמזה ,אני הייתי בשרשור ההוא]
לא נכתבו כולם נכתבו החמישיה השניה, והפסגה, איפושהו באמצע היו חסרים כמה, ועכשיו אנחנו יודעים אותם [חוצמזה ,אני הייתי בשרשור ההוא]
T tkuihehr New member 27/8/06 #285 וזה רק מתרבה ככה אמור להיות תמיד, אבל לא תמיד כזה מצליח, לא תמיד יש כלכך הרבה אנשים...
C chen010189 New member 27/8/06 #258 נחמד פה../images/Emo3.gif אבל בגלל ששמעתי את החלק הזה של המצעד כבר אתמול ובגלל שאני עייפה אני חייבת ללכת לעצום קצת עיניים (קצת... עלק...) אני אחזור לקראת 1 ככה לשמוע את אסף אני מקווה... אם אני באמת רק אנמנם ולא ארדם! יאללה אז לכל מקרה שיהיה לכם לילה טוב וזה הפורום הכי כיף פה הדר את שולטת
נחמד פה../images/Emo3.gif אבל בגלל ששמעתי את החלק הזה של המצעד כבר אתמול ובגלל שאני עייפה אני חייבת ללכת לעצום קצת עיניים (קצת... עלק...) אני אחזור לקראת 1 ככה לשמוע את אסף אני מקווה... אם אני באמת רק אנמנם ולא ארדם! יאללה אז לכל מקרה שיהיה לכם לילה טוב וזה הפורום הכי כיף פה הדר את שולטת
B b o n c h New member 27/8/06 #286 את יכולה לסמוך עליי ../images/Emo13.gif אבל אנשים אתם לא נוטשים אחרי המצעד!!!! חסר לכם!!!!!!!!!!!!!