טוב..נסמוך עלייך..
ג גינגימניה New member 27/8/06 #269 הדר..../images/Emo13.gif מחר סינגלס איתך, נכון? אז תעשי שמח כמו ביום ראשון שבוע שעבר,היה תענוג להאזין לך ככה.
הדר..../images/Emo13.gif מחר סינגלס איתך, נכון? אז תעשי שמח כמו ביום ראשון שבוע שעבר,היה תענוג להאזין לך ככה.
T tkuihehr New member 27/8/06 #288 כן, לגמרי, מצטרף לבקשה ../images/Emo45.gif אבל מצד שני, אי אפשר לבקש ממנה להיות שמחה, זה אדרנלין שהיא מקבלת רק כשהיא נכנסת מתחת למקרופון [או מעל] אז אני פשוט אאחל לך הדר, להיות שמחה במיוחד מחר , כי ברור שזה משפיע גם עלינו...
כן, לגמרי, מצטרף לבקשה ../images/Emo45.gif אבל מצד שני, אי אפשר לבקש ממנה להיות שמחה, זה אדרנלין שהיא מקבלת רק כשהיא נכנסת מתחת למקרופון [או מעל] אז אני פשוט אאחל לך הדר, להיות שמחה במיוחד מחר , כי ברור שזה משפיע גם עלינו...
L limors2 Active member 27/8/06 #300 ../images/Emo45.gif ומצטרפת גמכן../images/Emo54.gif יותר מראשון שעבר!
T tkuihehr New member 27/8/06 #318 8 שבועות?!?! מוגזם טיפה לא? לא מגיע לו מקום שני שבוע הבא?? אני לא אוהב את הפסגה, אשמח אם תשתנה, והפסגה תרד מקום אחד למטה או משהו.....
8 שבועות?!?! מוגזם טיפה לא? לא מגיע לו מקום שני שבוע הבא?? אני לא אוהב את הפסגה, אשמח אם תשתנה, והפסגה תרד מקום אחד למטה או משהו.....
L limors2 Active member 27/8/06 #302 הראל סקעת- משהו ממני שונאת שהופכים תסדר ברגע האחרון והורסים לי תשרשור
T tkuihehr New member 27/8/06 #313 גם אני שונא שמשנים דברים, אבל קורה, לא נורא, נסתדר אם הסתדרנו עם זה שהשיר הזה במקום הראשון, השאר זה כבר שטויות... בעעע
גם אני שונא שמשנים דברים, אבל קורה, לא נורא, נסתדר אם הסתדרנו עם זה שהשיר הזה במקום הראשון, השאר זה כבר שטויות... בעעע