אז אני ימשיך - שרי - עכשיו או לעולם לא?
B backstreet girl New member 21/2/04 #103 סתם פקצע..... ראיתי כמה סרטוניםשל תשוקות עכשיו וראיתי עד כמה היא מגעילה.... ג'סיקה .... חמודה ומתוקה או מטומטמת שזה פשוט מכה.....
סתם פקצע..... ראיתי כמה סרטוניםשל תשוקות עכשיו וראיתי עד כמה היא מגעילה.... ג'סיקה .... חמודה ומתוקה או מטומטמת שזה פשוט מכה.....
I I n n u e n d o New member 21/2/04 #104 היא חמודה עכשיו שראיתם את ג'סיקה בכמה וכמה פרקים לדעתכם היא יותר טובה מהראשונה או לא
L LauraLF New member 21/2/04 #105 כן , בהחלט ג'סיקה 2 טובה יותר.. האם גוון ואית'ן יתחתנו או שהוא יבחר בתרזיטה ? *בקסטריט גירל למדה ממני לעשות חרוזים.. סתאאאםםםם*
כן , בהחלט ג'סיקה 2 טובה יותר.. האם גוון ואית'ן יתחתנו או שהוא יבחר בתרזיטה ? *בקסטריט גירל למדה ממני לעשות חרוזים.. סתאאאםםםם*
P python 4 New member 21/2/04 #107 ברצון רב (במיוחד האנק2) איך אתם מעדיפים את בת' - מלצרית או רצחנית?
S shuis4ever New member 21/2/04 #108 כל עוד היא רחוקה מלואיס, זה באמת לא משנה לי. שינוי מפתיע בעלילה- פילאר בהריון מטיסי או קיי ומיגל תאומים סיאמים שהופרדו?
כל עוד היא רחוקה מלואיס, זה באמת לא משנה לי. שינוי מפתיע בעלילה- פילאר בהריון מטיסי או קיי ומיגל תאומים סיאמים שהופרדו?
P python 4 New member 21/2/04 #109 קיי ומיגל תאומים סייאמים זה יהיה מפתיע כי האחד לטיני והשנייה אשכנזיה. פילאר בהריון מטיסי לא יפתיע אותי בכלל - שרלילה ושרליל שכמותם? קיי - 1, 2, 3 או 4?
קיי ומיגל תאומים סייאמים זה יהיה מפתיע כי האחד לטיני והשנייה אשכנזיה. פילאר בהריון מטיסי לא יפתיע אותי בכלל - שרלילה ושרליל שכמותם? קיי - 1, 2, 3 או 4?
S shuis4ever New member 21/2/04 #113 יש לי התלבטות קשה בין כל הראסלס. מה יש להגיד, כנראה IT RUNS IN THE FAMILY... אבל נלך על ויטני. כשהיא מנסה לבכות היא גורמת לי לתהות מה המלהקת חשבה לעצמה.
יש לי התלבטות קשה בין כל הראסלס. מה יש להגיד, כנראה IT RUNS IN THE FAMILY... אבל נלך על ויטני. כשהיא מנסה לבכות היא גורמת לי לתהות מה המלהקת חשבה לעצמה.
S someone out there New member 21/2/04 #115 בן מסטרז! ג'וליאן רולזזזזז.... מתה על השחקן וגם על הדמות הקומית שהוא עושה ולשאלה- מהי הדמות המופרכת ביותר בהרמוני?
בן מסטרז! ג'וליאן רולזזזזז.... מתה על השחקן וגם על הדמות הקומית שהוא עושה ולשאלה- מהי הדמות המופרכת ביותר בהרמוני?
B Bow Wow2004 New member 21/2/04 #116 אתם מתעקשים להמשיך ת'משחק הזה, אה? אז תמשיכו מכאן: הדמות המופרכת בהרמוני היא שרידן כמובן. שאלה: איב - שזירה או פיאה?
אתם מתעקשים להמשיך ת'משחק הזה, אה? אז תמשיכו מכאן: הדמות המופרכת בהרמוני היא שרידן כמובן. שאלה: איב - שזירה או פיאה?