משחק הסקרים

Bow Wow2004

New member
חלום

בלהות! על מי נאמ: עליה השלום, ת.נ.צ.ב.ה, יהיה זכרה ברוך שפטרנו? אנג'ל ברט או שרידן?

shuis4ever

New member
טוב....

מחליפים משחק: והפעם---הרחבה של המשפטים הכי מאוסים בתשוקות
התחלתי- FATE FATE FATE FATE

backstreet girl

New member
עכשיו הכול ברור לי........

איזה רומן אתם מעדיפים? את הרומן של אייבי וסם או את של איב וג'וליאן.....?

משפטים מעצבנים במיוחד

אית'ן: אבל אני אוהב את גוון!!! צ'ריטי: evil evil evil וויטני: אני לא אוהבת את צ'אד!

shuis4ever

New member
עודדדדדדד...

אייבי: לך לעזאזל, ג'וליאן! תרזה: אית'ן אוהב אותי, אני יודעת. עכשיו הוא רק צריך להבין את זה... צ'אד: ויטני, פעם אחת בחיים תתמודדי עם מה שאת מרגישה! ויטני: טניס טניס טניס טניס טניס. טיסי: איזה מזל שהאישה שלי לא כזו. את איב- את כליל השלמות, כל כך אמינה, תמיד אפשר לסמוך עליך, אף פעם לא תבגדי באף אחד, לא במשפחה לא בחברים, ובטח שלא ב*גרייס*. (כאילו זה לא הורג אותכם שהוא אשכרה מתאר את מה שהיא עושה כל הזמן. יענו במקרה. גם גרייס עושה את זה. זה מוציא אותי מדעתי!!!!!!)

Bow Wow2004

New member
ככה זה - ליצור רגשות אשם

לפני שאיב התחילה לבגוד בגרייס, גרייס לא השתינה לכיוון שלה. פתאום היא התחילה לשבח אותה על כמה שהיא חברה טובה והכל. או שהבנות של איב כל הזמן מזכירות שהן לא היו רוצות אמא עם עבר חרא ומזל שאמא שלהם לא הייתה כזאת וכו' וכו'...

I n n u e n d o

New member
חחחח נכון

פתאום מגלים שגרייס מאוהבת באיב סם הסנדק של וויטני. לפעמים אין קשר בין הדמויות ופתאום מתגלה קשר חדש סם אמר שהוא את וויטני מאוד[בתור הסנדק שלה] אבל אף פעם לא ראיתי דיאלוג של וויטני וסם שנמשך יותר מחצי דקה.

LauraLF

New member
אני אומרת ש

פייר רוז'ה ואנטואן אף פעם לא אמרו: זה נגמר שרידן קריין , הלילה את תמותי וכמו שאמא של..אומרת : מייקל , כפרה עלייך ,נרדמת? זה לא חלק מהחתימה שלי אני סתם מוסיפה את זה לכל הודעה אני פשוט בשוונג.

למעלה