משחק

Itay Simons

New member
../images/Emo124.gifמשחק../images/Emo70.gif

אתם בטח מכירים את זה, אבל אני עושה שינוי קל
יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר רק עם שירים של נייטוויש. עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר. על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

Itay Simons

New member
אני ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? End of All Hope האם יהיו לי חיים מאושרים? Once Upon A troubador מה אנשים באמת חושבים עליי? Beauty of the Beast האם אנשים חושקים בי בסתר? Passion and the Opera
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Stargazers מה אני צריך לעשות עם חיי? Walking In the Air עצה טובה בשבילי: Wanderlust מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Eva
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Riddler איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? While Your Lips Are Still Red ובהלוויה שלי? Live to Tell the Tale האירוניה
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Devil And the Deep Dark Ocean איך יהיה לי מחר? Deep Silent Complete למה אני כאן? Slaying the Dreamer בתור מה אנשים יזכרו אותי? Nemo
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Lagoon האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Higher Than Hope איך תהיה השנה הזו? Ever Dream נו, כשזה רק עם שירים של נייט זה צולע מעט, אבל יצאו כמה מצחיקים

היויו

New member
טוב נו, למה לא? ../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי?Dead boy's poem :-O האם יהיו לי חיים מאושרים?Phantom of the opera... OMG מה אנשים באמת חושבים עליי?She is my sin האם אנשים חושקים בי בסתר?Away
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Ever Dream מה אני צריך לעשות עם חיי?The Poet an the Pendulum
עצה טובה בשבילי:Sleeping Sun מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Two for Tragedy מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Beauty and the beast איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?למרות שזה כבר לא יקרה, זה מה שיצא: Deep Silent Complete ובהלוויה שלי?Sleeping Sun :-O (Live)...
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Feel for you
איך יהיה לי מחר?Sleepwalker (לא ממש מתאים למבחן
) למה אני כאן? Nightwish
אני הסולן הבא...חחח בתור מה אנשים יזכרו אותי?Passion and the Opera איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Fantasmic part3 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Bless the child איך תהיה השנה הזו?Moondance תשמעו , יצא לי לא משהו. אפשר עוד פעם ??

blacknwhite

New member
חחח דווקא יצאו לך כמה משעשעים../images/Emo6.gif

לגבי ever dream- לך על זה
לגבי two for tragedy- קצת חבל\= (
) (יותר מדי סמיילים בהודעה אחת. אבל נו, זה אני) לגי dead boy's poem- האמת, די שחקת אותה

היויו

New member
שלא לדבר על זה שב"מה אני צריך לעשות בחיי"

קיבלתי את TPATP... עוד לא החלטתי אם זה טוב או רע:-S חוץ מזה - אני מוגבל סמיילית - בגלל זה יצא לי ככה

אני

איך העולם רואה אותי? eva האם יהיו לי חיים מאושרים? end of all hope מה אנשים באמת חושבים עליי? bare grace misary האם אנשים חושקים בי בסתר? walking in the air איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? angel fall first מה אני צריך לעשות עם חיי? oceansoul עצה טובה בשבילי: over the hills and far away מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Devil & The Deep Dark Ocean מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Once Upon A Troubador איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? LAPPI ובהלוויה שלי? Sacrament of Wilderness איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Gethsemane איך יהיה לי מחר? Know Why the Nightingale Sings למה אני כאן? Elvenpath בתור מה אנשים יזכרו אותי? Dead Boy's Poem (
) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Kuolema Tekee Taitelijan האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Moondance איך תהיה השנה הזו? Forever Yours

blacknwhite

New member
dead boy's poem" הא?../images/Emo8.gif

יפה לך:) אבל השאלה על חיים מאושרים היתה משעשעת

Blade Of Fire

New member
נו.. מצ'עמם...

איך העולם רואה אותי?The Phantom Of The Opera האם יהיו לי חיים מאושרים?Away מה אנשים באמת חושבים עליי?Dark Chest of Wonders האם אנשים חושקים בי בסתר?Stargazers איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?The Kinslayer מה אני צריך לעשות עם חיי?Lappi-Lapland II Witchdrums מעניין.... עצה טובה בשבילי:Slaying The Dreamer
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Bless the Child מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? devil & the deep dark ocean איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Kuolema Tekee Taiteilijan חתונה בפינלנד, אניבאדי? ובהלוויה שלי? The Carpenter איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Ever Dream איך יהיה לי מחר? Over the Hills and Far Away למה אני כאן? FantasMic בתור מה אנשים יזכרו אותי? Amaranth תודה אנשים! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Moondance האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Astral Romance כנראה אם הם באים מהחלל... איך תהיה השנה הזו? Dead To The World שאני אתחיל לחשוש?!

The Cat Woman

New member
איזה צחוקים, שיואוווו....... ../images/Emo3.gif יצא לי מגניב

איך העולם רואה אותי? Beauty & the Beast האם יהיו לי חיים מאושרים? Ever Dream
מה אנשים באמת חושבים עליי? Sacrament Of Wilderness האם אנשים חושקים בי בסתר? Wish I Had An Angel
מה זה אמור להביע? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Ghost Love Score יופי, שיר שאין לכותרת שלו שום משמעות...
מה אני צריך לעשות עם חיי? Come Cover Me מממ.... טווווווווב...... עצה טובה בשבילי: Wanderlust זה אומר שאני צריכה לטוס כברררר
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Stargazers נקודה למחשבה- זו לא דעתי אם זה לפי השאפל בווינאמפ... מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Over the hills and far away הייתי בטוחה שיצא פלאנט הל
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Bare Grace Misery נשמע מבטיח. =\ ובהלוויה שלי? Dead to the world
זה רצח אותי מצחוק! *כפל משמעות. יאיי* איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Know Why the Nightingale Sings O_ס איך יהיה לי מחר? Planet hell
זה ממש מתחיל להפחיד אותי. למה אני כאן? Feel For You בתור מה אנשים יזכרו אותי? Sleeping Sun הווו זה יצא כזה רגשני...
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? She is my sin הוא גם ככה נתקע לי בראש כל יום ויום. איתי עד! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Astral Romance אמאלההההה........ איך תהיה השנה הזו? Beauty Of The Beast זה בערך השיר שאני הכי מזדהה איתו...

blacknwhite

New member
טוב, שווה נסיון../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? delain-forzen הה?:S האם יהיו לי חיים מאושרים? theatre of tragedy- angelique אין לי שמץ מה זה אומר... מה אנשים באמת חושבים עליי? nightwish-ocean soul
האם אנשים חושקים בי בסתר? nightwish-cadence of her last breath לא נראה לי
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? sonata arctica- kingdom for a heart חח זאת הצעה לעסקה?
מה אני צריך לעשות עם חיי? nightwish- amaranth אין בזה טיפת הגיון... עצה טובה בשבילי: avantasia- the final sacrifice מה?
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? after forever-digital deceit אני מכחישה
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? nightwish- the poet and the pendulum
(ולמה יוצאים לי כל החדשים של נייט?) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? within temptation- never ending story ובהלוויה שלי? lacuna coil- what I see איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? nightwish -wanderlust
אם הכוונה לתומאס, הם קלעו
איך יהיה לי מחר? the gathering- leaves אבל מחר יהיה כיף... איתכם! למה אני כאן? nightwish- the wayfarer כי זה היה בדרך?
בתור מה אנשים יזכרו אותי? epica- run for a fall זה לא נראה לי טוב... איזה שיר יתקע לי בראש מחר? kamelot- mourning star נחיה ונראה
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? nightwish- forever yours
איך תהיה השנה הזו? after forever- between love and fire

blacknwhite

New member
ואני כמובן, מוכשרת שכמוני, פספסתי את מה שכתבת

בהדגשה
ועשיתי עם פלייליסט לא רק של נייטווויש. כל הכבוד ענבר. (זה בגלל שישנתי הלילה ממש מעט בגלל הארי פוטר
) לעשות שוב או סתם לצאת נעל?

Liquid Dreams

New member
הממ.

איך העולם רואה אותי? Dead Boy's Poem נהדר האם יהיו לי חיים מאושרים? Higher Than Hope יאי>< מה אנשים באמת חושבים עליי? Nemo לעזאזל עם אנשים. האם אנשים חושקים בי בסתר? Angels Fall First הממ איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 10th Man Down הממ O_ם מה אני צריך לעשות עם חיי? Stargazers אה? עצה טובה בשבילי: Lappi הרשו לי לגחךXD מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Eva לעזאזל. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Wish I Had An Angel הממ איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Sleeping Sun יאי ובהלוויה שלי? End of All Hope לאO_O איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Astral Romance אע טוב איך יהיה לי מחר? Come Cover Me לא נראה לי למה אני כאן? Creek Mary's Blood אממ.... בתור מה אנשים יזכרו אותי? Tutankhamen XDD איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Wishmaster לא יקרה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Romanticide אע, טוב איך תהיה השנה הזו? Sacrament of Wilderness טובXD

blacknwhite

New member
טוב, תקשיבי...

את לא *באמת* מצפה שתקבלי תשובה אופטימית לשאלה "האם החיים שלי יהיו מאושרים", כשהתשובה צריכה להיות שיר של נייטוויש, נכון?
(כלומר, אלא אם כן תפלי על know why the nightingake sings
)

Itay Simons

New member
ואם כבר...

תעשו גם של כל הפלייליסט!
יותר מעניין :) איך העולם רואה אותי? Iron Maiden - The Number Of The Beast האם יהיו לי חיים מאושרים? Therion-Flesh of the Gods מה אנשים באמת חושבים עליי? Sonata Arctica-The Boy Who Wanted to Be A Real Puppet
האם אנשים חושקים בי בסתר? Nightwish-Wish I Had An Angel איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Helloween-Push מה אני צריך לעשות עם חיי? Dire Straits-Romeo And Juliet עצה טובה בשבילי: Sonata Arctica-Don't Say A Word תכלס
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Metallica-Master of Puppets מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Epica-Adyta
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Aina-Rape of Oria אאוץ'
ובהלוויה שלי? Tori Amos-Sweet Dreams
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Frank Zappa-Catholic Girls
איך יהיה לי מחר? Gwar-Penguin Attack
למה אני כאן? Scorpions-Wind of Change בתור מה אנשים יזכרו אותי? Pink Floyd-High Hopes איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Arch Enemy-We Will Rise האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Dimmu Borgir-The Old Man's Child
איך תהיה השנה הזו? Iron Maiden-Flight of Icarus יצא משעשע

שקרן!! יותר מדי טוב ../images/Emo6.gif

תודה, תודה שתחמנת את הPlayList
טוב, כרגע (אחרי שצרבתי כמויות על DVD כדי לרוקן את הHDD) לא נשאר לי יותר מדי, רק כל NW, קצת WT ואפיקה החדש. אז זה ייצא בערך אותו דבר

Amir Noy

New member
../images/Emo26.gifעונה ברוח הרעיון של איתי ../images/Emo140.gif

איך העולם רואה אותי?Delain - See Me In Shadow האם יהיו לי חיים מאושרים?Bullet For My Valentine - All These Things I Hate (Revolve Around Me) מה אנשים באמת חושבים עליי?Within Temptation - Hand Of Sorrow האם אנשים חושקים בי בסתר?Aopcalyptica - Somewhere Around Nothing איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Liknin Park - Breaking The Habit מה אני צריך לעשות עם חיי?Nightwish - Forever Yours עצה טובה בשבילי:Evanescence - Tourniquet מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Sonata Arctica - The Power of One מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Within Temptation - Mother Earth איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Metallica - Feul ובהלוויה שלי?Wintersun - Death And The Healing איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?AFI - Miss Murder
איך יהיה לי מחר?Stratovarius - Forever Free למה אני כאן?30Seconds To Mars - The Kill מוהאהאהאה
בתור מה אנשים יזכרו אותי?Nighwish - (s)He Is My Sine מעולה
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Iron Maiden - Brave New World האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Leaves Eyes - Elegy איך תהיה השנה הזו?System of a down - Toxicity הזוי לגמרי

Amir Noy

New member
שלי...../images/Emo9.gif...../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי?Beauty of the Beast: Long Lost Love/One More Night to Live/Christabel מה זה אומר?
האם יהיו לי חיים מאושרים?The Kinslayer שכה אחיה..
מה אנשים באמת חושבים עליי?A Return to the Sea [*] האם אנשים חושקים בי בסתר?Tutankhamen מה זה אמור להביע?
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Gethsemane איך אני מוצא את הקשר שלי עם ישו עכשיו?
מה אני צריך לעשות עם חיי?Swanheart נמנ
עצה טובה בשבילי:Wishmaster אחרי שראיתי הארי פוטר בהחלט שקלתי את זה
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Slaying the Dreamer שכה יהיה לי טוב...
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Angels Fall First דיימט XD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Deep Silent Complete אההה?
ובהלוויה שלי?Romanticide זה טוב או רע?
איזה סוג אישה אני אוהב?Wanderlust יכול להיות
איך יהיה לי מחר?End of All Hope ~קופץ מקומה רביעית~
למה אני כאן?Bless the Child אההה?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?Dead Gardens מטריד
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Feel for You לא חושב...
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Sleeping Sun אוקי...Oo" איך תהיה השנה הזו?Beauty and the Beast עד אכזבה אה??

למעלה