משחק

עונה.

יו כמהזמן לא הייתי פה++ איך העולם רואה אותי?Stargazers האם יהיו לי חיים מאושרים?Sacrament of wilderness[live] מה אנשים באמת חושבים עליי?Passion and the opera XD האם אנשים חושקים בי בסתר?Dead Gardens איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Wishmaster מה אני צריך לעשות עם חיי?Beauty of The Beast עצה טובה בשבילי:Forever Yours מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?She Is My Sin X_X מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Beauty & The Beast איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?The Siren ובהלוויה שלי?Ever Dream איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Creek Mary's Blood וטפ?XDDD איך יהיה לי מחר?Slaying The Dreamer יוהו מחר אני ארצח מישהו
למה אני כאן?I Wish I had An Angel בתור מה אנשים יזכרו אותי?Sleeping Sun איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Moondance האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?The Phantom of The Opera איך תהיה השנה הזו?Romanticide יצא קצת מוזרXD

mary06

New member
../images/Emo192.gif

איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי?Sacrament Of Wilderness האם אנשים חושקים בי בסתר?Crownless..ווטאף.. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Wish I Had An Angel..מה?! זה השיר שאני הכי לא סובלת שלהם! הוא רק עושה אותי עצבנית, לא מאושרת /: מה אני צריך לעשות עם חיי? The Siren..ממ.. עצה טובה בשבילי:Angels Fall First מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Away מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Bare Grace Misery איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Swanheart../: ובהלוויה שלי?Once Upon A Troubadour איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Creek Mary's Blood..הווינאמפ חושב שאני לסבית
איך יהיה לי מחר?Deep Silent Complete..דווקא טוב :) למה אני כאן?She Is my Sin בתור מה אנשים יזכרו אותי?Wishmaster איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Ever Dream..אחלה! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Over The Hills And Far Away..חחח תכלס החברה הכי טובה בחול עכשיו וחוזרת מחר :) איך תהיה השנה הזו?Nightquest..מגניב אוף נראה לי עם הפלייליסט המלאה יצא יותר מעניין :)

mary06

New member
../images/Emo46.gif

נעלמו לי שניים..ואני לא זוכרת כבר..שיהיה

שלי

איך העולם רואה אותי?
End Of All Hope האם יהיו לי חיים מאושרים?Devil & the Deep Dark Ocean מה אנשים באמת חושבים עליי?Nemo האם אנשים חושקים בי בסתר?Elvenpath איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Two For Tragedy
מה אני צריך לעשות עם חיי?Beauty Of The Beast עצה טובה בשבילי:Walkin in the Air
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? לגמרי..Wanderlust מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Lagoon איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Dead Boy's Poem
ובהלוויה שלי?Crownless איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?The Phantom Of The Operaחח הוא באמת סקסי
איך יהיה לי מחר?Ocean Soul למה אני כאן?Fantasmic בתור מה אנשים יזכרו אותי?Stargazers איזה שיר יתקע לי בראש מחר?A Return to the Sea האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Higher than Hope איך תהיה השנה הזו?Wish I Had An Angel

אלאנקה

New member
שליP:

איך העולם רואה אותי? angels fall first האם יהיו לי חיים מאושרים? Deads Boy poem מה אנשים באמת חושבים עליי?Wanderlust האם אנשים חושקים בי בסתר?A return to the sea זה אומר לא, אני מניחה-.- איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The Carpenter מה אני צריך לעשות עם חיי? Beauty and the Beast עצה טובה בשבילי: Asrel Romance מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? End of all Hope מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Dead th the Wourld
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Tutankhamen
ובהלוויה שלי? Feel for you... זה לא אומר להיות הפוך? :S איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Dead Gardens עזבו בנ"א, גנים
איך יהיה לי מחר?Phantom of the Opere למה אני כאן?Kuolema Tekke Taiteilijan כמובן, אלא מה..
בתור מה אנשים יזכרו אותי?Sleeping Sun איזה שיר יתקע לי בראש מחר?The Siren האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Deep Silent Complete איך תהיה השנה הזו?Dark Chest of Wonders

האאא!! מגניבבבבב!! DDD:

איך העולם רואה אותי?Wanderlust האם יהיו לי חיים מאושרים? Wishmaster מה אנשים באמת חושבים עליי? Dead To The World האם אנשים חושקים בי בסתר? She Is My Sin איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The Pharao Sails to Orion מה אני צריך לעשות עם חיי? Dead Gardens עצה טובה בשבילי: Forever Yours מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Ever Dream מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Know Why the Nightingale Sings איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? End Of All Hope LOLLLLLLLLL ובהלוויה שלי? Wish I Had An Angel האהאהאאה איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? The Kinslayer XD איך יהיה לי מחר? Kuolema Tekee Taiteilijan למה אני כאן? Beauty And The Beast XD בתור מה אנשים יזכרו אותי? Devil & the Deep Dark Ocean האהאהאהאאהאהאהאהא איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Bare Grace Misery האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Feel for you איך תהיה השנה הזו? Come Cover Me

עכשיו הכל!!!

איך העולם רואה אותי? Evanescence - Call Me When You're Sober האם יהיו לי חיים מאושרים? Key to My Fate-EDGUY מה אנשים באמת חושבים עליי? Farewell-Avantasia האם אנשים חושקים בי בסתר? Over the Hills And Far Away האהא איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Legacy of Kings-Hammerfall מה אני צריך לעשות עם חיי? HIM - venus (in our blood) עצה טובה בשבילי: Say My Name-Within Temptation מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Ghost Of Perdition-Opeth מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? My Pledge of Allegiance No. 2: The Tempted Fate-After Forever איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? For The World To Dictate Our Death-Dimmu Borgir ובהלוויה שלי? The Serpentine Offering- Dimmu Borgi איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? For the sake of revenge-Sonata Arctica איך יהיה לי מחר? Sacred Hell- EDGUY למה אני כאן? The Haunting (Somewhere In Tim-Kamelot בתור מה אנשים יזכרו אותי? A Feast For The Vain-Kamelot איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Tristania - The Wretched האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Raise the Hammer(Instrumental) איך תהיה השנה הזו? Warriors of Faith-Hammerfall LOLLLLL

phoenix2000

New member
נו שיהיה

איך העולם רואה אותי? Where Were You Last Night ... מעניין האם יהיו לי חיים מאושרים? Ever Dream מה אנשים באמת חושבים עליי? The Kinslayer מי, אני? האם אנשים חושקים בי בסתר?Ghost Love Score - רוחות אוהבות לזיין
(אני מתעקש על התרגום הזה לשיר XD) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Ocean Soul מה אני צריך לעשות עם חיי?Two For Tragedy עצה טובה בשבילי:Sleepwalker מממ.... ננסה את זה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?The Pharaoh Sails To Orion אההההה!!!!!!!!!!! לא סובל את זה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?White Night Fantasy אאוץ! איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Beauty Of The Beast
זה אומר שאני אתחתן עם מכוערת או שאיזו כוסית תתחתן איתי? ובהלוויה שלי?Dead Gardens אני רוצה לראות את זה איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Bless The Child
פדופיליה איך יהיה לי מחר? Return to the Sea... מיד למה אני כאן?Wishmaster בתור מה אנשים יזכרו אותי?She Is My Sin
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?The Forever Moments
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Riddler מה זה אומר? איך תהיה השנה הזו? Day for ghosts... האמת שזה של delain אבל זה נכח ברשימה וזה מה שיצא. אבל השיר הבא של נייטוויש שיצא לי: Angels Fall First ואין לי מושג מה זה אומר טוב, זהו. אני זז לצבא עד יום שני הבא.

למעלה