משחק

lacrimosa girl

New member
ואתה מספר את זה ~לי~??

זו שהשחיתה את זמנה בחודש וחצי האחרונים בבצפר על הקלדת ניתוחי שירים במחשבים?
[או שבכללי לא ישנה 3 חודשים וניתחה שירים
]

Shusho

New member
חח אוקיי יש לי זמן לשטויות

איך העולם רואה אותי? Crownless. בני זונות!! :( יבין מי שמכיר את התכנון לקעקוע שלי האם יהיו לי חיים מאושרים? Fell For You מה אנשים באמת חושבים עליי? Beauty and the Beast. אני מאוד מקווה שאני לא הביסט
האם אנשים חושקים בי בסתר? Nymphomaniac Fantasia חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Two For Tragedy כנראה שלא... מה אני צריך לעשות עם חיי? She Is My Sin עצה טובה בשבילי: Bless The Child או... קיי? מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Ever Dream מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Swanheart איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Kuolema Tekee Taiteilijan מאיזה דיסק השיר הזה?!! אני לא מכירה בכלל. ובהלוויה שלי? The Kinslayer איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? את עידן. סתם P: יצא לי Astral Romance איך יהיה לי מחר? Wishmaster אחלה, שיר מלחמה :| למה אני כאן? The Phantom Of The Opera בתור מה אנשים יזכרו אותי? Deep Silent Complete אף אחד לא יזכור אותי כאחת ששותקת
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Come Cover Me האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Carpenter, ולא הבנתי את השאלה איך תהיה השנה הזו? Stargazers, לא זוכרת על מה השיר מדבר אפילו

אהבתי :p

איך העולם רואה אותי?Bon Jovi - Fear אוי ואבוי.. האם יהיו לי חיים מאושרים?Manowar - Violence And Bloodshed שלא נדע.. מה אנשים באמת חושבים עליי?Soilwork - Cranking The Sirens דווקא אחלה שיר, אבל מה הקשר? האם אנשים חושקים בי בסתר?שבק ס' - יהיה פיצוץ. המ? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?שבק ס' - שום דבר לא כבד מדי..הממ..רמז? מה אני צריך לעשות עם חיי?טוב ראמשטיין לא נחשב אז :Led Zeppelin - Friends עצה טובה בשבילי:Bon Jovi - I Got The Girl חח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? AC/DC - Let Me Put My Love Into You חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Soilwork - Weapon Of Vanity איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Mudvayne - The Patient Mental חחח שירלי תירה בי :p ובהלוויה שלי?Orphaned Land - A Call To Awake(The Quest) הממ.. איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?מוקי - מי אמר אני. הא? איך יהיה לי מחר?Bon Jovi - Save A Prayer למה אני כאן?Machine Head - Spine בתור מה אנשים יזכרו אותי?שבק ס' - נופל וקם. המממ... איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Pantera - Slaughtered האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?מוקי - רוץ נתי...רמז...? :p איך תהיה השנה הזו? Mudvayne - Pushing Through תמיד ידעתם איך לעודד אותי...

האהא מגניב!:)

איך העולם רואה אותי?Bare Grace Misery האם יהיו לי חיים מאושרים?Wishmaster..(האהא חיים מאושרים עם רייסט,הא?
) מה אנשים באמת חושבים עליי?Beauty Of The Beast..
האם אנשים חושקים בי בסתר?Nightquest איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Deep Silent Complete...המ..טוב
מה אני צריך לעשות עם חיי?Fantasmic עצה טובה בשבילי:White Night Fantasy מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Swanheart..חחחח דווקא השיר השנוא עליי שלהם
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?The Wayfarer איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Nightwish...כמה אופטימי
ובהלוויה שלי?Sleeping Sun איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?High Hopes איך יהיה לי מחר?Romanticide למה אני כאן?Devil & the Deep Dark Ocean בתור מה אנשים יזכרו אותי?Over The Hills And Far Away איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Dead Gardens האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Slaying The Dreamer..חחח לא בדיוק לקחת
איך תהיה השנה הזו?Beauty And The Beast

LadySilkworm

New member
~הורסת שמחות~

זה אחלה משחק, רק חבל שכל השירים שלי נמצאים באייריבר. P:

danduuu

New member
טוב נו... אולי זה ישפר את המצב רוח קצת..

איך העולם רואה אותי? Tutankhamen האם יהיו לי חיים מאושרים? Sleepwalker מה אנשים באמת חושבים עליי? The Wayfahrer האם אנשים חושקים בי בסתר? Eva איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Ghost Love Score אני אבכה
מה אני צריך לעשות עם חיי? White Night Fantasy עצה טובה בשבילי: Crownless מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Swanheart אומייגאד..כ"כ
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Fantasmic איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Two For Tragedy
ובהלוויה שלי? Angels Fall First
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Ocean Soul די הכל יוצא פה ממש אני
איך יהיה לי מחר? End Of All Hope כמה שזה עצוב זה הצחיק אותי
למה אני כאן? Gethsemane בתור מה אנשים יזכרו אותי? Slaying The Dreamer
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Wishmaster האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Riddler איך תהיה השנה הזו? Moondance קיצר אין לי עתיד כזה מזהיר XD

danduuu

New member
ועכשיו עם כל השירים..

איך העולם רואה אותי? Never-Ending Story [WT] האם יהיו לי חיים מאושרים? A Voice In The Dark [Tacere] מה אנשים באמת חושבים עליי? End Of The Beginning [30STM] האם אנשים חושקים בי בסתר? Frontlines [Soulfly] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Forsaken [Queen Of The Damned Soundtrack] מה אני צריך לעשות עם חיי? Chasing Cars [Snow Patrol] עצה טובה בשבילי: Dat Twenty:Confrontation [Ayreon] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Edge Of Seventeen [הגרסא של לינדזי לוהאן
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Beyond Silence [Tacere] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Attack [30STM] ובהלוויה שלי? Dark Discovery [Evergrey] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Schrei [Tokio Hotel] איך יהיה לי מחר? Mother Earth [WT] למה אני כאן? Standing In The Rain [Billy Tallent] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Out To Sea [Smile Empty Soul] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? In Perfect Harmony [WT] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Ghost Love Score איך תהיה השנה הזו? Two Weeks In Hawaii-הו נשמע לי מעולה
[HelloGoodbye] יצא מעפן חחח

blacknwhite

New member
טוב, ועכשיו רק עם נייטוויש |נעל|../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? bye bye beuatiful הא?
טוב, לפחות אני יפה
(לא...) האם יהיו לי חיים מאושרים? two for tragedy- לא
מה אנשים באמת חושבים עליי? know why the nightingale sings!!!!!!!
האם אנשים חושקים בי בסתר? the poet and the pendulum לא נראה לי
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? wish I had an angel
מה אני צריך לעשות עם חיי? ever dream- תמיד לחלום, אה?
עצה טובה בשבילי: live to tell the tale
וואי, יש בזה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? the riddler
(אני יכולה לחשוב על דברים יותר קרובים, אבל לא כזה רחוק...) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? once upon a troubadour? הא? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? devil and the deep dark ocean אוי
ובהלוויה שלי? higher than hope
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? astral romance. נו טוב. (בגרסא של AFF) איך יהיה לי מחר? nightwish- יפה, קלעו בול
למה אני כאן? angels fall first אוווף
בתור מה אנשים יזכרו אותי? dead to the world
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? swanheart לא נראה לי
(בסוף זה עוד יקרה
) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? sleeping sun לא נראה לי... איך תהיה השנה הזו? high hopes כן, אה?

lacrimosa girl

New member
יצא לך מגניב XDD

אז, העולם רואה אותך כמישהי ש~הייתה יפה~ או ~יפה שעומדת למות~ או ~יפה שמתה~
, את תתאבדי מצער על בנך/תמימותך האבודה, אנשים חושבים עליך בתור החתימה שלך [אופטימית
], אנשים לא חושקים בך, לכי תאונני על מלאכים [
] כדי שתהיי מאושרת, תאבדי את אהובך כדי שחייך לא יהיו לשווא [ואז תיצרי מוזיקה מעולה, כמו תומאס!!] הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות הוא, שוב, מוזיקה, את סקרנית לדעתך, [אני הולכת על פשטנות
] תתחתני עם המוות [death has woven my wedding dress
] בואנה זה מסתדר יופי! כי אהובך ימות!! ההלוויה שלך לא קשורה, את אוהבת אנשים מתים, וכנראה מחר תאבדי את אהובך ואולי גם תמותי-
, את כאן בגלל אותה סיבה, ויזכרו אותך בגלל שאיבדת את התמימות שלך - את אהובך הנ"ל, ומחר יתקע לך בראש שיר אובדני והשמש השוקעת תבוא לקחת אותך- תתאבדי מחר. :) ולסיכום- high hopes. אכן אופטימי לגמרי XDDDD [ומשעשע איך שהכל הסתדר
]

lacrimosa girl

New member
~עלומה ותאוריות הקוסנפירציה.~

יש לי פרשנות חדשה לSS, תבוא בקרוב. ^^ [רמז: קשורה מאוד מאוד לאסטרל רומנס גרסת AFF ולנייטוויש השיר. :)]

blacknwhite

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

את פסיכית לחלוטין!
(את לא מבינה בכלל כמה צחקתי עכשיו)

lacrimosa girl

New member
לפחות זה הצחיק מישהו ../images/Emo3.gif

לדעתי זה לא אופטימי :) השאפל שלך לא אוהב אותך
אבל אני כן

blacknwhite

New member
זה לא שהשאפל לא אוהב אותי../images/Emo10.gif

זה פשוט שהשירים של נייטוויש אובדניים לחלוטין
(אבל הי! יצא לי Know why the nightingale sings!!!!! אחד מהדברים הכי נחמדים שאמרו לי בזמן האחרון זה שחושבים עלי כששומעים אותו
(מאיה
)) גם אני אוהבת אותך

למעלה