נשים, נשים, מה עלינו לעשות?

אש אש

New member
פעם אהבתי את הטעם החריף../images/Emo72.gif

פעם אהבתי את הגבר המחוספס
שהשאיר את הזיפים,ואפילו צעד במגפי בוקרים המראה הקשוח,ושיערו הפרוע המבט הזה בעיניים,שלא השאיר רמז או שניים אולי כי זה היה לפני הרבה שנים חשבתי שהם החזקים,עוד כשהיינו ילדים, לפני שהבנתי את היחס האחר שלו לנשים.
היום אני אוהבת את המראה של הגבר העדין הבייבי פייס המדהים, עם חיוך של ילד מקסים,והרוך שבפנים הרגישות שלו,ההתייחסות שלו העין שמסוגלת לדמוע שבי עמוק בפנים זה פשוט תמיד קורע,נוגע. היד הרכה,לטיפה נעימה,כן זה הגבר שבגברים זה שיודע מבין, נשמתן של נשים. גברים, נשים האם גם טעמכם השתנה,או משתנה עם השנים? כי פעם אהבתי חריף,היום עברתי למתוקים. אש

shelly1975

New member
אני אוהבת את השילוב של השניים

זה נותן איזון בין שני קיצונים. וזה סקסי ומושך בעיני.

אלמרה

New member
כמה רע לי כעת...

לא הייתי אפפעם מחוספס ולא נעלתי מגפי בוקרים מבטי מעולם לא היה קשוח ושיערי תמיד היה מסורק בקפידה חזק לא הייתי, ובכלל... היום אני לא נראה עדין כל כך... לא פני BייBי לי ולא חיוך של ילד מקסים. אז מה אם אני רק מעט רגיש, אמפאטי גם דומע בסרט עצוב (או שמח) יודע ואוהב ללטף כבר אמרתי? בקיצור לא מתאים לך איימי כמה חבל ורע לי... מקווה שמתאים לאישה אחרת, בשבילה השתניתי עם השנים... וגם אני כל כך אוהב את המתוקים...

אש אש

New member
לא היית מחוספס?../images/Emo12.gif

נולדת עדין, כבר אחרי שיפשוף בנייר שיוף 0 חחח אז נולדת כמו שאני היום אוהבת היום,כאן ועכשיו מה מעניין הפעם? מה חשוב העבר? אם היום אני רוצה עתיד? אני כבר מצאתי אחד כמוך אשאיר אותך לאחרת שכמוני אותך מחפשת. לא את הפעם,את היום שייקח אותכם יחד למחר.

s h o o s h a

New member
איך אני אוהבת אותו?

ככה מלא מלא ככה עם יופי שמיוחד רק לו עם כוח מהול ברכות ככה ככה אני אוהבת אותו

שילה1

New member
ואני-את שמחת החיים,השנינות,טוב הלב

והג'נלמניות שלו אוהבת.... כן ושגם ייראה לא רע!

אלמרה

New member
הואיל והיות ומכיוון שהמחמאות שלכן..

לגמרי לא מכוונות לעבר אפחד ספציפי... אני מתכבד להודות לכן בשמם של אותם גברים בעלי התכונות הטובות שנמצאו לכן ראויים ולהגיש לכל אחת מכן צרור פרחים נאים וזאת מעיבוד של מספר צילומים. שהמתינו לשעת הכושר ולמוזה...

s h o o s h a

New member
הספציצי שלי ...

אם רק היתה ניתנת לי שעת כושר זה היה ....
אוח, שנים שאני מפנטזת עליו המממממממממממ ....

אלמרה

New member
טעם משובח שושהה...

האם תואילי לבאר להזביר ולתאר לבור שכמוני במי המדובר? חחח... אם תמונתי תתפרסם באיזה עיתון, תראו כמה אני שונה...

אש אש

New member
בנות לא הבנתם את שיעורי הבית../images/Emo68.gif

השאלה הייתה אם הטעם שלכם השתנה?

אישון36

New member
רק שאלה אחת באמת

מענינת אותי..........כמובן התשובה. האם הכוונה בעולם המציאותי או באינטרנט ? דהה............... השאלה היא האם טעמך בבחורים הוא טעם בבחורים בשר ודם או בחורים אינטרנטיים. האם יש שוני ? ואם נמשיך.........האם החיים בעולם הממוחשב שינו את העדפותייך ? אישון. סקרן.

אלמרה

New member
תודה שושההה

ואני עד שכבר כעט השמנתי טיפה וגידלתי זקן כדי להידמות לבראד פיט... אהה הוא לא עם זקן? שיט!!

אישון36

New member
ותשובתי.

לא יודע מה אהבתי..........וגם לא מה אני אוהב. אני יודע שכל פעם שחשבתי שאני צריך להימנע ממשהו מסויים........מכול הבחורות יצאתי עם אחת שעונה על האיפיון המדוייק הזה....היינו האיפיון של מה לא. אני אוהב אנשים בהם אני נתקל, איפיון ? אני יכול לומר שאני אוהב אותן: חכמות, יפות, מצחיקות, ועוד אלפי תכונות שנשמעות חיוביות, אני אוהב שהן אוהבות ספורט, אוהבות שטויות ועוד. .....אבל......... אתה נתקל בבחורה שחודרת אתך והיא לא זה ולא זה ......... אבל לדוגמא טובה מאוד בתכונה אחרת והיא כובשת אותי, נו אז ? בסופו של דבר לדעתי התכונות הדרושות הן התכונות של מי שכובש אותנו.......... מי שחי עם רשימת מכולת הוא או בת 16 או לא מפותח וחי באתרי אינטרנט כדרך חיים. אני בכלל מאמין שאם אתה נתקל במשהו מספיק חזק אתה מתאים את עצמך, ובחורות מתאימות עצמן אלי, וגם אני מתאים את עצמי שאני רוצה. אישון. אש.........את חייה באינטרנט ?

אש אש

New member
עוד יום איתך גבר שלי../images/Emo24.gif

עוד יום איתו ובלי הסיגריות במקום להסניף את הזפת,והעשן במקום להתגנב לשחתה,או שתיים,לצחצח שיניים ומהר למסטיק הריחני אני מסניפה אותו,עם הריח הגברי מאחורי הזיפים,בפניו התמימות והוא ממש לא,כן מישהי פה דיברה על השילוב הקטלני יאממי....
אש...

אלמרה

New member
../images/Emo124.gifנשים, נשים, מה עלינו לעשות?

זהו פורום של גברים שרוצה לברר מה הנשים רוצות מהם נכון? כבר למדנו להשתמש בדיאודורנטים ובשמים ואודות ההבדלים ביניהם, וגם להקפיד על החלפת גרביים בזמן ואפילו יודעים לבשל גורמה, לערוך שלחן כולל יין ונרות... גם "תאריכים חשובים" למדנו לשנן וOutlook כמו גם הפאלם גויסו למשימה הנעלה... עם כל הפתיחות שלנו טרם הובהר כאן מה עלינו לעשות וממה עלינו להימנע? איך אתן רוצות שנתחיל אתכן? איך אתן מעדיפות אותנו במיטה? שנפתח לכם את הדלת? שנגיד לכם שאנחנו אוהבים אתכן? כמה פעמים להגיד זאת כדי שזה יספק אתכן? כיצד אתן רוצות שנתנהג אתכן בפגישה הראשונה? השניה? החמישים ואחת? לכתוב לכן מכתבי אהבה? ללחוש לכן באוזן? ללטף אתכן? להביא מתנות? אילו מתנות אתן מעדיפות? תבינו, אנחנו חסרי אונים (ומודים בחוסר אונים רק ליטראלי) לנוכח הצלחותיכן בכל אשר אתן פונות תוך עקיפה בלי איתות... אולי תביעו כבר כאן ובגלוי מה עושה לכן את "Zה"?
ואילו אתם גברים, הנכם מוזמנים לשאול שאלות ספציפיות יותר את הנשים... מה כואב לכם ומה אתם רוצים לדעת כאן ועכשיו? כדי שהנשים תוכלנה לענות לכם ולפתור לכם את הבעיה...

אש אש

New member
רק לאהוב אותי../images/Emo140.gif

הכול כבר ה-
יכתיב לכם. אחזור להמשך תגובה.

חשמל

New member
אז ככה

נו באמת אלמרה,מה חשבת?שגבר זה רשימת קניות שהולכים איתה לסופר? תאמין לי שאם היינו יודעות מייד היינו אומרות הבעיה שאנחנו לא כאלה חכמות אולי את "רשימת הקניות"בה אנו מצויידות מעולם לא שכחנו,אך כל פעם שמסתכלות בגבר בו התאהבנו נדמה לנו שאת הרשימה לסופר גם הפעם שכחנו

למעלה