נשים, נשים, מה עלינו לעשות?

תפסיקו להתיפיף במילים..../images/Emo123.gif

סוף סוף נתנה לי הבמה להחזיר לכם, כול כך רציתי לאמר לכם את אשר אני חושבת עליכם..אי אפשר אתכם ואי אפשר בלעדיכם..הכי אני שונאת סיטואציות שבהם נפגשים גברים ונשים והם יבטיחו עולם ומלואו בשביל שלוש אותיות ס ק ס יימכרו את האבא והאמא שלהם בשביל זה .. ואחרי שהערב היה מדהים מבחינתי עם אשליות מפה ועד לונדון, הטלפונים ממכם לא מגיעים, מתחמקים כאשר מתקשרים אליכם והכול כמובן באלגנטיות..פשש איזה מוכשרים אתם, שחקנים אחד אחד, כאילו בזה הרגע יצאתם מהסטודיו למשחק של ניסן נתיב, לפחות תהיו אמיתיים עם עצמכם, תאמרו אחל'ה היה סבבה אבל אין לזה המשכיות, שנדע היכן אנחנו עומדות, לא להשאיר אותנו תלויות באויר.. פאק אתכם.. המשך עוד יבוא..

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה את (אל תהיי) נואשת לאהבה

פשוט ספרו לנו מה אתן אוהבות ונאהב אתכן! בואו לא נתלונן אלא נסביר ונשוחח על זה! סקס אכן אינו הכל אבל הוא חשוב כנראה ולא פחות לנשים מאשר לגברים. אז תגידו שאתן רוצות שנצלצל למחרת ונודה ונשלח זר פרחים ונבקש לקבוע עוד ועוד פגישות... דברו! מבטיחים לצלצל!!!

liron cohen

New member
ומי יכולה להסביר לי מדוע?????

מדוע אתן בוחרות "לכעוס" עלינו!! מה שניקרא באנגלית :"ביצ'ינג"!! מדוע קשה לכן לדבר, לפני שאתן מתחילות לכעוס ולהעכיר את אהבתנו ולהרעיל אותה!!! מתי תבינו שאנחנו מוכנים לשלם הרבה למען השלום אתכן!! מדוע כל כך שביר השלום שלכן? כשאנחנו עם החברה שלנו אנחנו ממעטים לריב ולכעוס, וממהרים להתפייס. מדוע אתכן זה ההיפך? מתחת לאדמה אתן מוצאות לנו אשמות ! אני הייתי נאשם כשהיא היתה חולמת חלום!! ולא עזר לי שהסברתי, שאני הייתי בחלום אחר ולכן יש לי אליבי. הטענה היתה :אתה לא יכול להתווכח עם החלומות שלי!! וואני דוקא רציתי להתוכח ולאמר שאני מסכים להישפט על החלומות שלי,זה פייר,כך אוכל להבא להיזהר בחלומותי. אך איך עיוני, אני אוכל להזהר בחלומותייך. החיים איתכן פאזל עיוור!!!!

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוך בואך לירון כהן "גבר"!!

ואם לרגע נוריד את טון התלונה? ונשתמש במילה יותר עדינה? מובטחת לך ממני לפחות מנגינה ערבה שקטה נינוחה ומרנינה. מה אתה אומר? מה אתן אומרות בנות? לכולכם ==============================

liron cohen

New member
אתן יודעות שאנו כואבים כשרע לכן

ולכן כל דבר הכי טפשי שאתן רוצות "להשיג" אתן קודם מתחילות בביצ'ינג , מה שבטוח "לרכך את היעד". לא לא כולכן. מזמן גיליתי שלא כל הנשים רעות. יש רעות ויש גרועות!!

דנטל

New member
כל אחת רוצה משהו אחר

לא בדיוק יכולה להגדיר מה שאני רוצה, אז בטח לא אדבר בשם אחרות. בכללי, רוצה שהוא יעשה אותי מאושרת. איך יעשה את זה? שאלה טובה. זה יכול להשתנות תוך דקה. פעם ארצה אותו לידי ופעם רחוק. פעם קשוח ופעם סמרטוט. פעם בוגר ופעם ילדותי. כל פעם משהו אחר בהתאם למצב הרוח הרגעי שלי. צריך להיות כמעט טלפתי בשביל זה. בקיצור, תנסו להיות אתם עצמכם. אם זה לא מתאים לה, אז זה לא מתאים.

אלמרה

New member
אנחנו בשער תפוז ותודה לכל הגולשים.

אבל תודה מיוחדת ליוזמת השרשור הזה...

gilad269

New member
../images/Emo9.gif

מה אפשר לעשות כדי לענג אותכם ומה עוד אפשר לעשות בשבילכן?

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא גלעד

אתה שואל מה "עוד"? אני בטוח שאתה כבר יודע "הרבה"... אבל, תמיד ניתן ללמוד עוד ועוד וזה רצוי! גם אני, לומד כל הזמן...

gilad269

New member
תודה

גם אם אנחנו יודעים הרבה תמיד אני בדעה שאפשר ללמוד עוד וזה יותר במיוחד מהנשים

yamit32

New member
מה עושה לי את זה ../images/Emo140.gif

הממממממ אלמרה שאלה יפה.... מה עושה לי אישית את זה ? גבר אסרטיבי בעבודתו שידע לנהל דברים גם מחוץ לעבודה, בעל חשיבה למרחקים, בעל יכולת לאהוב להקשיב להפתיע, גבר חם במלוא מובן המילה, שאוהב את עצמו שיאהב גם אותי ואת ילדי שכשיגיע הביתה אחרי יום עבודה מתיש יקח לעצמו כמה דקות מנוחה וישאל האם אנחנו זקוקים לו שיהיה ביתי אבל גם אוהב לבלות שיאהב טבע הצגות ופינוקים אחרים. הממממממ שכחתי עוד משהו ? גבר שלא שוקד על שמריו אחרי שהוא משיג את המטרה ואני ... מוכנה להיות כעפר לרגליו (נווווווו טוב לא להגזים - אבל חברה טובה באותה המידה) שנה טובה

למעלה