נשים, נשים, מה עלינו לעשות?

אלמרה

New member
ובמקרה האחרון. מה עשה לך את זה?

איך הרגשת? מה לא נעשה נכון? איך היית רוצה שיעשה בפעם הבאה?

חשמל

New member
אהבה

הרגשתי טוב הכל נעשה נכון מאד ויותר אבל זה לא זה מה לעשות???

חשמל

New member
מחר

מחר מבטיחה,אצלי כמו תמיד העייפות מנצחת,אז לילה טוב, אבל על קצה הקצה,מה שזה זה,מה שזה לא יהיה,הרשימה ,המדוברת ההיא,לא בהכרח מסתדרת עם אהבה ותשוקה, וכל מה שצריך לעיסה הזו שנקראת זוגיות מוצלחת, ליל מנוחה וחלומות פז

AGMT

New member
מחר?

בנתיים המחר כבר הולך לעבור ומה יהיה עם ההבטחה?

חשמל

New member
הנה המחר

במקרה שלי הגיע במחרתיים,ועמך הסליחה,מי שלא תהיה מה שעושה לי את זה זה השילוב השילוב באדם בוגר בנפשו שהחיים לימדו אותו שחבל להתעכב על קטנות,אדם שמתחבר לשמחה וחנאות החיים,שחי כאילו אין מחר,מוסרי חכם ונהדר כמובן ושיאהב וירעיף ויפרגן אדם כזה יעשה לי את זה,ולמי לא?

אלמרה

New member
ומה למשל יש לסם הררי שנבחר הערב...

לנער השנה? מה יש לו ואין לי? מה???????

חשמל

New member
נהפוך הוא

השאלה שצריך אתה לשאול מה יש לך שאין לו אהובתך תדע לענות על כך

אלמרה

New member
רגע שאני אבין!!

מי, תגידי מי נבחר ברגע זה ל"נער השנה" אני??? הבחור החתיך והמקסים הזה, שהושקעו בו כל חומרי האיפור והמניקיור והפריזור... שלא לדבר על טובי הבוטיקאים, והנעליים... אז לי יש מה שיש ואין מה שאין (למשל שיער על הראש...) וגם תודה על המחמאה הסמויה, אכן אהובתי תדע לענות על השאלה הזו - אבל מה באופן עקרוני ומפורט עד כמה שאפשר - מה עושה לכן את זה?

איזה מזל, הרגע חזרתי מדיאלוג

מרגש אודות מה נשים רוצות ובכן השאלות ששאלת, נאמר הטכניקה, שנפתח את הדלת, שנגיד לכן וככה, זה עניין יותר של תרבות. אחת הנוכחות בדיאלוג המרגש, יפיפיה שגרה בפריס הביאה מידע חשוב ביותר, המסתכם, הגבר הצרפתי שגר בפריס, לא יעלה על דעתו לאפשר לבחורה שהוא נמצא איתה לשלם את החשבון, לחזור במטרו (רובם יוצאים כשהם ממונעים במוניות) ולעולם ישלם לנהג המונית הלוקח אותה לביתה. כישראלית היא חיה בשנתה הראשונה בפריס כאליסה בארץ הפלאות, עכשיו כשמלאו שלוש שנים לשהותה בעיר האורות, היא לא מבינה את תרבות הגבר הישראלי סכמנו, שהגינונים הם פועל יוצא מתרבות מסוימת, והתרבות המקומית גורסת גישה שיוויונית במאמץ ההתחברות ואין בכך שום רע, למרות שלפעמים אפשר להעדיף את הגינונים הצרפתים (על פי המידע שקבלנו) ואפילו ליהנות מהם. אבל יש משהו בתרבות הצרפתית שעל נחיצותו הסכמנו, כל שאר הנערות הישראליות בחבורה. תרבות השיח הענין ועשיית הדברים בתרגום חופשי הנחמדים. מלאכת החיזור איננה קצרה בעיר האורות, והיא רווית עשייה "נחמדה" אפילו "נחמדה" ביותר.היוזמה היא תמיד של הגברים. וברשימת הדברים הנחמדים מופיעים: מסעדות שוות, מועדוני ג'אז חמימים, בתי קפה ברובעים מקסימים,גלריה חדשה,מופע מיוחד במינו,סרט שמעיד על מי שבחר אותו והמון הפתעות קטנות. קיימת סוג של תרבות רומנטית שמעשירה את דמותו של הגבר, וממיסה את ליבה של העצמאית, ההישגית שלא לומר הפמינסטית בעליל. מסתבר שהם אוהבים את זה הגברים הצרפתים,להעריץ את המוזה של האהבה, הרבה לפני שהם מגיעים למיטה. אולי בגלל זה קוראים לנשיקה - צרפתית - לך תדע

s h o o s h a

New member
מה נשים רוצות?

לא אענה תשובה ארוכה ומלומדה ובטח שלא אענה בשם כל הנשים כולן. מה אני רוצה? אני רוצה איש אמיתי נטול פוזות חם שיוכל לקיים את מה שהוא מבטיח אני רוצה איש שיאהב אותי כפי שאני ואני אוהב אותו בדיוק כפי שהוא זהו

אש אש

New member
אני לא אצא עם גבר בגובה שלי../images/Emo66.gif

אתם זוכרים כמה קטנה אני? לא אצא לעולם עם גבר בגובה שלי אני פשוט יודעת זאת! אלו דברים פסיכולוגיים? בסדר מה זה משנה איך קוראים להם,מהיכן הם נובעים? כל עוד הם קיימים בי,והם שלי לא חופרת,לא מחטטת,מה הטעם? כאן ועכשיו אוהבת אותו גבוה,אוהבת להרים את הראש לשאת עיני,ולהגיד כל יום מחדש....וואווווו
ובכל פעם לקפוץ עליו,כי הוא חזק ואיתן. כנראה שיש דברים שעושים לנו את זה בגבר עוד לפני שהגבר עצמו מתחיל "לעשות" זאת בעצם תשובה גם אלייך אלמרה ולאמא של איתי גם יחד,על תגובתה לאנשים שמציבים תנאים מראש כמו לא אצא עם מעשנת. ואני עדיין לא מעשנת....חמישה ימים אייייייייי אהההההההההה
בוקר טוב עולם.

את לא חורגת מהממוצע הכללי

רוב הזוגות האישה היא נמוכה יותר מהגבר. גם בסרטים הגבר רוכן לנשק את אהובתו,והיא מצידה מרימה את הראש אל על... ככה שאת לא חורגת באהבה שלך....

אש אש

New member
ומה אם?

הייתי אומרת שלא אצא עם שמנים? לא אצא עם גבר שעיר? האמת??? אמרתי בעבר דברים והיום עם החבר הנוכחי קיבלתי משהו שלא חשבתי ש... אבל אני אוהבת אותו, ומקבלת אותו באהבה כמו שהוא. איזה מזל שהוא לא בגובה שלי
או אז,לא הייתי מתאהבת,בעצם לא,ממש לא!

לא טוב-ממשיכים הלאה

יש נשים (כמו גם גברים) שלא יכולים לצאת עם גבר שמן. אפילו שהוא בן אדם מאוד נחמד. היופי לא קובע,אבל הוא בהחלט חשוב כדי לבנות זוגיות טובה ויציבה. אם אישה סולדת מגבר שעיר אז יהיה לה קשה להסתיר את זה במשך הזמן...וזה רק יהיה יותר גרוע בהמשך אם היא תחליט לצאת איתו

אש אש

New member
לא מדוייק,הרי לך דוגמא../images/Emo8.gif

חשבתי שאני לא אצא עם גבר שעיר הפתעה
לא רק שאני כן! ובשימחה שיט,זה אפילו נעים לי
כנראה שלומדים לאהוב הכול אם אוהבים לא?

דוגמא טובה

אולי צריך לתת צאנס כמו שאת נתת. אבל לא תמיד הולך הקליק הזה. זה מאוד תלוי באופי של הבן אדם,וכניראה שאת פתוחה לתת צאנס,ואוהבת אתגרים בחיים. ולצאת כם גבר שעיר\שמן שאת בהתחלה לא אוהבת זה סוג של אתגר מענין.

אש אש

New member
זה לא לתת צא'נס או שזה אתגר

זה לקבל לאהוב לרצות זה פשוט זה!

Orel18

New member
אז מה נשים רוצות....../images/Emo25.gif

גברים.. אל תתיימרו להבין נשים לגמרי, אפילו אנחנו בקושי מבינות את עצמנו.. אבל תוכלו ללמוד קצת. עליכם להיות רומנטים, מתחשבים, כנים ורגישים ועם זאת לא לשכוח להיות גברים עם ביטחון וכוח, דבר שיגרום לנו להמשך אליכם. תימנעו מהתקפי קנאה קיצוניים, משקרים וחוסר כבוד. כשאתם מתחילים איתנו תעשו זאת בצורה נחמדה, קלילה וישירה, בלי יותר מדי משחקים שיפילו אתכם. חלק מהבנות מעדיפות שהגבר שלהם יהיה עדין במיטה, חלק מעדיפות אתכם יותר פרועים ושובבים. תמיד תתנו לנו המון אהבה ותשומת לב, תראו לנו כמה אנחנו חשובות לכם. בפגישה הראשונה כמובן שתשלמו.. אל תדברו יותר מדי על עצמכם ותסתכלו לנו בעיניים במקום במיני של הבלונדינית ממול. מכתבי אהבה ומתנות זה דבר נפלא, רק שלא צריך להגזים, הכל בפרופורציות. חלק מהבנות מעדיפות מתנות מקוריות, חלק מעדיפות תכשיטים, בשמים, אתם פשוט צריכים להכיר את הבחורה שלכם. בקיצור, השילוב המנצח זה הגבר הרגיש, האוהב והרומנטי בשילוב של קצת "ילד רע" סקסי. בהצלחה !

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה Orel18 כה צעירה...

וכל כך רהוטה ויודעת להגדיר כדבעי... אני גאה בך. ברוך בואך.

למעלה