סוף שבוע הגיע..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
../images/Emo124.gifסוף שבוע הגיע..../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
מזל טוב לשחף וטל על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב בנות
טל,ברוכה הבאה לפורום ושתהיה השתלבות נעימה
אז איך אתם רוכבים?! שרשור תמונות ברכיבה (שת"ב|טמבל)
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

באלי באלי באלייי../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..מממ שניש שלישי רביעי וחמישי=]] חחח זה כבר לא יום אחד... שני, קניות
רביעי נחתי קצת ממבחנים ושלישי וחמישי כי היה שיעורים טובבים... האמת גם ביום ראשון...חחח אז כל השבוע:p הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מממ השיעורים ובילו... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ שלמדתי משו חדש?? חחח התעצבתי מעט כי.. כמה מבחנים??? התעצבנתי על.. :-\ אבל בסוף סלחתי כי .. כי ככה התאכזבתי מ... כי...ממורני
לא ממש התאכזבתי...עזבו! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ממממ זה לא מצחיק... אבל אני נקרעתי מצחוק... חחח שהחלפתי קנטר באוויר והיא לא החליפה באחוריות
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... לא זוכרת.... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לעשות מסלול שלם נורמלי|רולז| ו שעשיתי הליכה אחורה והחלפת קנטר באוויר
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את כל המבחנים
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא סרט... אבל השמיניה
המקום הכי טוב שאליו יצאתי...בילוו=]] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא מינוס, ולא לי אבל 2 טרנינגים יפים יפים
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..השיעוררר יום חמישי ושלישיי התודה שלי השבוע היא ל..ל.... מממ לא יודעת...חחח... פינקתי את עצמי השבוע עם..קניות חח.... סתם רציתי אייס שוקו אבל לא יצא:p מאכל השבוע שהיה הוא..פסטה... חחח סתם.... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו קוראים לו... הוא היה בא לבד... סתם סתם... משעמם לי.... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מממ של ביונסה אין לי כח לכתוב.... אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המבחנים! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...אראה את שני
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורנייי, שירלי, שחר אברי באדי! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..הטיולל אופקורס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ממממ לקפוץלקפוץלקפוץ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.... שניי מורניי שירלי שחר....וזיהוו נראה לי... סתם: מורני, אני אוהבת אותך
וגם את שירלייי ואת שני ושחר...=]]]] ומשעמם לי בטירוף! - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שחר מי לאב עשתה
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

ש נ י ס

New member
סליחה על הדיילי..האינטרנט שלי נדפק!

מתוקקק!!
באמת שנים לא ראיתי אותך
מקווה שאני אראה אותך השבוע... אני אהיה יותר בערבים השבוע..

ווינגז

New member
המממ

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא יודעת, הייתי חולה רוב הזמן. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הייתי בבצפר [כן, זה הדבר הטוב
]. אה, וללי שאני פשוט אוהבת אותה.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם חברה. התעצבתי מעט כי.. לא התעוררתי היום בזמן. התעצבנתי על.. אמא. אבל בסוף סלחתי כי .. היא אמא שלי. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני מוותרת לעצמי. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. איזה שרשור בפורום מסויים, לא הצלחתי להפסיק לצחוק. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היו הרבה! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא לפה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לבצפר, זו התקדמות. הסרט הכי טוב שראיתי.. הוֹ, אני לא חושבת שראיתי סרטים, אבל ראיתי את כל השידורים של גלובוס הזהב (חוץ מהחלק שהאנטומיה באמת זכו בו!!!
) וקיוויתי לזכייה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אני מקווה שהיום, כשאצא למסעדה עם המשפחה.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ללי, שני שלא קוראת פה, יעלי ושחף. התודה שלי השבוע היא ל.. ללי, כמובן... ונוּש. פינקתי את עצמי השבוע עם.. הממ, גלידה. מאכל השבוע שהיה הוא.. לא יודעת, אני חושבת שהחביתה משלשום, היא הייתה טעימה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החולים והאמיצים (אני לא ממש מקורית, נכון, ללי?
) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אין ספק בכלל ש"How to Save a Life" - The Fray ~מכורה לאנטומיה~. אלבום השבוע שהיה.. ... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ברוח שיר השבוע: "Between the lines of fear and blame" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המחלה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה, ואסיים את העבודה סוף סוף. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ללי! כןכן! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רמת גן+לסיים את הפגישה הזו בלשכת גיוס. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לעבור כמה מבחנים, להגיש את העבודה בתקשו (כן בטח), להתחיל להתמיד בהגעה לבצפר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נושנושנושנושנושנושנוש

The Bitter End

New member
או!!! או!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני מרגישה כה מוחמאת!

../images/Emo67.gif.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, כי זה היה היום הכי כיפי של הטיול. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הבנתי מה אני רוצה, ולהיות בזולה
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הומ, לאדעת. התעצבתי מעט כי.. ככה. התעצבנתי על.. וואו, כ"כ הרבה אנשים. אבל בסוף סלחתי כי .. הם מפגרים. התאכזבתי מ... כי... האנשים האלה, כי חשבתי שהם יתנהגו אחרת. בכיתי מעצב/אושר כי.. הרגשתי ממש רע. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הזולה
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "וואו, נעה, איזה כבוד!". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נכנסתי בכל זאת. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ולטייל בשלושת הימים האלה:|. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. טיול שנתי איי גס. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. להכנס לשירותים בעצירה, פאקינג 2 ש"ח :O. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. השמנים שלי
. התודה שלי השבוע היא ל.. שניהם גם
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. המקלחת הכי טובה בעולם. מאכל השבוע שהיה הוא.. במבה [ולא במבלולו
]. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איכסה פיכסה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. You Know What They Do To Guys like us in prison. אלבום השבוע שהיה.. אין. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "Well, I can't...well, I can!". הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את החלקים המגעילים האלה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה
. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השמנים שלי והטלפון של פושטקית :]. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סודסוד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה לי את השבוע הכי סטלני בעולם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הווו הרבה הרבה אנשים. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אני יודעת שזה דוחה, אבל זה ממש קרע אותי
.

ווינגז

New member
אני כ"כ מכורה (טוריעלי, כנסי)

קראתי את השיר כ"You Know What They Do To Guys like us in perion"

2eye

New member
אניי [:

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי - רעות (כי אם רעות תראה שלא כתבתי את זה אני
מת) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..חברים בחווה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..לא התרגשתי התעצבתי מעט כי..חברים בבצפר התעצבנתי על..חברים בבצפר אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי מהר כ"כ התאכזבתי מ... כי...מעצמי, על הציון באנגלית, אני יכול הרבה יותר. בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי [: הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...קטעים בחווה, אני מניח שהיום. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..."שטוח-ראש" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...אני משתפר, ואני עושה אתץ ה"עבודה השחורה" שעשו בשבילי פעם. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...היות זה שעושה ת'עבודה השחורה הסרט הכי טוב שראיתי..."בית ספר לרוק" היחיד שראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי... חווה \= משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה... שומדבר ת'אמת. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע... המורה לאנגלית, לפחות 80, הייתה יכולה לתת 60 בכיף. התודה שלי השבוע היא ל...מורה לאנגלית שריחמה עליי, והתודה הקבועה לאמא ואבא. פינקתי את עצמי השבוע עם...טיול החוצה וקפיצות בלי שיעור מאכל השבוע שהיה הוא...שקשוקה בבגט, ללא ספק. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "שבט שטוחי הראש XD" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה... לא שמעתי מדי מוזיקה. אלבום השבוע שהיה... X משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה...X הייתי מוחקת מהשבוע הזה... את, המממ, ההתחלה של הקפיצות היום, רק את ההתחלה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחרה, אבל אני אנוח ואעשה סקימולטור
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא... אמא, אבא. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...שומדבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע... שהריב הזה ייפסק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע... אפאחד מיוחד. *תודה לעדי על התמונה
*

gili600

New member
היה טוב, היה טובבבבבב

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
חמישי-שישי בחווה כמובןןן הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
השיעור קפיצות? חח אממ נראה לי שהטרוט ישיבה בלי ארכובות על לאוס
למרות שאני כולי תפוסה הוא עדיין שיפר לי את הישיבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
לא זוכרת התעצבתי מעט כי..
ככה התעצבנתי על..
יהודה המורה המטומטם הזה לשל"ח שונאת אותו!!! אבל בסוף סלחתי כי ..
לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...
ממני ומנעם.. חשבתי שנצליח לפתוח את החגורת בטן שלה.. סתם חח בכיתי מעצב/אושר כי..
לא בכיתי הא הא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
המחק של נעם [מרוצה?!?] הבעיטה של דניאל והחגורת בטן של יוליה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הישיבה שלך מעולה ואת רוכבת ממש ממש טוב הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
אממ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
לנקות את התא של לאוס
הסרט הכי טוב שראיתי..
צ'רלי בממלכת השוקולד המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
החווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
כלווווווום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
כל כך הרבה אנשים.. וחיות
התודה שלי השבוע היא ל..
זהר ועופר פינקתי את עצמי השבוע עם..
הטרוט ישיבה הכי מדהים בעולם? חח מאכל השבוע שהיה הוא..
תותים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
טרוט ישיבה בלי ארכובות? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
כרגיל.. Away From The Sun אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
אממ לאדעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
בצפר
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
אשחרר את השרירים ואדבר עם מיההה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
כמה אנשים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
השיעור בחמשישי (נעם תבין) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..
אממ לקבל את המבחן באנגלית חזרה? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
מיה, שיר (שיש לה יומולדת ביום רביעי
), כמובן שדוזי, גוך וקטמן ועוד הרבה אנשים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

לא ידעתי שגוך וקטמן הם אנשים../images/Emo3.gif

תתחברי כבר לאייסי, אני רוצה לשמוע על השיעור עם זוהר!!

gili600

New member
אבל אני עדיין רוצה לראות אותם.. ../images/Emo13.gif

אני מחוברת תתחברי את

PinkHorse

New member
=).

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני.. כי לא למדתי והייתי משמונה וחצי בבוקר עד שמונה וחצי בערב בחווה
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..עצם האפשרות להיות בחווה מדהימה כזאת
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיעור ביום שני שהיה מוצלח ואולי גם השיעור דרסז' שהיום שבאמת הרגשתי שהשגתי משהו. התעצבתי מעט כי.. ביטלו את התחרות
. התעצבנתי על.. עצמי והגשם. התאכזבתי מ... כי...עצמי כי אני סתם ילדת אטרף. בכיתי מעצב/אושר כי.. מהתרגשות, בחתונה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "יש לך עוגיות?!". מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אם אני ארגע אני יכולה לדפוק אחלה מסלולים, שנראה טוב, שיש לי פותנציאל..
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי אחלה שבוע. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד שיעור דרסז' עליו.. הוא לא פשוט לי. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי טלויזיה בכלל.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה
ולחתונה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי כלום השבוע חוץ מאוכל.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל השבוע המדהים הזה עם האנשים המדהימים האלה והחווה המדהימה הזאת
. התודה שלי השבוע היא ל..כולםםםם(= כי אני אוהבת אותכם
כי אני אוהבת לאהוב
(משהו עובר עלי.. כן..). פינקתי את עצמי השבוע עם.. אא לא עשיתי את זה!! מאכל השבוע שהיה הוא..לא היה.. בטח מחר פיצה
זה כבר נהפך להיות מנהג שאם מבטלים תחרות מזמינים 2+ מגשי פיצה אט. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "לנסות להצליח". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "אשמור את ליבי" כי זה שיר מתוק שגורם לי לחייך. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ביטול התחרות והלחצים שלי.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחרה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל האנשים המושלמים מהחווה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות תחרות תחרות, ונראה לי שיש לי בגרות ומגנים
אז חופשים וחוווהההה(=. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. P=.

segev 007

New member
סיכום שבוע....../images/Emo98.gif

יום ראשון: כרגיל כמו כל שבוע............... שני:.......
שלישי:......
אבל מי יום רביעי הכל מישתנה יום רבעי: שיעור כיף על יוליה ( הלא נוחה הזאת ) אבל לא נוראה היה בכל זאת ממש כפי
יום חמישי הרבה יותר טוב שיעור כיף ךאךאה עך אספסת המלכה שתמיד טובה אין על הסוסה הזאת
בסוף היה חצי שיעור בלי ארקובות אבל היה כיף למה אספסת היא סוסה ממש נוחה אז אין בעיה
וקיצור היה ממש כיף!!! שישי יכולתי לבוא לחווה אבל בסוף לא יצא אוףף
ביגלל ששבוע הבא אני לא היה
למה אני טס אבל לא נוראה עוד שבועים חיחיחי בכל זאת היה אחד השבעות הטובים שליי

gili600

New member
שגב!!

ניסינו שעה לתפוס אותך בטלפון אתמול!!!!! בסוף חזרנו באיזה 6 עם איתי הפסדת שלא באת

PinkPony

New member
../images/Emo9.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ היום אולי או יום רביעי לא יודעת .. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכיבות טובות . הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת . התעצבתי מעט כי.. ביטלו את התחרות . התעצבנתי על.. לא משנה אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... גם לא משנה חח בכיתי מעצב/אושר כי.. מורה זבלל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחחח היום כל מיני דברים הזויים . מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא יודעת הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי .. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי .. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. לא יודעת התודה שלי השבוע היא ל.. הרבה פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא יודעת . מאכל השבוע שהיה הוא.. לא יודעת . אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? חחחחחחחחחחחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אממ Keep Holding On אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שומדבררררר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחרה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פיונה ופיורה =P השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. תחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות ותחרות . -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה .. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

שירלי317

New member
../images/Emo192.gifכי עייף לי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי =] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. גליל עליון :] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הרכיבה על קים
התעצבתי מעט כי.. אנטון לא חזר
התעצבנתי על.. על עומר שניסה לשבור לי את האף
אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא חמוד ומשתדל
התאכזבתי מ... כי... מאף אחד לשם שינוי. בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק, כשנזרק עלי בטעות קובוטאן
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום שישי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. משומש
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי... הצלחתי להתמודד עם הידיים הנוקשות שלי ברכיבה וסופסוף אני מרגישה מוכנה לתחרות
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את ארבעת שעות הנסיעה הזו לצפון (ונראה איך אני אעבור את הנסיעה חזרה מחר
) הסרט הכי טוב שראיתי.. דז'ה וו, רק כי יותם החמוד נרדם לי על הכתף חצי סרט אז היה מצחיק. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. צפון?
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קובוטאן
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עומר והצפון =] התודה שלי השבוע היא ל.. שיר, שפשוט מבינה אותי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. נסיעה לצפון
מאכל השבוע שהיה הוא.. קר טיב מנגו
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? דייט אחד וחצי
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. concrete angle משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שום כלום, אולי הייתי מריצה קדימה את הנסיעה לגליל.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אחזור הבייתה בחתיכה אחת
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שיר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. קים, קים, קים ו... תחרותתתת!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אשן קצת!!!!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ליזייייי!!!

פרדוש

New member
איזה סוף .. אך..אך..../images/Emo13.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי.. זה לא היה השבוע אבל בסילבסטר הלכתי לבורט עם 3 בנים..איזה כיף היה!!זה היה הסרט האחרון שרעיתי ..וואי איזה סרט מצחיק.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..כמובן שלחווה!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..סבתא שלי החליטה שהיא לוקחת אותי לקנות בגדים..חח זה לא הכניס אותי למינוס בבנק..היה לי חבל עליה..חח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נטע..וואו נהינו חברות טובות!! [ : התודה שלי השבוע היא ל..לנטע שעשתה איתי סוף שבוע מטורף בחווה..או בחוץ..חחח פינקתי את עצמי השבוע עם..הרכיבה שלי על דייזי במקום פרדי..חח..אבל...היה טוב וטוב שהיה..לא יותר.. מאכל השבוע שהיה הוא..העוגה של סבתא של נטע..חח סתם אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו קוראים לו.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כל השירים בגלגלץ חח זה התחנה היחידה שאני שומעת שאני בחווה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."בני ,בני ..ילד רע "..חחחח..זה שיר על פרודו..ללא ספק! הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הריב שלי עם ידיד שלי! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יעשה עוד יום שישי כזה כיף בחוץ! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..לבנתים אין אחד כזה...] : השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..התחרות באינטרה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שפרדי יפסיק לצלועה!!!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עומריקוש!

למעלה