סוף שבוע הגיע..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך
כן, זה טוב...

מאי למשל סיפרה לי שהן אמרו למפקדים שלהן שפעם בשבוע יש להם קליניקת רכיבה ואז הן לא היו הולכות בכלל באותו היום

נמנמ אבל בטח על היום הזה...

הן היו צריכות לקחת מיוחדת בשביל זה.. ובסה"כ התנאים של ספורטאי פעיל ומצטיין הם כמעט אותם תנאים... ההבדל היחיד זה שמצטיין נמצא כל יום בצבא ל-6 שעות... ופעיל נמצא 3 ימים 6 שעות וימיים רגילים עד 5.. וגם פעיל וגם מצטיין מקבלים בשנה 90 ימים למיוחדת שזה אותו דבר... אהה והבדל נוסף זה שספורטאי מצטיין עושה לילה בחודש ופעיל יכול לעשות 4.. חחח

מצטיין-

התנאים שאמרת או אליפות ב-ג' או 8 נק' דירוג ב-ג'... לפעיל נדמה לי אליפות ב-ב' או איזה 10 נק' דירוג... ודרור: א. תפסיקי להתגרות בי
ב. שכחתי אז יש רק א'.

S H I L G I

New member
השבוע שלי..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי..כי ניצלתי אותו עד הסוף הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הסוסים בהחלט. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לאדעת התעצבתי מעט כי.. אנשים מאכזבים התעצבנתי על.. לא משנה אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... אנשים בכיתי מעצב/אושר כי.. הייתי לבד הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. קאנטר בשדות כשאני חוטפת תפוזים לפנים..חחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. פרודו פשוט השתפר ואני יודעת שחלק מזה זה בזכות זה שבאתי לרכב עליו הרבה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... השאר אתמול בלילה עד מאוחר הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. עם חברים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. טל [מהחווה], לטם ורשל התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. לאדעת מאכל השבוע שהיה הוא.. שניצל טופו? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לחיות ולהשאר בחיים. [מקורי..] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לאדעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הבדידות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארגיש טוב! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לטם ורשל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבה, חגיגת יומולדת לרשל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה ממש טוב בחווה..שיהיה טוב בבחינות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לאדעת סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): פרודו ורולקס

shirli0811

New member
סתם כי באלי ((:) סופסוף טוב.. :]]]]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, חמישי, חווה (:) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נשארתי על זינה.. ציון די טוב בלשון.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. נכשלתי במתמטיקה התעצבנתי על.. המורה הזאת, ידעתי את כל החומר :(( אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי, היא עדיין שרמוטה התאכזבתי מ... כי... יאיר, משגע אותי עם הבגרות שלו.. בכיתי מעצב/אושר כי.. ממ, עצב, עדיין מתגעגעת לסבתא.. ז"ל הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. פיצה באוטו של דואר ישראל....!? =D מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "כיף שיש חברה כמוך כל הזמן לא רק ביומולדת.." [טל אמרה לי את זה
] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה די טוב גם עם בנצי וגם עם זינה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להשאר על זינה כל השיעור...=D הסרט הכי טוב שראיתי.. נולד לרקוד..!? :D המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ביל"ו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. נעליי ספורט, ועוד מלא דברים מביל"ו.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הרבה, טל אהובתי, ענבר המדהימה, מורן כי היא אחותי, שחר למרות שהיא בבון =P, מור, עודד, וסבתא ז"ל התודה שלי השבוע היא ל.. ענברי (:) פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה פיצהה.. יותר מידי מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה בהחלט אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? יש אור (:) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. "בכאב היא נקרעת" \ הילד משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "הנה הם באים, ימים של אושר.." =]] הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ממ, מבחן במתמטיקה...!? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח, ונחתי.. =] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. זינה, ענבר, מורן, טל
, שחר, מור, ועוד הרבה (:) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור רכיבה..טיול לחיפה, טיול לב"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. יפה תמליט..? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל החווה, אבא ז"ל, סבתא ז"ל.. וכו' סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו מזל טוב לשחף וטל על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב בנות טל,ברוכה הבאה לפורום ושתהיה השתלבות נעימה אז איך אתם רוכבים?! שרשור תמונות ברכיבה (שת"ב|טמבל) כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

באיחור אבל כל כך בא לייי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:מיום שלישי כל יום... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:רועי.. דפנטלי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :עימנואל.... הוא פשוט מקסים התעצבתי מעט כי.. :ההתאחדות הזאתתת בלאטטטט התעצבנתי על.. ההתאחדות אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח?! בעעעע התאכזבתי מ... כי...:מעצמי כי התעצבנתי באימון בכיתי מעצב/אושר כי.. :מעצב. כי היא לא פה יותר... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:המסיבה.. וואו שיכורים זה סופאר מצחיק [כשזה לא אהת!!!] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:באתי לפה במיחוד בשבילך! רק בשבילך!!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :האימונים הולכים כל כך טוב! כל כך לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :לקום ב10 וחצי אחרי המסיבה הסרט הכי טוב שראיתי..:אממ... לא יודעת המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:המסיבה אתמול משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:?... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:עימנואל ~זיילנד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~ התודה שלי השבוע היא ל..זיילנד!! כל כך !!!!! פינקתי את עצמי השבוע עם..טיול דשא וזייל!!! מאכל השבוע שהיה הוא..תפוחים עם רוק של סוסים חחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?50 50 שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:צינורות אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:זיכרון ישן.. מה שכבר עבר.. האם תזכור אותה האם תדע אתה שם בכולם.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את ההתאבדות שלה.. ואותו.. כי הוא כזה אדיש בלאט הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהנה... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..זיילנד!!!! ודינאלה! כל כך השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..האימונים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רועי רועי רועי אימונים אימונים אימונים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..רועי עוז עימנואל וזיילי!!!!!!

אחלה שיעורון.....

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי.. כי שיעור מדהים על סוסה מדהימה- אבל לא יותר מדהימה מונוס...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור ולפגוש את--- ו-- שעושים לי כל שבוע את השבוע..!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיעור.. ופיצי מציירת?!!!!!!!!!!!! (ויפה במיוחד....)
התעצבתי מעט כי.. ההערה- אפילו שזה נכון ומה ש--- אמר ו-- הסכימה... והייסורי מצפון... התעצבנתי על.. יולי כי היא ויתרה לי
אבל בסוף סלחתי כי .. זה אשמתי..!!!!!
התאכזבתי מ... כי... מעצמי... כי.. ככה.. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב-ביצפר.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. את מעשנת סוסים...
ושמיכת המזל שעושה גולגולים לסוסים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חמודה.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי שיעור טוב ושרדתי עוד שבוע בביצפר לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ביצפר.. הסרט הכי טוב שראיתי.. מחבואים המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חוח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ממ.. --- ו--- מהחווה... התודה שלי השבוע היא ל.. ---- ומיכל... פינקתי את עצמי השבוע עם.. שמיכה... מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסט.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? בכל רע יש טוב... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. היא לא אומרת כלום/ מטרופולין אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "ולפעמים בלילה בוכה קצת, אבל היא לא אומרת כלום..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ההערה ומש --- אמר ו-- הסכים/ה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אעשה מה שבאלי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. איילת- יולי, יוני, עומרי,מיכל ועינת..... וטליה ושירה חוח.... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סוד חוח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. סוס חוח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. סוד חוח סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חחח

MC sApiR

New member
../images/Emo221.gif שבוע משעמםם ../images/Emo221.gif

הדגש|סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום..סרט עם אמא הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אתמול.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יהיה היום התעצבתי מעט כי.. היא חושבת שמגיע לך יחס מיוחד התעצבנתי על.. לא לפה. אבל בסוף סלחתי כי .. כי מה לעשות?? התאכזבתי מ... כי...- בכיתי מעצב/אושר כי.. כי אח שלי טס היום לשנה + הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול בחד"א מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..- הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לרכב אותה נורמלי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבוד אתמול..בעע
הסרט הכי טוב שראיתי..המרדף לאושר או הדרך לאושר..חח משהו כזה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ארנהה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ..מסעדה ביום חמישי וסרט היוםם משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..- התודה שלי השבוע היא ל..- פינקתי את עצמי השבוע עם..סופלה שוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא..- אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..CRISTINA AGUILERA - Aint no other man אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את השיעור בשני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..- השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..- השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..השיעור בשני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני לא יתגעגע יותר מדי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..דנה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
הודגש באמצעות מדגישומטיק

favory

New member
שבוע מיותר!../images/Emo4.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שבת נראה לי..היה כיףף עם כל הפריקאצות! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע חברים עשו לי מצב רוח =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סנואיקה שילי הבריאה כמעט לגמריי תודה לאל =] התעצבתי מעט כי.. אעע..לא חשוב כבר, מה שהיה היה. התעצבנתי על השרלילה הקרציה!! שתמות!! ררררר....
אבל בסוף סלחתי כי מי סולח?! התאכזבתי מעומרי, כןכן..כי טוב שהוא לא סיפר לכל העולם. בכיתי מעצב והמוןן... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע יום חמישי =] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו נעע..לא היה כזה דבר. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..- לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שרוד שבוע רע כ"כ. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לדניאל נראה לי =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.~.לא מאמינה~ אבל כלום!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע פריקאצה פושטקית שלי, ברבר , עומרי ,יהב והילה. התודה שלי השבוע היא ל אפ'חד. פינקתי את עצמי השבוע עם יומיים מנוחה. מאכל השבוע שהיה הוא..יאפרח
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לוידעת =\ ..נראה לי "מהפך".. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."תראי זה אני" \אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.." תראי זה אני,בוכה אל תלכי , כי לא נשאר דבר. רוצה שתדעי מה שאת בשבילי אז תני עוד מבט אחדד.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את שלישי ורביעי פוף לגמריי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אנוח הרבה. אהנה מהחיים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..האמת היא ש-אלון. אבל ממש.
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור טוב בשלישי. ולצאת עם אנשים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..המון דברים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נעה, סנואיקה, יהב ,עומרי ,הילה וכ'ו... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו מזל טוב לשחף וטל על יום הולדת,שיהיה בהמון מזל טוב בנות טל,ברוכה הבאה לפורום ושתהיה השתלבות נעימה אז איך אתם רוכבים?! שרשור תמונות ברכיבה (שת"ב|טמבל) כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ram ram

New member
השבוע שלי...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי ושישי... חווה והרבה..! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעורים והרכיבות על ג'ונה.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת.. התעצבתי מעט כי.. אורי כועס עלי... התעצבנתי על.. אורי והמורה לביולוגיה.. אבל בסוף סלחתי כי .. כי כעסתי על אורי כי הוא כעס עלי בלי סיבה... אבל אני לא יכולה לריב איתו..
ולמורה לביולוגיה לא סלחתי..! התאכזבתי מ... כי... המורה למתמטיקה... הייתי צכירה לקבל יותר [בתעודה..!] בכיתי מעצב/אושר כי.. לאא..! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. וואי הרבה..! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... מממ... "רם רם הייתי רוצה בת בדיוק כמוך..!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. תעודת הצטיינות בבצפר..
! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ביום ראשון בבוקר... הרגשתי זוועה..! הסרט הכי טוב שראיתי.. -- המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ביליארד.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ג'ונה, דייגו, אורי, זוריק, שמעון ועוד מלא.. התודה שלי השבוע היא ל.. זוריק... שנתן לי לרכב על ג'ונה ודייגו..! פינקתי את עצמי השבוע עם.. יום שלישי לא בבצפר... [אפילו אם זה היה בטעות...] מאכל השבוע שהיה הוא..-- אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "חווה, לגוף ולנשמה..!"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. -- אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "רם רם שאת מסיימת לרכב תבואי לאכול..!" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום ראשון..! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי שיעור+לראות את ירושלים.... לא היה שיעור אבל היו רכיבות... וראיתי את קובי..! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה..! שבוע מואר משו... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות בתקווה לשיעורים..! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רמז..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חחח... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): קווטר שהגיע אלינו לחווה מארה"ב.... על קצה הזנב..
תקנאו...

MAYA 4827

New member
חזרתיי...../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע.. כל השבוע!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סקי
, ושהארכתי את החיים שלי בשנתיים מרוב צחוקק
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ לא הייתי בבצפר כל השבוע!! התעצבנתי מאט כי.. לא רכבתי, התגעגתי =], והשבוע עבר בטיללללל!!!!!!!!!!!!!! התעצבנתי על.. חזרתי לגשם- איכסס!! ואני כל כך פוחדת מכל הרעמים!!
אבל בסוף סלחתי כי.. -- התאכזבתי מ.. כי.. לא התאכזבתי בכיתי מעצב כי.. עוברים הדבר הכי מצחיק שקרה לי השבוע.. ההתרסקות הגדולה שלי ושל עדי בקפיצה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום.. מה את משקרת!? (אל תנסו להבין..) הרגשתי כל כך טוב אם עצמי כי.. ממ לא דעת..!?! לא האמנתי שיהיה בי את הכוח ל.. לקפוא מקורר
הסרט הכי טוב שראיתי.. במטוס: המגן, סטאפ אפ. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. איטליהה!! משו שקניתי וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל היה שווה את זה.. נעליים,משקפי שמש,מכנסיים,חולצה,שוקו,שוקו.. משו או מישו שגרם שאזכור לטובה מהשבוע הזה.. עדי ושימעון- הבנאדם הכי מצחיק שפגשתי בחיי!!!!! התודה שלי השבוע היא ל.. עדי, וכלל החברים החמודים שכתבו לי מכתבי טיסה טעימים שגרמו לי להתגעגע!!
פינקתי את עצמי השבוע עם.. שוקולטה חם עם קצפת, פיצה איטלקית (נאמיי)
מאכל השבוע הוא.. פיצה איטלקית
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא נפסיק לצחוק
שיר השבוע שהיה.. bed day (למרות שזה ממש לא קשור) משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי נותנת הכל כדי שבסוף השבוע הזה אני.. ישלים שעות שינה, אבל הוא עבר!!
השמש שהאירה לי את השבוע היא.. ממ הרבה אנשים=] משו שאתם מחכים לו השבוע.. לראות את כולם כבר!! משו שאתם מחכים שיקרה השבוע.. חווה!! התעמלות!! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כולם!!!!! נ.ב- איזה כיף לי כולם(גילי ונועם)
רוצים לדבר איתי!!!!!!!!!

לודמיר

New member
פעם ראשונה שלי קצת באיחור...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שלישי בלילה.. כי היה כ"כ כיף!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הכרתי אנשים ממש טובים! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מה שקרה כשהכרתי את האנשים האלה... התעצבתי מעט כי.. אני גרה רחוק מהם... התעצבנתי על.. אמא... אבל בסוף סלחתי כי .. זה לא אשמתה שכואב לי וגם כי זאת אמא... אי אפשר לכעוס עליה יותר מידי.. התאכזבתי מ... כי... מעצמי כי לא התמודדתי עם הכאבים וויתרתי לעצמי ועכשיו עוד יותר כואב לי... בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כי כאב לי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הסיור של מסלול א"י בשלישי רביעי.. היה מצויין! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. את יפה.. ממשיהו ממש חשוב הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שאני אשיג את מה שרציתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות פזיוטרפיה... הסרט הכי טוב שראיתי.. מלחמת העולמות... ביס. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לטיול של מסלול א"י משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שבוע הבא נקנה לניסה סט לתחריות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את הלילה בין שלישי לרביעי התודה שלי השבוע היא ל.. אמא שסבלה אותי פינקתי את עצמי השבוע עם.. חלה וחומוס! כמו שצריך.. ועם מסלול גבוה עם אבא... מאכל השבוע שהיה הוא.. חלה עם חומוס.. אין ספק! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מאיפה לי!? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. flowers in the window אלבום השבוע שהיה.. לא היה... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הדפוק הזה עושה לך טוב :) הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הכאבים הנוראיים... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח קצת מהחיים.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. עידו :) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לפגוש אותו.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לסוע עם ידיד לנטף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עידו סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חחח!!! שמיין תראו את האוזניים!! --->

למעלה