וואי, פעם ראשונה שלי...../images/Emo20.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שני נראה לי. כי הייתי אצל ג'רום והיה ממש כיף, ולא יצאתי
מהחווה לכל כך הרבה זמן כבר מלא זמן. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- חחחח התלמיד בן 60 שלי למד לקפוץ
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע- משהו שאיה אמרה לי, על הרכיבה. התעצבתי מעט כי לא קיבלתי ספורטאי
(נראה לי שזה היה השבוע) התעצבנתי על הועדה הזאת... אבל בסוף סלחתי כי אני משער שהיו להם סיבות... אולי אני יכול לתרום יותר. התאכזבתי שביטלו את התחרות
, כי כבר ממש חיכיתי לזה. בכיתי מעצב/אושר כי לא חושב שבכיתי השבוע... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע- שרון למדה לעשות אוזניים ולאיים
(והיא לא סוסה) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו משהו ששמעתי שמישהו אחר אמר עליי, ולא בפנים. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי אפילו קניתי קסדה ורציתי להתחרות. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לקום כל בוקר
. הסרט הכי טוב שראיתי- בטח משהו ביס, לא זוכר. המקום הכי טוב שאליו יצאתי- אמממ נראה לי אפילו לנועם לא יצאתי השבוע!
אני לומד... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה- חחח קסדה ענקיתתת. ומינוס ענקקק. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע- אנה, הפעם לא שאלת אותי מי אני והלכת
.. התודה שלי השבוע היא להוא, שגרם לי לחוש את עצמי שוב. פינקתי את עצמי השבוע עם חחח אפשר להגיד יותר מידי אוכל?! מאכל השבוע שהיה הוא לא יודע, היום טחנו כנאפה בטיול. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "העייפות"-סרט אימה למבוגרים בלבד. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה- של כריסטינה
(הרט) אלבום השבוע שהיה- לא יודע. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה- i'm sick & tired... הייתי מוחק מהשבוע הזה את החוסר בשעות שינה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אשן מלאא, אנקה את הדירה מלאאא, אפתור תרגילים מלאאא.(כבר לא יקרה) השמש שהאירה לי את השבוע הוא-
, איך לא?! השבוע שבפתח (מראשון): משהו שאתם מחכים לו השבוע- אורטל
. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע-מלא רכיבות מעולות, אולי איזה סוס חדש
... האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע- חייב לראות אותך לפני שאתה טס.. סתם: - תמונה מגניבה- זאת הייתה תחרות פורים, ואני היחיד שהבנתי את זה... מילא... שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים...