סוף שבוע הגיע..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך
באלי..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: חוץ מיום ראשון, הכל!! פשוט היה כיףףףף.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: זוהר חזר!! תום.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: תומי...
התעצבתי מעט כי..: אי הבנה מסויימת.. התעצבנתי על..:עליו, שהוא לא עשה את זה קודם... אבל בסוף סלחתי כי ..: הוא עשה את זה עכשיו! התאכזבתי מ... כי...: אפאחד... בכיתי מעצב/אושר כי..: מצחוק, היום אצל תום.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: היום אצל תומי, פעולה של כל הסניף, קרב רגליים עם חגית, שירים על האחים ינאי, ועכשיו עם החברים של אחי הקטן..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: מקס נורדאו הגבר! (והמבין יבין).. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: התאפקתי כל כך הרבהה! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: ללכת לבצפר ביום שלישי, הלכתי לשעה וחזרתי... הסרט הכי טוב שראיתי..:חייב לאהוב כלבים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: אתמול לחן, היום לתומי, ולחווה כמובן.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:בגדים ב TNT משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: זוהררר כל כךךך!! התודה שלי השבוע היא ל..: פווולל אנשים! פינקתי את עצמי השבוע עם..: תום, כמה אימונים ממש ממש טובים מאכל השבוע שהיה הוא..: המבורגר שאמא הביאה לי לחווה..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..: לא משו מיוחד.. אלבום השבוע שהיה..מוש בן ארי!! מלך!
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: I don't know why I love you הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: יום ראשון! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: אני הולכת לתומייי!!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: תום כמובן! וזוהר.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..: אימונים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..: שהעניינים יתחילו להסתדר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:תומי!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

gili600

New member
תעלי עוד תמונות של השמן ../images/Emo3.gif

אני אעביר לפלאפון

Ontario R Z Y H

New member
כי אסור לי להתעסק בזה.....

סיכום השבוע: במילה אחת... איף היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..מממ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רכבתי, סוף סוף, אז לא עשינו קנטר עדיין, אבל חזר לי הביטחון..! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. NEXT התעצבתי מעט כי.. מעט? פפפפ התעצבנתי על.. מורים אבל בסוף סלחתי כי .. אההא התאכזבתי מ... כי... אנשים... כי ככה בכיתי מעצב/אושר כי.. אוף הלאה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. NEXTT מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כן בטח...:S הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לרכב\ התגברתי על הפחד. לא הפסקתי לחייך לאותן 10 דקות (חבל שרק 10) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הלאהה הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי, אין טלוויזיה בבית.. אז אולי מלפני שבוע, "מישהו לרוץ איתו" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. .... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..פחחח ממש התודה שלי השבוע היא ל.. נו כבר פינקתי את עצמי השבוע עם.. נו!! מאכל השבוע שהיה הוא.. לאיודעת.. פיצה? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שאלה אחת גורלית, ומיליון ואחת תשובות אינסופיות שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Famous Last Words....שיר פשוט, מדהים! אלבום השבוע שהיה.. הממממ three cheers+the black parade משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. awake and unafriad, asleep or dead... אפשר להגיד הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הכללל הכללל הכללל!! חוץ מהרכיבה על אונטריו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אחשוב על זה קצת השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אונטריו+נעמה.... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ימי שלישי+רביעי+חמישי (כי יש טיולשנתי ואני לא הולכת) ולטיפולים אחרונים של אונטריו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. נתחיל קנטר *אמןןןןן* -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אפחד, אין לי כח לאנשים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

m i s s B

New member
יואווו..!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שני כי היה ממש כיף בחווה.. :] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..זמן איכות עם החברות שילי... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע .. (?) התעצבתי מעט כי הי לי שעור ממש לא משו בשישי... התעצבנתי על - אפ'חד... אבל בסוף סלחתי כי . התאכזבתי מעצמי.. כי.. לא משנה! בכיתי מעצב/אושר כי- לא בכיתי..! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע ללכת לקניון עם נעית, רוני וטלל... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו- איזה יפה את..! (
) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי קיבלתי ציונים ממש טובים בביצפר... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לגמור עפ כל המבחנים האלה.. הסרט הכי טוב שראיתי- בת הים הטנה.. (פ'חח) סתם! המקום הכי טוב שאליו יצאתי- קניון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בגדים, בגדים, בגדים, אבל זה עדיין לא גם למינוס..! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עמריי, יהב, הילה, רוני, נעית.. ועוד! התודה שלי השבוע היא ל..? פינקתי את עצמי השבוע עם..הלכתי הרבה לחווה..! מאכל השבוע שהיה הוא.. שנייצל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הבועה! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. keep holding on. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..שוב מרגיש אחר.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה את יום שישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אעשה משו מעניין ! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא ? נראה לי רוניני...חח השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..(סוד!) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כלום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע את כולם..! (המבין יבין..!) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

favory

New member
שיואו את כזו כאפות!../images/Emo3.gif

סתם..אוהבתותך שמנמנה!
דרך אגב-רציתי להגיד לך משהו..ולא שמכרו את מונטהה
אני אוהבת אותך בר, מתיי תביני את זה?..אני כבר המון זמן מבקש נישואין ואת לא מתייחסת

נעם212

New member
סוף שבוע..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישישי החווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שלושת השיעורים בחווה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום שלישי התעצבתי מעט כי..ככה התעצבנתי על..דורר אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...עצמי שלא הצלחתי לשחרר את החגורה של יוליה(מה לעשות זוהר חיזק אותה ממש ממש חזק) בכיתי מעצב/אושר כי..מצחוק ביום ראשון הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..המחק הרטוב שלי, יום ראשון בבר אילן והחגורה של יוליה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו....... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הצלחתי בסופו של דבר לצבוע למתן את האףף חחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...שחרר את החגורה של יוליה הסרט הכי טוב שראיתי..קזינו רויאל המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הרבה מסיבות הפתעה והרבה מתנות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זהר, עופר התודה שלי השבוע היא ל..זהר, עופר, נועה, גילי והרבה סוסים XD פינקתי את עצמי השבוע עם..תותים ושיעור קפיצות(יותר נכון פינקו אותי) מאכל השבוע שהיה הוא..תותים אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.... closing time ו...Away From The Sun(גילי הדביקה אותי) אלבום השבוע שהיה..גריין דייי!!! משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה........ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום ראשון וחלק מיום שני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יסים שיעורים :/ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כמה אנשים וסוסים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לחוהה ולדבר עם מיה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לעבור את המתכונת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע מיה ושיר ולאוס וואנגוך

SILVER LADY

New member
../images/Emo23.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול וחמישי=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..האימון בחמישי ובכלל כל יום חמישי=]וההמתנות מאימא=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..הצלחתי להתגבר על הפחד שלי וסופסוף לחזור לכושר שלי ושל תותי=] התעצבתי מעט כי.. ביטלו את התחרות התעצבנתי על.. הגשם שאין פה אוףףףףףףףף אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי!@!!@#%@#$& התאכזבתי מ... כי...שוב להגיד לעצמי "שבוע הבא" בכיתי מעצב/אושר כי..באמצע האימון בשלישי חחחח אבל היה קשהה ומייאש הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שישי=]וחמישי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."לכבות פלאפונים ,גם לא על רוטט גם אם זה נעים"XDDDDD
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בהחלט אחרי האימון בחמישיי=] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...יום רביעי הסרט הכי טוב שראיתי..מת לצעוק 3 חחחחחחחחח נוסטלגיה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה=]ואורוות הקיסרר=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הגיעו 2 הראשיות=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..האימון השבוע=]מורקה=]ואימא=] התודה שלי השבוע היא ל..מורקה ואימא=] פינקתי את עצמי השבוע עם..חמישי=] מאכל השבוע שהיה הוא..נאפיסססססססססס אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שביטלו את התחרות אווףף הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..~רצוי לעשות ציוד~חוחוחו השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה=]ואמאא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ת ח ר ו ת.ונמאס לי לכתוב את זה פה כל שבוע ושוב זה נדחה או מתבטל חחחחח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אימונים טובים ות ח ר ו ת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..נופרי גלי ומורקה=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

שבוע נוסף עבר...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון ורביעי- ראשון שיעור מעולה ורביעי נסעתי לשדה יואב ורכבתי על הופי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבות... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיש לי אפשרות לרכב כמה שבא לי...נכון כיף?! התעצבתי מעט כי.. חרא מבחן בערבית!!! התעצבנתי על.. אם אני אקבל 9 אני לא אהיה מופתעת... אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי... התכוננתי מלא למבחן הזה! התאכזבתי מ... כי... לא מפסיק סומכים עליי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אצל חברה- לא יכולתי להפסיק לצחוק... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אממ "יחסית לזה שלא רכבת 3 שבועות זה נראה מצויין"... ישש הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חזרתי לרכב... אני משתגעת אם אני לא רוכבת תקופה ארוכה... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב על הופי בלי דורבנות... והוא ממש לא בכושר... הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה והבית של החברה שלי... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. דווקא השוע לא קניתי משהו גדול... רק מלא צ'יפס, אני מתה על על הכלבים..חח (כן אני מהמושפעים)... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. סבים שחזרו מחו"ל אחרי 3 חודשים! וקנו לי מגפי רכיבה חדשות!!! טוב זה לא בדיוק מגפיים ואני לא יודעת אם הם מתאימות לרכיבה...הם מחברת ARIAT נדמה לי..(אם קראתי במקום הנכון) התודה שלי השבוע היא ל.. סבים... וחברה שלי "שעזרה לי להתכוננן למבחן" אבל לא נורא היה מצחיק... פינקתי את עצמי השבוע עם.. אין לי מושג.. מאכל השבוע שהיה הוא..לא משהו מיוחד.. אבל כל היום צפיתי בפרסומת של פסטה פרפקטו ורציתי לטרוף...חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אמממ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. או הרבה... אלבום השבוע שהיה.. אני שומעת הרבה ביחד... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אמממ אני בקושי יודעת את הפזמון..חח הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום שישי בערב... היה חרא.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..שלא ירד גשם... בעיקר לא ביום ראשון... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המון... חברים ומשפחה.. סבים! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. השיעור בראשון ועוד רכיבות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אני לא מקווה שירד גשם, זה בטוח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ניצן... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

SNTQ

New member
../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי-גמר אליפות בתי ספר בכדורסל (הבצפר ניצח!!|גביע) ואחכ עם חברות
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אחי הודיע שהוא חוזר לשבועיים!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מכתב מידיד התעצבתי מעט כי.. הגעגועים עדיין מורגשים
התעצבנתי על.. אבא אבל בסוף סלחתי כי.. ספץ על זה לא סלחתי התאכזבתי מ... כי.. חברה
סיפור ארוך בכיתי מעצב/אושר כי.. אושר כי הוא חוזר הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "אחח מייקל לואיס-כי שלמות זו לא מילה גסה"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אתן (אני ועוד חברה) החברות הכי טובות שאפשר לבקש"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. -- לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. ויכוחים עם הנהלת בצפר על כל מיני דברים הסרט הכי טוב שראיתי.. אפקט הפרפר1
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ירושלים-מלחה-גמר ליגת בתי ספר בכדורסל משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיס טיסה לחופשת סקי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ההודעה של אחי
,מאיוש' ומעייני התודה שלי השבוע היא ל.. מאיוש' ומעייני פינקתי את עצמי השבוע עם.. וופל בלגי
מאכל השבוע שהיה הוא.. הוופל הבלגי בהחלט
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. שירי עידוד לנבחרת בצפר
אלבום השבוע שהיה.. אינפקציה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "Even though the moment's gone, I'm still holding on somehow Wishing I could change the way the world goes round" - השיר Have You Ever של S CLUB 7 הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב עם חברה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה אותו
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אחי
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום צילומים בבצפר ביום שלישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. טסט - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. --

../images/Emo13.gifשבוע כיפי כיפי כיפי../images/Emo70.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול ללא ספק...
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ביום חמישי גיליתי שבסוף אני לא יעשה ת'מבחן והיא לא תוריד לי ציון בתעודה חעחע
והרכיבה אתמול.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמממממ התעצבתי מעט כי.. סתם בקטנהה בגלל שלא הלכתי לחווה השבוע
אבבל ממש בקטנהה התעצבנתי על.. ילדה שאני שונאת.. לא התעצבנתי, אני תמיד עצבנית עליה
ומורה מפגרת אבל בסוף סלחתי כי .. טחחחחח בחיים לא
התאכזבתי מ... כי...ממיתר כי אחרי הכל זאת המתנה שלה ואם היא לא רוצה שיצא יפה אז בעיה שלה
בכיתי מעצב/אושר כי.. וואלה לא בכיתי... רק היו לי דמעות בעינייים מרוב כעס על מורה סתומה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..קקטוס כל הזמן הפליץ ברכיבה
וכל הקבוצה נשפכת.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא כל היום אבל ברכיבה[טיול..] כל הזמן נתנו אותי כדוגמא כאילו לעשות כמו דברים... בטיול הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי אתמול מ-צ-ו-י-י-ן ולא ויתרתי לקקטוס... נכנסנו למים
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אמממ האמנתי בעצמי חיחי הסרט הכי טוב שראיתי..כל מיני שטויות בטלויזייה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אתמול לחווה היה ש-ווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא מינוס אבל הכסף על הרכיבה שלי ושל אבא ושל אחי הקטן.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את הגלופ הרצחניייייייי היה כיף
ואת קקטוס אני לא ישכח.. פעם הבאה או עליו או על אילת
התודה שלי השבוע היא ל..אבא פינקתי את עצמי השבוע עם..טיול רכיבה חביב מאכל השבוע שהיה הוא..אממ העוגה שהכנתי
יאמי יאמי יאמי תוף יומיים ואין עוגה...עוגת שוקולד רגילה.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?לאדעתתת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מממ אלבום השבוע שהיה..מממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..ממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את השיחה עם רות המורה השקרנית אבל את השיעור שהיא העיפה אותי לא
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כבר רכבתי [= אז אולי רק להיות בחווה... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אבא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום שלישי הרכיבה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לא יקרה ]= -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כנ"ל ]= סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):אלופה שלי
(מוזמנים להוסיף שאלות..)

וואי, פעם ראשונה שלי...../images/Emo20.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שני נראה לי. כי הייתי אצל ג'רום והיה ממש כיף, ולא יצאתי
מהחווה לכל כך הרבה זמן כבר מלא זמן. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- חחחח התלמיד בן 60 שלי למד לקפוץ
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע- משהו שאיה אמרה לי, על הרכיבה. התעצבתי מעט כי לא קיבלתי ספורטאי
(נראה לי שזה היה השבוע) התעצבנתי על הועדה הזאת... אבל בסוף סלחתי כי אני משער שהיו להם סיבות... אולי אני יכול לתרום יותר. התאכזבתי שביטלו את התחרות
, כי כבר ממש חיכיתי לזה. בכיתי מעצב/אושר כי לא חושב שבכיתי השבוע... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע- שרון למדה לעשות אוזניים ולאיים
(והיא לא סוסה) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו משהו ששמעתי שמישהו אחר אמר עליי, ולא בפנים. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי אפילו קניתי קסדה ורציתי להתחרות. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לקום כל בוקר
. הסרט הכי טוב שראיתי- בטח משהו ביס, לא זוכר. המקום הכי טוב שאליו יצאתי- אמממ נראה לי אפילו לנועם לא יצאתי השבוע!
אני לומד... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה- חחח קסדה ענקיתתת. ומינוס ענקקק. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע- אנה, הפעם לא שאלת אותי מי אני והלכת
.. התודה שלי השבוע היא להוא, שגרם לי לחוש את עצמי שוב. פינקתי את עצמי השבוע עם חחח אפשר להגיד יותר מידי אוכל?! מאכל השבוע שהיה הוא לא יודע, היום טחנו כנאפה בטיול. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "העייפות"-סרט אימה למבוגרים בלבד. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה- של כריסטינה
(הרט) אלבום השבוע שהיה- לא יודע. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה- i'm sick & tired... הייתי מוחק מהשבוע הזה את החוסר בשעות שינה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אשן מלאא, אנקה את הדירה מלאאא, אפתור תרגילים מלאאא.(כבר לא יקרה) השמש שהאירה לי את השבוע הוא-
, איך לא?! השבוע שבפתח (מראשון): משהו שאתם מחכים לו השבוע- אורטל
. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע-מלא רכיבות מעולות, אולי איזה סוס חדש
... האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע- חייב לראות אותך לפני שאתה טס.. סתם: - תמונה מגניבה- זאת הייתה תחרות פורים, ואני היחיד שהבנתי את זה... מילא... שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים...

בקשר לפעיל אני לא בדיוק יודעת אבל

אני יודעת שנותנים את זה ממש בקלות ובטח לבנות!!! ספורטאי מצטיין צריך 4 נקודות דירוג ב-ג' ונראה לי להגיע באליפות לאחד מחמשת המקומות הראשונים

ככה זה בדרסז'?? יפה...

בקפיצות צריך לזכות באליפות הארץ של הנוער או הפתוח כדי לקבל מצטיין ממה שאני יודעת... ופעיל בדרסז' הבנתי שגם אם אתה מדורג ב' אתה יכול לקבל לא?? אבל אני חייבת לציין שבתור ספורטאית פעילה בצבא אני ממש נהנת חחחחח
במיוחד שהצבא כזה מטומטם והמפקד שלי לא ממש יודע תתנאים של ספורטאי..

למעלה