סוף שבוע רגע

היויו

New member
אוףףף... אותו בנאדם, ניק אחר

בקיצור שלחי לי מסנ ונסגור איך בדיוק...

היויו

New member
ועכשיו ששמעתי אותו... אני בדעה חלוקה...

TPATP - ענק. אין ספק. גם אמאראנת' טוב, למרות שזה עניין של טעם. MOH מזכיר לי פופ אוונגלויסטי בשילוב עם גוספל
אין נייטוויש....
7DOTW... לא יודע עדיין. משהו שם לא נשמע לי. MPG... נראה לי בסדר, נשמע נחמד. SAHARA קצת מעצבן WBTN כסחני, אין ספק. הרבה רקע של תזמורת. נייטוויש? לא יודע. לא החלטתי עוד. FTHIOH נחמד.אבל קיטשי. אני לא אהבתי את The Islander. יותר מדי שיר עם, למרות שאני יודע שיש כאן מי שאוהבים אותם (אירי? סקוטי?) ןLOTW נשמע לא מעט כמו MD רק עם ניחוח אחר. ואת דעתי על היתר אתם כבר יודעים. בקיצור... יקח לי זמן להתרגל, לא יודע עדיין אם אני אוהב את האלבום או לא, ו... היא כל כך נשמעת כמו שרון דן אדל בלי הקולות הגבוהים!!...

Super Alonit

New member
ממתי צריך כולה 574 כדי להיות מציפן בפורום?!?

אני מאוכזבת.
וחוצמזה, חזרתי מפולין:] עם 2 חולצות נייטוויש באמתחתי (אחת של סנטורי צ'יילד ואחת סתם קשוחה להחריד) ותליון של נייט ועוד דברים לא קשורים שלא יעניינו אף אחד.
בדיוק עברנו דירה בנ"צ אז אין לי שם מחשב ואני לא אהיה פה בזמן הקרוב
(אני בירושלים כרגע) אבל התגעגעתי אליכם מלאן!
אין לכם מושג כמה המסע הזה של פולין מיוחד ומרגש (חוץ ממי שעבר אותו כמובן
) זה פשוט אחת החוויות המיוחדות... וכל מי ששלח לי הודעות כשנסעתי, וואי, אין לכם מושג כמה זה ריגש אותי:] אני מתה עליכם!
נ.ב 1. אני רוצה את DPP!!!
2. תעדכנו אותי בקשר למפגש ומהר!
3. אני לא נוגעת בעוף ותפוחי אדמה יותר בחיים! (כן, זה כל מה שאכלנו בפולין
)

Super Alonit

New member
האאא מיי לאב!../images/Emo99.gif

ואת צריכה חינוך מחדש, מה זה 173 הודעות?
אוהבת אותך מלאנתלפים!
בואי נפגש מתישהו...

Super Alonit

New member
קוקי!../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

איך התגעגעתי אליכם:]... מה אתם אומרים על מיני מפגש מתישהו בשבוע הקרוב? בבקשה? ~פאפי פייס~ (ה-13\16 רחוקים מדי
)

אלונההה../images/Emo24.gif

התגעגתי אלייך!
הפורום הוא לא אותו דבר בלעדייך! ואביעד תודה על הסיכום...אפילו שאני לא במציפנים..

Super Alonit

New member
גם אני לא שם לאורך זמן...../images/Emo6.gif

גם אני התגעגעתי אלייך בייב!
וכן הא, זה לא רמה זה, בימיי מציפנים היו צריכים סכום של ארבע ספרות לפחות כדי להכנס לשלישיה הפותחת.

אלונה!ברוכה השבה!../images/Emo24.gif

הפורום לא היה אותו דבר בלעדייך. גם אני התגעגעתי אלייך

למעלה