סופ"ש פה!

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
../images/Emo124.gifסופ"ש פה!../images/Emo42.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל וטוריעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

אצלי../images/Emo124.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..קניתי דורבנות התעצבתי מעט כי.. אחותי עבדה עלי התעצבנתי על.. אחותי אבל בסוף סלחתי כי ..היה אחד באפריל התאכזבתי מ...אף אחד בכיתי מעצב/אושר כי.. למה לבכות הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קונים לי מלה דברים הסרט הכי טוב שראיתי..חיים בזרם המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחנות סוס משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את אבא שלי כמה שהוא אוהב אותי התודה שלי השבוע היא ל..אבא שלי פינקתי את עצמי השבוע עם..נעלים חדשות מאכל השבוע שהיה הוא..שקשוקה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?הפדיחה של זיו אלבום השבוע שהיה..מוש בן ארי הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הפדיחה שאחותי עשתה לי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכב

ווינגז

New member
יש להכניס נושא להודעה

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני. צחקתי כ"כ הרבה בסדר, וואו. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אח שלי בא שוב לחיפה, אני חושבת שליל הסדר היה אחד הימים היותר טובים שלי בתקופה האחרונה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. SMSים מדניאל
, אופטימיים נורא (ושימח אותי ממש
). התעצבתי מעט כי.. היו לי כמה ימים קשים... לא יודעת להסביר. התעצבנתי על.. לא לפה... אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אני נותנת לאנשים לנצל אותי. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אין ספק שליל הסדר. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני מתגעגעת אלייך, כשאצא יומיות אבוא לבקר" או משהו כזה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הייתי יעילה משהו. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום אתמול בבוקר!
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי יותר מידי סרטים. ראיתי את "חותנת בהפרעה", אבל זה לא ממש טוב, בלשון המעטה. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אתמול, הגינה [נו, יצאנו להמון מקומות
] עם צומי, יוּפּי ושיר
, היה מצחיק. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי שום דבר ממש יקר. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נוּש, שיר, טוריעלי, ללי, שחף וצומ
. התודה שלי השבוע היא ל.. אח שלי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. שכחתי איך קוראים לזה, מה ששתיתי אתמול בבית-קפה
, טעים ממש. מאכל השבוע שהיה הוא.. הלחם הזה בארומה, זה היה ממש טעים! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? למעלה-למטה-למעלה-למטה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כ"כ "To Your Love" - Fiona Apple. אלבום השבוע שהיה.. הפעם יש! "When The Pawn..." - Fiona Apple. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "Please forgive me for my distance" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את זה שהוא כמעט נגמר. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים עם כל מה שיש לי לעשות. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צומי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אולי לנסוע לבקר את נוּש.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אפסיק להלחץ. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נוּש!

MC sApiR

New member
בוקר טוב

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..המ..יום שני כי היה שיעור על הבוקר=] ויום שלישי כי היה ממש מצחיק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור אתמול הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מה שאמא אמרה לי אתמול התעצבתי מעט כי.. שתסתכל גם על עצמה! וכי הוא ביטל בלי להגיד כלום התעצבנתי על.. אבא ואמא אבל בסוף סלחתי כי .. כי הם הורים.. התאכזבתי מ... כי...אפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. אנשים מפגרים צועקיםלזקנות מחוץ לחלון של המכונית
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שלישי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..- הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה טוב אתמול וכי הלכנו דיי מוקדם מהליל סדר לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ליסוע לסבתא לליל סדר בעע הסרט הכי טוב שראיתי..הייתי אמרוה לראות אתמול יצאת גבר..=\ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מועדון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..היום=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..- התודה שלי השבוע היא ל..- פינקתי את עצמי השבוע עם..- מאכל השבוע שהיה הוא..- אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."כשאתה לבד" אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום ראשון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישן! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..- השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לסיים עם כל העבודות האלה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבות טובות=] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..- סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

וויפידודידו!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. נראהלי שהיום, כי סתם היה כיף :]. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היו כמה וכמה :]. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ.. הסדר?
. התעצבתי מעט כי.. יכולתי להיות טובה יותר. התעצבנתי על.. עש"ב [ובגדול] ועל עוד כמה אנשים. אבל בסוף סלחתי כי .. המממ... התאכזבתי מ... כי... היער הזה
. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי התאכזבתי [לא מהיער
]. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חלום ריוואיינד
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. נמנמ
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ככה
. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ביום שני. הסרט הכי טוב שראיתי.. ילדות רעות. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. סבאוסבתא, אסאדו וקניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קניות בזארה
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא
. התודה שלי השבוע היא ל.. ענתיק
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה. מאכל השבוע שהיה הוא.. גפילטע פיש?
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "משפל לגאות". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אההההה!!! Hilf Mir Fliegen כ"כ
. אלבום השבוע שהיה.. Zimmer 483
. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Scream, and when it hurts you Scream it out loud. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את התחרות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. טיהי! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה, אבל לגמרי
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. המהמהמהמ. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נמנמנמנמ. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

הדס73

New member
סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי היה לי שיעור רכיבה מצוין.. (מה שלא היה הרבה זמן..) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..מממ..אין הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא שזכור לי... התעצבתי מעט כי....ככה התעצבנתי על.. אמא שלי אבל בסוף סלחתי כי .. היא אמא שלי... התאכזבתי מ... כי... לא התאכזבתי... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע....ליל הסדר... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו...."אל תלכי..." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לוידעת... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הסרט הכי טוב שראיתי..בופור המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא נראה לי קניתי משו יקר.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אבא... התודה שלי השבוע היא ל..אבא... פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקו.. מאכל השבוע שהיה הוא..לוידעת... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. תיראי זה אני בוכה על תלכי..... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום חמישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יגמור את כל הדברים שיש ליל לעשות... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור קפיצות... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..

2eye

New member
דוקטור שימפי!

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רוב השבוע היה כיף, לא זוכר יום-יום.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השבוע עצמו היה לי טוב...
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הערות טובות שחילקו לי :] הרבה זמן זה לא קרה...
התעצבתי מעט כי.. מה שקרה לפוס בתל-מונד
התעצבנתי על.. אמאא...
אבל בסוף סלחתי כי .. כי ההיא הבינה שהיא טעתה, ובסוף עודהסיעה אותי בעצמה...עדיין קצת כועס.
התאכזבתי מ... כי... דווקא לא התאכזבתי, אולי קצת מיעל, אבל בקטנה...
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול בלילה - ללא ספק !
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היו הרבה P:
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי את כל מה שדרור רצה...ובגלל ההערות שקיבלתי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום מוקדם ולרכב
הסרט הכי טוב שראיתי.. X
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אל בר ולחווה.
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אני מתכנן פשיטה על חנות ציוד.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אבא...
התודה שלי השבוע היא ל.. דרור, אבא
פינקתי את עצמי השבוע עם.. טיול...
מאכל השבוע שהיה הוא.. מצה-ברייט?
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? X
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. X
אלבום השבוע שהיה.. X
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. X
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את מה שקרה לפוס.
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כרגיל, אבא דרור והחווה השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. X
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. X
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. דן סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הנה, הרופא שלי: דר' שימפי

Ontario R Z Y H

New member
מחר יום שבת!#($*@#$%

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. הממ אתמול או שלשום הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור עם ירון הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחות עם האנשים התעצבתי מעט כי.. לא חשובבב התעצבנתי על.. שחר אבל בסוף סלחתי כי .. אין כמוה התאכזבתי מ... כי...כולם לא חשוב בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר, אתמול בלילה בשיחה עם בן ושחר
היה כל כך מצחיקקק.. ומעצב לא משנה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הלילה אתמול
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היו הרבה חחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לאיודעת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשיעור ביום רביעי הסרט הכי טוב שראיתי.. 13 המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שחר משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא הרבה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. סוס התודה שלי השבוע היא ל.. גילי פינקתי את עצמי השבוע עם.. לילות חסרי שינה.. טובנו, השיחות שוות את זה
מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכלל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? stress שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. all the same - sick puppies
ה-שיר!! והוא שלי ורק שליייייי!! אלבום השבוע שהיה.. Liberation Transmission - Lostprophets משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. 1) I don't care no I wouldn't dare To fix the twist in you 2)I don't mind... I don't care... As long as you're here הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את זה שצריך לקום בבוקר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. מחרמחרמחר#$@_)%^#$&^(%&@(#%)@(%^#($^#$)%) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. גילי בעיקררר 3>> השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא יודעת!!!!!! אחרי מחר לאכפת ליייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אתחיל לארוז! חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אותך
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל וטוריעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

השבוע שלי..../images/Emo3.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..וואי.. דווקא היה לי שבוע נחמד.. חח סתם לא עולה לי כרגע.. אני מניחה שהנסיעה לקרטינג ביום חמישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אהה..... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חברה שלי... התעצבתי מעט כי.. יש לי חרקים בחדר התעצבנתי על.. חרקים מיותרים בעולמנו אבל בסוף סלחתי כי .. איכס לא.. פשוט מעכתי אותם.. התאכזבתי מ... כי...עצמי בכיתי מעצב/אושר כי.. מלחץ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חברות שלי... בני דודים שלי.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. פשוט לכי על זה.. מרוב שאת מתכננת הכל לא יצא לך כלום... זה לא גרם לי לחכייך רק להבין משהו על עצמי.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא כל כך טוב.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות כל כך הרבה.. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי סרטים חוץ מקינג קונג.. אבל זה די החליא אותי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קרטינג... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אממ לא קניתי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. חברות.. התודה שלי השבוע היא ל..כולם!!! פינקתי את עצמי השבוע עם.. אאהההה מאכל השבוע שהיה הוא.. ארטיקים חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אמממ..." לא הייתי החלטית השבוע בכלל.. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא שמעתי... אלבום השבוע שהיה.. כנ"ל משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. כנ"ל הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הקטעים הרעים שאני לא זוכרת כרגע וכמובן את החרקים הדוחים שביקרו אצללי.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא יודעת... אבלה עם חברים השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כולם!!! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור טוב... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב.. חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עופריקי שכבר שנים לא ראיתי... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל וטוריעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

stary1

New member
נממממ

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא יודעת
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. באתי אל אלינור הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. רצתי בלילה על החוף
התעצבתי מעט כי.. היה חסר לי שקט התעצבנתי על.. כולם אבל בסוף סלחתי כי .. זו אני.. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי שוב ויתרתי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. התחרפנויות כל הזמן מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא זוכרת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רצתי בחוף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עשות את העבודה בספרות[שעוד לא סיימתי] הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יודעת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חוף! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קרה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אלינור ודניאל התודה שלי השבוע היא ל.. אלינור פינקתי את עצמי השבוע עם.. כל מיני שטויות אצל אלינור ולבוא לת"א מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שחף מתחרפנת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הכעסים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אפגוש את ליאור=\ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אלינור וסטארי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לסיים את העבודה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אסיים את העבודה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ליאור

כמה כיף להיות בבית../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי (היום), יצאתי הביתה לסופ"ש.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המחלקה שלנו התחילה ממש להתגבש.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ... התקשרו אליי מהפנימייה שהייתי בה, לשאול מה שלומי.
התעצבתי מעט כי.. הבטיחו שיהיה לנו טקס השבעה ביום רביעי, ובסוף זה נדחה.
התעצבנתי על.. אחת המפקדות. נהייתה קשוחה מדי... והרס"פ.
אה, והבומבמלה שלידנו, הפריע לי לישון בלילה. אבל בסוף סלחתי כי .. המפקדת נחמדה בסה"כ, ואסור לשכוח שכל הטירונות הזאת זה רק הצגה. ולרס"פ לא סלחתי.
התאכזבתי מ... כי... האחות שניסתה להוציא לי דם אתמול (היה לנו יום של תרומות דם ורציתי לתרום). הרסה לי את כל הורידים!!!
בכיתי מעצב/אושר כי.. וואו. לא בכיתי השבוע.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מישהי מהמחלקה שמחקה את המפקדים ממש מצוין!
אה, ולראות את אחת המפקדות, שהיא בד"כ הכי רצינית בעולם, מתפקעת מצחוק. זה היה טוב!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אההה-לא לפה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הסתגלתי לחיים בטירונות. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות שמירה ב-4:00 בבוקר. אין לי מושג איך קמתי. הסרט הכי טוב שראיתי.. 18 קילו של אהבה. מקסים ומרגש, סרט חובה! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הביתה!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. בקבוק מים קטן ומסכן. הציל לי את החיים אתמול. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הבנות במחלקה. התודה שלי השבוע היא ל.. בנות והמפקדות מהטירונות. פינקתי את עצמי השבוע עם.. במבה וקולה. מאכל השבוע שהיה הוא.. במבה. מזל שיש כשר לפסח. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? (למה חזרנו לטירונות ליומיים?...) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..--- אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..--- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..--- הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה ואנצל את הזמן. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. חברות מהאוהל. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סיום טירונות!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעבור בשלום. ואני מתגעגעת לחווה!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חברות מהטירונות. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): לא מגניב, אבל שיהיה. יש עכשיו פריחה מדהימה בחוץ! זה עץ דובדבן שצילמתי.

Vintage Queen

New member
את עדיין בטירונות!?!?

בעסההה אני סימתי בשלישי שעבר ואני שבועיים וחופש בבית =] חיים טובים מתי את מסימת טירונות?

gili600

New member
אחח איזה שבוע!! מ-ו-ש-ל-ם (כמעט...)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי-חמישי.. הטיול הכי כיפי בעולם!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הטיול הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סייח חדש? התעצבתי מעט כי.. קווזימוטו
למרות שהיו חייבים לעשות את זה זה בכל זאת עצוב התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כמעט כל הטיול היה קורע!! אנשים מטורפים
(אהמ, אהמ יחמורים
) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היו הרבה: "והיום ילדים למדנו מה זה סטאליון" (קובי אחרי שסטמפניו נתפס), "לסוס שלי נגמרו הבטריות יש למישהו בטריות חדשות?" (שיר), "טוב ילדים במקום שעון מעורר החלטנו לשחרר סטאליון שיעיר אותכם" (עוד פעם קובי) ועוד הרבהה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי אתמול כ-ל ה-י-ו-ם עם איזה שתי הפסקות סה"כ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר ולנסוע למגשימים ואז לסרט הסרט הכי טוב שראיתי.. נורביט.. חביב ולא יותר מזה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. איפה שהיינו בטיול (מישהו יודע באמת איפה היינו?
), מגשימים וישפרו משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. גרביים במגשימים (פאק, זה יקר!!) אבל הן יפות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נוני, קובי, אלן, רויטל, איתן ועופר אבל הכי הכי נוני ועופר
התודה שלי השבוע היא ל.. עופר על טיול הכי כיפי בעולם פינקתי את עצמי השבוע עם.. טיול שולט!! מאכל השבוע שהיה הוא.. האורז של רויטל והמרק של נוני אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? טיול בסט שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. BIG CITY LIFE (באשמת רויטל
) משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "וטוב, טוב, טוב לי על הלב"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מה שקרה לקווזי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים שעות שינה דחוףף השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל מי שהיה בטיול, כל מי שארגן את הטיול (וכמובן היחמורים
) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ללכת לחווה, לשופינג, לשיעור ולראות את הסייח החדש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור טוב ושאני אלמד ללכת מחדש
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא בדיוק אדם.. יותר נכון סייח
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): זה מה שקורה שנותנים לעוזרת שלי דובי, שוט וקסדה

PinkHorse

New member
עייפה.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יש מצב שהיום..כי היה לי שיעור מוצלח.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור דרסז' הזה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ריב טיפשי עם בנאדם שחשוב לי. התעצבתי מעט כי.. הולך לי זוועה בתחריות.. התעצבנתי על.. עצמי. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...עצמי, ו... המ לא משנה. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אני והילדים מהחווה קנינו פומפה
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "לא ראיתי את הסוס הזה הולך טוב כ"כ אפעם". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. באמת הרגשתי שהיה טוב.. והוא גם נראה טוב אז בסה"כ אני מרוצה ממנו. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את השבוע המעייף הזה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא חושבת שהדלקתי את הטלויזיה השבוע. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הייתי רק בחווה ובתל מונד. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פומפה!!
חח סתם נו כלום.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אני מניחה שכולם, והרכיבות על ג'וניור. התודה שלי השבוע היא ל.. כל מי שתמך בי השבוע ודיבר איתי ובכלל העניין בקיומיP=. פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה מאוד שוקולד ודברים לא בריאים. מאכל השבוע שהיה הוא..שוקולד אהבת חיי. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "טירוף בחווה 2" (זה סרט בהמשכים
). שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. סתם כל מיני שירים חמודים.. אלבום השבוע שהיה..לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..How can I help it How can I help it How can I help what you think? Hello my baby Hello my baby Putting my life on the brink Why dont yo like me הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המממ... מי האיר לי את השבוע!? השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות, וכמה שיותר מוצלחות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אני אהיה מבסוטה, לא אפגע באף אחד. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אהודי? סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

למעלה