סופ"ש פה!

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

PinkHorse

New member
הייתי עם 2 ילדות קטנות ובדואי../images/Emo9.gif.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נו די לא התאפקתי.. הנה תמונה מזעזעזת שלי מתל מונד, על ג'וניור..

פלפלת19

New member
לא ראיתי אותך רוכבת כי לא נשארתי עד

הקפיצות.... ראיתי אותך בשירותים... קצת בהיתי בך חחח סליחה פשוט נסיתי להבין מאיפה אני מכירה אותך....

SILVER LADY

New member
טיהיי ../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היוםםם=]]תחרות ממש טובה וגם יום שני אימון עם ירון=]מילניומי שלמות :] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אימון ותחרות פנימית =]וצחוקים עם הבנות הסטלניות האלה חחחח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..אממ נעליים חדשות מבנאדם לא צפוי P= התעצבתי מעט כי.. אני נכה!!והחלתי לנסות להתאבד~בצחוק~
התעצבנתי על.. הייתי רגועה חחח P= אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...לא התאכזבתי!! בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק חחח כי אני נכה
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחחח היום עם הבנות ואתמול גם שהדובה הזאתי דרכה עליי והעיפה לי פרסה לראשP= מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..הוו שלא תדעוP= אבל אני גאה בעצמי!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אימון בשני :] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... אממ לרכב היום אבל מסתבר שהצלחתי ואפילו היה טוב הסרט הכי טוב שראיתי..~פגוע מוחין~חחחחחחחחחח עזבו המקום הכי טוב שאליו יצאתי..דפנטלי חווה=]] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ אוכל [?!] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה=]ומילניומי מושלם התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל :]ולבנות החמודות שלי=] פינקתי את עצמי השבוע עם..מממ מאכל השבוע שהיה הוא..הכל P= אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..She's madona
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אממ לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה..נכויות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה לי ציפורן חחחחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה=]מילניומי והבנות =] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אממ אימונים טובים?ואמן ותהייה שביתה למה אין יל ראש ללימודיםP= - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אימונים טובים=]] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לאונה וגלי=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל וטוריעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

Vintage Queen

New member
אני מאוהבת בסוסון הזה!

גרררר ני חייבת להחליף מצלמה דחוף, גאד היא כזאת גרועה כבררר

שבוע שולטטט!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:כל השבוע: ליל הסדר, על האש עם הדודים, טיול, חברים... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:כולו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: נולד סייח חדש! והוא מדהים
התעצבתי מעט כי..: קווזימודו
התעצבנתי על..: אבל בסוף סלחתי כי ..: התאכזבתי מ... כי..: בכיתי מעצב/אושר כי..: נצחוק, בלילה של הטיול עם היחמורים המאגניבים, ומנוני שכמעט הרג את הפקחית הזו.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:הטיול כ"כ הרבהההה, ליל הסדר, היום שאחרי ליל הדר, וכמובן היחמורים האומללים!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:כל מילה שאמרנו בטיול גררה אחריה גל של צחוק.. אהה ובליל הסדר כשכולם רבו מי יהיה החכם בקטע של ארבעת הבנים... חחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: רכבתי פאקינג יומיים שלמים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לקום בבוקר ביום השני של הטיול הסרט הכי טוב שראיתי..:למי היה זמן... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:טיול, דודים, חווה כמובן, ועכשיו אני הולכת לאלון אז אני בטוחה שיהיה כיף!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:שום דבר יקר במיוחד.. אולי קצת בגדים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:כווווווולם
התודה שלי השבוע היא ל..:החברים מהחווה, נוני ועופר, ולצילה הסוסה שהמליטה אתמול בלילה את היצור הכי יפה בארץץץץץ
פינקתי את עצמי השבוע עם..:שבוע הכי מלך בעולם! מאכל השבוע שהיה הוא..: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.:.חולה עלייךךך בביצוע של שגב צימרמן האחד והיחיד! אלבום השבוע שהיה..: משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:"יאללה צ'גווארה כפר שמואל כפרה..." כ"ש אימפריה
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את המוות של קווזי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:באלי ים השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:כל מי שיצא לטיול
, כל האנשים מהחווה
, והמשפחה המורחבת שלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:רכיבות, אייגאס.. ואולי לים עם חברים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שהחופש לא ייגמר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:זוהר, למרות שראיתי אותו היום
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):אמא צילה ופיטנגו הסייח.. תמונה מהפלא של חזן שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל וטוריעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

gili600

New member
איזה כוסון!!

הם עדיין בתא שלה? כי אי אפשר לתפוס את המגרש של אורית לנצח..

favory

New member
../images/Emo214.gifחהחהחה../images/Emo214.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום אני חושבת שחמישי, כי הייתי עם המון אנשים שאני מאוד אוהבת
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע אני חושבת שהרכיבה עם לי על בל, כי היה פשוט מושלם
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע היו המוןן
התעצבתי מעט כי זה נגמר יותר מוקדם ממה שחשבתי
התעצבנתי על אבא.
אבל בסוף סלחתי כי אני לא מתכוונת לסלוח
התאכזבתי מהמון אנשים
בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי מאושר וזה מה שחשוב
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע השיחה עם פריקאצה ויהב
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו : היו הרבה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי היא זזה לי ממש טוב והרגשתי שהייתה רכיבה מעולה.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ללכת כל יום לישון בשעה 5 ולקום ב-7
הסרט הכי טוב שראיתי..ראיתי רק אחד ואני לא זוכרת איך קוראים לו.
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..קניתי קשקושים לא משהו מיוחד.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מתן, הוא ממש עשה לי את השבוע ( יצא מלךך!! )
התודה שלי השבוע היא להילה יוני עומרי ויהב.
פינקתי את עצמי השבוע עם היה שבוע ממש פנאןן
מאכל השבוע שהיה הוא מצה מטוגנת!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? " שבוע פנאןן אגוזים יוואוו!
" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..טיטניק שיר יפה
אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את התחרותאני חושבת זה היה פשוט יום מיותר
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אלך לים כמובן!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אני חושבת שאמא.
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שאני אהיה חולה כשהלימודים מתחילים!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור טוב בשלישי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את האנשים מהחווה כמובן
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל וטוריעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

m i s s B

New member
פוףףףף

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום רביעי סתם יום אחלה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע ברור שלקחת מקום ראשון בתחרות.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אותו דבר, אבל עוד הרבה. התעצבתי מעט כי.. לא הייתי עצובה. התעצבנתי על.. לא משנה. אבל בסוף סלחתי כי .. X התאכזבתי מ... כי...שום כלום! בכיתי מעצב/אושר כי מאושר... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...הצלצול ששמנו ליוני בפלאפון..בעע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... "טרווווטטטטטטט..."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי בתחרות! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את יום ראשון (של התחרות) חרא של יום. הסרט הכי טוב שראיתי..אממ.. X המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..בגדים, בגדים, בגדים.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עומרי, יהב, הילה, יוני, רוני ו..לי. התודה שלי השבוע היא לעומרי. פינקתי את עצמי השבוע עם..בגדים. מאכל השבוע שהיה הוא... מצה עם שוקולדדד
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "ההפתעה" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..(?) משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..? הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום חמישי- מיותר. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אלך לים. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הרבה..ובעיקר עומרי ויהב. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ללכת לים ולעשות דברים שאני אוהבת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע- שתהייה שביתה או משו ולא נלך לבית ספר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע... נעית, ועוד הרבה חברות שלא ראיתי המוןן זמן. סתם: שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

segev 007

New member
אחח אחחח איזה שבועע

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעי וחמישי טיול כפיייי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..טיוללללל הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום שישי ואמא שלי שחזרה מחו''ל התעצבתי מעט כי.. לא רצו לכחת אותי לחווה
התעצבנתי על.. אבא שלי אבל בסוף סלחתי כי .. לכחו אותי והכל היה טוב התאכזבתי מ... כי...מזה שאין כבר שבועים שיעור רכיבה וזה מבאס בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי אבל הייתי על סף בכי ביום רביעי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..עדי והתייץ אויי זה היה כל כך מצחיק
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היו הרבה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...להמשיך לירכב ביום רביעי הסרט הכי טוב שראיתי...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..טיול לעזור ירושלים לא ממש יודע בידיוק איפו.... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..עוד מעט היה קרוב מאוד
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...כל החברה שיצאו לטיול היה כל כך כיף התודה שלי השבוע היא ל..עופר שפינק אותנו בטיול פינקתי את עצמי השבוע עם..יאלההה פנק אותההה מאכל השבוע שהיה הוא..על האש בטיול אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?טיול אחד שווה אלף מילים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..שיר קפלן.....
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אף יום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן הרבהההה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הסוסים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ליסוע למגשימים ( עם בכלל ) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ירכב הרבה וליסוע למגשימים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אוו יש הרבה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):XD

shirli0811

New member
למרות השבוע היחסית רע, טוב לי בלב=]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי, שיעור די טוב, רביעי, ראיתי את ענברי ושחר
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא היה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :'[ בליל סדר בת דודה של בת 4 קמה מהשולחן וישבה בצד ליד עצובה, הלכתי לשאול אותה מה קרה והיא אמרה לי: "אני מתגעגעת לסבתא ועצוב לי שהיא לא איתנו בחג.." וכמעט בכיתי :'[ התעצבתי מעט כי.. אחרי השיחה עם נוקיה.. וה"שיעור" היום התעצבנתי על.. אחותי כי היא מכה, אמא כרגיל וזהו נראלי.. אבל בסוף סלחתי כי .. משפחה מעל הכול
התאכזבתי מ... כי... ממנו, כי הוא לא אוהב אותי כמו שאני אותו :(( בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, געגועים לבנצי, ואמא לא מסכימה לי ללכת לראות אותו :(( הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לצאת עם ענבר ושחר XD XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא היה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יום שלישי היה שיעור נחמד, וחזרתי להיות חזקה כמו פעם, ואמא אמרה לי שהזכרתי לה את אבא שלי ז"ל כשטיפלתי באחותה.. :]] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... טפל בדודה שלי שהתעלפה מולי, ולהרגיע את כל הבית כשהיא שוכבת על הרצפה :|| הסרט הכי טוב שראיתי.. "החופשה של בין" אבל זה סרט חרא חחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון רחובות עם שחר וענבר..!? XD משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ארוחה בקפה ג'ו XD XD משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. עוגת מצות :]] מאכל השבוע שהיה הוא.. בהחלט מצה עם שוקולד חחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "ושוב את אחת לבד, וחזקה יותר משניים ביחד.." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "אחד מי יודע" חחחח XD XD אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "לתת את הנשמה ואת הלב, לתת כשאתה את אוהב, עוד תלמד לתת לתת...." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שדודה שלי התעלפה מול העיניים שלי וטיפלתי בה לבד..? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה את בנצי |לב שבור| השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נוקיה
אורי , ענבר,טל, שחר, אמא, טובורג..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות, למצוא מקום באווטו לניר דוד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לנסוע לניר דוד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. טל
, מורן, את זה שאני מאוכזבת ממנו-פיצול XD XD סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל וטוריעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

כי משעמם.....

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שלישי =) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. האימון ביום שלישי עם וסילי.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ לא משהו מיוחד.. התעצבתי מעט כי.. יום רביעי
התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי ..עושים טעויות בחיים.. התאכזבתי מ... כי... עצמי כי עשיתי שטויות בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כי ככה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חח הסרט שיצאנו ביום שלישי נראה לי ובבה ישב לידי ובלבל לי במוח חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרבה משפטים.. על יום שבת
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי בטחון בתחרות בשבת ובאימונים עם וסילי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב בחום שהיה אתמול ושלשום... הסרט הכי טוב שראיתי.. ראינו שומר המדינה אבל זה היה גרוע.. אז נגיד ש"פתאום 30" המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לבורגר עם הדרייי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כל היציאות השבוע האלו יותר מדי כסף.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. וסילי כמובן!!!!! התודה שלי השבוע היא ל..וסילי פינקתי את עצמי השבוע עם..המבורגר מדיקסי אתמול
מאכל השבוע שהיה הוא.. כנ"ל... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יכול להיות יותר משעמם... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. like a boy- ciara והשיר החמוד הזה של מיקה חחח אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בהחלט שאת יום רביעי!!!!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יעשה משהו מעניין לשם שינוי... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הדרי, עידו, וסקה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום רביעי שההורים יחזרו כבר מחו"ל!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהייו אימונים טובים... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את ההורים שלי!!!!!

נעם212

New member
באיחורר

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כלל השבוע במיוחד רביעי חמישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הטיול הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. צילה ו-
התעצבתי מעט כי..אני לא קיטנה לילדים XD וקוזי... התעצבנתי על.. ---------- אבל בסוף סלחתי כי .. ---------- התאכזבתי מ... כי...----------- בכיתי מעצב/אושר כי.. כמעט ביום רביעי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ליל הסדר על האש עם המשפחה.. הטיול ואתמול מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..הרבה...: יחמורים(שליטה) יעוניי(נוני) ילדים,היום למדנו מה זה סטליון,רונן עם המפקחת, ליל הסדר בקטע של השירים, חיקוים של אנשים, הבטריות, מישהו אמר לי ש..... , זה נכון היא באמת כזאת:) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא נשברתי משתי הצוציקיות הקטנות האלו והבר אילן לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... קום כל כך מוקדם ולעשות אתכ ל השיעורים האלו הסרט הכי טוב שראיתי..נוריבט(נחמד).... ומועדדות צמודות(פעם 48) המקום הכי טוב שאליו יצאתי..טיול, חווה, ליל הסדר, אתמול עם כולם, מגשימים, ישפרו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..שוט, מכנס, כפפות וכמה פחיות טובות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עופר שארגן לנו אחלה של טיול, רונן, רביטל, אלן... ובכלל כל מי שיצא לטיול... כל החברים שיצאו לטיול לכל החברים שלי(ברעות) לסוסים שסחבו אותנו יומים על הגב שלהם ולכוםם בקיצור התודה שלי השבוע היא ל..עופר, לאנשים מהחווה, לסוסים מהחווה ולעוד כמה חברים נחמדים
פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה על האש
מאכל השבוע שהיה הוא..על האש וסלטים בכל מיני צורות וגדלים XD אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שולט זו לא מילה גסה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כל מיני שירים בטיול (כולל חיקוים) אלבום השבוע שהיה..........השירים המוזרים שרביטל שמה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..קוזימוטו
והבר אילן המזורגג הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יגמור שיעורים ויהנהה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כ-ו-ל-ם-! פשוט כולם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור רכיבה ולראות את הסייח של צילה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שתהיה שביתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יותר מידי אנשים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

gili600

New member
גרם לך להיכנס למינוס בבנק?!

או שזה גרם לאבא שלך להיכנס למינוס בבנק?!

למעלה