סופ"ש פה!

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך
שבוע מדהים=]]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי... כי קנינו את אוהיו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אוהיו אופקורס=]] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל:) התעצבתי מעט כי.. מממ לא התעצבנתי... טוב אולי קצת אבל לוזוכרת... התעצבנתי על.. --- אבל בסוף סלחתי כי .. ---- התאכזבתי מ... כי...----- בכיתי מעצב/אושר כי.. כאב
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מממ... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אווו המון משפטים=] על הקוקי שליי(:) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כייי יש לי סוס=]] ויום שישי הצלחתי איתו יותר מחמישיXD לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב בחום המגעיל הזה
הסרט הכי טוב שראיתי.. מממ ראיתי... אבל הוא לא טובXD "החופשה של בין" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מממ קניון אופקורס=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוהיו=]] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא/אבא אוהיו
התודה שלי השבוע היא ל.. אמא/אבא פינקתי את עצמי השבוע עם.. סוס
מאכל השבוע שהיה הוא.. כלום...חח... לא אכלתי כלום...XDD אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מממ... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. קנדימן- כריסטינה אגילרה אלבום השבוע שהיה.. של בריטני ספירסXDDD משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. מממ... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל החגים האלה=\ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אקנה ציוד=P אבל הוא כבר נגמר.... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אוהיווו((:)
ושירלי=] ושחר(:) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות... ולקנות ציוד סופסופ:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ציוד:) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. לא אדם... את אוהיו(:) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

SNTQ

New member
המ..../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כמו בשבועיים האחרונים-כל השבוע (ליל הסדר,פאב,יומולדת,משפחה,חברים,הרבה הרבה חגיגות (ואלכוהול
) וכיף) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיחה איתו וההבנה לגבי מה הלאה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ההפתעת יומולדת של ה4 חברות הכי טובות
התעצבתי מעט כי.. 18,ואני בריב קשה עם הבנאדם שהכי חשוב לי בעולם (אחי)
התעצבנתי על.. ידידים אבל בסוף סלחתי כי.. הבנתי שזה לא חדש התאכזבתי מ... כי... עצמי,לא משנה בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב,משבר התחלתי של קשר
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. סיטואציות אתמול שלי אחרי השפעת אלכוהול שבהם שאלתי כל בנאדם שני אם הוא חייל
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."בייבי שלי,כ"כ התגעגעתי אלייך!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. החגיגות 18 אתמול עברו טוב,למרות שזה בלעדיו
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... מכתב שכתבתי למשפחה.. פפ הסרט הכי טוב שראיתי..סרט של המשפחה שבנדוד של אבא הכין
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..טרבין אתמול
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..4 הבנות הכי מדהימות בעולם(מעייני,מאיוש',נופרי והדרה),נמרוד ולאהובי
התודה שלי השבוע היא ל..כלללללל החברים והמשפחה פינקתי את עצמי השבוע עם..אלכוהול,והרבה..
מאכל השבוע שהיה הוא..אוכל ביתי יום אחרי ליל הסדר
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"18"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..יוני בלוך-אחריות
אלבום השבוע שהיה..שייגעצ-ניו יורק רפיח
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-- לא משו שאני חושבת עליו הייתי מוחקת מהשבוע הזה..העובדה שאנחנו לא מדברים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אחגוג 18 כמו שצריך-
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..4 בנות הכי מדהימות בעולם(מעייני,מאיוש',נופרי והדרה),נמרוד ולאהובי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום צב"ח עם הבהמה (האומנם?!:]) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אעבור בהצלחה את המגן בפסיכולוגיה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ואוו.. הרבה אנשים miss her
--->

AnGi14

New member
סיכום השבוע שלי ../images/Emo163.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום אמ...ניראה לי שחמישי,שישי שבת בגלל הטיול ג'יפים חח [אבל יום חמישי יותר כי רכבתי
] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אה...תרמתי 10 שקלים לחיילים וקיבלתי צמיד נורא נחמד?
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא נירהא לי שהיה לי השבוע.... התעצבתי מעט כי.. אח שלי בילגן לי את החדר
התעצבנתי על.. אח שלי חול הנפש עבר עליי ב-1 באפריל שהסייחה של אנג'ל מתה [היא הייתה חולה והוא ניצל את זה] וזה היה ממש ממש אכזרי!!!
אבל בסוף סלחתי כי .. כי זה ה-1 באפריל למרות שזה עדיין אכזרי מצידו!!! התאכזבתי מחברה שלי כי... קבענו ללכת לעיר לקנות חגורות ניטים והיא כל הזמן דחתה את זה.... בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי... אבל ירדו לי דמעות כי הייתה לי שעורה בעיין בטיול... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בטיול ג'יפים אני,אח שלי וילד של חברים עשינו צחוקים בנסיעה וירדנו על אורית פוקס [
] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אהההה...שהולכים לחבר של אבא שלי ולסוסים שלו!!!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי רצתי בבוקר?
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסבול ילדים מעצבנים בטיול... הסרט הכי טוב שראיתי..אהה לא ראיתי השבוע..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה!! ולטיול ג'יפים במדבר!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה אה....החשבון שלי בבנק סגור עד גיל 18... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את הטיול ג'יפים!! ואת הדיפנדר הסוסון שלנו!!
התודה שלי השבוע היא ל...לכל מי שראה אותי והיה צריך לסבול אותי השבוע.... פינקתי את עצמי השבוע עם..העגיל הליקס החדש שלי!!
[יש כבר 3 חח
] מאכל השבוע שהיה הוא..הסלט ירקות שעשו בטיול... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?...אה "10 סיבות למה ללכת לטיול ג'יפים"? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..יא יש מלאאא אמ... i dont love you , welcome to the black parade ו-sleep של MCR
ג'רארד!! פראנקי!!
אלבום השבוע שהיה.. the black parade של MCR
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אה... אין משו מיוחד שעולה לי בראש
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את מי שעיצבן אותי בטיול ג'יפים!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...יוכל לישון כמו שצריך.. [וזה לא קרה..] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הילדים של חבר של אבא שלי הם כאלו חמודים!!!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...להרבה דברים..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שביטה!!!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...את חברה הכי טובה שלי שיש לה מחר יומולדת!!
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אנג'ל הסוס החמווווד שרכבתי עליו אצל חבר של אבא שלי
[הוא לא ניראה פה משו.. \= ]

The Bitter End

New member
אוי חח.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היה לי שבוע דיי נחמד באופן כללי.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ליל הסדר אצל אן! ללא ספק אחד המצחיקים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל מיני שיחות כאלה. התעצבתי מעט כי.. יש אנשים טיפשים. התעצבנתי על.. על אבא. אבל בסוף סלחתי כי .. כי זה סתם שטויות=] התאכזבתי מ... כי... לא התאכזבתי כ"כ השבוע. בכיתי מעצב/אושר כי.. חווה
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כל הסיפור עם האסלה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חחח היו הרבה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התעשתתי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להיות ערה כל הלילה
הסרט הכי טוב שראיתי.. חייב לאהוב כלבים. מומלץ! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא כל כך יצאתי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שומדבר חשוב. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יעלי, יעלי, אנה וגל. התודה שלי השבוע היא ל.. טורי! מה הייתי עושה בלעדיה בלילות מה?
פינקתי את עצמי השבוע עם..שינה עד ממש מאוחר?
מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה האט
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "נזקי השוקולד" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Dolly Parton-9 to 5 משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Hey You, things aren't what they seem הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אירועי האסלה
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנערף
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יעלי, טורי, גל, וגם קצת מיוש. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הניווט ברביעי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לא יודעת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יעלי! כ"כ. ואת הכיתה.

ram ram

New member
למרות שזה באיחור...

אבל אני מרשה לעצמי בלל הלחץ של העבודה והתחרות...
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אהה... שבת.... תחרות מעולה.! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התחרות.! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה... לא יודעת... הרבה דברים במשך השבוע... התעצבתי מעט כי.. אהה... סתם לא משו רציני.... מצברוח עובר כזה... התעצבנתי על.. על זה שג'ונה הייתה צריכה לעשות סבבים לילדים במקום לנוח במרעה לפני התחרות!
אבל בסוף סלחתי כי .. כי היא הייתה בסדר בתחרות...
התאכזבתי מ... כי... אהה... אולי קצת מאנשים שרציתי לראות בתחרות והם לא הגיעו.... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא השבוע... אבל הייתי קרובה לזה... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אהה... וואי מלא..!! "לפי החישוב שלי...." חחח...
זוריק הקרוע הזה...
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אהה... וואי באמת הרבה..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חחח.... התחרות הזאת..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום כל יום בבוקר לעבוד בחווה... היה מתיש ++++++++ הסרט הכי טוב שראיתי.. אהה... הסרט של המקצה..?
חחח.. זה פשוט הדבר היחידי שראיתי ב T.V. השבוע...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אלונים..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אהה... אוכל בתחרת... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הרבה אנשים שהרגיעו אותו במשך השבוע... התודה שלי השבוע היא ל.. לזוריק ולג'ונה..! פינקתי את עצמי השבוע עם.. אהה... וואלה לא... מאכל השבוע שהיה הוא.. -- אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. גו ג'וני גו..!!! אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. גו, גו ג'וני גו, גו, גו ג'וני גו.... ג'וני בי גוד..!! [באנגלית כמובן...
] הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אהה... ילדים מעצבנים במיוחד... אבל לא נורא... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. שילך אחלה בתחרות... היה כבר..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אהה... ג'ונה.?
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אהה... מבחנים לקורס ביום שלישי... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שביתה ברביעי-חמישי..!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אהה... סער [דביר] כבר מתגעגעת אליו..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אהה... תמונה של גו'נה ביום שבת בבוקר [לפני המקצה]... (מוזמנים להוסיף שאלות..) למי שיש עוד תמונות שלי מהמקצים והוא יכול בבקשה לשלוח לי אז זה יהיה ממש ממש ממש טוב...
שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

סוני DSCH1

New member
רםםםם

היית מצויינת אחת הפצצות באמת כול הכבוד שלך אני שמחה בשבילך. רגע איזה מקום לקחת ב-15? בקיצור מצויינת דרך אגב אני זאת שאמרה לך בתחרות שהיית בכניסה של המגרש חימום כול הכבוד (לא ממש התייחסת אליי בטח חשבת שזאת סתם ילדה מעצבנת חחחחחחחחחחחחחחחחח)

ram ram

New member
חחח... תודהה...../images/Emo9.gif

וכנראה שלא עניתי לך כי הייתי בהלם מאיך שהסוסה עבדה.... חחח... אני תמיד ככה אחרי מקצה..

ocean zd

New member
באיחור אבל לא איכפת לי בכלל

כי היה לי פשוט סופש מושלםםםםם היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כיי.. שישי!! עם כולם מקיסריה.. היה מצחיקקקקק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:בוםבמלה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ.. לא יודעת התעצבתי מעט כי.. רועי הומו התעצבנתי על.. רועי אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח? התאכזבתי מ... כי...רועי כי הוא אידיוט אבל שימות בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר כי היה לי כל כך כיף ומצחיק השלושה ימים האלו הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שישי עם כולם.. ושהם השתכרו מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא יכול להוריד ממך את העיינים!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי הכי כיףףףף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להשלים עם העובדה שזהו.. הסרט הכי טוב שראיתי..מ.. נחשים על מטוסים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..בוםבמלההההההההההה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מלא שטויות בפסטיבל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..משו.. הפסטיבל מישו ים ועילאי !! מתוקים כאלוווו התודה שלי השבוע היא ל..ים וצליל פינקתי את עצמי השבוע עם..מלאט כיףף חחח מאכל השבוע שהיה הוא..טוסט אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?כיף לי כיף לי כיף לי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..יהיה לנו כיף כיף כיף גם כשנתעייף יף יף הייתי מוחקת מהשבוע הזה..היום... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ממ.. נהנתיייי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ים היפיוף שלייייי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..טיול שנתי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ניביקקק -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ניב שלי וים

למעלה