סיכום השבוע שלי ../images/Emo163.gif
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום אמ...ניראה לי שחמישי,שישי שבת בגלל הטיול ג'יפים חח [אבל יום חמישי יותר כי רכבתי
] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אה...תרמתי 10 שקלים לחיילים וקיבלתי צמיד נורא נחמד?
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא נירהא לי שהיה לי השבוע.... התעצבתי מעט כי.. אח שלי בילגן לי את החדר
התעצבנתי על.. אח שלי חול הנפש עבר עליי ב-1 באפריל שהסייחה של אנג'ל מתה [היא הייתה חולה והוא ניצל את זה] וזה היה ממש ממש אכזרי!!!
אבל בסוף סלחתי כי .. כי זה ה-1 באפריל למרות שזה עדיין אכזרי מצידו!!! התאכזבתי מחברה שלי כי... קבענו ללכת לעיר לקנות חגורות ניטים והיא כל הזמן דחתה את זה.... בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי... אבל ירדו לי דמעות כי הייתה לי שעורה בעיין בטיול... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בטיול ג'יפים אני,אח שלי וילד של חברים עשינו צחוקים בנסיעה וירדנו על אורית פוקס [
] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אהההה...שהולכים לחבר של אבא שלי ולסוסים שלו!!!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי רצתי בבוקר?
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסבול ילדים מעצבנים בטיול... הסרט הכי טוב שראיתי..אהה לא ראיתי השבוע..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה!! ולטיול ג'יפים במדבר!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה אה....החשבון שלי בבנק סגור עד גיל 18... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את הטיול ג'יפים!! ואת הדיפנדר הסוסון שלנו!!
התודה שלי השבוע היא ל...לכל מי שראה אותי והיה צריך לסבול אותי השבוע.... פינקתי את עצמי השבוע עם..העגיל הליקס החדש שלי!!
[יש כבר 3 חח
] מאכל השבוע שהיה הוא..הסלט ירקות שעשו בטיול... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?...אה "10 סיבות למה ללכת לטיול ג'יפים"? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..יא יש מלאאא אמ... i dont love you , welcome to the black parade ו-sleep של MCR
ג'רארד!! פראנקי!!
אלבום השבוע שהיה.. the black parade של MCR
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אה... אין משו מיוחד שעולה לי בראש
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את מי שעיצבן אותי בטיול ג'יפים!
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...יוכל לישון כמו שצריך.. [וזה לא קרה..] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הילדים של חבר של אבא שלי הם כאלו חמודים!!!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...להרבה דברים..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שביטה!!!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...את חברה הכי טובה שלי שיש לה מחר יומולדת!!
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אנג'ל הסוס החמווווד שרכבתי עליו אצל חבר של אבא שלי
[הוא לא ניראה פה משו.. \= ]