סטטיסטיקות בסימן: סליחה על האיחור

snavgm

New member
היי- היא UNDER AGE תזהרי לך...

ככה? עם קטינות? תזכרי שיש חוק בנושא. תתמקדי בלהוציא את עדי מהארון. יותר בטוח.

LeAnnDylan

Well-known member
בטוח = BORING

להוציא את דרורה מארון הקבורה שלה הרבה יותר כיף מאשר להוציא את עדי מארון הויברטורים שלה. חוץ מזה שדרורה חדלה להיות קטינה עוד כשלטרומפלדור היו שתי ידיים

adii1201

New member
ואז אני הלאסביין../images/Emo69.gif

ותודי שכתבת את ההודעה הזו מהאייפון

LeAnnDylan

Well-known member
כולן יחליפו צדדים בשביל דרורה

לא ראית את החתימה של רווית ?
וברור שאני כותבת מהאייפון. אין לי מחשב פה. לקח לי שנה להסביר לגיי הזה שאני רוצה לכתוב תתפשטי ולא תתפשרו. וזה תוך כדי קיפוץ על כדור גומי מחטב עם יצור קטן שסובל מכאבי בטן בן חודש וחצי ביד אחת. משימה לא קלה כלל...

LeAnnDylan

Well-known member
אבל רוב הזמן הוא משלים לי כמו שצריך

הרבה פעמים יוצא לי לכתוב משהו עילג וזה מתקן אותי. חוץ מזה שהוא כבר מכיר אותי יותר מידי טוב, הייתה איזה פעם אחת שרציתי לכתוב ״לאסביוט״ והקלדתי בטעות ״לסחיות״ (כן, דומה, איי נואו) והוא תיקן לי לבד ל״לאסביוט״ כפרעליו^^

snavgm

New member
ככה..../images/Emo4.gif

כ"כ הרבה לינקים אני משקיעה ושמה פה.. ושום התייחסות ממך.. כלום?

snavgm

New member
לא חיכיתי לתודה- אלא להתגובה.

כל תגובה . משהו. את בד"רכ מגיבה /כותבת/ משוחחת..ללינקים שלי ופה- כלום. אף לא מילה. למה?

LeAnnDylan

Well-known member
היית צריכה לתת לה איזה טריגר

אם היית כתבת שדיינה אומרת בראיון שהיא שונאת את טרי האטצ׳ר ומקווה שהיא תקבל שבץ מוחי או אם דיינה הייתה מספרת בחיבה על הגירל קראש שיש לה על פליסיטי (אמג התחלתי לכתוב עכשיו פליסיטי באייפון כתבתי רק פלי והוא ישר השלים לי לבד לפליסיטי :| אני מבלה פה יותר מידי זמן
) או סאמטינג לייק דאט, היא בטוח הייתה מגיבה :p

snavgm

New member
אגב, ראית בראיון מה דיינה אמרה על פליסטי?

כששאלו אותה אם היא תחזור לוויסטריה ליין - אמרה שהיא תשמח לחזור לאיזה הופעת אורח קצרה (סיכמה כבר עם מארק צ'רי!!) אבל היא שמחה שיש לה סידרה משלה. היא מספרת שהאוירה בסט של דספרט כבר לא מה שהייתה כי הבנות הקבועות של דספרט מקנאות בה שABC נתנו לה סידרה משלה ולא לאף אחת מהן- אבל שהכי מקנאה זאת פליסטי שהיא טיפוס תחרותי מיסודה , וחשבה שבגלל סרט וחצי שעשתה בקולנוע מגיע לה סידרה משלה. אבל מה לעשות.. ABC- נותנים סידרה רק כשיש כישרון אמיתי שיחזיק רייטינג, כמו דיינה-

LeAnnDylan

Well-known member
אין ספק, הבחורה צודקת!

מי יצפה בסדרה שלמה עם לינט?

adii1201

New member
לא, כי דיינה שעשתה סדרה וחצי

בתפקידי אורח לרוב, בטח מגיע לה סדרה משלה. תגידו מה שאתם רוצים, אתם עוד תראו שABC לא ייתנו לפליסיטי ללכת, ואם כן, היא תמצא מקום אחר

snavgm

New member
נו..דילן צדקה. .לפחות זכיתי ממך לתגובה../images/Emo8.gif

רק ככה משיגים תגובה ממך, עדי? כשנדבר על פליסטי? אם ראית את הראיון של דיינה- דיינה באמת אמרה שסיכמה עם מארק צ'רי בעונה האחרונה שקתרין תגיע ללייין לאיזה סטורי ליין סיום. אבל הקטע פליסטי- המצאה שלי בלבד. מה אני לא אעשה בשביל לקבל קצת התייחסות ממך..
אם כי אני חושבת שבגלל החלק התחרותי שבפליסטי- היא מקנאה קצת -לא? ולידעתך-לגבי הקריירה של דיינה- LETS GET IT STRAIGHT: לא סידרה וחצי בתפקידי אורח- אלא סידרה של 4 עונות שזכתה במלא פרסי אמי וגלובוס הזהב כשהיא הכוכבת הראשית שהייתה פורצת דרך בסוגה. ועוד כל מיני סדרות בתפקיד ראשי- ומיליון תפקידים אורחים בסדרות וסרטים ומלא סרטים - מ ל א לעומת סרט וחצי של פליסטי- אז קצת כבוד בבקשה!

למעלה