סטטיסטיקות בסימן: סליחה על האיחור

adii1201

New member
לא.. פליסיטי אולי תחרותית בחלק מהדברים

אבל זה לא הופך אותה לקנאית... ואם כבר גטינג טינגס סטרייט: פליסיטי עשתה שתי סדרות בתפקיד ראשי התארחה בכמה מהסדרות הגדולות היא עשתה 24 סרטים, 3 מתוכם היו הצלחה מסחררת וכמובן אי אפשר לשכוח שלאישה יש כמעט כל פרס אפשרי ומועמדות לאוסקר. אה והיא בתפקיד ראשי בדספרט כבר 7 שנים (משהו שדיינה, בטיפשותה לדעתי, ויתרה עליו). עכשיו שלא תביני אותי לא נכון, אני מחבבת את דיינה והיא שחקנית מצוינת אבל עם כל הכבוד וההערכה שיש לי אליה, כמו גם למרשה קרוס, הן לא מתקרבות לליגה של פליסיטי. עובדה שפליסיטי תמיד תמיד מקבלת את הסצנות הדרמטיות ועומדת בהן ועובדה שהיא הצליחה לייצר סרט כל כך טוב כמו טראנסאמריקה. פליסיטי היא בליגה של הגדולים (כגון מריל סטריפ). דיינה ומרשה, וול הן בהחלט בדרך לשם... (טרי לעומת זאת כבר מקרה אבוד ואווה לדעתי עוד צעירה מדי אבל בהחלט בעלת פוטנציאל)

snavgm

New member
טוב טוב.. לא נריב.. נכון?

שתיהן שחקניות ליגה א'. טוב? שלא תביני אותי - אני מתה על פליסטי והיא שחקנית אדירה ואני מתה על הדמות של לינט. היא תמיד הייתה הפייבוריט שלי. (יותר מקתרין) ואני מזדהה איתה הכי. פמניסטית כזו.ץ. קרייריסטית - ואמא הדילמות של חיי. אולי חוץ מקתרין עונה 6 .. והעיקר שאת אוהבת את דיינה. אז נרגעתי.

LeAnnDylan

Well-known member
פליסיטי סו לא בליגה של מריל סטריפ

מאיזה לוטו הגרילו אותך?!

LeAnnDylan

Well-known member
זו לא הכמות זו האיכות../images/Emo152.gif

כנראה שהתפקיד ורבע בסדרת אורח של דיינה היה מוצלח יותר מכל הקריירה של פליסיטי
חוץ מזה שדיינה אמרה בעצמה שהתפקיד שלה ב-BOP היה מיועד למישהי בת 35. אני רוצה לראות שמישהו היה לוקח את פליסיטי להיבחן לתפקיד של מישהי בת פחות מ-70
|בורחת|

snavgm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את רואה...

למה את התפוזית החביבה עלי ביותר?
והמשעשעת ביותר?

adii1201

New member
היא רוצה להיפגש איתי והיא לא יודעת

שכשאני אראה אותה היא תחטוף מכות

adii1201

New member
כי לא ראיתי../images/Emo152.gif

אני לא רואה באדי אוף פרוף וטו בי הונסט, אני לא עוקבת אחרי החיים לא של דיינה ולא של אף אחת מהשחקניות אז אני גם לא ממש רואה ראיונות איתן...

snavgm

New member
אהה.. אבל ראיונות בלי סוף עם פליסטי

את מצפה שכולנו נתייצב ונראה -נכון? מצפים לקצת הדדיות פה!

adii1201

New member
לא../images/Emo12.gif אני גם לא מפרסמת יותר מדי

רק מה שנוגע לדספרט... וחוצמזה שאני לא מכריחה אף אחד לראות

snavgm

New member
גם אני לא.

מכריחה.. ואת מפרסמת כל ראיון, כל קמפיין כל פיפס שפליסטי עשתה- עם ובלי קשר לדספרט. ואנחנו מקבלים באהבה. ובהבנה. קיצר- מה ? לא לפרסם על דיינה? ( .. כי דרורוית, ודילן ונילס וצ'ארמי למשל- תמיד שמחים)

adii1201

New member
תעברי בעמודים של הפורום

ואז גשי לעמוד שיש לי שלה בפייסבוק ותראי מה אני מפרסמת ומה לא.. ואני חלילה לא אמרתי לא לפרסם!! זה שאותי זה לא מעניין לא אומר שזה לא מעניין.........

למעלה