סיכום השבוע הגיע!

jackmo

New member
אני אכנס לטופ15

אתם תראו!!!!!! אני אציף אותכם!!! מוהאהאהא!!! (עישונים מתרחבים, צחוק מרושע) אני אעשה את זה!!!! (מבט של פסיכופט)

dralan

New member
בתור פסיכופט או הוזה? :p

טוב שלא אמר שיעקוף את אלונה XD

אלאנקה

New member
XDDDDDD

אל תקח ממנו את התקווה, לפעמים תקווה-היא הדבר היחידי ששומר על שפיותו של אדםP: ולא שהוא מי יודע מה שפוי..

dralan

New member
"התקווה היא התכחשות למציאות..."

מוכר לך או להמשיך את כל הציטוט?

אלאנקה

New member
אנטררי../images/Emo99.gif

זה כל כך הוא לומר את זה!!! אהאעהעאהא הסגידות
. אוע, הלוותי לחברה שלי את הספרים.. ואני כ"כ מתגעגעת אליהם
.

dralan

New member
:O אבל זה רייסט! בסוף דמדומי הסתיו

``התקוה היא התכחשות למציאות.היא משולה לגזר שמתנדנד לפני סוס המשא כדי שימשיך ללכת בניסיון שווא להגיע אליו`` משפט כ``כ חזק.../tapuzforum/images/emo99.gif /tapuzforum/images/emo47.gif

lacrimosa girl

New member
די, די

ארג איתכם ועם תומאס! די עם כל הפנטזיה הג'נרית הלעוסה הזאת! >_________<

אלאנקה

New member
אלונה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה הרגע גזרת על עצמך דין מוות!!!!!%Y#RCGSD חבורת הומואים?! אנטררי (ורסייטלין) לא הומואים!@$F@#% את סתם מקנאה כי את לא יודעת מי הם
. שלא תעזי!~!C$ET חוצפע!~!WC$@#% אני באה למפגש כדי לכסח אותך
!!!!!!

../images/Emo4.gif

למה כ"כ מפריעה לכן שהם מדברים על "אנטררי וחבורתו"? אם מפריע לכן,פשוט אל תקראו את ההודעות האלה

dralan

New member
אני לא מבין מה הבעיה שלכן

לא התווכנו כמו תמיד, פשוט ציטטתי משפט ודבורה טעתה בזיהוי, מה הביג דיל? ואלונה, תיזהרי מהשתייה שלי במפגש - כל מיני *דברים*יכולים ליפול בטעות לכוס שלך (;

אז אל תתייחסו להודעות האלה:/

אל תקראו אותן ותתעלמו מהן.זה כ"כ קשה? חוץ מזה,הפעם הם לא רבו מי טוב יותר,הם סתם הזכירו איזה ציטוט מרוה"ד,וזה לא היה לעניין להגיד :"די עם כל הפנטזיה הז'אנרית הלעוסה הזאת ".

אלאנקה

New member
מה רע בחפירות?../images/Emo3.gif

זה נושא שאנחנו אוהבים לדבר עליו. אז נדבר עליו כמה שאנחנו רוצים!!!!

אתם חייבים ללמוד לקחת דברים בצחוק

סעמק כולם פה עושים סיפור מכל דבר קטן, חלאס!!!

למעלה