סיכום השבוע הגיע!

The Cat Woman

New member
זה על גבי הפורום= זה של כולם.

אני אהיה ממש לא נחמדה עכשיו ואגיד- אם זה דיון שלכם- יש מסנג'ר ויש שיחות ועידה במסנג'ר. תהנו... כן, לכולנו פה יש את העניינים הפרטיים שלנו והבדיחות שלא כולם בהכרח מבינים... אבל אני למשל לא חושבת שחפרתי יותר מדי על קווין למשל אי פעם או על כל דבר אחר והתחלתי פה ויכוחים עצומים על מי יותר שווה- דלקו או הורשיו...
קיצר, הכל טוב כשהוא בא במידה וזה לא כולל חפירות עצבניות עם ציטוטים ושמות מוזרים.

אלאנקה

New member
כן, שמות מוזרים זה ממש יפהP:

וציטוטים זה יפה. והרבה זמן בכלל לא דיברנו על זה...

די הרבה זמן לא התווכחנו,

ואין לי שום כוונה לחזור ולהתווכח על זה. אם זה כ"כ כ"כ מפריע לכם,אז לא נדבר על הנושא
יוצא שאלו שמות מוזרים כי מה לעשות שבפנטזיה הכל מוזר,כולל השמות. ויש ציטוטים ממש טובים מספרי פנטזיה(למשל,הציטוט של רייסטלין שדניאל הזכיר למעלה).

dralan

New member
את הציטוח כל אחד יכול להבין

והוא קשור לענין. אם הייתם קוראים אותו עוד פעם הייתם רואים את זה וכל הדיון המיותר היה נמנע

בדיוק, זה של כולם, כל אחד יכול לכתוב מה שבא

לו. אבל למרות זה, אני לגמרי בצד שלך. יש דברים שפאק, חפרתם עליהם כל כך. בין אם מי יותר שווה (רייסט וחבורתו), ובין אם זה בדיחות הקשת הוורודה שמזמן איבדו את המשמעות שלהן וכיום ממש מעצבנות. יש דברים שכל אחד יכול להבין, כמו הציטוטים האלה, או בדיחות של הפורום (אלונה
והצפותיה למשל, מיציתם). אבל לפעמים זה חופר מדיי, ומיותר. אני אישית מפסיקה לקרוא כשאני רואה איזה ויכוח כזה. זה יהיה נחמד אם תפסיקו אם זה לגמרי, אבל אני בטח לא יכולה לכפות את זה עליכם.

ציטוטים זה בסדר, הוויכוחים מיותרים...

ואל תשכחו שזה פורום של כולם, וזה אופטופיק שחוזר על עצמו יותר מידי, מציף את הפורום וסתם מציק. כמו שענבר אמרה יש מסנג'ר ויש מסרים.

Super Alonit

New member
סליחה! אני קוראת נלהבת!../images/Emo88.gif

אבל אני לא חופרת לכם על הגיבורים של הספרים
אני חופרת על הקשת הורודה במקום

אלאנקה

New member
נו, אז את מוזמנת לחפורעליהם:)

ואם כולכם הייתם קוראים ממלכות נשכחות/רומח הדרקון הייתם מבנים למה אנחנו חופרים
אז תקראו!!

Liquid Dreams

New member
וזה נראה לך הרבה יותר טוב?

ניסיתי להשאר מחוץ לוויכוח הפעם, אבל אני חייבת להגיב:\ באמת נראה לך שזה פחות מציק כשאת חופרת על הקשת הוורודה?:\

Super Alonit

New member
די! חלאס! סאחתוק.

גם למעלה כתבתי שזה היה בצחוק וכנ"ל לגבי זה! למה לחפש אותי ולריב סתם?!

תכלס../images/Emo3.gif

וכמו שאמרתי לאלונה ועלומה-לא את ולא אף אחד אחר חייבים לקרוא את החפירות שלנו על דריזט,אנטררי ומעלליהם.את יכולה להתעלם וזהו. זה די מעליב שאנשים קוראים לנושא שאנחנו משוחחים עליו חפירות ואומרים על זה דברים שליליים,כשבעצם הם לא מבינים בנושא:/

The Cat Woman

New member
כמו שאמרתי- חפרתם.

אבל לפחות אתם לא מתווכחים מי יותר טוב. בת'כלס- זה קצת מעצבן לפעמים... אבל אני משתדלת להתעלם. עכשיו זה דווקא לא הפריע לי.

למעלה