../images/Emo105.gif נכון שהיה שבוע באמת חביב? ../images/Emo13.gif
השבוע במילה אחת: חביב
דבר טוב שקרה השבוע: נמ, אני לא כל כך זוכרת, חברים אתמול, והאירוע שהיה אתמול. ראיתי מישהו חתיך כזה שאני והוא באמת מטורפים אחד על השני אבל אף אחד לא עושה עם זה כלום! XD
דבר רע שקרה השבוע: לריב עם אמא, לא לעשות מבחן בהיסטוריה. :|
דבר מצחיק שקרה השבוע: אתמול בערב, ישבנו כמה חברים לראות כוכב נולד, זה היה אחד המצחיקים XD וחברה התקשרה אליי אתמול מגרמניה, ישבנו לדבר משהו כמו 3 שעות ואני לא מפסיקה לצחוק. איזה בדיחות רצו שם. גאדאמט. XDDD
פאדיחת השבוע: אתמול באירוע! ואי, אמא שלי עושה כזה: "היא נדלקה על אחד מהתאומים והיא כזאת שקופה" פתאום החתיך עובר כזה, ואני: "אומייגאד, אמא שתקייייי"
דבר מוזר שקרה השבוע: השיחה אתמול הייתה.. וואי פשוט נחנקתי XD
שיר השבוע בכללי: 100 suns, ו- hurricane של 30STM, ו-alles endet hier של ניוואדה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: automatisch
להקת השבוע: 30STM, ניוואדה טאן ובית הבובות (חחח לא קשור)
דיסק השבוע: this is war!
ציטוטיישן: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "schatz, mach dir keine sorgen, ich werde keine Krankenschwester" כ"כ!!!! ואי חחחח עזבו זטת פשוט הייתה אחת השיחות המצחיקות שהיו לי! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
סרט השבוע: זאק ומירי עושים פורנו חחחחחחחחחחחחחחחח ואי
ספר השבוע: טוקיו הוטל זו לאוט דו קאנסט!
התחדשות השבוע: קניתי עגילים ב-10 שקל, אם זה נחשב חחחחחח
התמכרות השבוע: קליקקקק
מאכל השבוע: חלה עם מטבוחה של יום שישי בבוקר!
משקה השבוע: אתמול - נסטי עם אימפריאל - אחד המסריחים
אדם השבוע: קודם כל - תומי המדהימה שסובבה לי את המצברוח ב-180 מעלות, ג'סיקה אהובתי, סבתאל'ה, דודה נינה, וכל מי שהגיב לפריקה הקטנה שהגבתי והחברים אתמול.
תמונת השבוע: נשבעת לכם, בכל תקופת ההערצה הארוכה מאוד שלי, בחיים לא ראיתי תמונה יותר מצחיקה מזאת. אני לא יכולה להפסיק לצחוק. נשבעת XDDDDDDD
תכנונים לשבוע הבא: בגרות בביולוגיה -
, וזהו, זורמים? חחחח 3333> זהו! שבוע מקסים!