סיכום שבועי.

e t a

New member
../images/Emo118.gifהסתכמשו"ת ../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת: מוסך
דבר טוב שקרה השבוע: -הזמנתי כרטיסים להופעה של 30STM!! -קיבלתי רשמית את תעודת הבגרות שלי
עשו לנו טקס והכל.. חח אני הייתי מעדיף פשוט לקחת את זה ולעוף הביתה
דבר רע שקרה השבוע: הייתי צריך לעשות טסט לאוטו וזה לקח לי המון המון כסף והמון זמן
דבר מצחיק שקרה השבוע: ילד אחד מהכיתה שלי שאני ממש שונא נפל היום על הרצפה עם הפרצוף בדרך לקבל את תעודת הבגרות שלו XD
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע: בדלת האחורית של הבניין של מיכל כל הזמן יש אורות מהבהבים.. מפחיד רצח
שיר השבוע בכללי: השיר הזה של ניוורנה שהם שרים בו "I'm so tired and I can't sleeep"
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Strange!!
להקת השבוע: Queen
דיסק השבוע: אוסף להיטים של Queen
ציטוטיישן: מיכל: "אני רוצה להיות בעתיד מוזיקאית, ורופאה מהצד" XDXD
סרט השבוע: ממ סדרת השבוע - מרפאה פרטית
ספר השבוע: מילון מילים בעברית של יואל גבע
התחדשות השבוע: כרטיסים ל30STM!!
התמכרות השבוע: לשמוע את מיכל מנגנת על גיטרה
מאכל השבוע: ג'חנוןןן
משקה השבוע: מיץ תפוזים
אדם השבוע: מיכללללללללללללללללללללללל
תמונת השבוע: בילבילון
תכנונים לשבוע הבא: הרבה עבודה, הרבה לימודים והרבה מיכל

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif עכשיו אתה באמת סבא, סופית! XD

קיבלת את התעודת בגרות? חחחחחחחחחח זה כזה הזוי
אוסף להיטים של קווין? o_O איך השגת? לי יש משהו כזה, אבל נראה לי שאני יודעת למה אתה מתכוון. ואני כל כך רוצה גם!!
חחחחחחחח אהבתי את הציטוט XD
יאללה הולך להיות כזה טרור בהופעה של 30
נשבעת לכם, יהיה כזה כיףףף
שבוע מקסים דני 3333333333>

e t a

New member
תודה מיש../images/Emo99.gif

והאוסף להיטים מיכל צרבה לי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הדבר המצחיק ../images/Emo6.gif

חחחח... הציטוט XD שבוע מדהים

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif נכון שהיה שבוע באמת חביב? ../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת: חביב
דבר טוב שקרה השבוע: נמ, אני לא כל כך זוכרת, חברים אתמול, והאירוע שהיה אתמול. ראיתי מישהו חתיך כזה שאני והוא באמת מטורפים אחד על השני אבל אף אחד לא עושה עם זה כלום! XD
דבר רע שקרה השבוע: לריב עם אמא, לא לעשות מבחן בהיסטוריה. :|
דבר מצחיק שקרה השבוע: אתמול בערב, ישבנו כמה חברים לראות כוכב נולד, זה היה אחד המצחיקים XD וחברה התקשרה אליי אתמול מגרמניה, ישבנו לדבר משהו כמו 3 שעות ואני לא מפסיקה לצחוק. איזה בדיחות רצו שם. גאדאמט. XDDD
פאדיחת השבוע: אתמול באירוע! ואי, אמא שלי עושה כזה: "היא נדלקה על אחד מהתאומים והיא כזאת שקופה" פתאום החתיך עובר כזה, ואני: "אומייגאד, אמא שתקייייי"
דבר מוזר שקרה השבוע: השיחה אתמול הייתה.. וואי פשוט נחנקתי XD
שיר השבוע בכללי: 100 suns, ו- hurricane של 30STM, ו-alles endet hier של ניוואדה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: automatisch
להקת השבוע: 30STM, ניוואדה טאן ובית הבובות (חחח לא קשור)
דיסק השבוע: this is war!
ציטוטיישן: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "schatz, mach dir keine sorgen, ich werde keine Krankenschwester" כ"כ!!!! ואי חחחח עזבו זטת פשוט הייתה אחת השיחות המצחיקות שהיו לי! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
סרט השבוע: זאק ומירי עושים פורנו חחחחחחחחחחחחחחחח ואי
ספר השבוע: טוקיו הוטל זו לאוט דו קאנסט!
התחדשות השבוע: קניתי עגילים ב-10 שקל, אם זה נחשב חחחחחח
התמכרות השבוע: קליקקקק
מאכל השבוע: חלה עם מטבוחה של יום שישי בבוקר!
משקה השבוע: אתמול - נסטי עם אימפריאל - אחד המסריחים
אדם השבוע: קודם כל - תומי המדהימה שסובבה לי את המצברוח ב-180 מעלות, ג'סיקה אהובתי, סבתאל'ה, דודה נינה, וכל מי שהגיב לפריקה הקטנה שהגבתי והחברים אתמול.
תמונת השבוע: נשבעת לכם, בכל תקופת ההערצה הארוכה מאוד שלי, בחיים לא ראיתי תמונה יותר מצחיקה מזאת. אני לא יכולה להפסיק לצחוק. נשבעת XDDDDDDD
תכנונים לשבוע הבא: בגרות בביולוגיה -
, וזהו, זורמים? חחחח 3333> זהו! שבוע מקסים!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הרגת אותי עם התמונה ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח... הפאדיחה XD הלוואי ולי הייתה בגרות בביולוגיה במקום במחשבת - שיהיה בהצלחה
שבוע מדהים מיש

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אולי ספרי לי על השאלות? ../images/Emo9.gif

בואנה אני מה זה הולכת להיכשל מחר דייייייי חחחחחחחחחחח זאת אחת התמונות XD שיהיה שבוע מקסים תהילונת 3>

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif גם לך יש השנה בגרות במחשבת ? ../images/Emo12.gif

שיהיה בהצלחה - אל תדאגי, את תעברי את זה

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמסכמש"ת שבוע מגניב פלוספלוס ../images/Emo6.gif

שבוע במילה אחת: אחלה
דבר טוב שקרה השבוע: שיעור מוזיקה עם אלצ'קו ורן ואופיר, בקושי היה מזרחית, היה כזה תענוג *-* ; מבחן במת' הלך לי פשוט תותחחחח D:
דבר רע שקרה השבוע: אפפפ... לא יודעת.
דבר מצחיק שקרה השבוע: חחח באמצע שיעור הרכבים, ידיד שלי שסתם התפלח לשיעור התחיל לרקוד סמבה.. זה היה ענק
פאדיחת השבוע: חחחחחח היום. הייתי בפייסטה בבית של חברה לי [פסטיבל שמוכרים בו בשר וכו'], והיה שם דוכן שכביכול מוכר לחות כאלה עטופים בבדים שאפשר לתקוע בהם נעצים ואז לתלות תכשיטים. עכשיו אני כמו מפגרת, נעמד ומתחילה להסתכל על ה"תכשיטים" שתלו שם לדוגמה, ובשיא התמימות אני קוראת לאחותי "נווווה בואי תראי איזה שרשרת יפה
" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דבר מוזר שקרה השבוע: אממ.. הייתה לנו פעילות ביום שלישי "אוטובוס הסמים" אם מישהו מכיר. המדריך היה פשוט מוזר לאללה..
שיר השבוע בכללי: shape of my heart - sting
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע: אינקובוס, קצת סטינג, בכללי כזה שמעתי מלאאאא שירים של להקות משנות ה-90'
דיסק השבוע: morning view
ציטוטיישן: הוי, B החמד התמים הזה [מה שהוא כתב בפייסבוק
]: Whoa! There's another 'Official Brandon Boyd Page' that about 30,000 of you are friends of! The other me has been busy. I can't handle that kind of competition. Whoever runs it is twice as thorough as me and obviously has more time on his or her hands. What is a boy to do? Yes! Arm wrestle and the winner gets to... be me? Shit. חחחחחחחחחחחח חמודון
סרט השבוע: ג'ונו ותחליקי
ספר השבוע: צ'ארלי, עדיין..
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע: בראוניז
מאכל השבוע: בראונייייייזזזז!
משקה השבוע: מים P:
אדם השבוע: אביקו, משוגע, נלול, יובלי, יובלי השנייה D:, אממ.. כולכם D: [אני במצב רוח נדיב חחח..]
תמונת השבוע: B וברוס D:
תכנונים לשבוע הבא: חופשת מתכונת [יאי
], מתכונת [באמר..
], הקלטות למופע 60 למועצה [אסון] וזהו נראה לי
שבוע סבב

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאוי! ואני לא יכולה לבוא להופעה בקיץ! ../images/Emo7.gif

אני פשוט לא מאמינה... אבא שלי היום אמר לנו שהוא רוצה לקחת אותנו לנופש איפשהו מה-14 לשבוע... זה כ'כ ביאס אותי, עמדו לי דמעות בעיניים.. ועכשיו אני צריכה להחליט אם ללכת לשתי חופשות עם אמא ולהופעה בלי להיות בחופשה עם אבא כל הקיץ, או להיות באחת עם אמא אחת עם אבא ולוותר על ההופעה. פליז הלפ מי

e t a

New member
תשמעי לי ../images/Emo24.gif

תספרי לו שיש הופעה בארץ שאת מחכה לה מעל לשנה, ושאת חייבת להיות שם. תגידי לו שאת מתה מתה מתה לבוא איתו, אבל שאם זה נופל על התאריכים האלה את פשוט לא יכולה, ותבקשי שיזיז את זה. מה את אומרת?

למעלה