סיכום שבועי.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifטוב, נראה לי שהוא ירד מזה,

אז אני באה!!! ואו והיה לי חלום מטורף על ההופעה הזאת.. לא יודעת אם לספר ולצאת מטומטמת או לא לספר ולשמוח בלב עד שהוא יתפוצץ לי ואף אחד לא ידע את מעלליי... XDDDDDD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifנההה.. נראה לי שאני אצא מפגרת יותר מדי

בשביל לספר את זה.. XDDD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הפאדיחה ../images/Emo6.gif

בהצלחה במתכונת
שבוע מדהים

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifשבוע מדהים ומעולה לכולם.../images/Emo23.gif

אין לי כוח לסכם~אני לא להרגיש טוב.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאני מחכה שתתחברי כבר למסן.../images/Emo23.gif

וטנקס, המצב רק החמיר, אני חולה, בוהו. אבל אין עבודה! יאיי! אבל אין כסף- בוהו.XDDDDDDDDDD שבוע מושלם.

../images/Emo210.gif שבוע תותים לכם ! סכמ"ש באיחור קטן ../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת:
- מ ע ו ל ה
דבר טוב שקרה השבוע:
- חופש ל"ג בעומר - טיול שנתי !!!!
דבר רע שקרה השבוע:
- כלום חח XD
דבר מצחיק שקרה השבוע:
- הטיול
- אתמול הייתי עם חברים בנהר הירדן, ופשוט היה מצחיק בטירווווווף XD קטפנו אביטיחים בדרך ואז עשינו קסדות אבטיחים!!!
פאדיחת השבוע:
- בטיול שנתי - החלקתי על התחת בחצבני -_-"
דבר מוזר שקרה השבוע:
- שנהייתי צרודה פעם ראשונה בחיים שלי XD - אחרי שחזרתי מהטיול הייתי עייפה ולא שמתי לב אפילו כמה, אז אכלתי ונחתי לראות במיטה איך פגשתי את אמא. (סדרה ענננננקית!
) העניין הוא שקבעתי לצאת עם חברים XD אז שמתי את הפלא' ליד האוזן שלי למקרה שאני ארדם אז הם יעירו אותי שהם יתקשרו, והוא לא היה על שקט! ואז פוף! התעוררתי לי בבוקר אחרי 12 שעות שינה
ואני רואה איזה 7 שיחות שלא נענו XDDDDDDDDDDD ואמא שלי אמרה לי שהיא באה וראתה שהפלא' מצלצל לי באוזן ואני לא זזה אפילו
ואני לא ישנה כזה חזק בדר"כ... אז הברזתי להם בטעות XDDDDDDDDDDDDDD - בטיול שנתי ישנו בחורשה שישנתי בה בטיול שנתי בכיתה ז' !!!
וגם בכללי - כמעט כל מקום שהייתי בטיול, כבר הייתי בו פעם בטיולים אחרים ...
שיר השבוע בכללי:
- Hurricane - 30STM Feat. Kanye west
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
- Monsoon
להקת השבוע:
- 30STM כמובן D:
דיסק השבוע:
- This Is War !!!!!!
ציטוטיישן:
- מהטיול שנתי - בלילה השני כאשר אנחנו מתים מעייפות והבנים רואים משחק בחוץ, איזה אחד קילל את השופט "הומו!...... בלהבלה ... שקית!" אני:"הוא אמר הומו בשקית?" מורקי:"חחחחחחחחחחחחחחחח שרגא הומו בשקית!" קרן:"גם לי בא להגיד משפט טיפשי ושנון - בלון דו צדדי." מור:"עפעפיים כבדים!" ~יום למחרת~ קרן:"אני חלמתי או שהיינו מסטולות עד כדי כך ודנה אמרה הומו בשקית?" - ~אנחנו בוהות בחתיכוס הזה שהתשכשך לו במים בבוקסר יושב לו ועושה איזה משהו לא מובן~ שייס:"בואו נלך אליו לתצפת יותר מקרוב!" ~הן חוזרות אחרי זמן מה~ שייס:"אוף דנה" אני:"מה?" שייס:"את יודעת למה הוא ישב לו כ"כ יפה שם בשקט?" מרקו פולו:"כי הוא גילגל!" אני:"החתיך המגלגל!!!!" חחחח אוף איך התבאסנו, הוריד לנו ממנו :( ~סתם סיטואציה שהייתה מצחיקה~ אני וקרן יושבות לנו בטיול מאחורה מרחק קטן מג'אמלוש הכוסון (המאבטח והחובש הערבי), ואנחנו קולטות אותו יושב לו עם הכרס החמודה שלו ואוכל במבה בשקית קטנה של ילדים כזה זה היה כזה חמוווווווווד !!! *_* חיחיח ג'מאלוש החמוד הזה! ~אני נישרטתי מהשיח פטל והייתי צריכה שג'אמל יחטא את זה~ אני:"אבל זה ישרוף לי!!!" ג'אמלוש הכוסון:"לאלא זה לא שורף,זה לא בולידין" (יענו פולידין XD) חחחח איזה חמוד, הוא אמר את זה במבטא מצחיק כזה חיחי - אתמול מהירדן - ~שוקו (ידיד) שם על עצמו קסדה שהוא הכין מקליפת אבטיח וקופץ ממין מתקן טרזן כזה XD~ "אני רב סרן אבטיחי! להסתער!!!!" ואז הוא קפץ על ידיד שלי שהיה בתוך המים כזה XDDDDDDDDDDDDDD הם כאלה הזוים, זה היה פשוט מצחיק XD
סרט השבוע:
- אמממממממממ... בולט
ספר השבוע:
- שחר מפציע - רק מספויילרים של חברות שקראו כבר
אני עוד לא קראתי את הלישי, כמה פאדיחות לי ><" אני חייבת להתחיל לקרוא אותו...
התחדשות השבוע:
- כמה חולצות, ממתקים לטיול
ואממממ ... כפכפים, כובע ...XD
התמכרות השבוע:
- איך פגשתי טת אמא ושנות השבעים
מאכל השבוע:
- חטיפים, סוכריות גומי, המווווווון סוכריות גומי
משקה השבוע:
- מים, מים, מים, ומים
אדם השבוע:
- כל מי שהיה בטיול שנתי
נוויק
מיתר
שוקו
וכל מי שהיה איתנו אתמול בירדן...
תמונת השבוע:
מהטיול -
(מודבקת לי מדבקה של עודד מנשה על הכאפיה XDDDDDDDD)
תכנונים לשבוע הבא:
- לעבור אותו XD - הפתיחה של הבריכה *~* - להפסיק להיות חולה
ואמממממ... לא יודעת - נחיה ונראה XD הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים והדבר המצחיק ../images/Emo6.gif

תתחדשי על הכל, ותמונה יפה
שבוע מדהים דנדי

e t a

New member
חחח אהבתי את התמונה ואת הציטוטים ../images/Emo6.gif

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif XDDDDDDDDDDDDDDDD

ואי את הבנאדם הכי קורע בעולם נשבעת לך XDDDDDDDDDDD הפתיחה של הבריכה? דגניה משתדרגים ומוסיפים לכם עוד בריכה? O: כמה החלקות דפקתי בחצבני, זה בסדר XD י'פוטוגנית, תמונה מדהימה
שבוע מדהים דנדי

למעלה