../images/Emo202.gifפשושי קטן - עונה.../images/Emo9.gif
השבוע במילה אחת: "מרתק".
דבר טוב שקרה השבוע: אני לא בטוחה שזה מהשבוע אלה גם מהקודם, פגשתי את דניאל והוא חובז. D: והתחלתי לכתוב סיפורים ממש קצרים, או יותר נכון קטעים וזה טוב לקורס שיש לי בקרוב באונברסיטה.
דבר רע שקרה השבוע: תפוס. כרגע... אני חושבת שעליתי את השני קילו שירדתי.-D נרדם אותם שוב.
דבר מצחיק שקרה השבוע:חח אממ, לא יודעת, לא זוכרת.
פאדיחת השבוע:אני לא בת אדם שמתפאדחת.P:
דבר מוזר שקרה השבוע:מישהו ממקושרים-טעימה מנתניה כי משם הוא- הוסיף אותי למסן וסיפר לי על הפנטזיה המינית שלו, הוא נחמד והייתה לנו שיחה ממש פתוחה ומגניבה. ובטח אדבר איתו שוב. אני זורמת.
ציטוטים: אניאל הכי זוכרת אב להנה אחת. "אני אתן לך עבודה, את תיהיה המזכירה שלי. אבל בעצם אני לא יכול כי תמיד יש רומן בין המעביד למזכירה ואז המזכירות תמיד בוכות ולא נעים".
טבמל חמדמד. ועוד אחד -הכול עם דניאל-.
"כל פעם שאני שומע מישהו שאומר red - אני חושב עלייך". איזה חמוד. D: זה להקה ששלחתי לו, יעני שלחתי לו שיר אחד שלהם. ויש עוד מלא דברים מזה מתוקים שהוא אמר לי חחחחחחחח.
שיר השבוע בכללי:OMG - יש כל כך הרבה!!
אז אני אכתוב רק את ה"חדשים". D: ואולי כמה ישנים יותר.~ כי יש כל כך הרבה ישנים שחזרתי לשמוע וזה אהאע.
וכמה חדשים.בקיצור מעורבב. Bullet For My Valentine - The Last Fight (With Lyrics) 06-the_red_jumpsuit_apparatus-cat_and_mouse ואני מחסירה מלא משירים מדהימים!!
Headway - Remind me to miss you (C_ Coco mix) Placebo - Running Up That Hill LYRICS HD Headway - The Start I woke up in a car - Something Corporate with LYRICS! The Prodigy - Omen (WS) (HQ) www_A3dance_com יש גם מלא שירים מוכרים ישנים,כמו ניקבק ובלה בלה וכו' ואין לי כוח לשים.~ The Prodigy - Breathe Jack_s Mannequin-Swim (OFFICIAL MUSIC VIDEO) John Murphy - Sunshine (Adagio In D Minor) 04 - Letting The Cables Sleep (Feat Bush B Side From Single Bush) The Bravery- Above And Below Believe - The Bravery (w- lyrics) Kick-Ass Soundtrack - #02 Kick Ass - MIKA vs RedOne The Mixed Tape - Jack_s Mannequin The Used - The Bird And The Worm Lyrics HQ Stromae - Alors on danse (with lyrics) Avenged Sevenfold - Nightmare (Clean Lyric Video)_HD My First Kiss 3OH!3 fts Ke_ha Lyrics and Free Download Link Pieces - Red - זה השיר ששלחתי לו וזה השיר שמזכיר לו אותי. Brand New - Guernica Changing_-_Saosin Eminem - Not Afraid OMG - Usher Feat_ Will_I_Am (With Lyrics_) [OFFICIAL] יש עוד, אבל אני די בטוחה שהגזמתי.
וגם את - הדג נחש -שיר נחמה.
ויש גם את שיר הארק.XD
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע:אין ספציפית.
דיסק השבוע:אין ספציפית.
סרט/סדרת/תוכנית השבוע:האמפ~נו... אתמול ראיתי כמה סרטים מצחיקים וראיתי את "מגודלים". כשזה יצא ומאז עדין לא הלכתי שוב.XD
ספר/עיתון השבוע:
התחדשות השבוע:נאדה.
התמכרות השבוע:סיגריותקמאל.
חח סתם אחי החליף אותם במלברו לייט.XD נו, סתם כי הסמיילז הוא סיגריה.XD אני לא בת אדם שמתמכרת לדברים.
משקה השבוע:אין אבל באלי פאנטהה
.
מאכל השבוע:ענבים?
אדם השבוע:דניאל.
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:שאלה טובה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
אבל למהההה? אמא למהה?XD
סופשבוע פצצתי לכולם!