../images/Emo221.gif סכמ"ש~ D:
|פטייש| השבוע במילה אחת: נחמד.
דבר טוב שקרה השבוע: * ההפקה הכי שולטת שיש בדרמה! * צ'אנל יוטיוב חדש לי וליעל! D: קומדיה \ פארודיה! * סיימנו כבר סרטון ראשון. * סיימנו תסריט לסרטון שני! * +2 רעיונות לסרטונים ממני. * תגובה מאיאן! *-* (אחד מהחצאים של סמוש. יותר קשה להשיג ממנו תגובות מאשר מאנטוני. [למרות שלדעתי... אנטוני > איאן ^^"]) * סרטון ראשון מתורגם של סמוש! (הצלחתי להשתלט על הכתוביות בווגאס!) * סיימתי להקליט פסקול לפארודיה! DDDD: * סליפאוובר של יעל אצלי, ומחר היא באה שוב כדי לצלם איתי פארודיה! ^^ * מעריצה ראשונה שלנו!!
דבר רע שקרה השבוע: * עייפות לא מוסברת. * חם, חם, חם!!!!!! ><
דבר מצחיק שקרה השבוע: * סליפאווברז עם יעל תמיד מצחיקים! D:
פאדיחת השבוע: * מלאמלאמלא פספוסים שיעל ואני לא(!!!! :[ ) שמרנו במהלך ההקלטות.
דבר מוזר שקרה השבוע: * אמריקאים שלא יודעים לאיית....שוב! WTF? * הפוסטר הענקי של ביבר שקיבלתי ביחד עם הראש 1 שלי. :OOO
ציטוטים: * "I'll be the prince, and I'll be the princess" - יעל מחרבשת כשהיא מנסה לשיר את "Love Story". קרע אותי מצחוק! (ואני עוד עונה לה.... "You'll be the prince, and you'll be the princess...? So I'll be...uhhhhhh..." *חרבוש בג'יבריש*) * שאלתי אנשים בדייליבות' מה לעשות עם הפוסטר המפלצתי של ביבר, ואחד ענה לי: "קליעה למטרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" LMAO.
שיר השבוע בכללי: Mortal Kombat theme Pokemon theme Survivor - Eye of the Tiger Down (ששכחתי מי שר XD
Circa Survive - Act Appalled (שתקוע לי בראש) Smosh - Transformers Rap (שתקוע לי אפילו יותר עמוק בראש!)
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Monsoon World Behind My Wall
להקת השבוע: Circa Survive וטוקיו הוטל! D:
דיסק השבוע: Room 483
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: אקליפס [\הקליפס. XD] \ דמדומים 3 - ליקוי חמה
ספר/עיתון השבוע: Burned - P.C and Kristin Cast \ ראש 1
התחדשות השבוע: * צ'אנל חדש * סרטונים חדשים * פוסטרים חדשים * רעיונות חדשים * מעריצה חדשה!! D: * מעריצה חדשה של שיין דוסון וסמוש!! (המשימה הושלמה! *צחוק מרושע*)
התמכרות השבוע: יוטיוב 3:
משקה השבוע: מים, מים, מים, מים! הו, מים בששון! מים, מים, מים, מים! הו, מים ב(לי)סבון! D:
מאכל השבוע: פיצה, פיצה, פיצה, פיצה... טוב, הבנו. XD;
אדם השבוע: יעל, איאן ואנטוני, שיין, אמא (♥ !!!), זאק (ידיד שלי \ הזמר של קרייטינג קונסטאליישנז), הקבוצה שלי בחוג הדרמה. (*-* !!)
תמונת השבוע: לא רוצה. 3: סתם. בתגובה נפרדת~ ^^
תכנונים לשבוע הבא: * לצלם עם יעל את הפארודיה. * לצלם תמונת יום הולדת לשיין. * לחשוב על רעיונות חדשים. * לצלם עוד פארודיה. XD * להירגע. אם אבא יהיה בבית, אולי ללכת לשחות איתו! D: - - - שבוע טוב.