סיכומצדה

YulaShpil

New member
../images/Emo124.gifסיכומצדה

טוב, אז עד שכל החבר'ה יגיעו הביתה, יירגעו, יתפסו איזו מנוחה קטנה וייכנסו לכאן לרשום את חוויותיהם מההופעה במצדה הלילה (סליחה, הבוקר), אפתח את השרשור. איך אני בשבילכם? יותר מזה, זה כבר עבודה שלכם. לי, הפעם, אין רשמים מההופעה במצדה

המון תודה על התמונות היפות

פשוט עושה חשק עז להיות שם. ב"ה אני מקווה שיצא לי להיות מתישהוא בהופעה שלו. חח יחד עם כל שאר ההופעות שאני ממש חיבת לראות ולא יוצא לי.

SHANILIROY

New member
אור , לאן נעלמת לי?

ידעת שנולד לי עוד דוגמן כמו לירוי ? תמונות בקרוב

דיייייייייי מזל טוב. כן בין מבחן

למבחן אני נכנסת.איזה כיף.קצת חדשות טובות לקראת השבת. שתהי'ה שבת שקטה. תמונות בקרוב זה מצוין. גם של לירוי הנסיך כמובן.

popikon23

New member
היי שני!

גם אני מחכה לתמונות של לירוי ושל אחיו (אגב,איך קוראים לו?)

SHANILIROY

New member
היי קרן

את צודקת לא סיפרתי לכם איך קוראים לו , שמו בישראל שון

glitter8

New member
עכשיו צריך לעשות מפגש "בוגרי מצדה"

וכמובן עמרי ודודי מוזמנים, וגם קרן ולילך, ובקיצור...כל מי שלא בא והתבאס...(אבל צריך להוכיח שממש התבאס...)

popikon23

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif../images/Emo93.gif../images/Emo31.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

מספיק מבואסת? אני שם!

handlessman

New member
חחחח

למה לא, השכנים משאירים שם את כל הנרגילות, יהיה שמייח... סתאאאאםםם... נעשה מפגש בוגרי מצדה אחרי סוכות, אחרי שאני מקווה שכל חברי הפורום יצא להם לפחות פעם אחת להיות במצדה...

popikon23

New member
עומריקי- נראה לי שרק אתה עדיין לא

היית במצדה, נכון? אם אני לא טועה כל שאר החברים היו בעבר בהופעה. זה רק אומר שאתה תהנה הכי הרבה במצדה הקרוב!

גם אני עוד לא היתי במצדה

ז"א לא בכלל (אפילו ראינו א ת הזריחה והשקיעה של יום לפני כן) הכוונה היא כמובן בהופעה של דיויד. ושני עדי'ין מחכה לתמונות של לירוי ושון |עושה פרצוף של נודניק|

handlessman

New member
קיצר...

הכוונה היא לכאלה שההופעה של דויד ברוזה במצדה בסוכות הקרוב במסגרת פסטיבל התמר תהיה ההופעה הראשונה שלהם של דויד ברוזה במצדה. נממ... וזהו.

handlessman

New member
תמונות ממצדה... (קצת אבל בכל זאת)

בשמו של רונן שהמחשב הוא כנראה האויב שלו מהיסודי...

handlessman

New member
ועוד אחת....

ובכלל שמתם לב שמי ששם את התמונות בכלל לא היה בהופעה??? אבל אל תדאגו , הוא עוד יהיה בהרבה הופעות...(זה אני - ענבל כותבת, כי באתי לבקר אותו, וכולכם בכלל עוד ישנים...)

handlessman

New member
דויד עם רונן...

יצא באיכות לא משהו, כי... ענבל דיברה על צמצם או משהו כזה...

למעלה