סיכומצדה

handlessman

New member
ואחרון לבינתיים...

בעיטת הכיסא המהוללת / המפורסמת (לא ידענו מה לכתוב) בסוף ההופעה... ולא צריך להוסיף...

כל הכבוד

ענבלי, כל הכבוד לך שהיה לך כח לנסוע לבקר את עמרי. אני התעלפתי למיטה. מה שלומך עמרי? אתה כבר בבית? לא תאמינו, דודי עידכן אותי שהוא בבית מיומנה מחכה למופע. אז ככה: דודי, אני בטוחה שתהנה ותמלא את החסר, למרות שאין כמו מצדה. ודיויד, מאיפה יש לך כח להופיע הערב? באמת שהמון אנדרנלין זורם במופע וכל הכבוד לך! ולסיכום, היתה חוויה קסומה ומרגשת, ואפשר להתחיל לספור את הימים לקראת פסטיבל התמר.

popikon23

New member
את הדבר הכי חשוב לא סיפרתם לנו

דיוויד התקשר לעומריקי בבוקר או לא?

glitter8

New member
לא, לבקשתו של עמריקי שלנו

שקצת נבוך מכל העניין... ואפשר להבין את גודל המעמד... אבל הוא קיבל מכתב אישי מדיויד. ידעתי שאי אפשר לחזור הביתה בלי משו לעמריקי. וכידוע לכם המכתב כבר הגיע היישר לידו המגובסת של עמרי!

popikon23

New member
עינבלי, כל הכבוד!

אז אפשר לדעת מה היה כתוב במכתב עומריקי?

handlessman

New member
היה כתוב...

"3/7/06 מתנה משריתוש לרגל המעבר לתל אביב"... אה לא, זה מה שבעצם שרית רשמה בתוך הספר לענבל, היא נתנה לה את זה כמתנה שעברה אלי בסוף... אם התכוונת למה שדויד כתב - " לעמרי, שמור על עצמך!! בידידות **חתימה מקושקשת** "

handlessman

New member
מה?! לא נכון!

אמנם הייתי קצת נבוך, אבל לא ביקשתי שלא לקבל שיחה! כשאת והילה החלפתן את הטלפון כל הזמן כשהייתן בערד ואמרתי כל פעם חצי משפט לכל אחת מכן, ובסוף דיברתי עם הילה נראה לי - אז ביקשתי ממנה שתשלח לי בבוקר SMS ואז אני אחזיר לה תשובה אם אני כן ארצה שיחה או לא... והיא לא שלחה שום SMS אז חשבתי שזה לא התאפשר... עכשיו אומרים לי שלא קיבלתי שיחה ממנו כי חשבתם שאני לא רוצה? פאקקקקק...! טוב גם מכתב זה טוב...

popikon23

New member
לא נורא עומריקי, בעוד חודשיים תהיה

לך הזדמנות לדבר איתו פנים אל פנים. יותר טוב מבטלפון לא? וחוץ מזה שמכתב זה לא גם טוב, מכתב זה מעולה!

למעלה