סיכומצדה

lile0

New member
או שזה שילוב של שניהם

ראיתי אותו בהופעות של זה הכל או כלום,והוא נראה טוב אז עוד בשילוב עם צלמת ומצלמה כ"כ איכותיים??

glitter8

New member
הקטע עם הפילם הזה...

שהוא היה שנתיים בתוך המצלמה ובכלל לא הייתי בטוחה שיצא משהו כי באמצע ההופעה ראיתי שהמצלמה הגיעה כבר ל42 תמונות וזה לא הגיוני...אז חשבתי שיש תקלה וזה לא מצלם, אז הפסקתי לצלם לכן יצאו כל כך מעט תמונות...אבל בסוכות אני כבר אערך עם עוד פילם וארביץ תמונות כמו שצריך כולל בבוקר עם הפורום... אבל עד אז ....אלוהים גדול. העיקר שחזרתי לתל אביב, פה יותר שקט בינתיים, ידיעות על טיל בגבעת אלה (מקום עבודתי לשעבר) מעכירות את מצב הרוח, אבל זה מה יש בינתיים... שיהיה לילה שקט.

handlessman

New member
אני אגיד לך דבר אחד...

תקני דיגיטלית!! יותר חדיש, יותר חדשני, יותר מודרני, יותר טכנולוגי, יותר יעיל, יותר טוב... תצאי מהבועה...! טוב אני לא יכול לומר את זה בתור אחד עם ניסיון של שנים עם מצלמות דיגטליות, רק לפני חצי שנה החלפנו את המצלמה, אבל גם זה משהו...

handlessman

New member
פפפיי איזה מגילה הבאת פה!!

אבל עניינית... אהבתי התיאורים והפירוט ואני שוב מצטער כמה שלא הייתי, ולפסטיבל התמר אני ב-ט-ו-ח בא, אפילו אם אני אצטרך לקחת מונית לבד (מה שבטוח לא יקרה, נ-כ-ו-ן???), מקסימום אני אקח איתי את האוגרים, נתחלק שווה בשווה והמחיר יצא סביר... היי, ענבל, זה מה ששכחת! היית אצלי ולא חשבת אפילו להציץ באוגרים המהוללים...! טוב, לא נורא... קיצר לא הפסדתי כלום מבחינה כלכלית מההופעה (או הלא-הופעה בשבילי) הזאת, כי ענבל ביררה בקסטל ואפשר להחזיר כרטיס עם ביקורת ולקבל כסף! אז הפקדתי את הכרטיס בידיה ונקווה שהיא תחזיר לי 100 ש"ח (אולי אפילו היא תבקש דמי שירות אז אני אהיה נחמד ואתן לה 5% מהרווחים...)

glitter8

New member
חזרתי ממצפה, תגידו מה קורה פה?

חוץ ממני אף אחד לא נתן פה סיקור חוץ ממני? נכון שאין לי מתחרים בסיקורים שלי אבל בכל זאת, שרית,חנית, עמריקי, מישהו?? תצאו מההלם שלכם ותכתבו משהו, בסוף אני לא אכתוב סיקורים כי אחרי הסיקור שלי , אף אחד כבר לא כותב... קיצר, חזרתי מסוף שבוע מדהים במצפה רמון, עם הרבה מוזיקה טובה ושקט של מדבר שזה תמיד שילוב נפלא (סיקור מורחב תמצאו בפורום הג'אז של ידידי עופר פורטוגלי המנהל האגדי של הפסטיבל הזה) ועכשיו אני שוב כאן אתכם...אחרי 3 ימים בלי אינטרנט...חזרתי הביתה אחרי 20 שנה... המשך שבת שלום לכולם, ענבלי

handlessman

New member
מה עם הסיקור שלי??

הלו, תצאי מהבועה, לא הייתי איתכם במצדה! אני יכול לפרסם סיקור על התנאים במחלקה הכירורגית... ואם כבר מדבים, אם הייתי איתכם בהופעה והייתי מפרסם סיקור - הוא היה יוצא הרבה יותר טוב...

למעלה