סינגלס!!!!!

limors2

Active member
סטלאייטס היה מוכר לי בפעם הראשונה

ששמעתי אותו בגלגלצ. הממ. וזה טוב

a b u y a

New member
סינגלס עושה לי חשק

לעשות ש"ב
משום מה כשיש סינגלס אני מוצא את עצמי עושה ש"ב
סאטלייטס
, חרשתי על השיר הזה היום
ליאורה
ברוכה השווה

limors2

Active member
../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

לי שבת הייתה עושה את זה
ש"ב במתמטיקה
תודה

limors2

Active member
עעעעעעע זה ככ השיר הכי מגניב../images/Emo99.gif

by far|מצאוהב|

מרקס

New member
היי... סורי שאני לא כאן הרבה

מקווה ששלומכם טוב!!!!!!!!!!!!11111111111

הדר מרקס../images/Emo23.gif

פתאום אני מרגיש אי סדר אלוהיי, אני מרגיש צורך לצאת ולצעוק, צורך להשתנות, אני מרגיש צורך לנצח,את מה שאין לי צורך להשיג עושר שבפינה תהיה לו האושר שמצאתי כבר, צורך לדעת שאני יקום אני ידע שיהיה לאן ללכת, צורך שאהובתי הדר מרקס שחוזרת כל חמישי תמשיך ותפתיע, צורך לדעת שלטא הכל זמני, גם המוות שבפינה הרחוקה יישאר בינתיים אוורירי... איך אוכל ללמוד שלמשפטים אין שום משמעות? איך אוכל להמשיך שלה` אין שום מטלות? איך כל אחד עושה מה שטוב לו? איך כל אחד עושה מה שנוח לו? איך ילד בן שנתיים מרגיש כבר מה זה עוני? מנסה בפיו הקטנטן למצוא טיפה של אהבה? להאחז בה כאילו היא החלב אז לבי סגפן וסבלן לעולם הזה שלימד אותי מה זה אכזבה, איך פעם הייתה לי אהבה ועכשיו היא ישנה, איך אני נאבק ליום חדש שבא? מתחדש בידיעה שהרע כבר מאחוריי עזב! אז אלוהיי,ארד על ברכיי ואבקש ממך שתשמור על מה שלי יש, על האהבה החום שמצאתי אל תגרש, על המשאלות שלי לצמוח ולפרוח על תקצץ, על השאיפה שלי לחלוק חלומות שרקמתי תן עוד מזה... ואז כמו רב שמתפלל לתפילתו אודה לך אלוהיי, על החוסר בטחון אני ארגיש בך, על היד שמלטפת ואתה שלחת לי מלאך אנצור לעד, לנצח נצחים אוהב אותך אלוהי הראה לי שמחר שאקום רק-אראה קרן משמחת שמיידעת שיהיה רק טוב בעולם הזה...

b o n c h

New member
חזרתי לשיר הכי מגניב בעולם!!!

EVERYBODY DANCE NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RJlake

New member
הוווו אני מתה על השיר הזה!

כאילו השיר עצמו לא הסימפול בוא נשמע איך זה נשמע

limors2

Active member
אני אוהבת אותו../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

אני צריכה באמת כבר לקנות תדיסק שלו. אקנה לעצמי מתנה לחג מתנה מתנה מתנה לחג!

limors2

Active member
שקרן.../images/Emo54.gif

מתי הוא היה בת"א שהוא יכול לומר שthat's just the way we get down שם?

למעלה