סקר הכי הכי

O u R u S h

New member
../images/Emo124.gifסקר הכי הכי../images/Emo124.gif

אני רוצה שכולם יענו על הסקר ואז אני יפרסם תוצאות: |כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות-
הכי יפה מבחוץ:
הכי פחות יפה מבחוץ:
הכי יפה בפנימיות:
הכי פחות יפה בפנימיות:
הכי טובה:
הכי רעה:
הכי מיותרת:
הכי מעצבנת: בנים-
הכי יפה מבחוץ:
הכי פחות יפה מבחוץ:
הכי יפה בפנימיות:
הכי פחות יפה בפנימיות:
הכי טוב:
הכי רע:
הכי מיותר:
הכי מעצבן: הזוג הכי מתאים: הזוג הכי לא מתאים: זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד: |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות-
הכי יפה חיצוני:
הכי פחות יפה חיצוני:
הכי יפה בפנימיות:
הכי פחות יפה בפנימיות:
מתייחסת הכי יפה למעריצים:
מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם: בנים-
הכי יפה חיצוני:
הכי פחות יפה חיצוני:
הכי יפה בפנימיות:
הכי פחות יפה בפנימיות:
מתייחס הכי יפה למעריצים:
מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם: הזוג הכי מתאים: הזוג הכי לא מתאים: |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות-
שרה הכי יפה:
שרה הכי פחות יפה:
רוקדת הכי יפה:
דופקת ת'הופעה הכי יפה: בנים-
שר הכי יפה:
שר הכי פחות יפה:
רוקד הכי יפה:
דופק ת'הופעה הכי יפה: |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב|
הכי אוהב\ת מהבנות:
הכי אוהב\ת מהבנים:

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

בנות- הכי יפה מבחוץ:מיה קולוצ'י
אנהי
הכי פחות יפה מבחוץ:אממ לא יודע
הכי יפה בפנימיות:לופיטה,רוברטה ומיה...
הכי פחות יפה בפנימיות:סלינה..יש לה אופי בעע
הכי טובה:לופיס
הכי רעה:אממ אני אלך רחוק...ולריה
הכי מיותרת:ולריה
הכי מעצבנת:סלינה
בנים-[טוב אל תקחו את זה כאילו נדלקתי על מישהו
זו פשוט דעתי
] הכי יפה מבחוץ:מיגל הכי פחות יפה מבחוץ:תומס
או תאו
הכי יפה בפנימיות:ג'ובאני
הכי פחות יפה בפנימיות:חואקין
הכי טוב:אממ ג'ובאני... הכי רע:אסטבן
הכי מיותר:האח הזה של מרסלינו..יאללה שיעזוב אותו
הכי מעצבן:קרלו הזוג הכי מתאים:מיה
מיגל אבל גם רובר
דייגו הזוג הכי לא מתאים:תומס וראקל
זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:לופיטה וג'ובאני
במציאות
בנות- הכי יפה חיצוני:אנהי הכי פחות יפה חיצוני:לא יודע... הכי יפה בפנימיות:כאילו אנחנו מכירים אותן אישית... הכי פחות יפה בפנימיות:אותה התשובה מתייחסת הכי יפה למעריצים:לדעתי כולן... מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:דולסה מריה
בנים- הכי יפה חיצוני:עוד פעם..
שיהיה פונצ'ו... הכי פחות יפה חיצוני:אדי..שזה תאו הכי יפה בפנימיות:לא מכיר את האישיות... הכי פחות יפה בפנימיות:אותה תשובה מתייחס הכי יפה למעריצים:כולםםם מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:את כריסטיאן הזוג הכי מתאים:במציאות
דולסה ופונצ'ו
הזוג הכי לא מתאים:אנהי וכריסטופר
הלהקה
בנות- שרה הכי יפה:דולסה שרה הכי פחות יפה:מאיטה..היא שרה יפה אבל יש רק 3 בנות בלהקה רוקדת הכי יפה:כולן.. דופקת ת'הופעה הכי יפה:בד"כ אנהי.. בנים- שר הכי יפה:כריסטיאן שר הכי פחות יפה:כריסטופר רוקד הכי יפה:לא יודע.. דופק ת'הופעה הכי יפה:גם לא יודע
הכי אוהב\ת מהבנות:אנהי ודולסה לא יעזור הכי אוהב\ת מהבנים:כריסטיאן ופונצ'ו..
אחלה סקר

ג ב ש ו ש

New member
חחח לא אבל היא שאלה איזה../images/Emo88.gif

זוג הכי לא קשור..אז סתם אמרתי אותם

עונה ../images/Emo3.gif

|כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:מיה הכי פחות יפה מבחוץ:סלינה!!!! הכי יפה בפנימיות:לופה הכי פחות יפה בפנימיות:פילאר הכי טובה:לופה הכי רעה:
הכי מיותרת:סלינה! הכי מעצבנת:סלינה בנים- הכי יפה מבחוץ:מיגל הכי פחות יפה מבחוץ:ג'ק או איקר אני לא סגורה על איך קוראים לו! הכי יפה בפנימיות:לא יודעתתת הכי פחות יפה בפנימיות:תאו!! אני שונאת אותו!!! הכי טוב:
הכי רע:נכון לעכשיו מיגל הכי מיותר:.... הכי מעצבן:תאו הזוג הכי מתאים:תומס ורקל
הזוג הכי לא מתאים:ג'ובאני ומיה זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:כריסטיאן וג'ק! חחחח..סתם! |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:אנהי הכי פחות יפה חיצוני:סטאםני(ככה קוראים לסלינה?) הכי יפה בפנימיות:מאיפה לי?! הכי פחות יפה בפנימיות:כנ"ל מתייחסת הכי יפה למעריצים: לא יודעת... מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:או אנהי או מאיטה
בנים- הכי יפה חיצוני:אלפונסו הכי פחות יפה חיצוני:או הא יש הרבה ג'ק איקר וניקו(שוב אין לי מושג איך קוראים להם במציאות!
) הכי יפה בפנימיות:מאיפה לי?! הכי פחות יפה בפנימיות:כנ"ל מתייחס הכי יפה למעריצים:לא יודעת.... מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:כריסטופר או ג'ק או אלפונסו הזוג הכי מתאים:
ת'אמת לא כול כך אכפת לי! הזוג הכי לא מתאים:וויקו ואדי |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:אנהי שרה הכי פחות יפה:דולסה רוקדת הכי יפה:אנהי דופקת ת'הופעה הכי יפה:אנהי בנים- שר הכי יפה:כריסטיאן שר הכי פחות יפה:כריסטופר רוקד הכי יפה:לא יודעת... דופק ת'הופעה הכי יפה:אפ'חד! |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:אנהי הכי אוהב\ת מהבנים:אלפונסו ואיקר או ג'ק!(מישהו בבקשה יכול להגיד לי איך קוראים לקטנצ'יק הזה שמציץ לבנות?)

DinaLiza13

New member
עונה

בנות- הכי יפה מבחוץ: מיה הכי פחות יפה מבחוץ: לוחן הכי יפה בפנימיות: רוברטה הכי פחות יפה בפנימיות: פילאר הכי טובה: לופיטה הכי רעה: פילאר הכי מיותרת: ראקל הכי מעצבנת: ראקל בנים- הכי יפה מבחוץ: מיגל הכי פחות יפה מבחוץ: ג'ק הכי יפה בפנימיות: דייגו הכי פחות יפה בפנימיות: ג'באני הכי טוב: אין הכי רע: אין הכי מיותר: ג'ק הכי מעצבן:ניקו הזוג הכי מתאים: מיה&מיגל הזוג הכי לא מתאים: תאו&רוברטה זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד: אנהי&אלפונסו במציאות בנות- הכי יפה חיצוני: אנהי הכי פחות יפה חיצוני: (השחקנית שמשחקת את לוחן) הכי יפה בפנימיות: דולסה הכי פחות יפה בפנימיות: לא יודעת מתייחסת הכי יפה למעריצים: אנהי מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם: אנהי בנים- הכי יפה חיצוני: אלפונסו הכי פחות יפה חיצוני:הJקן של ג'ק הכי יפה בפנימיות: לא יודעת הכי פחות יפה בפנימיות: לא יודעת מתייחס הכי יפה למעריצים: כולם מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם: אלפונסו הזוג הכי מתאים: (קצת) אלפונסו ודולסה הזוג הכי לא מתאים: כריס ואנהי הלהקה| בנות- שרה הכי יפה: אנהי שרה הכי פחות יפה: דולסה רוקדת הכי יפה: אנהי דופקת ת'הופעה הכי יפה: דולסה בנים- שר הכי יפה: אלפונסו שר הכי פחות יפה: כריס רוקד הכי יפה: כריס דופק ת'הופעה הכי יפה: כריסטיאן כללי הכי אוהב\ת מהבנות: אנהי (רוברטה) הכי אוהב\ת מהבנים: אלפונסו

Christopher1

New member
עונה

בסדרה בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה ברור מהממת הכי פחות יפה מבחוץ:לולו הכי יפה בפנימיות:רוברטההה נשמה טובה הכי פחות יפה בפנימיות:ויקוו הכי טובה:רובר הכי רעה:פילר הכי מיותרת:פילר הכי מעצבנת:ויקו בנים- הכי יפה מבחוץ:דייגו אוביו הכי פחות יפה מבחוץ:ניקו הכי יפה בפנימיות:דייגו הכי פחות יפה בפנימיות:גסטון הכי טוב:דייגו למרות שתיהי תקופה שהוא יהיה רע לרובר הכי רע:גסטון הכי מיותר:ניקו הכי מעצבן:גסטון הזוג הכי מתאים:דייגו ורוברטה זוג מושלםםם
הזוג הכי לא מתאים:ניקו ולופיטה זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:אף אחד לא מעניין חוץ מרובר ודייגו במציאותת בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה מריה דיוסה טוטל הכי פחות יפה חיצוני: הכי יפה בפנימיות:דולסה שמה הולך לפנייה הכי פחות יפה בפנימיות:נראה לי שאנחליקה מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:ברור הלוואי דולסה מרייה
בנים- הכי יפה חיצוני:כריסטופר הכי פחות יפה חיצוני:ניקו הכי יפה בפנימיות:כריסס הכי פחות יפה בפנימיות:אין לי מושגג מתייחס הכי יפה למעריצים:כריסססססססססססס מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:כריסססססססססססססססססססס הזוג הכי מתאים:כריסטופר ודולסה מריה הכי מתאימים בעולםם הזוג הכי לא מתאים:כריסטופר ואנהי הזוי ביותר הלהקה בנות- שרה הכי יפה:דולסה יש לה קול מדהים שרה הכי פחות יפה:מאיטה רוקדת הכי יפה:דולסה והיא אפילו המועמדת היחידה מכל הבנות בלהקה בפרס הרקדנית הטובה דופקת ת'הופעה הכי יפה:דולסה ברור בנים- שר הכי יפה:כריס וכריסטיאן שר הכי פחות יפה:פונצו רוקד הכי יפה:כריסטופר דופק ת'הופעה הכי יפה:כריס עם הכובעים חולה עליו כללי הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה מריה הכי אוהב\ת מהבנים:כריסטופרררר

legalyblond

New member
עונה ../images/Emo26.gif

בסדרה
בנות- הכי יפה מבחוץ: מיה הכי פחות יפה מבחוץ: חוסה לוחן הכי יפה בפנימיות: מיה הכי פחות יפה בפנימיות: פילאר הכי טובה: לופיטה הכי רעה: ולריה הכי מיותרת: רקל הזאת הכי מעצבנת: סלינה
בנים- הכי יפה מבחוץ: מיגל הכי פחות יפה מבחוץ:ניקו הכי יפה בפנימיות: מיגל הכי פחות יפה בפנימיות: חואקין הכי טוב:מיגל הכי רע: חואקין הכי מיותר: זה שתמיד מציץ לבנות ג'ק נראה לי הכי מעצבן: תומס הזוג הכי מתאים:מיה ומיגל הזוג הכי לא מתאים:רקל ותומס זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד: ממ תאו וויקו
במציאות
בנות- הכי יפה חיצוני: אנהי!! הכי פחות יפה חיצוני: זוריידה הכי יפה בפנימיות: אנהי! הכי פחות יפה בפנימיות:אין לי מושג מתייחסת הכי יפה למעריצים:כולן מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:אנהי!!
בנים- הכי יפה חיצוני: פונצ'ו הכי פחות יפה חיצוני: רודריגו הכי יפה בפנימיות:פונצ'ו הכי פחות יפה בפנימיות:אין לי מושג מתייחס הכי יפה למעריצים:כולם מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם: פונצ'ו הזוג הכי מתאים: אנהי וכריס הזוג הכי לא מתאים:לא יודעת
הלהקה
בנות- שרה הכי יפה: אנהי!! שרה הכי פחות יפה: ממ כולם שרות יפות אבל עם צריך לבחור אז מאיטה רוקדת הכי יפה: אנהי!! דופקת ת'הופעה הכי יפה: אנהי!!
בנים- שר הכי יפה: כריסטיאן שר הכי פחות יפה: ממ כולם שרים יפה אבל עם לבחור אז כריסטופר רוקד הכי יפה: כריסטיאן דופק ת'הופעה הכי יפה:פונצ'ו
כללי
הכי אוהב\ת מהבנות:אנהיייי הכי אוהב\ת מהבנים: פונצ'ו

legalyblond

New member
../images/Emo41.gifתיקון../images/Emo41.gif

במציאות : הזוג הכי מתאים: אנהייי ופונצ'ו!!!!

shir08

New member
עונה

בסדרה בנות- הכי יפה מבחוץ:מיה מהממת אבל אין מה לעשות,אני בוחרת ברוברטה הכי פחות יפה מבחוץ:מיה הכי יפה בפנימיות:רוברטה,לופיטה,מיה. הכי פחות יפה בפנימיות: פילר הכי טובה:אממ..נראה לי שלופיטה?אבל אחרי אתמול אני לא ממש בטוחה בזה... הכי רעה:ולריה
הכי מיותרת:סלינה,מיירה הכי מעצבנת:ולריה("אי מיאמור") בנים- הכי יפה מבחוץ:מיגלל
הכי פחות יפה מבחוץ:דייגו,תומס הכי יפה בפנימיות:מיגל הכי פחות יפה בפנימיות:ג'ובאני.(הוא פחות,לא הכי פחות) הכי טוב:מיגל הכי רע:אסטבן הכי מיותר:אאגוסטו הכי מעצבן:אסטבן
הזוג הכי מתאים:מיגל ומיה
הזוג הכי לא מתאים:אין לי מושג.תומס וזאתי...ראקל..
זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:דולסה ואפלונסו! במציאות בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה מריה הכי פחות יפה חיצוני:אנהי הכי יפה בפנימיות:כמו גבי- אנלא מכירה אותן... הכי פחות יפה בפנימיות:כנ"ל מתייחסת הכי יפה למעריצים:שוב כמו גבי- כולן מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:דולסה,לופיטה,אנהי
בנים- הכי יפה חיצוני:אלפונסו הררה הכי פחות יפה חיצוני:כריסטופר הכי יפה בפנימיות:אנלא מכירה אותו אבל אני בטוחה שפונצ'ו! הכי פחות יפה בפנימיות:
מתייחס הכי יפה למעריצים:כולם! מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:אלפונסו הררה!!!
הזוג הכי מתאים:דולסה ואפלפונסו הזוג הכי לא מתאים:ג'ובאני וחוסה לוחן |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:רוברטה,מיה שרה הכי פחות יפה:לופיטה רוקדת הכי יפה:רוברטה דופקת ת'הופעה הכי יפה:רוברטה בנים- שר הכי יפה:אלפונסו שר הכי פחות יפה:דייגו,ג'ובאני רוקד הכי יפה:ג'ובאני(דייגו רוקד כאילו תקוע לו איזה מקל בתחת) דופק ת'הופעה הכי יפה:אלפונסו |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה הכי אוהב\ת מהבנים:פונצ'ו פווייי זה היה קשה!!
מקווה שעניתי על הכל ולא שכחתי משהו בדרך

סוכריה16

New member
עונה../images/Emo140.gif

|כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ: אנהי
מאייטה
דולסה
ויקו
(בסדר הזה) הכי פחות יפה מבחוץ: לוחאן..
הכי יפה בפנימיות: לוחאן, לופיטה והכי הכי ואנהי.
הכי פחות יפה בפנימיות: רוברטה.. אני לא ממש בעד האופי הזה! חושב יותר מידי על עצמו, עד כמה שנראה שמיה... הכי טובה: מיה, לופיטה, ויקו הכי רעה: חחח.. וולריה... הכי מיותרת: סלינההההההההה הכי מעצבנת: סלינהההההה בנים- הכי יפה מבחוץ: או סאה! מיותרת השאלה! ברור שפונצ'ו אהובי הכי כוסון, ואחריו החבר של איקר. הכי פחות יפה מבחוץ: איקר. הכי יפה בפנימיות: תומאס ומיגל.. כפרוני הכי פחות יפה בפנימיות: אמממ.... ג'ואבני קצת אכזר ואנוכי. דייגו הבוגד הכי טוב: חחח!??!?! הכי טוב.. זה לא אחר מפיטר הנהג, וכמובן מדריאגה היפה! הכי רע: אממממ... אממ.. הרכז... הכי מיותר: הרכזזזזזזז הכי מעצבן: הרכז, ואיקר הזוג הכי מתאים: מיה ומיגל הזוג הכי לא מתאים: אממ.. אין הרבה זוגות לשפוט. אני אוהבת את כולם. אולי קצת נגד קרלו ואלמה. זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד: אמממ.. מאייטה ופונצ'ו, דייאגו וויקו!
|כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- אהה הבנתייייייייייייייייי הכי יפה חיצוני: אנהייייייייייייי ומאייטה וגם דולסה וויקו. הכי פחות יפה חיצוני: לוחאן. הכי יפה בפנימיות: אנהי היא פשוט מלאך טוב, וגם מאייטה. הכי פחות יפה בפנימיות: אני קצת לא אוהבת את האופי של דולסה מריה. מתייחסת הכי יפה למעריצים: אנהיייייי ללא ספק, ומאייטה. אני מתה עלייהן מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם: אנהי חח ... בנים- הכי יפה חיצוני: פונצ'ו או סאההההההההה הכי פחות יפה חיצוני: איקר הכי יפה בפנימיות: כריסטיאן צ'אבס הכי פחות יפה בפנימיות: לא נראה לי יש אחד כזה. הבנים טובים. מתייחס הכי יפה למעריצים: פונצ'ו וכריסטיאן צ'אבס. מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם: פונצ'ו, אפשר גם בתור בעל חח הזוג הכי מתאים: אנהי ופונצ'ו הזוג הכי לא מתאים: אממממ............ לוחאן וניקו. |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה: אנהיייייי ומאייטה. שרה הכי פחות יפה: דולסה חח לא הכי בעד הקל שלה. רוקדת הכי יפה: אנהי ודולסה. דופקת ת'הופעה הכי יפה: אנהייייייייייייייייייייייייייי בנים- שר הכי יפה: כירסטיאן המלך. שר הכי פחות יפה: פונצ'ו חחח אבל זה פשוט בגלל שהוא לא שר ממש. רוקד הכי יפה: כריסטיאן דופק ת'הופעה הכי יפה: כריסטיאן |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות: רנהי ומאייטה וגם אני אוהבת אבל לא מעריצה של דולסה. הכי אוהב\ת מהבנים: פונצ'ו אהובייייייי

pablo111

New member
עונה

|כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה הכי יפה ברבלדה הכי פחות יפה מבחוץ:ויקו הכי יפה בפנימיות:רוברטה מצחיקה צינית ואהובה הכי פחות יפה בפנימיות:מיה יותר מידי חושבת את עצמה הכי טובה:רוברטהה
הכי רעה:אני לא סובלת את ויקו בשביל ---היא תמכור את החברות שלה הכי מיותרת:לופיטה חבל שלא הביאו מישהי יותר קולית הכי מעצבנת:סלינה יותר מידי מטיפה מוסר בנים- הכי יפה מבחוץ:מיגל הבונבון המושלםם הכי פחות יפה מבחוץ:ניקו הכי יפה בפנימיות:מיגל הכי פחות יפה בפנימיות:דייגו אבל הוא ישתנה לטובה ברגע שיתאהב ברוברטה הכי טוב:מיגל הכי רע:בנתיים דייגו הכי מיותר:ניקו הכי מעצבן:ניקו הזוג הכי מתאים:הזוג שאני מעדיפה זה רוברטה ודייגו הם מטורפים כמו חתול ועכבר וחולים אחד על השני הזוג הכי לא מתאים:גובאני וויקו זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:מיגל ורוברטה אךךך שילוב מנצחח
|כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה הכי יפה בעולםםםםם הכי פחות יפה חיצוני:כל הבנות יפות אבל אם לבחור אנהי אני לא אוהבת את הפה שלה וזה הורס לה את כל הפנים הכי יפה בפנימיות:דולסה מתוקה חברותית אמיתית הכי פחות יפה בפנימיות:נראה לי אנחליקה מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסיטהההה אהובתייי מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:דולסההההההההההההההההההההה בנים- הכי יפה חיצוני:פונצ'יטו אהוביייי פרפקטו הכי פחות יפה חיצוני:ניקו חייב לסדר גבות הכי יפה בפנימיות:פונצ'ו הכי פחות יפה בפנימיות:כולם חמודים מתייחס הכי יפה למעריצים:כולם מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:פונצ'ו כחבר קרוב מאודדד הזוג הכי מתאים:פונצ'ו ודולסה נולדו להיות יחדד הזוג הכי לא מתאים:אנהי וכריזס היא נראית כמו אימא שלו |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסההה קול מדהים שרה הכי פחות יפה:מאיטהה רוקדת הכי יפה:דולסה אין עלייה בריקוד דופקת ת'הופעה הכי יפה:דולסה בנים- שר הכי יפה:פונצ'ו כריסטיאן שר הכי פחות יפה:קשה אבל כריס רוקד הכי יפה:כריסטיאן דופק ת'הופעה הכי יפה:כריסטופרר |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה מריה המדהימונת שלי הכי אוהב\ת מהבנים:פונצ'יטו המושלם שלי

s h a r o n 7

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo27.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

בסדרה
בנות-
הכי יפה מבחוץ: אנהי
הכי פחות יפה מבחוץ: סלינה
הכי יפה בפנימיות: כולן
הכי פחות יפה בפנימיות: לא יודעת
הכי טובה: יש הרבה
הכי רעה: ויקו [?]
הכי מיותרת: אין
הכי מעצבנת: ויקו בנים-
הכי יפה מבחוץ: פונצ'ו
אוביו חח
הכי פחות יפה מבחוץ: זה שרקד היום עם חוסה לוחאן חח.. שהבנות תמיד היו מחטיפות לו כאפות
הכי יפה בפנימיות: פונצ'ו
הכי טוב: יש הרבה
הכי רע: אסטבן
הכי מיותר: אאגוסטו
הכי מעצבן: אאגוסטו
הזוג הכי מתאים: מיה ומיגל
הזוג הכי לא מתאים: פילאר ותומס
בעעע
זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד: הוא קיים.. חחח פון ואנהי
הלהקה
בנות-
שרה הכי יפה: כולן
שרה הכי פחות יפה: אין
רוקדת הכי יפה: אנהי
דופקת ת'הופעה הכי יפה: כולן בנים-
שר הכי יפה: פון
שר הכי פחות יפה: כריסטופר
רוקד הכי יפה: כולם חח
דופק ת'הופעה הכי יפה: כולם
במציאות
בנות-
הכי יפה חיצוני: אנהי
הכי פחות יפה חיצוני: סלינה חח
הכי יפה בפנימיות: כולם
מתייחסת הכי יפה למעריצים: אנהי ודולסה
מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם: אנהי
בנים-
הכי יפה חיצוני: פונצ'ו
הכי פחות יפה חיצוני: הניצב חח [שרקד עם חוסה לוחאן
]
הכי יפה בפנימיות: פון?
הכי פחות יפה בפנימיות: כנ"ל
מתייחס הכי יפה למעריצים: כולם
מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם: פון אוביו חח
הזוג הכי מתאים: דולסה ופון
הזוג הכי לא מתאים: כריס ואנהי חחח
כללי
הכי אוהב\ת מהבנות: אנהי
הכי אוהב\ת מהבנים: פונצ'ו אחלה סקר

עונה../images/Emo26.gif

בנות- הכי יפה מבחוץ: רוברטה הכי פחות יפה מבחוץ: סלינה הכי יפה בפנימיות: לופיטה הכי פחות יפה בפנימיות: ויקו הכי טובה: מיה הכי רעה: ויקו הכי מיותרת: ולריה הכי מעצבנת: רקל בנים- הכי יפה מבחוץ: דייגו הכי פחות יפה מבחוץ: תומס הכי יפה בפנימיות: תאו הכי פחות יפה בפנימיות: חואקין הכי טוב: מיגל הכי רע: חואקין הכי מיותר: בוסטמנטה הכי מעצבן: פרנקו הזוג הכי מתאים: מיה ומיגל הזוג הכי לא מתאים: רקל ותומס זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד: לופיטה ומיגל במציאות - בנות- הכי יפה חיצוני: מיה ואחריה לופיטה הכי פחות יפה חיצוני: סלינה הכי יפה בפנימיות: רוברטה הכי פחות יפה בפנימיות: אין לי מושג מתייחסת הכי יפה למעריצים: לופיטה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם: לופיטה הלהקה - בנות- שרה הכי יפה: מיה שרה הכי פחות יפה: לופיטה רוקדת הכי יפה: רוברטה

00rr

New member
עונה

|כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה הכי פחות יפה מבחוץ:סלינה הכי יפה בפנימיות:רוברטה הכי פחות יפה בפנימיות:ויקו השרמוטה הכי טובה:רוברטה ולוחן הכי רעה:אין רעות הכי מיותרת:סלינה הכי מעצבנת:לופיטה בנים- הכי יפה מבחוץ:מיגל וחואקין הכי פחות יפה מבחוץ:תומס הכי יפה בפנימיות:המורה מדריאגה הכי פחות יפה בפנימיות:גובאני שמתבייש בהורים שלו הכי טוב:מיגל וניקו הכי רע:גסטון הכי מיותר:גסטון הכי מעצבן:פסקואל הזוג הכי מתאים:דייגו ורוברטה הזוג הכי לא מתאים:פילר ותומס מה הקשר היא גוליבר לידו זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:רוברטה ומיגללל |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה מדהימה ביופייה הכי פחות יפה חיצוני:סלינה הכי יפה בפנימיות:דולסה רואים שהיא נשמה טובה הכי פחות יפה בפנימיות:אין לי מושגגג מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסה ובכלל כולם ואם אמרו פעם שדולסה ואנהי סנוביות אז הם גם בני אדם ולפעמים קורה שאין מצב רוח מה לעשות?? מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:ברור שנשמתי אהובתי דולסיטה בנים- הכי יפה חיצוני:פונצ'ו נכוסון וחואקין הסקסי בוי הכי פחות יפה חיצוני:תומס הכי יפה בפנימיות:פונציו כריסטופר כריסטיאן הכי פחות יפה בפנימיות:כולם מאמי מתייחס הכי יפה למעריצים:כולם מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:פונצ'טו או חואקין הזוג הכי מתאים:דולסה ופונצ'ו הזוג הכי לא מתאים:כריס ואנהי !!!מה הקשר?? הם ממש לא מתאימים |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסה יש לה קול אדיר ונדיר שרה הכי פחות יפה:מאיטה רוקדת הכי יפה:דולסההה רוקדת מדהים וסקסי שחבלזזז דופקת ת'הופעה הכי יפה:דולסה הפרובקטיבית חולה על הלבוש שלה בהופעות בנים- שר הכי יפה:כריסטיאן שר הכי פחות יפה:קשה רוקד הכי יפה:כולם דופק ת'הופעה הכי יפה:תלוי אבל בדרך כלל הם לבושים יפה |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה מריה ה
שלי הכי אוהב\ת מהבנים:פונצ'יטו

נועמיי

New member
|!עונה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בסדרה-
בנות- הכי יפה מבחוץ: אנהיי הכי פחות יפה מי בחוץ: לוחן הכי יפה בפנימיות: אנהי הכי טובה: לופיטה הכי רעה: ולריה הכי מעצבנת: פילר הכי מיותרת: רקל בנים- הכי יפה מבחוץ: מיגל הכי פחות יפה מבחוץ: ניקו הכי יפה בפנימיות: מדריאגה הכי פחות יפה בפנימיות: תומס הכי טוב: מדריאגה הכי רע: אסטבן המגעיל!! הכי מיותר: זה שמציק לבנות תמיד הכי מעצבן: אסטבן הזוג הכי מתאים: מיה ומיגל!! הזוג הכי לא מתאים: רקל ותומס זוג שלא קיים בסדרה והייתם רוצים אותם ביחד: ויקו ותאו במציאות-
בנות- הכי יפה חיצוני: אנהיי הכי פחות יפה חיצוני: לוחן הכי פחות יפה בפנימיות: אין לי שמץץ.. מיתייכסת הכי יפה למעריצים: אנהי כמובןן מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם: אנהיי!!! בנים- הכי יפה חיצוני: פונצו הכי פחות יפה חיצוני: ניקו אין לי מושג תשם שלו במציאות.. הכי יפה בפנימיות: פונצו הכי פחות יפה בפנימיות: אין לי שמץץ.. מיתייכס הכי יפה למעריצים: פונצו מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם: פונצו הזוג הכי מתאים: אנהי ופונצו אמן יהיו ביחד הזוג הכי לא מתאים: אנהי וכריס הלהקה
בנות- שרה הכי יפה: אנהיי שרה הכי פחות יפה: מאיטה רוקדת הכי יפה: אנהיי דופקת תהופעה הכי יפה: אנהיי בנים- שר הכי יפה: כריסטיאן שר הכי פחות יפה: כריסטופר רוקד הכי יפה: פונצו דופק תהופעה הי יפה: פונצו כללי
הכי אוהבת מהבנות: אנהיי!!! הכי אוהבת מהבנים: פונצוו

עונה

|כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה השווה הכי פחות יפה מבחוץ:סלינה הדבה הכי יפה בפנימיות:רוברטה הכי פחות יפה בפנימיות:אין הכי טובה:רוברטה הכי רעה:אין הכי מיותרת:סלינה הכי מעצבנת:סלינה בנים- הכי יפה מבחוץ:אין תגובה הכי פחות יפה מבחוץ:אין תגובה הכי יפה בפנימיות:אין תגובה הכי פחות יפה בפנימיות:אין תגובה הכי טוב:אין תגובה הכי רע:אין תגובה הכי מיותר:אין תגובה הכי מעצבן:אין תגובה הזוג הכי מתאים: הזוג הכי לא מתאים:רוברטה עם דייגו זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:רוברטה ואני |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה הכי פחות יפה חיצוני:סלינה הכי יפה בפנימיות:דולסה הכי פחות יפה בפנימיות:אין תגובה מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:דולסהה ברורר אישתי למה חברה בנים- הכי יפה חיצוני:אין תגובה הכי פחות יפה חיצוני:אין תגובה הכי יפה בפנימיות:אין תגובה הכי פחות יפה בפנימיות:אין תגובה מתייחס הכי יפה למעריצים:אין תגובה מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם: אין תגובה הזוג הכי מתאים:דולסה ואלפונסו חוץ ממני הזוג הכי לא מתאים:כריסטופר ואנהי היא מבוגרת לידו |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסה שרה הכי פחות יפה:כון שרות סבבה רוקדת הכי יפה:דולסה איזה שאלה דופקת ת'הופעה הכי יפה:דולסה תמיד עם החזיות האלה שהורגותתתת בנים- שר הכי יפה:כריסטיאןן שר הכי פחות יפה:הגיטריסט רוקד הכי יפה:אין תגובה דופק ת'הופעה הכי יפה:אין תגובה |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה דולסה דולסה הכי אוהב\ת מהבניםאין תגובה

o and s

New member
עונה

כעקרון מהבנות אני אוהבת רק את דולסהה |כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה הכי פחות יפה מבחוץ:לוחן הכי יפה בפנימיות:רוברטה הכי פחות יפה בפנימיות:ויקו הכי טובה:רוברטה הכי רעה:ויקו הכי מיותרת:כולן הכי מעצבנת:כולן בנים- הכי יפה מבחוץ:רק מיגל ודייגו הכי פחות יפה מבחוץ:כולם הכי יפה בפנימיות:מיגל הכי פחות יפה בפנימיות:כולם הכי טוב: הכי רע:חואקין הכי מיותר:תומס הכי מעצבן:תומס הזוג הכי מתאים:רוברטה ודייגו הזוג הכי לא מתאים:תומס ופילר זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:רוברטה ומיגל |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה מריה הכי פחות יפה חיצוני:לוחן הכי יפה בפנימיות:דולסה מריה הכי פחות יפה בפנימיות:אין לי שמץץ מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסה מריה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:דולסה היפיופה הלוואי עלי חברה כזאת בנים- הכי יפה חיצוני:פונצ'ו וכריס הכי פחות יפה חיצוני:תומס הכי יפה בפנימיות:פונצ'ו וכריס הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחס הכי יפה למעריצים:כולם מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:פונצ'ו וכריס הזוג הכי מתאים:בעולם קיים זוג אחד מושלם פונצ'ו ודולסה הזוג הכי לא מתאים:כריס לאנהי הוא כל כך עדין לידה |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסההה שרה הכי פחות יפה:אין רוקדת הכי יפה:דולסה רקדנית מספר 1 אין על התנועות שלה דופקת ת'הופעה הכי יפה:דולסה הסקסיתתתתתת בנים- שר הכי יפה:כולם שר הכי פחות יפה:אין רוקד הכי יפה:כולם דופק ת'הופעה הכי יפה:כולם |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה מריה האחת והיחידההה הכי אוהב\ת מהבנים:פונצ'ו וכריסטופר

o o r r e e n n

New member
עונה

בסידרה בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה הכי פחות יפה מבחוץ:סלינה הכי יפה בפנימיות:רוברטה הכי פחות יפה בפנימיותויקו: הכי טובה:רוברטה הכי רעה:ויקו הכי מיותרת:סלינה הכי מעצבנת:סלינה בנים- הכי יפה מבחוץ:לא יודע מיגל או דייגו הכי פחות יפה מבחוץ:גובאני הכי יפה בפנימיות:תאו הכי פחות יפה בפנימיות:גסטון הכי טוב:מדריאגה הכי רע:גסטון הכי מיותר:כולם הכי מעצבן:כולם הזוג הכי מתאים:רוברטה ודייגו הזוג הכי לא מתאים:ניקו ולופיטה היפה והחיה זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:רוברטה ומיגל הכי מתאימים |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסההה הכי פחות יפה חיצוני:סלינה הכי יפה בפנימיות:דולסה הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:דולסה הפצצה הייתי מוכן לעשות הכל שצתא איתי בנים- הכי יפה חיצוני:פונצ'ו או כריס הכי פחות יפה חיצוני:כריסטיאן הכי יפה בפנימיות:תאו הכי פחות יפה בפנימיות:חואקין מתייחס הכי יפה למעריצים:כולם מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:כריסטיאן הוא מטורףף הזוג הכי מתאים:דולסה ואני אבל היא אם פונצ'ו אז דולסה ופונצ'ו הזוג הכי לא מתאים:אנהי ומבוגרת וכריס התינוק |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסההה שרה הכי פחות יפה:אין רוקדת הכי יפה:דולסה ברוררר דופקת ת'הופעה הכי יפה:דולסה הכי סקסית בלהקה בנים- שר הכי יפה:כריסטיאן שר הכי פחות יפה:אין רוקד הכי יפה:כולם דופק ת'הופעה הכי יפה:לא יודע |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הכי אוהב\ת מהבנים:אף אחד אבל גובאני מפגררר

למעלה