סקר הכי הכי

kendygirl

New member
עונה

|כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה הכי יפהה בסידרה הכי פחות יפה מבחוץ:אין מכוערות ולמרות שהרבה רשמו סלינה היא דווקא יפה אבל שמנה הכי יפה בפנימיות:רוברטה הכי פחות יפה בפנימיות:ויקו היא כלבה הכי טובה:רוברטה הכי רעה:ויקו הכי מיותרת:ויקו הכי מעצבנת:ויקו בנים- הכי יפה מבחוץ:מיגל היפה שלי הכי פחות יפה מבחוץ:ניקו מכוערר הכי יפה בפנימיות:מיגל הכי פחות יפה בפנימיות:חואקיןן הכי טוב:מיגל הכי רע:גסטון הכי מיותר:גסטון הכי מעצבן:המנהל הזוג הכי מתאים:רוברטה ודייגו הזוג הכי לא מתאים:ליאון בוסטמנטה ואישתו זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:רוברטה ומיגלל |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה מריה הכי פחות יפה חיצוני:אין הכי יפה בפנימיות:דולסה מריה הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסהה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:דולסה ורקק דולסה בנים- הכי יפה חיצוני:פונצ'יטו הכי פחות יפה חיצוני:תומס הכי יפה בפנימיות:כולם אבל פונצ'יטו הכי הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחס הכי יפה למעריצים:כולם מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:פונצ'ו אוביו מי קרידו הזוג הכי מתאים:דולסה מריה ופונצ'ו הם זיווג מושלם נועדו אחד לשני הזוג הכי לא מתאים:אנהי וכריס הם לא קשורים אחד לשני |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסההה שרה הכי פחות יפה:אין רוקדת הכי יפה:דולסהההה מספר 1 דופקת ת'הופעה הכי יפה:דולסה מדהימה כל פעם יש לה תלבושת יותר יפה בנים- שר הכי יפה:פונצ'ו שר הכי פחות יפה:אין רוקד הכי יפה:פונצ'ו דופק ת'הופעה הכי יפה:פונצ'ו |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה מריה היפה הכוסית המדהימה והמושלמתתת הכי אוהב\ת מהבנים:פונצ'ו הכוסון הגבר המושלם שיש על פני האדמה

Miss Death

New member
גם אני רוצה לענות...זה ארוך ומעייף!

בסדרה בנות- הכי יפה מבחוץ: רוברטה הכי פחות יפה מבחוץ:קארן הזאת... הכי יפה בפנימיות:לופיטה הכי פחות יפה בפנימיות: לוחן נראה לי הכי טובה:לופה הכי רעה:פילאר הכי מיותרת: פאולה... הכי מעצבנת:אני חושבת לופה או סלינה בנים- הכי יפה מבחוץ: תאו
הכי פחות יפה מבחוץ: תומס בעעעע הכי יפה בפנימיות: המורה הזה ברח לי השם שלו הכי פחות יפה בפנימיות: קוליצ'י הכי טוב: תאו... הכי רע: אסטבן הכי מיותר: המורה לכלכלה נראהלי זה שעבד על לולו הכי מעצבן: אסטבן הזוג הכי מתאים: רוברטה ודייגו הזוג הכי לא מתאים: לופה וניקו זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:דייגו ולופה איזה שילוב... במציאות בנות- הכי יפה חיצוני: רוברטה הכי פחות יפה חיצוני: לוחן הכי יפה בפנימיות: אני לא יכולה לענות על זה הכי פחות יפה בפנימיות: כנ"ל פה... מתייחסת הכי יפה למעריצים: וכנ"ל פה... מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם: או מאיטה או דולסה בנים- הכי יפה חיצוני: פונצו הכי פחות יפה חיצוני: תומס... הכי יפה בפנימיות: אני לא יכולה לענות על זה הכי פחות יפה בפנימיות: כנ"ל פה... מתייחס הכי יפה למעריצים: וכנ"ל פה... מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם: כריסטיאן או אדי או פונצו הזוג הכי מתאים: דולסה ופונצו הזוג הכי לא מתאים: הלהקה בנות- שרה הכי יפה: שלושתן, כל אחת בדרך שלה שרה הכי פחות יפה: אין דבר כזה!! רוקדת הכי יפה: אנהי דופקת ת'הופעה הכי יפה: שלושתן, כל אחת בדרך שלה בנים- שר הכי יפה: כריסטיאן שר הכי פחות יפה: כריסטופר רוקד הכי יפה: כריסטיאן ופונצו דופק ת'הופעה הכי יפה: שלושתם כללי הכי אוהב\ת מהבנות: דולסה ומאיטה הכי אוהב\ת מהבנים: אדי ופונצו

netaleone

New member
תשובות....

בנות:---- הכי יפה מבחוץ:מיה הכי פחות יפה מבחוץ:סלינה הכי יפה בפנימיות:מיה הכי פחות יפה בפנימיות:פילאר הכי טובה:מיה הכי רעה:פילאר הכי מיותרת:פילאר-(לא מראים אותה בככל) הכי מעצבנת:רקל בנים:---- הכי יפה מבחוץ:מיגל הכי פחות יפה מבחוץ:ניקו הכי יפה בפנימיות:תאו הכי פחות יפה בפנימיות:ג'ובאני הכי טוב:מיגל הכי רע:ג'ובאני-(מה שהוא עשה לאמא שלו הכי מיותר:ג'ק הכי מעצבן:ניקו הזוג הכי מתאים:מיה ומיגל!!! הזוג הכי לא מתאים:סלינה ואגואוסטו זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:לופיטה ותומאס בנות- הכי יפה חיצוני:מיה הכי פחות יפה חיצוני:סלינה הכי יפה בפנימיות:מיה הכי פחות יפה בפנימיות:פילאר מתייחסת הכי יפה למעריצים:מיה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:מיה בנים- הכי יפה חיצוני:מיגל הכי פחות יפה חיצוני:ניקו הכי יפה בפנימיות:תאו הכי פחות יפה בפנימיות:ג'ובאני מתייחס הכי יפה למעריצים:מיגל מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:מיגל הזוג הכי מתאים:מיה ומיגל הזוג הכי לא מתאים:סלינה ואגואוסטו בנות- שרה הכי יפה:מיה שרה הכי פחות יפה:לופיטה רוקדת הכי יפה:מיה דופקת ת'הופעה הכי יפה:מיה(הכוונה שהיא שרה ורוקדת הכי יפה..) בנים- שר הכי יפה:מיגל שר הכי פחות יפה:דייגו רוקד הכי יפה:מיגל דופק ת'הופעה הכי יפה:מיגל סיכום: הכי אוהב\ת מהבנות:מיה(אין עליה כפרה עלייה היא המלכה!!!! הכי אוהב\ת מהבנים:מיגל(פונצ'ו שלי מתה עליך נשמה!)

עונה

אני לא רואה הרבה זמן את הסידרה אבל זה מה שאני חושב |כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה היא יפה כוסית על בקיצור שוווה הכי פחות יפה מבחוץ:סלינה הבלון הכי יפה בפנימיות:רוברטה היא מגניבה בטירוףף הכי פחות יפה בפנימיות:אין תשובה הכי טובה:רוברטה הכי רעה:אין לי תשובה הכי מיותרת:סלינה הכי מעצבנת:לופיטה היא חננה מרגיזה בנים-בכללי על הבנים גובאני מטורףף מיגל עדין מידי דייגו פחדן ניקו שיחק אותה יוצא עם 2 במכה ותאו הכי מלך רוברטה צמודה אליו הכי יפה מבחוץ: הכי פחות יפה מבחוץ: הכי יפה בפנימיות: הכי פחות יפה בפנימיות: הכי טוב: הכי רע: הכי מיותר: הכי מעצבן: הזוג הכי מתאים:רוברטה ודייגו הזוג הכי לא מתאים:לופיטה וניקו מה היא רבה על המכוער הזה זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:רוברטה ומיגל הם זוג במציאות ולא יעזור כל סצינה שלהם יש הורמונים משתוללים |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה ה-
היא
על הכי פחות יפה חיצוני:סלינה חייבת דיאטה הכי יפה בפנימיות:דולסה הכי פחות יפה בפנימיות:לא מעניין מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:דולסה ברור אחת הבחורות הכי שוות שיש בנים-בכללי אחלה בחורים הכי יפה חיצוני: הכי פחות יפה חיצוני: הכי יפה בפנימיות: הכי פחות יפה בפנימיות: מתייחס הכי יפה למעריצים: מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם: הזוג הכי מתאים:אלפונסו ודולסה הם מתאימים נראה לי כל היום הוא רק מחרמן אותהה הזוג הכי לא מתאים:אנהי ודייגו |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסה בהחלטט שרה הכי פחות יפה:אין רוקדת הכי יפה:דולסה מטריפה בריקוד היא סקסית וכשהיא רוקדת בכלל דופקת ת'הופעה הכי יפה:דולסה תמיד הבטן היפה והחזה חשופיםםם וזה מטמטםםם בנים-בכללי לכולם קול סבבה שר הכי יפה: שר הכי פחות יפה: רוקד הכי יפה: דופק ת'הופעה הכי יפה: |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה מריה הכי אוהב\ת מהבנים:

../images/Emo23.gif סקר מדהים-עונה../images/Emo23.gif

בנות- הכי יפה מבחוץ:
דולסה
אנהי
הכי פחות יפה מבחוץ:
לוחן וסלינה
הכי יפה בפנימיות:
מממ...רוברטה ולוחן
הכי פחות יפה בפנימיות: ויקו
הכי טובה: לופה
הכי רעה: אין כל כך מישהי רעה...לדעתי
הכי מיותרת: בלן
הכי מעצבנת: סלינה
הכי יפה מבחוץ:
אלפונסו
פחות יפה מבחוץ:
רודריגו (נקיו)
כי יפה בפנימיות: מיגל
הכי פחות יפה בפנימיות: דייגו
הכי טוב:מיגל
הכי רע:אין
מיותר: הילד המכוער הזה שמציץ לבנות תמיד
הכי מעצבן: ניקו
הזוג הכי מתאים:מיה ומיגל ברור!!!
הזוג הכי לא מתאים: תאו וחוסה
זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד: דולסה ואלפונסו
הכי יפה חיצוני במציאות: דולסה מריה
הכי פחות יפה חיצוני: זה אותו דבר זוראיגה וסטפני
הכי יפה בפנימיות: הכי פחות יפה בפנימיות לא יודעת לא מכירה אותם אישית!
מתייחסת למעריצים: נראה לי שאנהי
מי הייתם רוצים כחברה טובה: בתור דמות את רוברטה וככה במציאות נראה לי את אנהי -היא נראית אחלה ומעניינת מאוד,ואמיתית!
הכי יפה חיצוני: אלפונסו הכי פחות יפה חיצוני:רודריגו הכי יפה בפנימיות: לא יודעת נראה לי אלפונסו הכי פחות יפה בפנימיות: ל איודעת! מתייחס הכי יפה למעריצים:כריסטיאן מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:אלפונסו הררה!1 הזוג הכי מתאים: אלפונסו ודולסה הזוג הכי לא מתאים: כריס ואנהי |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה: דולסה ואנהי אבל אנהי יותר! שרה הכי פחות יפה: מאיטה רוקדת הכי יפה:דולסההה דופקת ת'הופעה הכי יפה:אני אישיתי-מתה על הלוק וההופעה של דולסה! בנים- שר הכי יפה:כריסטיאן שר הכי פחות יפה:נראה לי ש...כריס רוקד הכי יפה:כריסטיאן דופק ת'הופעה הכי יפה:אלפונסוווווו |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה המדהימה! הכי אוהב\ת מהבנים: אלפונסו המושלם!

DaRk LoLi

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

הכי יפה מבחוץ:מיה
הכי פחות יפה מבחוץ:חוסה לוחן
הכי יפה בפנימיות:לופיטה
הכי פחות יפה בפנימיות:פילאר
הכי טובה:מיה ולופיטה
הכי רעה:פילארר וולריה
הכי מיותרת:רקל
הכי מעצבנת:ולריה
בנים-
הכי יפה מבחוץ:מיגלל
הכי פחות יפה מבחוץ:ג'ובאני <למרות שאני חולה עליוו>
הכי יפה בפנימיות:מיגלל ותאו
הכי פחות יפה בפנימיות:ג'ובאני
הכי טוב:תאו
הכי רע:אסטבן
הכי מיותר:אסטבן
הכי מעצבן:אסטבן
הזוג הכי מתאים:מיה ומיגלל
הזוג הכי לא מתאים:חוסה לוחן ותאו
זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:תאו וויקו
|כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות-
הכי יפה חיצוני:אנהי
הכי פחות יפה חיצוני:זאת שמשחקת את חוסה לוחן , ברח לי השם שלה..
הכי יפה בפנימיות:אנהי הנשמה
הכי פחות יפה בפנימיות:לא יודעת..
מתייחסת הכי יפה למעריצים:כולן
מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:אנהי ודולסה
בנים-
הכי יפה חיצוני:אלפונסוו
הכי פחות יפה חיצוני:כריסטיאן<ג'ובאני>
הכי יפה בפנימיות:אלפונסו
הכי פחות יפה בפנימיות:לא יודעת
מתייחס הכי יפה למעריצים:כולם
מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:אלפונסוו ואדיי
הזוג הכי מתאים:פונצ'ו ואנהי
הזוג הכי לא מתאים:כריסטאין ומאיטה
|כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות-
שרה הכי יפה:דולסה
שרה הכי פחות יפה:מאיטה
רוקדת הכי יפה:אנהי
דופקת ת'הופעה הכי יפה:אנהי
בנים-
שר הכי יפה:כריסטיאן
שר הכי פחות יפה:אף אחד
רוקד הכי יפה:אלפונסוו
דופק ת'הופעה הכי יפה:אלפונסו
|כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב|
הכי אוהב\ת מהבנות:אנהי
הכי אוהב\ת מהבנים:אלפונסוו

ליran

New member
עונה

|כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה הכי פחות יפה מבחוץ:סלינה הכי יפה בפנימיות:רוברטה הכי פחות יפה בפנימיות:ויקו הכי טובה:רוברטה הכי רעה:ויקו הכי מיותרת:סלינה הכי מעצבנת:לופיטה בנים- הכי יפה מבחוץ:מיגל וחואקין ודייגו הכי נורמלים הכי פחות יפה מבחוץ:גובאני הכי יפה בפנימיות:
הכי פחות יפה בפנימיות:
הכי טוב:
הכי רע:
הכי מיותר:גסטון הכי מעצבן:המנהל הזוג הכי מתאים:רוברטה ודייגו הזוג הכי לא מתאים:תומס ופילר היא ענקית לידו זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:מיגל ורוברר |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה מכניסה את כולן לכיס הכי פחות יפה חיצוני:סלינה הכי יפה בפנימיות:דולסה הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:חחחחח איזה שאלה ברור אבל ברור שדולסה היפה והכוסיתתתתתתתת בנים- הכי יפה חיצוני:פונציו חואקין וכריסטופר הכי פחות יפה חיצוני:כריסטיאן הכי יפה בפנימיות:
הכי פחות יפה בפנימיות:
מתייחס הכי יפה למעריצים:כולם מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:
הזוג הכי מתאים:דולסה ופונצ'ו אין מה לעשות מתאימים בולל הזוג הכי לא מתאים:אנהי וכריסטופר הוא ילד והיא כבר דיי אישה היא בטח דורשת ממנו מלא דברים |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסה ורק דולסהההה שרה הכי פחות יפה:מאיטה רוקדת הכי יפה:דולסה יודעת לנענע את מה שצריך דופקת ת'הופעה הכי יפה: אין על ההופעות שלה מה שצריך להיות חשוףף הוא בהחלט חשוףףף בנים- שר הכי יפה:כולם שר הכי פחות יפה:
רוקד הכי יפה:
דופק ת'הופעה הכי יפה:
|כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה מריה בלבדד הכי אוהב\ת מהבנים:

גם אני עונהההההה../images/Emo70.gif

הכי יפה מבחוץ: מיה
הכי פחות יפה מבחוץ: אמ... לופיטה
הכי יפה בפנימיות: דולסה
הכי פחות יפה בפנימיות: סלינה
הכי טובה: לופיטה. יותר מדי טובה
הכי רעה: אה... ולריה
הכי מיותרת: סלינה
הכי מעצבנת: לופיטה בנים-
הכי יפה מבחוץ: דייגווווו
הכי פחות יפה מבחוץ: ג'ובאני
הכי יפה בפנימיות: מיגל
הכי פחות יפה בפנימיות: לאדעת... ג'ובאני?
הכי טוב: אף אחד
הכי רע: המסדר
הכי מיותר: אסטבן
הכי מעצבן: אסטבןןןןןן
הזוג הכי מתאים: רובי ודייגו
הזוג הכי לא מתאים: לאדעת... זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד: פילאר וג'ובאני
במציאות
בנות- הכי יפה חיצוני: דולסה ואנהי הכי פחות יפה חיצוני: מאיטה פלרוני הכי יפה בפנימיות: אנהי
הכי פחות יפה בפנימיות: לאדעת... מתייחסת הכי יפה למעריצים: מאיפה לי
מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם: ללא ספק
אנהי
בנים- הכי יפה חיצוני: כריסטופר הכי פחות יפה חיצוני: לאדעת... הכי יפה בפנימיות: כריסטיאן
הכי פחות יפה בפנימיות: לאדעת מתייחס הכי יפה למעריצים: כריסטופר מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם: כריסטיאן צ'אבס
הזוג הכי מתאים: אין הזוג הכי לא מתאים: דולסה ואלפונסו
הלהקה
בנות- שרה הכי יפה: דולסה מריה
שרה הכי פחות יפה: מאיטה
רוקדת הכי יפה: דולסה
דופקת ת'הופעה הכי יפה: אנהי
בנים- שר הכי יפה: כריסטיאן צ'אבס
שר הכי פחות יפה: אלפונסו רוקד הכי יפה: אלפונסו דופק ת'הופעה הכי יפה: כריסטופר
כללי
הכי אוהב\ת מהבנות: דולסה מריה הכי אוהב\ת מהבנים: כריסטופר אוקרמן
אהבתי ת'שאלון

m dulce

New member
עונה

|כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה הכי פחות יפה מבחוץ:אין הכי יפה בפנימיות:רוברטה הכי פחות יפה בפנימיות:ויקו הכי טובה:רוברטה הכי רעה:ויקו הכי מיותרת:אין הכי מעצבנת:אין בנים- הכי יפה מבחוץ:מיגל וגיידו הכי פחות יפה מבחוץ:ניקו הכי יפה בפנימיות:תאו הכי פחות יפה בפנימיות:חואקין הכי טוב:מיגל הכי רע:גסטון הכי מיותר:תומס הכי מעצבן:גובאני הזוג הכי מתאים: הזוג הכי לא מתאים:רוברטה ודייגו זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:רוברטה ומיגל |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה מריה המהממתתתתתתתתתתתתת הכי פחות יפה חיצוני:אנהי ולוחן הכי יפה בפנימיות:דולסה הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:דולסה ברור משוויץץ בה בלי סוףף בנים- הכי יפה חיצוני:פונצ'ו וכריסטופר הכי פחות יפה חיצוני:ניקו הכי יפה בפנימיות:כולם הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחס הכי יפה למעריצים:כולם מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:גובאני המטורףף הזוג הכי מתאים:דולסה ופונצ'ו הזוג הכי לא מתאים:אנהי וכריס אין קשר היא יכולה להיות דודה שלו |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסה שרה הכי פחות יפה:אין רוקדת הכי יפה:דולסההההה ברור אין מה להשוות דופקת ת'הופעה הכי יפה:דולסה בנים- שר הכי יפה:כולם שר הכי פחות יפה:אין רוקד הכי יפה:כולם דופק ת'הופעה הכי יפה:כולם |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה מריה אהובתייייייייייי הכי אוהב\ת מהבנים:פונצ'ו וכריס

סוכריה16

New member
אנשיםן זה באמת אנהי לא מתאימה

לכריסטופר כי הוא ילד מידי בכלל, הוא בן 18 אבל אל תגזימו "היא יכולה להיות אמא שלו" האי סה"כ 21.. חוץ מזה היה מת..

m dulce

New member
למה היה מת עובדה שהם יצאו כמעט שנה

וכן היא נראית מבוגרת לעומתו שנראה ילד

סוכריה16

New member
היה מת שתהיה אמא שלו חח

אז מה אם היא נראית מבוגרת לידו!?!? מה זה אמא!?!? תגזימו... אבל לפונצ'ו היא מתאימה בול

סוכריה16

New member
דרך אגב עכנראה גם שלא ראיתם אותם

יחד, לא בסרטונים ולא בתמונות כי עד כמה שאני לא אוהבת את אנהי וכריסטופר הם כן יפים יחד, והוא כן מתאים לה, הייתה בנהם מלא אהבה, וחוץ מזה יש הרבה אנשים שאוהבים ת'זוג הזה.. ולא סתם!

CrazyAngel1

New member
תשובות../images/Emo9.gif

בסדרה-
בנות-
הכי יפה מבחוץ: רוברטה ומיה
הכי פחות יפה מבחוץ: חוסה לוחן
הכי יפה בפנימיות: לופיטה הכי פחות יפה בפנימיות: פילאר הכי טובה: לופיטה הכי רעה: פילאר הכי מיותרת: ראקל הכי מעצבנת: ולריה
בנים-
הכי יפה מבחוץ: דייגו
הכי פחות יפה מבחוץ: אממ... לטעמי תומס וגו'באני
הכי יפה בפנימיות: הכי פחות יפה בפנימיות: מיגל
הכי טוב: מיגל הכי רע: אממממ אסטבן הכי מיותר: אסטבןןן הכי מעצבן: אסטבןן
הזוג הכי מתאים:
הזוג הכי לא מתאים: אממממ... גובאני ולופיטה זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:אממ... הייתי רוצה את מיה ודייגו ביחד חח אין לי מושג למה
במציאות
בנות-
הכי יפה חיצוני: דולסה ואנהי הכי פחות יפה חיצוני: אממממ אנערף.. נראה לי גם לוחן הכי יפה בפנימיות: מאיפה לי
חחח אני מכירה אותם
הכי פחות יפה בפנימיות: " " " " " " " "(אותו דבר למוגבלים) מתייחסת הכי יפה למעריצים: אממ... אנערף
מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם: אנהי ודולסה
בנים-
הכי יפה חיצוני: לטעמי תאו מהמם
וגם דייגו
הכי פחות יפה חיצוני: גו'באני הכי יפה בפנימיות: אנערף
הכי פחות יפה בפנימיות: " מתייחס הכי יפה למעריצים: אנערף מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם: כריסטיאן
הזוג הכי מתאים: אמממ דולסה וכריסטיאן
הלהקה
בנות-
שרה הכי יפה: דולסה ואנהי שרה הכי פחות יפה: אממ.. אין לי מושג
רוקדת הכי יפה: אנערף דופקת ת'הופעה הכי יפה: דולסה
בנים-
שר הכי יפה: פונצ'ו שר הכי פחות יפה: אממ אנערף רוקד הכי יפה: פונצ'ו דופק ת'הופעה הכי יפה: כריסטיאן
כללי
הכי אוהבת מהבנות: דולסה הכי אוהבת מהבנים: כריסטיאן

עונה (כמו כולם...)../images/Emo26.gifפחחחחח

בסדרה
בנות- הכי יפה מבחוץ:איזו שאלה זו בכלל? כמובן ש...אנהי ה-
הכי פחות יפה מבחוץ: אני לא יודעת אם מישהו חשב על זה אבל בלן נורא מכוערת!!!(חברה של תומס בפרקים אלה,עם השיער השחור החלק והארוך) הכי יפה בפנימיות:לופיטה נשמה טהורה הכי פחות יפה בפנימיות:ויקו הכי טובה:לופיטה הכי רעה:רוברטה חחח בלי שום קשר לדולסה אני חולה עליה! הכי מיותרת:לוחאן הכי מעצבנת:סלינה אוף!!! קרציונת בהתגלמותה!!! בנים- הכי יפה מבחוץ:איזו שאלה זו בכלל? כמובן ש...פונצ'ו ה-
הכי פחות יפה מבחוץ:ניקו בעעעעעעעעעעעע הכי יפה בפנימיות:לא מוותרת(ברור
)-אלפונסו ואין מה לדבר... הכי פחות יפה בפנימיות:תומס (אין לי מושג למה סתם החלטתי לתקוע אותו) הכי טוב:מיגל הכי רע:דייגו (שונאת אותו) הכי מיותר:תאו.. הוא חמוד סבבה והכל אבל תפקידו בסדרה-"לא בבית ספרינו!" הכי מעצבן:ניקו טה אודיו!!!!!!!!!!!!!!!! הזוג הכי מתאים:
מיה&מיגל
הזוג הכי לא מתאים:תומס ובלן(או איך שלא קוראים לה...) זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:חח לא יודעת למה אבל כדי לאחד את כל הזוגות בלהקה-ג'ואני ולופה..(שילוב דיי גרוע לא?)
במציאות
בנות- הכי יפה חיצוני:אנהי הכי פחות יפה חיצוני:לוחאן הכי יפה בפנימיות:דולסה הכי פחות יפה בפנימיות:ויקו נדמה לי..סתם החלטתי מתייחסת הכי יפה למעריצים:אנהיוש המלכה שלי הפצצה!!! מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:אוביו קה אנהי!!!!הכל נותנת בשביל זה כמובןןןןן!(אגב מאז שאני ילדה חלמתי לעשות צניחה חופשית!..אתם יכולים להגיד לי לעשות את זה בשביל אנהי!!) בנים- הכי יפה חיצוני:פונצ'ו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הכי פחות יפה חיצוני:ג'ובאני הכי יפה בפנימיות:פונצו הכי פחות יפה בפנימיות:גריסטופר מתייחס הכי יפה למעריצים:פונצ'ו מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:פונצ'ו!!!כמובן איזה בכלל שאלה זו? הזוג הכי מתאים:אניה ופונצ'ו הזוג הכי לא מתאים:דולסה וכריסטופר
הלהקה
בנות- שרה הכי יפה:מאיטה שרה הכי פחות יפה:אמ..כולן שרות יפה..אין מישהי ששרה לא יפה! רוקדת הכי יפה:דולסה יש לה תנועות חדות וחזקות רוקדת פצצה דופקת ת'הופעה הכי יפה:אנהי פורסופואסטו בנים- שר הכי יפה:כריסטיאן שר הכי פחות יפה:כריסטופר רוקד הכי יפה:אלפונסו דופק ת'הופעה הכי יפה:אלפונסו
כללי
הכי אוהב\ת מהבנות:אנהי הכי אוהב\ת מהבנים:פונצ'ו

Dulce Maria13

New member
עונה

בסדרה
בנות- הכי יפה מבחוץ: מיה הכי פחות יפה מבחוץ: פילאר הכי יפה בפנימיות: רוברטה הכי פחות יפה בפנימיות:לופיטה הכי טובה: רוברטה הכי רעה: פילאר הכי מיותרת: בלן הכי מעצבנת: בלן בנים- הכי יפה מבחוץ: מיגל וג'ובאני! הכי פחות יפה מבחוץ: תאו ודייגו הכי יפה בפנימיות: מיגל הכי פחות יפה בפנימיות: תומס הכי טוב:מיגל הכי רע: החברה מהמסדר! הכי מיותר: ניקו הכי מעצבן:ניקו הזוג הכי מתאים: רוברטה ומיגל הזוג הכי לא מתאים:מיה וניקו זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד: לופה ותאו(שני המעצבנים ביחד
)
במציאות
בנות- הכי יפה חיצוני: דולסה מריה הכי פחות יפה חיצוני: מאיטה הכי יפה בפנימיות: לא יודעת נראה לי דולסה הכי פחות יפה בפנימיות:לא יודעת מתייחסת הכי יפה למעריצים: מאיפה לי?? מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם: דולסה מריה ואנהי בנים- הכי יפה חיצוני:מיגל(שכחתי את השם שלו) הכי פחות יפה חיצוני:ניקו(אני לא יודעת את השם שלו) הכי יפה בפנימיות: לא יודעת הכי פחות יפה בפנימיות: לא יודעת מתייחס הכי יפה למעריצים:נראה לי מיגל.. מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם: מיגל!!! הזוג הכי מתאים:דולסה מריה ומיגל(שכחתי את השם שלו) הזוג הכי לא מתאים:אנהי ודייגו(שכחתי את השם שלו)
הלהקה
בנות- שרה הכי יפה: דולסה מריה! שרה הכי פחות יפה: מאיטה רוקדת הכי יפה: לא יודעת דופקת ת'הופעה הכי יפה: דולסה!! בנים- שר הכי יפה: גובאני(לא זוכרת את השם שלו) שר הכי פחות יפה: דייגו(לא זוכרת שם) רוקד הכי יפה: מיגל דופק ת'הופעה הכי יפה: מיגל
כללי
הכי אוהב\ת מהבנות: דולסה הכוסית שלי!!!!!!!! הכי אוהב\ת מהבנים מיגל(לא זוכרת את שמו) הכוסון שלי!! גם ג'ובאני(לא זוכרת שם) כוסון!!!!!

סוכריה16

New member
איךל יכול להיות !??!

שנגיד אנהי יותר יפה בסדרה ודולסה במציאות!? חח.. אז למה דולסה גם לא בסדרה!? הרי זה לא כמו קמי שהייתה לובשת שטויות.. היא מתלבשת פצץ.. והיא פשוט היא....

Dulce Maria13

New member
האמת אני לא הכי הבנתי את

השאלות האלה של המציאות ובסידרה סתם רשמתי

למעלה