סקר הכי הכי

shiranydulce

New member
עונה

|כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה הכי פחות יפה מבחוץ:סלינה הכי יפה בפנימיות:רוברטה הכי פחות יפה בפנימיות:ויקו הכי טובה:רוברטה ולופיטה הכי רעה:ויקו הכי מיותרת:פילר הכי מעצבנת:סלינה בנים- הכי יפה מבחוץ:דייגו הכי פחות יפה מבחוץ:גובאני הכי יפה בפנימיות:תאו הכי פחות יפה בפנימיות:חואקין הכי טוב:מיגל תאו דייגו הכי רע:אחראי המסדר הכי מיותר:המנהל הכי מעצבן:המנהל הזוג הכי מתאים:רוברטה ודייגו הזוג של הסידרה הזוג הכי לא מתאים:אלמה וקרלו היפה והחיה זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:מיגל ורוברטה הם כאלה חמודים יחדד |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה הכי פחות יפה חיצוני:סלינה הכי יפה בפנימיות:דולסה הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסהה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם: ברור ברור שדולסיטה מיימורר בנים- הכי יפה חיצוני:כריסטופר הכי פחות יפה חיצוני:כריסטיאן הכי יפה בפנימיות:כולם הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחס הכי יפה למעריצים:כריסטופר פונצ'ו כריסטיאן מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:כריסטופרררררר הזוג הכי מתאים:דולסה ופונצ'ו הכי מתאימים בעולם הזוג הכי לא מתאים:כריס ואנהי היא יותר גדולה ממנו וזה בולט הוא עדין כזה יותר מתאים לדולסה כי גם היא עדינה . |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסה אוביוו שרה הכי פחות יפה:אין רוקדת הכי יפה:דולסההה ואין פה ויכוחחח היא הרקדנית בלהקה דופקת ת'הופעה הכי יפה: דולסהה אין על ההופעות שלה בנים- שר הכי יפה:כולם שר הכי פחות יפה:אין רוקד הכי יפה:כולם דופק ת'הופעה הכי יפה:כריסטופר חולה על הכובעים והקעקועים בבטןן |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה מריה ואחר כך לוחןן הכי אוהב\ת מהבנים:כריסטופר ואחר כך מיגלל

meytula

New member
עונה

בסידרה
בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה הכי הכי יפהההה
הכי פחות יפה מבחוץ:המדכירה הכי יפה בפנימיות:רוברטה
הכי פחות יפה בפנימיות:ויקו הכי טובה:רוברטה נשמה שלי
הכי רעה:לולו המורה לריקוד הכי מיותרת:מיירה הכי מעצבנת:לופיטהה בנים- הכי יפה מבחוץ:מיגל ודייגו יופי שונה אבל קשה לבחור הכי פחות יפה מבחוץ:תומס הכי יפה בפנימיות:מדריאגה הכי פחות יפה בפנימיות:חואקין הכי טוב:תאו הכי רע:הרכז משמעת הכי מיותר:ניקו הכי מעצבן:לאון בוסטמנטה הזוג הכי מתאים:רוברטה ודייגו זה הזוגגג הם מזכירים לי את איבו ומילי והייתי חולה על הזוג הזה
הזוג הכי לא מתאים:לאון בוסטמנטה ואשתו זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:מיגל ורוברטה תארו לעצמכם הם רבים כל שנייה ואחר כך נשיקה לוהטתת חחחח איזה חמודים הם יחד
במציאותת
בנות- הכי יפה חיצוני:דולסהה
הכי פחות יפה חיצוני:מזכירה הכי יפה בפנימיות:דולסהה
הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסההה
מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:דולסה אני חולה חולה עלייה
בנים- הכי יפה חיצוני:פונצ'ו וכריסטופר
הכי פחות יפה חיצוני:תומס הכי יפה בפנימיות:כולם הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחס הכי יפה למעריצים:כולם מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:קשה קשה יום פונצ'ו יום כריסטופר הזוג הכי מתאים:דולסה ופונצ'ו
הזוג הכי לא מתאים:כריסטופר ואנהי אין קשררר
הלהקה
בנות- שרה הכי יפה:דולסההה
שרה הכי פחות יפה:אנהי רוקדת הכי יפה:דולסה יש לה תנועות הכי יפות וזורמותת
דופקת ת'הופעה הכי יפה:דולסהההה
בנים- שר הכי יפה:כולם שר הכי פחות יפה:אין רוקד הכי יפה:כריסטיאן דופק ת'הופעה הכי יפה:כריסטופר
כללי
הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה אך ורק אותה אני אוהבת חולה
הכי אוהב\ת מהבנים:כריסטופר ופונצ'ווו

luissana

New member
עונה

כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטה הכי פחות יפה מבחוץ:אנהי הכי יפה בפנימיות:רוברטה הכי פחות יפה בפנימיות:ויקו הכי טובה:רוברטה הכי רעה:רקל הכי מיותרת:מיה הכי מעצבנת: סלינה בנים- הכי יפה מבחוץ:עונה רק על הבנות הכי פחות יפה מבחוץ:עונה רק על הבנות הכי יפה בפנימיות:עונה רק על הבנות הכי פחות יפה בפנימיות:עונה רק על הבנות הכי טוב:עונה רק על הבנות הכי רע:עונה רק על הבנות הכי מיותר:עונה רק על הבנות הכי מעצבן:עונה רק על הבנות הזוג הכי מתאים:רוברטה ודייגו הזוג הכי לא מתאים:מיה ומיגל זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:רוברטה ומיגל |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה הכי פחות יפה חיצוני:אנהי הכי יפה בפנימיות:דולסה הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם: ברור שדולסה בנים- הכי יפה חיצוני:עונה רק על הבנות הכי פחות יפה חיצוני:עונה רק על הבנות הכי יפה בפנימיות:עונה רק על הבנות הכי פחות יפה בפנימיות:עונה רק על הבנות מתייחס הכי יפה למעריצים:עונה רק על הבנות מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:עונה רק על הבנות הזוג הכי מתאים:דולסה ואלפונסו הזוג הכי לא מתאים:כריס ואנהי בהחלטט לא מתאימים |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסה שרה הכי פחות יפה:אין רוקדת הכי יפה:דולסה רוקדת מדהים סקסי דופקת ת'הופעה הכי יפה:דולסה בנים- שר הכי יפה:כריסטיאן שר הכי פחות יפה:אין רוקד הכי יפה:עונה רק על הבנות דופק ת'הופעה הכי יפה:עונה רק על הבנות |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה מריהההההההההה הכי אוהב\ת מהבנים:עונה רק על הבנות

עונה!!!

בנות- הכי יפה מבחוץ: אנהי ודולסה הכי פחות יפה מבחוץ:סלינה הכי יפה בפנימיות:רובר ולוחאן הכי פחות יפה בפנימיות:פילאר וסלינה הכי טובה:לופיסססס הכי רעה:פילאררררררר הכי מיותרת:סלינה סתם עושה רעש הכי מעצבנת:סלינה... בנים- הכי יפה מבחוץ:מיגללל
הכי פחות יפה מבחוץ:תומאס וניקו הכי יפה בפנימיות:מיגה הכי פחות יפה בפנימיות:אממ..קשהה נלך על איקר וג'ק חחח הכי טוב:אווו תאו הכי רע:אין אחד כזה.. הכי מיותר:טם המבוגרים כוללים אז אסטבן ובגלל שהוא עזב גסטון הכי מעצבן:גסטון ואסטבן הזוג הכי מתאים:רובר ודייגו וגם מ"מ הזוג הכי לא מתאים:אממ קשההה תומאס ופילר שיהיו בהמשך.. זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:אממ תומאס וויקו הם דיי מתאימים |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה ואנהי הכי פחות יפה חיצוני:סלינה שאין לי שמץ מי היא במציאות הכי יפה בפנימיות:אנהי ודולסה הן היחידות שאני מכירה קצת ת'אופי שלהן... הכי פחות יפה בפנימיות:לא יודעת
מתייחסת הכי יפה למעריצים:אנהי מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:אנהי כי אני נורא נורא נורא מזדהה איתה בנים- הכי יפה חיצוני:פונצ'ו
אההההההה הכי פחות יפה חיצוני:אממ...אין אחד כזה אבל אם כבר ג'ק(תומי) הכי יפה בפנימיות:פונצ'וו וגם כריסטיאן חמוד אששש וכריסטופר מדהיםםם הכי פחות יפה בפנימיות:לא יודעת.. מתייחס הכי יפה למעריצים:פונצ'ו,כריסטיאן וכריסטוםר הם שלושת המדהימים!! מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:פונצ'ו כריסטופר וכריסטיאן(זה לפי הסדר מהמועדף למועדף אבל טיפה פחות חח) הזוג הכי מתאים:דולסהופונצ'ו
הזוג הכי לא מתאים:אממ לא נראה לי שיש כזה.. |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסה ואנהי שרה הכי פחות יפה:לפיס שרה יפהאבל אנהי ודולסה יותר רוקדת הכי יפה:דולסה ואנהי מאיטה בקושי זזה!!! דופקת ת'הופעה הכי יפה:אנהי ודולסה דולסה ממש קורעת את הבאה ואנהי רוקדת יפה אבל לא כמו דולסה!! בנים- שר הכי יפה:כריסטיאן שר הכי פחות יפה:כריסטופר הוא שר מעזע רוקד הכי יפה:פונצ'ו דופק ת'הופעה הכי יפה:אממ פונצ'ו וכריסטיאן |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה ואנהי הכי אוהב\ת מהבנים:פונצ'ו ואם מותר עוד 2 אז כריסטיאן וכריסטופר אלא הן הבחירות שלי! אחלה סקרררר אבל מאוד קשה!!

blondi rebelde

New member
עונה

כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:אנהי הכי פחות יפה מבחוץ:חוסה לוחאן הכי יפה בפנימיות:מיה הכי פחות יפה בפנימיות:פילאר הכי טובה:לופיטה הכי רעה:ולריה ולוס הזאת שתכנס הכי מיותרת: לוס הכי מעצבנת:אין בנים- הכי יפה מבחוץ:פונצ'ו הכי פחות יפה מבחוץ:רודריגו (ניקו) הכי יפה בפנימיות:פונצ'ו הכי פחות יפה בפנימיות:לא יודעת הכי טוב:מיגל הכי רע:גסטון הכי מיותר:גסטון הכי מעצבן:עוד פעם גסטון הזוג הכי מתאים:מיה ומיגל הזוג הכי לא מתאים:לופיטה וניקו היא כזאת יפה והוא כזה מכוער שיווו הגבות והשיער הורגים אותי זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:לא יודעת |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:אנהי הכי פחות יפה חיצוני:חוסה לוחאן הכי יפה בפנימיות:לא מכירה אותם הכי פחות יפה בפנימיות:לא מכירה אותם מתייחסת הכי יפה למעריצים: כשם יבואו לארץ (הלוואי) נדע מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:אנהי בנים- הכי יפה חיצוני:פונצ'ו הכי פחות יפה חיצוני:רודריגו הכי יפה בפנימיות:פונצ'ו הכי פחות יפה בפנימיות:לא יודעת מתייחס הכי יפה למעריצים:כמו בבנות מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:פונצ'ו הייתי רוצה כבעל אבל אם אפשר אז שיהיה חבר הכי טוב הזוג הכי מתאים:אנהי ופונצ'ו הזוג הכי לא מתאים:לא יודעת |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:אנהי שרה הכי פחות יפה:לופיטה רוקדת הכי יפה:אנהי דופקת ת'הופעה הכי יפה:אנהי בנים- שר הכי יפה:כריסטיאן שר הכי פחות יפה:כריסטופר רוקד הכי יפה:פונצ'ו וכריסטיאן דופק ת'הופעה הכי יפה:פונצ'וו |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:אנהי הכי אוהב\ת מהבנים:פונצ'ו

r a n e e

New member
עונה

כוכב||כוכב|בסדרה|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה מבחוץ:רוברטההה נושה שלי הכי פחות יפה מבחוץ:אין הכי יפה בפנימיות:רוברטהה הכי פחות יפה בפנימיות:ויקו תמכור את החברות בשביל --- הכי טובה:רוברטיטה הכי רעה:רקל הכי מיותרת:רקל הכי מעצבנת:רקל בנים- הכי יפה מבחוץ:מיגל ודייגו הכי פחות יפה מבחוץ:אין הכי יפה בפנימיות:תאו הכי פחות יפה בפנימיות:אין הכי טוב:תאו וניקו הכי רע:אין הכי מיותר:ניקו הכי מעצבן:פסקואל הזוג הכי מתאים:רוברטיטה ודייגו הזוג הכי לא מתאים:אלמה וקרלו היצור הזוועתי זוג שלא קיים בסדרה אבל כן הייתם רוצים אותם ביחד:מיגל ורוברטה יווו אם הם היו ביחד הם היו הזוג הכי אהוב במונדווו |כוכב||כוכב|במציאות|כוכב||כוכב| בנות- הכי יפה חיצוני:דולסה!!! ברור איזה שאלה? הכי פחות יפה חיצוני:אין הכי יפה בפנימיות:דולסיטטה הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחסת הכי יפה למעריצים:דולסה מי הייתם רוצים כחברה הכי טובה שלכם:דולסה חולה חולה חולה עלייה בנים- הכי יפה חיצוני:פונצ'ו וכריסטופר הכי פחות יפה חיצוני:אין הכי יפה בפנימיות:פונצ'ו וכריסטופר הכי פחות יפה בפנימיות:אין מתייחס הכי יפה למעריצים:כולם מי הייתם רוצים כחבר הכי טוב שלכם:פונציו וכריס הזוג הכי מתאים:דולסה ופונצ'ו הזוג הכי לא מתאים:כריסטופר ואנהי אני לא אוהבת אותו עם אנהי היא צריכה מישהו יותר מבוגר |כוכב||כוכב|הלהקה|כוכב||כוכב| בנות- שרה הכי יפה:דולסה מריה חולה על הקול שלה שרה הכי פחות יפה:איו רוקדת הכי יפה:דולסה כשהיא על הבמה רוקדת אי אפשר להזיז ממנה את העניים דופקת ת'הופעה הכי יפה:דולסה נותנת את ה-show הכי טוב בנים- שר הכי יפה:כולם שר הכי פחות יפה:אין רוקד הכי יפה:כריסטופר ופונצ'ו דופק ת'הופעה הכי יפה:כולם |כוכב||כוכב|כללי|כוכב||כוכב| הכי אוהב\ת מהבנות:דולסה מריה הכי אוהב\ת מהבנים:פונצ'ו וכריסטופר

למעלה