עדכון - יהוא מגיע הערב
ב-20:30

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gifש-א-ל-ו-ת ליהוא ירון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ב-7.6 בשעה 20:00 מגיע יהוא להתארח ולענות על כל השאלות שמטרידות אותנו בלילה. זה הזמן והמקום להתחיל לשאול שאלות!

ROTEM30035

New member
../images/Emo63.gif וכמה מילים על יהוא לפני שמתחילים ../images/Emo63.gif

יהוא ירון הוא אחד הבאסיסטים העסוקים ב"עת החדשה" בתרבות האינדי, מופיע ומנגן כבר שנים בהרכבים שונים, מלווה בנגינה את רות דולורס וייס ורונה קינן, וממש ממש עוד מעט אפילו מוציא אלבום סולו משלו. במעריב כתבו עליו: "ירון, יוצר מקורי ומעניין, על מנעד המוזיקליות שבין הקברט לערן צור לרוק מכסח, מופיע על הבמה בתפקיד הסולן המוביל – בטבעיות, בלי כל צורך להסתתר מאחורי הכלי. ההבעות ושפת הגוף כולה היא תיאטרון, המוזיקה לפרקים אפלולית, לפרקים אפלה והתחושה מהפנטת. אם תוריד את העיניים והאוזניים ממה שקורה שם על הבמה, תפסיד. אפשר גם לשמוע אותו ב-Myspace כמובן. עכשיו יאללה יאללה, תתחילו לשאול.

רעוּת

New member
ייאי, שאלות ליהוא ירון!

אז קודם כל, אפצח בהתנצלות למקרה שנפגעת מרצח האופי האכזרי שעשינו לך פה (אני לוקחת אחריות. חלקית. כי יש פה עוד כמה
), אבל חשוב שתדע שהכל ברוח טובה (
) ושלא היתה כל כוונה לפגוע ברגשותיך או להשמיץ אותך חלילה. כידוע, לפוביה אין בהכרח בסיס רציונאלי, וכנראה שלא מדובר במשהו שעשית. אולי זה התחיל כשנחשפתי אליך ללא אזהרה מוקדמת די מזמן בהופעה של רות דולורס וייס (שגם אליה נחשפתי ללא אזהרה מוקדמת בעצם, ואולי בגלל זה אני קצת מפחדת גם ממנה. או שזה בגלל הביצוע שלה למשירי ארץ אהבתי). כששמעתי שאתה מופיע עם רונה הפוביה התעוררה מחדש, ולמרבה הפלא גיליתי שאינני היחידה...
וזה מוביל לשאלתי הראשונה: מדוע אנחנו מפחדות ממך? אולי לך יהיה הסבר רציונאלי לעניין. כי השמועה אומרת שאתה די נחמד ואין סיבה לפחד ממך. ועכשיו לשאלות רציניות יותר: למה לצפות מאלבומך החדש? האם יהיו בו שיתופי פעולה מגניבים עם האמנים שאתה מלווה בהופעות? ועכשיו ארוץ להתחבא, תודה ושלום

ושאלה שמטרידה אותי קצת

קראתי פעם בראיון איתך שהצליל שאתה הכי אוהב זו המכונת כביסה אצלך בבית או בבית של ההורים. האם חשבת לצרף אותה ללהקה? או להקליט אותה לאחד מן השירים? חוצמזה, מתי אתה מופיע בקרוב?

חשבתי וברצינות

אבל לצערי מכונת הכביסה כבר לא איתנו החליפה אותה גרמניה פריג'ידית ושקטה

בהחלט במלרע

זה מעצבן כשמשנים את השם, אבל לא מעצבן כמו ששואלים אם תבעתי את גוגל

למה אתן מפחדות?

כי הוא גרסת איזור הדמדומים לקרמר מסיינפלד. 2. בגלל הקונטרבאס. 3. בהמשך לסיבה הקודמת- לא רק שמדובר בכלי נגינה גדול, מפחיד, ושמפיק צלילים נמוכים שיכולים לשמש כפסקול לרצח- אפשר גם להחביא בתוכו גופות. 4. כי יהוא זה שם אפל ומפחיד. באמת, אם היו קוראים לו סתם "יוסי", הייתי מפחדת פחות. 5. כי רות דולורס וייס. 6. כי אם לא היה לו דרכון כחול, בטוח היו עוצרים אותו בנתב"ג לפי שיטת הפרופיילינג, מתוך חשש שהוא מחבל. 7. כי זה לא זמן טוב לכתוב שירים. 8. כי אפילו שיר שיש לו בכותרת את המילים "שיר אהבה" מצליח להפחיד אותי בביצוע שלו. 9. כי הביצוע שלו לקוצים ביחד עם רונה גרם לי לרצות לרוץ אל תוך האור, או לפחות למצוא איזה סליק להתחבא בו מפאת האימה. 10. כי צריך איזה שעיר לעזאזל לעשות לו רצח אופי, וערן צור זה כלכך שנות ה-90. 11. כי 101 סיבות ללמה הוא מפחיד זה במקום חוברת לזכרו . תשמעי, 9 גרם לי לבכות מצחוק.

ROTEM30035

New member
טו-אוב ../images/Emo45.gif

יהוא סוגר חשבונות. רעות, זמן טוב לברוח.

רעוּת

New member
הו, שימי לב לטקטיקת ההטעייה שלי בהודעה מתחת

אני מעמידה פנים כאילו שהתגברתי על הפוביה, בעודי בורחת כמה שיותר רחוק ומחכה לדרכון המזויף שייקח אותי מכאן בזהות בדויה
.

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

טוב, נו, אולי אני אמצא לי מושא פוביה חדש
(אולי איזה קאמבק לערן צור, אחרי ש'בחוץ' הפך אותו ליותר מפחיד מהביצוע שלך לקוצים).

ולגבי הציפיות מהאלבום

בהתחשב בשואלת, צריך לקחת בחשבון שהמילה "מוות" מופיעה בו מספר פעמים. וברצינות, זה תוצר מזוכך של שנתיים של הופעות ושל כמה שנים לא סימפטיות. הוא הולך ומגבש זהות מרגע לרגע, וכרגע נראה שיהיה ילד יפה. ומניאק.

Walk Two Moons

New member
כשהחושך מבפנים תופס את האור בציפורניים של חיה

... אין לי שאלות, רק הרבה תודות, על שירים שמגלים לי שוב ושוב כמה השפעה יכולה להיות למוזיקה על הבנאדם, על הופעות שמגדירות מחדש את המילה "הופעות", על יצירה שהיא נכס לתרבות ונכס ללב שלי. אוהב אותך, בנאדם, תוציא כבר את הדיסק שלך. אבישי (אבישי משדרות, מ"עשן הזמן" ומעוד הרבה מקומות אחרים
)

למעלה