עדכון - יהוא מגיע הערב
ב-20:30

אבישי היקר

להיות קהל זה משהו שיכול להיות אקטיבי מאוד, ולהשפיע על מה שקורה על הבמה. כיף לראות אותך נהנה בהופעות, אם הן שלי או של אביב. תודה. "פרוייקט הירח" הוא פרוייקט עתידי של רות ושלי, שזכה להצצה חד פעמית בערב של ניסים קלדרון בלבונטין. הוא נולד מהלחנה משותפת של "ויהי ערב" של פניה ברגשטיין ו"מעשה בילדה" של מרים ילן שטקליס, והמשיך בחיפוש תכנים שימשיכו את הקו הזה. יהיה גם יהיה אלבום, אבל יקח עוד זמן.

ROTEM30035

New member
../images/Emo124.gifעדכון - יהוא מגיע הערב ../images/Emo70.gif ב-20:30 ../images/Emo70.gif

ולא ב-20:00. אבל עדיין מגיע ו-ב-ג-ד-ו-ל, וב-ש-מ-ח-ה

תם טקס

היה כיף ומרגש. תודה. אני מקווה שחלקכן נפטר מפוביות מסוימות. אם לא, ה20 ביוני ב20:30 באוזן בר יכולה להיות הזדמנות טובה. רעות, מי ייתן והלילה תשני שינה רגועה וערבה. יהוא

רעוּת

New member
זאת טקטיקת הטעייה מתוחכמת ../images/Emo46.gif

כמו שכשפדופיל מציע לילדה סוכריה היא חושבת שהוא נחמד. לא שאני רומזת שיהוא פדופיל, חס וחלילה- זה התחום של ערן צור

רעוּת

New member
הוא רק גורם לנו לחשוב ככה כדי שנוריד את

ההגנות והשכפ"צים
והו, אז תבוא הנקמה
.

איזה באסה פספסתי את יהוא

והכול בגלל העצבים. לפחות אני יודעת שגם הוא שונא שמשבשים לא את השם, וגם הוא במלרע.

2BeerOrNot2Beer

New member
מתי זה זמן טוב לכתוב שירים?

מתי ואיפה אתה מוצא את עצמך יושב וכותב? לבד? עם חברים? מישהו מסויים? אווירה מסויימת?

ושוב 2BEER

אצלי בדרך כלל שירים מתחילים להכתב כשאני לא נרדם. יש משהו בזיעה הקרה של לשכב שעתיים בלחות התל אביבית שכנראה פותח אצלי משהו.

למעלה