עדכוני קאנטרי

Guncrazy

New member
גם ליידי גאגא, מדונה וג'סטין ביבר לא

היום זה לא מדד לכלום להיות מארה"ב

LeAnnDylan

Well-known member
מדונה וביבר באותו משפט../images/Emo6.gif

אני בטוחה שיש כאלה שיעלבו..

dolytush

New member
../images/Emo26.gif

However, in the Southwestern United States a different mix of ethnic groups created the music that became the Western music of the term Country and Western. The term country music is used today to describe many styles and subgenres. אגב אני רואה שיש גם מקור בקנדה, את זה לא ידעתי.

LeAnnDylan

Well-known member
הכוונה שלי הייתה

שגם ככה יותר מ-60% מאמני הקאנטרי המצליחים היום בכלל לא נולדו בארצות הדרום וחלקם כלל לא מארה"ב. ככה שלא להיות מנאשוויל זו לא אינדיקציה לכלום.

dolytush

New member
אהה הבנתי

מי לא נולד בארצות הדרום (אבלמגיע מארה"ב) שאת מכירה (סתם סקרנות) והוא ממש מפורסם בקאנטרי?

LeAnnDylan

Well-known member
אממ

בעיקרון אין לי יותר מידי מושג איפה כל אחד נולד
חוץ מזה ששם חצי מהמדינות נחשבות דרום כי כל הסאות'-איסט גם נחשב שם דרום מה שנותן להם חזקה על 16 מדינות! פעם באמת רק אמנים דרומיים (ודרומיים אמיתיים לא מעורבבים
) היו מופיעים בנאשוויל אבל במוזיקה של היום יש כל מיני פליטים. בשליפה מהירה ככה, ממה שכן זכור לי, אליסון קראוס וגרטשן ווילסון ילידות אילינוי. מרטינה מקברייד אישתי היקרה היא ילידת קנזס כמובן. האחיות לבית הדיקסי צ'יקס הן מפנסילבנה. שרה אוונס ילידת מיזורי. ג'ו די מסינה וג'וליאן האף גם כן מאיזה מדינת מערב. זה בכל אופן מה שאני זוכרת מאלה שאני אוהבת. בטוח יש עוד

dolytush

New member
אבל לג'ו די יש וואחד מבטא

או שהמבטא זה גם נחלה של המערב\מרכז?

LeAnnDylan

Well-known member
יכוליות. אולי היא מזייפת../images/Emo3.gif

או שזה פשוט לא מבטא דרומי. תמיד אומרים שלילידי בוסטון יש מבטא משלהם.

וטפ?!@?#$?? גאגא נולדה בניו יורק, מדונה

במפרץ של מישיגן, וביבר - טובנו, נולד בקנדה.

LeAnnDylan

Well-known member
גאגא כולה פיליפינית../images/Emo69.gif

ראיתי אותה מדברת כמה פעמים על מדינת האלכסים שלה
אולי היא נולדה בניו יורק אבל כולה אלכסית

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifקרי אנדרווד מקבלת מעמד פלטינה נוסף

Last Name של קרי קיבל בתחילת החודש מעמד פלטינה (מכירות של מיליון עותקים דיגיטלים) מה שהופך אותו לשיר השישי שלה שמקבל מעמד פלטינה. באותו שבוע קיבלו גם תומפסון סקוור מעמד פלטינה ראשון על השיר Are You Gonna Kiss Me Or Not שקיבל הקפצת מכירות נהדרת אחרי הביצוע של סקוטי מקרירי באמריקן איידול. מזל טוב לשניהם

Guncrazy

New member
עוד שיר של הילרי מקבל פלטינה../images/Emo3.gif

היא כנראה תמשיך לתת את כל השירים שלה לקרי
אגב נכון השיר That's What The Night Is For ששמת פה איפשהו למטה, קיצר ג'וליאן האף הולכת להקליט אותו לאלבום החדש שלה..

LeAnnDylan

Well-known member
כן קראתי על זה אתמול. איזה מגניב!

מתי בכלל יוצא האלבום שלה? יש תאריך?

למעלה