עדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי הצצתי עכשיו באתר שלה

האלבום יצא רק ב-2012. יש זמן.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifליאן ריימס בקלטת סקס?

אז אחרי שהדיווחים על הגדלת חזה נרגעו קצת הגיעה שערורייה חדשה בדמותה של קלטת סקס. מגזין סטאר היה הראשון לדווח שדלפה קלטת סקס של ליאן ריימס ובעלה לשעבר דין שרמת' בה טען המגזין שניתן לראות את ליאן מבצעת סטרפטיז בפני מי שהיה אז בעלה, דין. ליאן בתגובה טענה שמעולם לא צילמה את עצמה עושה סקס במצלמה. אחרי שבוע דלפו התמונות ששפכו אור מאוד מביך על הפרשה. מצידם של סטאר בכל אופן. בקלטת ליאן בת 18, עומדת מול המראה ומחליפה בגדים. מי שהיה אז רק חבר שלה (עדין לא בעל) דין, נכח בחדר ודיבר איתה. לסיכום הפרשה ליאן צייצה: "ממתי החלפת בגדים מול המראה בחוטיני נחשבת 'קלטת סקס'? הענין שמישהו גנב קלטת של רגעים פרטיים מתקופה שהייתי בת 18 ומנסה לעשות על זה כסף, פשוט חולני. והעובדה שהתקשורת מנסה לעשות עניין יותר ממה שזה בגלל כמה רגעים פרטיים שלי מחליפה בגדים ומצחקקת זה מטעה ופשוט שגוי. מעולם לא צילמתי את עצמי מקיימת יחסי מין בקלטת נקודה. כל מה שאני יודעת זה שאתם רואים יותר ממני על החוף בביקיני. ממשיכה הלאה, וכך צריכים גם כל השאר." מלכה
הציוץ המקורי באנגלית: since when is changing in front of a mirror in a thong a "sex tape?" the fact that someone has STOLEN a tape of private moments of when I was 18 and is trying to profit off of it is sick and the fact that the media is trying to make more of it than it is, a few private moments of me changing and joking around is misleading and wrong. Once again, I have never filmed myself having sex period. All I know is you see more of me on a beach in a bikini. Moving on, so should everyone else!

dolytush

New member
אוף נו

סתם, חח דילן בטח מזה התבאסת
אני שמחה שלא יצא מזה כלום, מסכנה שיעזבו אותה בשקט.

LeAnnDylan

Well-known member
התבאסתי? ../images/Emo268.gif

ממה יש לי להתבאס. זה לא שאני מעוניינת לראות אותה באמצע אקט מיני כלשהו :| דין לעומת זאת
שמישהו יגיש לי אותו כבר ערום על מגש של כסף

Guncrazy

New member
איזה אנשים משועממים אלוהים!

התמונות שצירפת זה כאילו הוכחות מהקלטת הלוהטת?

blah blah story

New member
אני מעדיפה את LBT - אבל שניהם לא משהו

ואני לא מהמעריצות של אדל. הם פשוט לא נשמעים משהו.. סורי.

Guncrazy

New member
אהבתי מהדקה השניה

שהחבר'ה האחרים נכנסו לשיר. ג'ימי לבד זה אחלה אבל זה לא כיף כמו שכולם שרים יחד

Guncrazy

New member
../images/Emo240.gif שיר חדש למרטינה מקברייד

דילן אמרה שמותר גם להוסיף אז הנה התרומה שלי. ב-CMA פסטיבל מרטינה ביצעה את השיר החדש שלה שנקרא I'm Gonna Love You Through It http://www.youtube.com/watch?v=lpWWERMV67Q מה דעתכם עליו?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מהממת!!!

למעלה