פורום זינה נא להתעורר

gabrielle

New member
../images/Emo124.gif פורום זינה נא להתעורר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוקי כולם- יאללה הפורום הזה יבש כבר הרבה זמן והגיע הזמן שנעשה משהו בשביל להעיר אותו
ולכן, אנחנו יוצאים בפרוייקט חדש ששמו הוא:
" מילון זינה הנסיכה הלוחמת "
- והפעם נעשה את זה מסודר
עכשיו תקשיבו טוב טוב, אנחנו הולכים לעשות את זה בשיתוף פעולה ובסדר מופתי כדי שבסוף יהיה לנו מילון וירטואלי מדהים שיהיה ייחודי רק לפורום הזה
החוקים הם כאלה : כל יומיים אני אשים שירשור של אות חדשה, כשביומיים האלה אנחנו צריכים לחשוב על מושגים בסדרה שמתחילים באות הנתונה, וחובה להגדיר את המושג, כי בלי הגדרה המושג עצמו לא שווה וההודעה תמחק.
אז יצאנו לדרך

shanyz

New member
אפרודיטה!!!

אלת האהבה! אגב, לכתוב גם שהיא ביתו של זאוס, אחותו של ארס וכל שאר האלים, שהיא מביאה אהבה לעולם ושהיא חברה טבוה של גבריאל ושהיא עזרה לה ולזינה מספר פעמים?:) חחההה

shanyz

New member
ארס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל המלחמה! אחראי למלחמות בעולם, מחזר אחרי זינה ובאותו זמן מנסה להרוג אותה
ויתר על האלוהות שלו למען זינה וגבריאל!! (אני צריכה לכתוב את זה או שזה לא קשור?)

shiri_b

New member
לא מדוייק.....

הוא ויתר על האלוהות שלו כדי להציל את זינה, כי אם איב הייתה מתה אז לזינה לא היה את הכוח להרוג אלים ואז היא הייתה מתה.

shiri_b

New member
לא אמרתי שלא.. אבל המטרה העיקרית

הייתה לעזור לזינה. הוא ויתר על האלוהות שלו גם (ובעיקר) בשבילה.

ברודי

New member
דוחפת ת´צמי בכוח

ב- old ares had a farm אז יש דיונונצ´יק על זה גבי מודה לארס שהוא הציל אותה בזמנו והוא אומר שהוא עשה את זה בשביל זינה ושהיא הייתה רק חלק מהעיסקה או משהוא אני לא זוכרת ציטוט מדויק.

gabrielle

New member
ממש מצחיק נטע...

ארס ממש בדרן... אני הייתי הולכת להופעות סטאנדאפ שלו...

ברודי

New member
../images/Emo12.gif

יש לארס וגבי יחסים מעצבנים. משתמע שהוא שונא אותה. זה מרגיז כי ארס חמוד וגבי חמודה ויש מצב שהם אחלה ביחד. למרות שיש קטע קל של חיבה שנראה לי לא תוכננה מראש בכלל... ב- oahaf (-שוב?! -כן שוב!) בסוף של הפרק זינה וארס קרובים מספיק לנשיקה ואז זינה עושה לו שיתנהג כמו ילד טוב (או משהוא כזה, סחה על הזיכרון הצילומי שלי) ואז זינה עולה על הסוס וגבריאל שולחת לארס מבט כזה חמוד איך מתארים אותו? אל-תהייה-מאוכזב משהוא... וארס שולח לה אחד כזה בחזרה. אוי מצאתי ת´תמונה. רגע ששוה לזכור...

gabrielle

New member
לדעתי,

הרגע שלפני הוא היפה יותר. זה שארס בא לנשק אותה וגבי מפנה את המבט למטה... משחק כל כך מדהים של רנה- יאווווווווווווווו * משתגעת כאשר הסצנה הקטנה הזאת רצה לי בראש שוב ושוב * ... ת´אמת... אני לא חושבת שארס שונא את גבי, אבל אפילו אם כן, זה גם לא כל כך מפריע לי כי אני לא חושבת שהוא בשבילה והרבה יותר מיזה, שהיא לא בשבילו. ואני גם לא חושבת שזינה צריכה להיות איתו...

אתנה!

אתנה- אלת החוכמה, ניסתה להרוג את איב ללא הצלחה. (ה)אקדמיה למשוררים באתנה- חלומה של גבריאל היה להתקבל לשם, אך לאחר שהתקבלה החליטה שזה לא מתאים לה וחזרה לחיי נדודים עם זינה
<זה נחשב?>

אמברוזיה../images/Emo20.gif

אמברוזיה- מאכל האלים. כל בן תמותה שיאכל מהאמברוזיה, יהפוך לבן אלמוות.

אמאריס

אמאריס- אמאזונה מתוקה, חשבה שאת הפתרון לבעיותיה תמצא בלהב החרב, אבל זינה וגבריאל לימדו אותה אחרת ומאז הן נעשו חברות טובות!:)

אמפיפוליס

אמפיפוליס- כפר הולדתה של זינה. כשהייתה בת 16-17, קורטיז התקיף את הכפר, בקרב שבה נהרג אחיה לייסיאוס, וזינה הפכה למצביאה חסרת רחמים <אבל אחרי 10 שנים השתנתה והכל חזר להיות בסדר!
>

שחקנים גם נחשבים?../images/Emo3.gif

אם כן, אז זה הולך לפי שם משפחה, נכון? אז הנה כמה: אוקונור, רנה- השחקנית שמשחקת את גבריאל. אוולין רנה אוקונור, נולדה בעיר יוסטון שבטקסס, ארה"ב ב-15 בפברואר 1971, והתגוררה בעיר אוסטין, גם בטקסס. התחילה לשחק את גבריאל בהיותה 24, והתחתנה עם סטיב מאורי הקיווי. לשניים נולד בן מתוק בשם מיילס וויליאם מאורי. רנה מאוד אוהבת קיקבוקס, רכיבה על סוסים וטיפוס הרים. <הייתי מוסיפה תמונה, אבל הפורום מסרב להעלות תמונות שלי
> אומנדסון, טים- השחקן שמשחק את איליי בסדרה. הופיע במספר פרקים בעונה הרביעית, ובעונה החמישית. נולד בתאריך 29 בדצמבר, 1969. <אם למישהו יש עוד פרטים על טים, שיוסיף!>

למעלה