וגם תודה על העזרה עם התמונה חחה אממ אבל התמונה שאני רציתי לשים זה וולפייפר כזה שרואים את איליים באמצע כשארס תוקע לו חרב בבטן, ועוד כמה תמונות שלו בצדדים.. תמונה ממש יפה!
יש לי הרבה דברים באות אלף אבל אני לא ידועת בדיקו איך לכתוב... אני אתן לך את הדברים ואולי תוכלי לעזור לי! אתינה, אמריס, אפיני, אלטי, ארטמיס, איולס, ארגו (אהה את זה בעצם אני יכולה לנסח...=) חיחי) אנני, אוגוסטוס, אמזונות. תודה! =)
לכל הדברים שאמרת- חובה לשים הגדרה- כי זה פשוט חסר טעם בלי... אז תכתבי איך שאת חושבת ומקסימום- יהיה טעות לא קרה כלום- אוקי? התכוונת אולי לתמונה הזאת של אילי? אה בעצם, עכשיו שבדקתי זה לא כמו שתיארת אבל לא נורא זה גם יפה.
אממ אוקי לא ידעתי פשוט איך לכתוב להם הגדרות אבל אני אנסה! וכן, זאת לא התמונה...חחה התמונה היא שהוא עומד באמצע ורואים אותו כזה פותח את הפה כשהוא נדקר.... בטוח יש לך.. אני אשלח לך באי סי קיו... יאלה צ´אווו
אמאזונות- שבט של נשים בלבד. גבריאל הפכה להיות נסיכה אמאזונית לאחר שניסתה להגן על טריאס, נסיכה אמאזונית, אשר הורישה לה את הזכות להיות המלכה לאחר מותה של המלכה הנוכחית. וכמובן... אפיני- אמאזונה, חברה טובה של זינה וגבריאל. התאהבה והתחתנה עם קנטאור, נכנסה להריון ממנו, וילדה את זינן- שנקרא על שמה של זינה. יש לי בעיה, אני לא מצליחה להעלות תמונות!