פורום זינה נא להתעורר

shanyz

New member
אוווף יש תקלה:(

אני שמה תמונה אחת של איליי וזה שם לי את זה!! סוריי =)

gabrielle

New member
*קימי

שמישהו אחר יתן לה את ההגדרה- כי את ההגדרה שלי תמחק...

shanyz

New member
למה ההגדרה שלך תמחק?

וגם תודה על העזרה עם התמונה:) חחה אממ אבל התמונה שאני רציתי לשים זה וולפייפר כזה שרואים את איליים באמצע כשארס תוקע לו חרב בבטן, ועוד כמה תמונות שלו בצדדים.. תמונה ממש יפה!

shanyz

New member
ירדן...

יש לי הרבה דברים באות אלף אבל אני לא ידועת בדיקו איך לכתוב... אני אתן לך את הדברים ואולי תוכלי לעזור לי! אתינה, אמריס, אפיני, אלטי, ארטמיס, איולס, ארגו (אהה את זה בעצם אני יכולה לנסח...=) חיחי) אנני, אוגוסטוס, אמזונות. תודה! =)

gabrielle

New member
שניניניניני....

לכל הדברים שאמרת- חובה לשים הגדרה- כי זה פשוט חסר טעם בלי... אז תכתבי איך שאת חושבת ומקסימום- יהיה טעות לא קרה כלום- אוקי? התכוונת אולי לתמונה הזאת של אילי? אה בעצם, עכשיו שבדקתי זה לא כמו שתיארת אבל לא נורא זה גם יפה.

shanyz

New member
חחחה נכון!

אממ אוקי:) לא ידעתי פשוט איך לכתוב להם הגדרות:) אבל אני אנסה! וכן, זאת לא התמונה...חחה התמונה היא שהוא עומד באמצע ורואים אותו כזה פותח את הפה כשהוא נדקר.... בטוח יש לך..:) אני אשלח לך באי סי קיו... יאלה צ´אווו

gabrielle

New member
נשאר רק עד מחר!

לאות - א´! אז תתחילו למלאות כבר- יש בשפע!!!

*neta*

New member
בלי לחץ...

כמובן שעדיף שכמה שיותר הגדרות, אבל יש עוד מונחים/הגדרות של האות א´ מהפעם הקודמת שהתחלנו, וגם הוספנו עוד כמה ישר למילון
כדי שהמילון יעלה צריכים להיות בו לפחות 20 מונחים, ואנחנו בדרך !
ואומרים למלא לא למלאות

shanyz

New member
אמזונות

שבט של נשים לוחמות. אין להם גברים בשבט, רק נשים! הן אוהבות לרקוד

shanyz

New member
ארגו

הסוסה הנאמנה של זינה!! עוזרת לזינה בכל מצב, מבינה מה לעשות ומתי=) היא מתה מתישהו (אממ אני לא יודעת מתי!) ונולדה לה בת שגם לה קראו ארגו!

shanyz

New member
איולס

חברו הנאמן של הרקולס! הוא סיידקיק כמו גבריאל! =) הוא גם חברם הטוב של זינה וגבריאל אממ ובינו ובין גבריאל יש קצת יותר..=) (נכון?!)

שני, ברשותך אני אוסיף לאמאזונות...

אמאזונות- שבט של נשים בלבד. גבריאל הפכה להיות נסיכה אמאזונית לאחר שניסתה להגן על טריאס, נסיכה אמאזונית, אשר הורישה לה את הזכות להיות המלכה לאחר מותה של המלכה הנוכחית. וכמובן... אפיני- אמאזונה, חברה טובה של זינה וגבריאל. התאהבה והתחתנה עם קנטאור, נכנסה להריון ממנו, וילדה את זינן- שנקרא על שמה של זינה. יש לי בעיה, אני לא מצליחה להעלות תמונות!

gabrielle

New member
ייאלללללה עברנו אות:

ב´
קדימהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

בוריאס

מאהבה של זינה בעברה, כאשר הייתה לוחמת מרשעת
וביחד הביאו את סולן לעולם. יש לי תמונה מעולה של בוריאס, אבל לצערי תפוז עדיין לא נותנים לי להעלות תמונות
אז אולי מישהו אחר ישים? או שתראו קצת סימני חיים באיי סי ואני אשלח למישהו אחר שיעלה פה האת התמונה?

למעלה