פורום זינה נא להתעורר

shanyz

New member
כמה דברים

דבר ראשון לטים יש יומולדת יום אחרי! חיחי:) אממ דבר שני, יש לך תמונה של אמאריס?? אממ כשזינה ילדה את סולאן בת כמה היא הייתה? ובת כמה היא עכשיו? זינה, לא לוסי...

אממ...בקשר לתמונה...

יש לי תמונה מדהימה של אמאריס, אבל כמו שאמרתי, תפוז עושה לי קצת בעיות עם תמונות...אם בא לך, תתחברי אליי לאיי סי קיו<מופיע בכרטיס האישי שלי>, ואני אשלח לך אותה ומקסימום תעלי אותה לפורום
בקשר לגיל של זינה...זאת קצת תעלומה...אני חושבת שהיא הייתה בערך בת 18 כשהיא ילדה את סולאן, ובערך בת 60 בפרק FIN...אל תתפסי אותי במילה, יכול להיות שלא חישבתי טוב...אבל אם מתחשבים בקפיצה של ה-25 שנה, זה די הגיוני...
אם אני טועה, שמישהו יתקן אותי...

shanyz

New member
סבבה=)

אממ רגע, בגיל 18?! זה קצת לא הגיוני לא? כי הרי רק בגיל 17 בערך היא התחילה להיות רעה, וכבר היא הספיקה להיות ידועה כמשמידת האומות ולהכיר את בוריאס וכל הסיפור הזה שהיה להם עם לאו מה וכל זה? אממ לא הגיוני...נראה לי:) היא בטח הייתה בת 20 בערך לא? ועכשיו, כאילו בעונה הרביעית, לפני שהן הוקפאו ל-25 שנה, אז היא הייתה בערך בת 30 פלוס, נכון? היא נראית ממש טוב יחסית לגילה! לוסי היא בת 30 ומשהו נכון? והיא נראית ממש טוב! =)

הממ...

כמו שאמרתי, עניין הגיל של זינה הוא קצת בעייתי...וזה לא חדש שאין עקביות בסדרה
תראי, זינה פגשה את גבי כשהיא הייתה בת 27 בערך. אחרי שנה, הן פגשו את סולן בכפר של הקנטאורים. סולן היה בן עשר באותו מפגש, למיטב ידיעתי... עושים חשבון פשוט, ומבינים שזינה הייתה בת 18 כשילדה את סולן. אני יודעת שזה ממש לא הגיוני מבחינת העלילה...אבל ממתי יש דברים הגיוניים בסדרה?

*זינה*

New member
אהה...

זינה הייתה בת 18 כשהיא התחילה להיות רעה? אז יש לי עדיין תקווה...
מתי קורטיז התקיף את הכפר של זינה?

אממ...

זינה התחילה להיות רעה בגיל 16-17, אחרי שקורטיז התקיף את אמפיפוליס...ז"א, אני מניחה שהוא התקיף כשזינה הייתה בת 16 בערך...

עוד שחקן!../images/Emo13.gif

אורבן, קארל- שיחק גם בזינה וגם בהרקולס בתפקידים שונים: יוליוס קיסר, קופידון, מאל (Altared States) וקור (Lifeblood). קארל נולד בתאריך 7 ביולי, 1972.

אודין

מלך האלים הצפוניים. בעברה, זינה פיתתה אותו וגרמה לו להתאהב בה ולגלות לה היכן תוכל למצוא את זהב הריין, אשר ממנו תכין טבעת שתיתן לה כוח אדיר - בתנאי שויתרה על האהבה. לאחר הרבה שנים, אודין ויתר על האהבה ורצה את הטבעת לעצמו.

gabrielle

New member
../images/Emo9.gif

שכחתי להוסיף- שאם יש לכם תמונה להוסיף, בנוגע להגדרה כמובן- זה יהיה מעולה:) תודה.

gabrielle

New member
אוטוליקוס

דמות משנית בסדרה- " עובד " כגנב ומכונה כ- " מלך הגנבים". ידיד טוב של זינה וגבי ועוזר להן מספר פעמים במשימות שהן צריכות לבצע. הופיע גם בסדרה " הרקולס "- בתור אותה דמות.

shanyz

New member
איב

ביתה של זינה. ידועה גם כ"ליביה"- הכלבה של רומא. השליחה של איליי, מעבירה לעולם את מסר האהבה והשלום ונגד האלימות.

gabrielle

New member
אני רוצה להוסיף בנוגע לאיב

שהיא רצחה את ג´וקסר. אבל אני מניחה שאת נגיד כשנגיע ל- ליוויה?

shanyz

New member
איליי

האיש שדוגל שתורה של שלום ואהבה וכי הפתרון לבעיות זה באמצעות אהבה ולא באלימות. חברם של זינה וגבריאל אותן הכיר בהודו, ונפגש איתן בעוד מספר מקומות. הוא נרצח ע"י ארס. בתה של זינה, איב , היא השליחה שלו שמעבירה את המסר שלו לעולם!

למעלה