פינה/תחרות חדשה בפורום

feel so low

New member
מעליב?

תעלבי כמה שבא לך אבל עדיין זה עושה את הכתיבה זולה כמו שהוא אמר. הוא צודק במאה אחוז. זה הדבר הכי זול שקיים. לא בעצם לא הכי זול. אבל בין הזולים.

itoosh2

New member
שמע... אני לא רוצה להיות לא נעים...

או משהו... אבל אתה חושב שזה מוזיל את הכתיבה? אז תחשוב. גם לי זה לא ממש היה נראה עד שניסיתי בעצמי ואחר כך הבנתי שזה בכלל לא מגביל רק נותן כיוון מאוד מאוד כללי ומכנה משותף להרבה מאוד שירים ונותן לראות את הסגנון של כל אחד בפורום שאחרי שכולם קיבלו את אותם נתונים יוצאים להם דברים כל כך שונים... למשל לראות איך כל אחד בפורום רואה "בדידות" כי זה כל כך רחב... אנחנו לא ניתן פה משימות כמו "תכתבו על מישהו שהלך בעיר מצא חתול האכיל אותו לקח אותו הביתה ושמר עליו" אנחנו ניתן נושאים כלליים כמו "אושר" "פחד" "תפיסת עולם" דברים שפשוט יביאו אותך לכיוונים שונים שלפעמים לא חשבת עליהם בכלל... אני אומר לך מנסיון שתרגילים כאלו זה אחד הדברים שיותר מפתחים את המחשבה שלך ואת הכתיבה שלך... ובאמת, אני חושב שפשוט הרעיון מרתיע אותך אבל אם תנסה את זה תבין שזה לא כל כך נורא... וגם אם אחרי שתנסה את זה, זה עדיין יהיה נורא... אז סבבה, בשבילך זה נורא... אבל זה לא סיבה לכעוס כל כך ולצאת כל כך נגד רעיון לא מזיק... הכל באהבה

איפה כעסתי?

תרגעו אני כבר שלוש הודעות רושם 'שיהיה'.. לא ממש משנה לי, זו בסה"כ פינה ומי שרוצה ישתתף בה, אל תעשו את זה לדרמתי.. לדעתי זה רעיון מוזר, וכבר ניסיתי את זה בעבר אבל זה לא העניין...

inbal287

New member
שבוע הבא כנראה, או בסופ"ש

רציתי לראות קודם איך אנשים מגיבים לזה ואם ירצו להשתתף בכלל.

A N I g M A

New member
אוקיי, תרגיעו../images/Emo11.gif

הרי תגובת הדיקטטורית השולטת. סתם. כשענבל הציעה לי את הרעיון הזה - חשבתי שזה אחד הטובים.תכלס, בשביל זה הפורום הזה קיים. בשביל להציג את היצירות שלכם, בשביל שתוכלו לקבל במה ואת מלוא התגובות. אז אם כבר, למה לא לעשות משחק קטן, למה לא לתת לגולשים בפורום (ומחוצה לו) זכות להגיב? בת-אל: רעיון נחמד לפרס, אבל אם כבר אדום - אז שיהיה אדום ליותר מחודש:] אדם, ענבל. עזבו אתכם מההתנצחויות האלה, אוקיי? אדם, זה בסדר גמור להגיד מה שאתה חושב, אבל "טיפשי" זה לא הדרך. זאת אפילו לא תחרות, זה סתם משחק נחמד. אני חושבת שהכי טוב יהיה אם נקיים את התחרות פעם בשבועיים/חודש, ובכל פעם ניתן נושא שמתאים לקבוצה מסויימת של יוצרים בפורום. אני מניחה (ודי בטוחה, בעצם) שמתישהו יגמרו לנו הנושאים, ואז נפתח את הבמה לכל היוצרים בכל נושא, כך שניתן יהיה להציג מגוון רחב של יצירות. הקטע כאן הוא לעודד יצירה, בכך שניתנת הזדמנות ליצור חדש כל שבועיים/חודש. זה פורמט נסיוני, זה רק נסיון. אנחנו לא בטוחות בשומדבר, אבל שווה לנסות. עכשיו תגיבו.

eloshi

New member
מה שאני חושב

לכתוב שיר לתחרות עם נושא שמציעים לך זה לא בדיוק חכם. הרי שיר צריך לבוא עם המוזה. ובכלל, לא כל שיר אפשר לכתוב ביום יש שירים שלוקח לכתוב שבועות ואפילו יותר.. מה שכן אפשר לעשות משהו כמו "למי יש שיר שקשור לנושא.." ולבחור נושא מסוים.

inbal287

New member
אבל אז זה מאבד את כל הרעיון...

תחשבו על זה כעל סדנה. כמו שיש נגיד בפורום פאנפיקים או משהו, אז אני רוצה לעשות את אותו הדבר על בסיס מוזיקה. כמו שאמרתי, מי שלא רוצה, לא חייב להשתתף.
.

eloshi

New member
מנהלת יקרה

כמה זמן יש לכל נושא? ועוד משהו.. העלתי לפני כמה זמן את הרעיון לעשות עמוד עם רשימה של כל העמודי יוצר של חברי הפורום בבמה חדשה וכו'- מה נסגר עם זה?

inbal287

New member
אני חושבת שניתן לכל נושא חודש

שבועיים לא נראה לי אנושי פשוט
. ולגבי הדפיוצר של הגולשים, נפתח שרשור וסיוון תעשה מה שבא לה איתו
.

נו ברצינות אולי תרגעו?

למה כשאת רושמת שזה 'משחק נחמד' זה בסדר, וכשאני רושם שזה 'משחק טיפשי' זה לא בסדר? זו אפילו לא קללה, את חושבת שזה נחמד, אני חושב שזה זול ומטופש? את רוצה לתפוס את זה כזלזול? תפסי את זה כזלזול זה כבר מתחיל להיות מטופש (טיפשי)

itoosh2

New member
תגובה...

אני חייב להגיד שזה רעיון שאם אתה נכנס אליו בראש פתוח ולא בראש של "מכריחים אותי" אתה יכול ללמוד ממנו המון... ושמעו, אף אחד לא מכריח אותכם לכתוב לפה... אם אתה מנסה ואין לך מוזה, אל תפרסם שוב יצירה... אז לא נורא פיספת פעם אחת כי לא התחברת... לגבי הפרס, חודש זה מספיק יותר... לגבי הנושאים, לא יגמרו הנושאים... המגוון כל כך כל כך רחב... אני חושב ששבועיים זה הכי נכון... ולגבי קבוצות שונות בפורום הכוונה למלחינים, כותבים, שניהם? או מבחינת סוגי כתיבה שונים? אני אשמח להשתתף בהפעלת הסדנא...

למעלה