פינה/תחרות חדשה בפורום

feel so low

New member
אני לא אוהב את זה..ממש לא

יצירה זה רגש..זה לא סתם מילים יפות ומזויפות שיוצרות שיר מזויף.. אי אפשר לבחור סתם נושא ולכתוב עליו משהו, זה צריך לבוא מבפנים נטו. זה לא משחק או ציור או וואטאבר.. וגם איך אפשר לשפוט שיר? על טעם ועל ריח כל אחד אוהב משהו אחר מזה פה כוכב נולד? ולהגיד שזה בין הרעיונות הטובים אז ממש לא. ולא לזה נועד הפורום.שוב, ממש לא.

A N I g M A

New member
בדיוק בגלל

שכל אחד אוהב משהו אחר, זה מה שהופך את זה למעניין. הפורום לא נועד למה שאמרת. הפורום נועד להציג את היצירות שלכם, זה הכל. למה אתם עושים בלגאן ממשהו שנועד בשבילכם?

אוי נו מה זה הפרסומת לבזק הזאת?

מה זה משנה אם זה נועד בשבילנו או לא? אף אחד לא עשה בלאגן, הצעתם רעיון, אנחנו לא בעדו, זהו, סיכמנו את הנושא, אבל משום מה אתם ממשיכים לפתח את הנושא הזה, אני בסה"כ אמרתי שאני לא בעד, ואז רשמתי 'שיהיה', ואז הגיבו שוב ושוב ושוב ושוב, ואותו דבר גם הוא אתם רושמים 'הביעו את דעתכם' ומצפים שכולם יסכימו? אני לא מבין את זה יאללה תתחילו את הפינה הזאת כבר ותפסיקו לחפור באי ההסכמה שלנו

inbal287

New member
למען האמת, הרוב בעד...

כך שהפינה הולכת להתקיים בשביל אלו שיש להם ראש פתוח ומוכנים לנסות דברים חדשים. בסופו של דבר רק הם ירוויחו מזה.

feel so low

New member
זה שהרוב בעד זה לא אומר שזה טוב

זה שהם טאמבלים ויוצרים חרא כנראה אז זה לא אומר שהפינה הזאת טובה איך אתם לא רואים את זה בכלל כתיבה שלא באה מעצמך ושנותנים לך אשכרה נושא זה לא כתיבה וזה רק מעיד פה על ה"יוצרים"...

למעלה