פעילות השמיניה השולטת!!!1

../images/Emo124.gifפעילות השמיניה השולטת!!!1

הקמפיין "השמינייה השולטתתת!!!!1" כולל את שמונת האלבומים החמים ביותר של קיץ 2007 במחיר מיוחד של 59.99 ₪ בכל חנויות וברשתות המוזיקה המובחרות! כל השמות הגדולים ביותר של עולם הפופ עם כל הלהיטים הגדולים והמצליחים ביותר בארץ ובעולם! מארון5 - לאחר שגרפה שני פרסי גראמי ומכרה 10 מליון עותקים ברחבי העולם מאלבום הבכורה שלהם- חזרה להקת מארון פייב (עם הסולן החתיך אדם לוין) לראשי המצעדים בעולם עם האלבום החדש "It Won´t Be Soon Before Long" הכולל את הלהיטים "Makes Me Wonder" ו- "Wake Up Call". ריהאנה - נסיכת הפופ היפהפיה שהפכה הקיץ לכוכבת הכי חמה ופופולארית בזכות הלהיט הענק "Umbrella", שחררה לאחרונה את אלבומה השלישי והמצליח. בימים אלה יוצא הלהיט החדש שלה Shut Up And Drive"" מיקה - הזמר, היוצר ואחת התגליות החשובות ביותר של מוסיקת הפופ לשנת 2007 הוציא בתחילת השנה את אלבום הבכורה הסופר-מצליח שלו (מתקרב למכירות של 3 מליון עותקים) כולל את להיטי הענק "Grace Kelly", "Love Today" ו- "Relax" גוון סטפאני - כוכבת הפופ האמריקאית יוצאת להקת No Doubt באלבום סולו שני, כולל שיר הנושא Sweet Escape" "The שבו היא מארחת את אייקון, והבלדה היפהפיה "4 In The Morning" נלי פורטאדו - הזמרת המוכרת והמצליחה ביותר בעולם בשנת 2007. האלבום ""Loose שיצא ב- 2006 הוא האלבום הכי מצליח של הכוכבת וכולל את הלהיטים " "Say It Right, "All Good Things" ועוד... איימי ויינהאוס - הזמרת הבריטית הפכה בזכות אלבומה השני לאחת הזמרות המצליחות ביותר בעולם. איימי היא אחת מהזמרות הבריטיות שעשו את זה השנה בענק בארה"ב, בזכות הלהיט הגדול "Rehab" אייקון - כוכב הסנגלי (שהופיע גם בתל אביב לא מזמן) הצליח השנה באלבום שני. הפך לכוכב ענק השנה בזכות הלהיטים "Smack That" , "I Wanna Love You" ו- "Don´t Matter"
טוקיו הוטל - להקת הרוק/פופ מגרמניה הפכה בשנה האחרונה לאחת הלהקות המצליחות ביותר ברחבי אירופה. "Scream" הוא האלבום הבינלאומי הראשון של הלהקה בשפה האנגלית שכולל את הלהיט הענק "Monsoon" חגיגות סוף עונת הקיץ עם השמינייה השולטתתת בתפוז אנשים: בכל יום תוכלו לזכות בדיסק של "אמן היום" מתוך השמיניה השולטתתת. כל שעליכם לעשות הוא להכנס לדיון על אמן היום לפי לוח הזמנים המופיע למטה, ולבחור את השיר האהוב עליכם ביותר מבין שתי האפשרויות לבחירה ולציין מדוע בחרתם בשיר זה. בכל יום, הנימוק המשכנע ביותר יזכה את הגודל בדיסק החם של היום.

../images/Emo106.gifאמן היום: טוקיו הוטל

להקת הרוק/פופ מגרמניה הפכה בשנה האחרונה לאחת הלהקות המצליחות ביותר ברחבי אירופה. "Scream" הוא האלבום הבינלאומי הראשון של הלהקה בשפה האנגלית שכולל את הלהיט הענק "Monsoon" היום במסגרת "השמיניה השולטתתת" שרשרו כאן את השיר האהוב עליכם ביותר מבין השניים העומדים לבחירה: Ready Set Go http://www.youtube.com/watch?v=QWPt7aE_EXs או Monsoon http://www.youtube.com/watch?v=kfMnM5Y2rw8 איזה שיר אתם מעדיפים ולמה
שרשרו לכאן את הודעתכם, הנימוק הכי משכנע יזכה את הגולש בדיסק של טוקיו הוטל. בהצלחה

../images/Emo191.gif מונסון.

כי השיר הזה מרגש, באמת! לא מזמן בכיתי ואז היה את השיר הזה והתחלתי לחייך פתאום, זה היה ממש מצחיק ^^

אוקי

שניהם כמובן שירים מדהימים לדעתי, אבל מונסון לוקח, אפשר מאוד להתחבר למילים שלו על הפעם הראשונה כשמבינים את המשמעות שלהם וגם כי פשוט המנגינה כל כך מרגשת, שאי אפשר להסביר.

אז תסביריP:

אני פשוט לא מוצאת את המילים המדוקייקות לתאר כמה זה מרגש חח

אם רק..

הייתי יודעת איך להתחיל היו פה מגילות והיה לנו את הפורום הכי מפוצץ בהסברים למה מונסון מדהים XDD אי אפשר למצוא את המילים הוא פשוט שיר מרגש עוצמתי שגרם לי לבכות על הפעם הראשונה ששמעתי אותו. נוטוב, גם ביל אשם , הוא שר XD וגם כי יש לו את הקול הכי מדהים בעולם. הייתי ממשיכה אבל יש לי חתונה שאומרים לי שצריך להתארגן כבר אלייה S: . באסות.

crazysapir

New member
חחח יאלה בואי נעשה ביחד סיבות הפרס נחלק ביננו

D: אז נעשה דבר כזה ביחד נעשה סיבות אז אני יכתוב ראשונה 1. ואז את תכתבי 2. וככה נששיך..וכל פעם שאת כותבת תעתיקי את כל הסיבות בהודעהD; יאלה מאגניב?? חח 1.מונסון עזר לי לעבור את הקשיים ,עברתי דרך הסערה ביונד דה וורלד , 2.-תורך:p ]אם זה מרגש השיר וכל מיני דברים כאלה] ^__^

מגניבוש!

חח חצי דיסק לך חצי דיסק לי XD יאללה אממ אוקי P: אז ככה- חחח יאלה בואי נעשה ביחד סיבות הפרס נחלק ביננו 1.מונסון עזר לי לעבור את הקשיים ,עברתי דרך הסערה ביונד דה וורלד , 2. זה שיר שאם אתה קורא את המילים אתה לא יכול שלא להתלהב\להתחבר\לאהוב אותם. 3.

crazysapir

New member
XDDDממשיכה וואי מעניין לאן נגיעעעעעע

1.מונסון עזר לי לעבור את הקשיים ,עברתי דרך הסערה ביונד דה וורלד , 2. זה שיר שאם אתה קורא את המילים אתה לא יכול שלא להתלהב\להתחבר\לאהוב אותם. 3.המנגינה הצלולה גורמת לי להרגע ולשכוח מהכעס ולראות את העולם בדרך יותר חיובית=)באמת...

אעע באמת מעניין! D:

1..מונסון עזר לי לעבור את הקשיים ,עברתי דרך הסערה ביונד דה וורלד , 2. זה שיר שאם אתה קורא את המילים אתה לא יכול שלא להתלהב\להתחבר\לאהוב אותם. 3.המנגינה הצלולה גורמת לי להרגע ולשכוח מהכעס ולראות את העולם בדרך יותר חיובית=)באמת... 4. אפשר להקשיב לשיר הזה בכל מצב שיכול להיות- שמחה, עצב, דיכאון, אהבה, שנאה- כל מצב פשוט!!

crazysapir

New member
לא שמתי לב שהוספת=]~~משמשיכה~~:)

1..מונסון עזר לי לעבור את הקשיים ,עברתי דרך הסערה ביונד דה וורלד , 2. זה שיר שאם אתה קורא את המילים אתה לא יכול שלא להתלהב\להתחבר\לאהוב אותם. 3.המנגינה הצלולה גורמת לי להרגע ולשכוח מהכעס ולראות את העולם בדרך יותר חיובית=)באמת... 4. אפשר להקשיב לשיר הזה בכל מצב שיכול להיות- שמחה, עצב, דיכאון, אהבה, שנאה- כל מצב פשוט!! 5.בלדת רוק אחת הגאונות, המילים שלו גורמות לי צמרמורת.

חח לא נורא :) ממשיכה..

1..מונסון עזר לי לעבור את הקשיים ,עברתי דרך הסערה ביונד דה וורלד , 2. זה שיר שאם אתה קורא את המילים אתה לא יכול שלא להתלהב\להתחבר\לאהוב אותם. 3.המנגינה הצלולה גורמת לי להרגע ולשכוח מהכעס ולראות את העולם בדרך יותר חיובית=)באמת... 4. אפשר להקשיב לשיר הזה בכל מצב שיכול להיות- שמחה, עצב, דיכאון, אהבה, שנאה- כל מצב פשוט!! 5.בלדת רוק אחת הגאונות, המילים שלו גורמות לי צמרמורת. 6.כל סוג של בן אדם יכול להקשיב לו בן אדם רגוע,בן אדם עצבני,בן אדם מבין, בן אדם חסר סבלנות..חח יימצא סבלנות לשיר מדהים שכזה.. 7.

crazysapir

New member
ממשיכהD:

1..מונסון עזר לי לעבור את הקשיים ,עברתי דרך הסערה ביונד דה וורלד , 2. זה שיר שאם אתה קורא את המילים אתה לא יכול שלא להתלהב\להתחבר\לאהוב אותם. 3.המנגינה הצלולה גורמת לי להרגע ולשכוח מהכעס ולראות את העולם בדרך יותר חיובית=)באמת... 4. אפשר להקשיב לשיר הזה בכל מצב שיכול להיות- שמחה, עצב, דיכאון, אהבה, שנאה- כל מצב פשוט!! 5.בלדת רוק אחת הגאונות, המילים שלו גורמות לי צמרמורת. 6.כל סוג של בן אדם יכול להקשיב לו בן אדם רגוע,בן אדם עצבני,בן אדם מבין, בן אדם חסר סבלנות..חח יימצא סבלנות לשיר מדהים שכזה.. 7.כי זה שיר שמתאים לכולם ,אין הגבלה לגיל כל אדם מכל סוג וגיל יכול להתחבר למילים,למנגינה

גםם :)

1..מונסון עזר לי לעבור את הקשיים ,עברתי דרך הסערה ביונד דה וורלד , 2. זה שיר שאם אתה קורא את המילים אתה לא יכול שלא להתלהב\להתחבר\לאהוב אותם. 3.המנגינה הצלולה גורמת לי להרגע ולשכוח מהכעס ולראות את העולם בדרך יותר חיובית=)באמת... 4. אפשר להקשיב לשיר הזה בכל מצב שיכול להיות- שמחה, עצב, דיכאון, אהבה, שנאה- כל מצב פשוט!! 5.בלדת רוק אחת הגאונות, המילים שלו גורמות לי צמרמורת. 6.כל סוג של בן אדם יכול להקשיב לו בן אדם רגוע,בן אדם עצבני,בן אדם מבין, בן אדם חסר סבלנות..חח יימצא סבלנות לשיר מדהים שכזה.. 7.כי זה שיר שמתאים לכולם ,אין הגבלה לגיל כל אדם מכל סוג וגיל יכול להתחבר למילים,למנגינה. 8.כי אפשר לשמוע אותו 40549834 פעם בלי שיימאס בזכות שוב, המילים והמנגינה.

crazysapir

New member
וואו כל הכבדו לנו../images/Emo3.gif

אני מאשימה אותך אם אנחנו לא זוכות;)XDD
1..מונסון עזר לי לעבור את הקשיים ,עברתי דרך הסערה ביונד דה וורלד , 2. זה שיר שאם אתה קורא את המילים אתה לא יכול שלא להתלהב\להתחבר\לאהוב אותם. 3.המנגינה הצלולה גורמת לי להרגע ולשכוח מהכעס ולראות את העולם בדרך יותר חיובית=)באמת... 4. אפשר להקשיב לשיר הזה בכל מצב שיכול להיות- שמחה, עצב, דיכאון, אהבה, שנאה- כל מצב פשוט!! 5.בלדת רוק אחת הגאונות, המילים שלו גורמות לי צמרמורת. 6.כל סוג של בן אדם יכול להקשיב לו בן אדם רגוע,בן אדם עצבני,בן אדם מבין, בן אדם חסר סבלנות..חח יימצא סבלנות לשיר מדהים שכזה.. 7.כי זה שיר שמתאים לכולם ,אין הגבלה לגיל כל אדם מכל סוג וגיל יכול להתחבר למילים,למנגינה. 8.כי אפשר לשמוע אותו 40549834 פעם בלי שיימאס בזכות שוב, המילים והמנגינה. 9.כי אחרי הכל הביצוע על ידי נערים בני 18 והגיע למקומות מאוד גבוהים במצעדים וכבש את כל העולם כמעט

לול XD

אני אאשים את שתינו אם לא נזכה XP מתי באמת יגידו מי זוכה? כי בסוף יסתבר בעוד שבוע שכבר הגיעו התוצאות ואנחנו ממשיכות עם הסיבות הטובות שלנו חחח 1..מונסון עזר לי לעבור את הקשיים ,עברתי דרך הסערה ביונד דה וורלד , 2. זה שיר שאם אתה קורא את המילים אתה לא יכול שלא להתלהב\להתחבר\לאהוב אותם. 3.המנגינה הצלולה גורמת לי להרגע ולשכוח מהכעס ולראות את העולם בדרך יותר חיובית=)באמת... 4. אפשר להקשיב לשיר הזה בכל מצב שיכול להיות- שמחה, עצב, דיכאון, אהבה, שנאה- כל מצב פשוט!! 5.בלדת רוק אחת הגאונות, המילים שלו גורמות לי צמרמורת. 6.כל סוג של בן אדם יכול להקשיב לו בן אדם רגוע,בן אדם עצבני,בן אדם מבין, בן אדם חסר סבלנות..חח יימצא סבלנות לשיר מדהים שכזה.. 7.כי זה שיר שמתאים לכולם ,אין הגבלה לגיל כל אדם מכל סוג וגיל יכול להתחבר למילים,למנגינה. 8.כי אפשר לשמוע אותו 40549834 פעם בלי שיימאס בזכות שוב, המילים והמנגינה. 9.כי אחרי הכל הביצוע על ידי נערים בני 18 והגיע למקומות מאוד גבוהים במצעדים וכבש את כל העולם כמעט 10. זה שיר שניתן להבין אותו בכל מצב בזכות זה שהוא באנגלית וכך באמת כמעט כל העולם יכול להבין אותו ולהתחבר אליו.

ממ...אוקיי

דבר ראשון שני השירים יפים עד שזה ממש קשה לבחור . אני אבחר ב-Monsoon ,השיר הזה יפה ,יש לו מסר . הליריקה שלו ממש טובה ,המילים מדהימות פשוט . אני בטוחה שהרוב פה יחשבו כמוני ,שהשיר הזה טוב מאוד . ובכלל כל השירים שלהם יפים לדעתי . מתחברים למילים שלו . אפשר לשמוע אותו ופשוט לחייך ,באמת . אני שומעת אותו ולא מפסיקה ולחייך . [חפרתי

NICI GIRL

New member
Ready set go

מונסון הוא יפה ואני מאוד אוהבת אותו, אבל READY SET GO לוקח מבחינתי. הוא מתאר מצב שהרבה מאיתנו יכולים להזדהות איתו. הרבה מאיתנו לפעמים מרגישים שהם הולכים לפי הזרם ופשוט רוצים להתחיל להתבלט ולא להיות כמו כולם תמיד. השיר הזה מתאר את המצב הזה של לשבור הכל ולהיות איך שאתה ולא משנה מה יגידו, שהכי חשוב הוא שלא תאכזב את עצמך. כי ברגע שאתה הולך עם הזרם, אתה כאילו איכזבת את האישיות שלך שלא נתת לה הזדמנות להיראות ולהתבטא נכון וברגע שאתה מחליט לשבור הכל ולקחת סיכונים, אתה לא יודע מה יקרה, כי זה משהו שונה ואחר מכולם. בקליפ, התקופה הזאת שאתה הולך עם הזרם מתוארת כתקופה אפורה וזה נכון, כי אנחנו כולנו אותו דבר ואף אחד לא שונה מהאחר, ברגע שהם מחליטים לשבור את הנורמות(אחרי שטוקיו הוטל שרים לפניהם), האנשים מתחילים לקבל צבע, כי כל אחד הלך לכיוון שונה ועשה משהו אחר שלא קשור לשני, הם הבינו שכדי להצליח ולא להיות אפורים אתה פשוט צריך לבטא את עצמך כי אלמנט ההפתעה והאי ידיעה על העתיד, זה מה שהופך את החיים שלנו ליותר מלאים וחוויתיים. מקווה שהסברתי את עצמי בצורה הטובה ביותר:)

למעלה