פעילות השמיניה השולטת!!!1

ElinorLahav

New member
מונססססססססון !

זה השיר הכי מרגש ששמעתי איי פעם ! אני כ"כ אוהבת אותו אני באמת יכולה לשמוע אותו 1809 פעמים ביום ולא ימאס לי
דרך אגב כל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת במישו מאוד חשוב
אבל הוא משמח אותי בו זמנית , אני פשוט לא יכולה לתאר את הרגשות שמתפרצים החוצה כשאני שומעת את השיר הזה ! בקיצור אני פשוט מאוהבת בו !

never cry

New member
אני בחרתי ב:

Ready Set Go בגלל פרוש השיר שמדבר על כך שהכל אותו דבר וצריך לצאת מהשגרה, ולפרוץ החוצה. השיר הזה מזכיר לשאני צריכה להתמודד עם דברים גם אם זה קשה וזה מוציא אותי מהשגרה. השיר הזה מזכיר לי שזה שכולם רוצים שאני יתנהג בצורה מסוימת כמו הנורמה לא אומר שאני צריכה להתנהג ככה שיש לי אישיות בפני עצמי. כשאני חושבת על המילים אני רואה שאם אני יפרוץ את החומות של מה שדורשים ממני אני יוכל להצליח להיות אני. יש בית שאני מאוד מתחברת עליו שאומר: "תעזוב הכל אחורה, ביחד איתנו אין יותר מה לאבד, כל מה שמאחוריך ומאחורי, לא יכול לעצור אותנו"... אומרים לי הרבה פעמים לעזוב את העבר ולהתקדם לעתיד ולחיות את ההווה אבל זה לא פשוט כשאומרים את זה ככה בשיר יש את החלק שמזכיר לי שיש עוד כאלה ושאפשר לעשות את זה ביחד. זהו..
קצת חפרתי.. הייתי כותבת את הדברים בצורה יותר ברורה עם זה לא היה בפורום.. כי בכל זאת הסיפור שמקשר אותי עם השיר הוא דיי אישי..

never cry

New member
אני מקווה שגם תפוז יסכימו איתי

כי אני ממש רוצה ת'דיסק. וגם כי זה באמת מה שאני חושבת רק שקשה לי להסביר בלי לספר פרטים אישים מדי שאני לא רוצה שיהיו על גבי הפורום אבל זה הכי קרוב שהצלחתי..

sweetyheart

New member
וואוו.. מזל שניזכרתי!!!

חח... הגעתי שניה לפני שהיום עבר (ואיתה התחרות על הדיסק אני מניחה) טוב אז הבחירה שלי היא ללא ספק Monsoon הסיבה לא כל כך קשורה לשיר עצמו פשוט כי שמעתי על הלהקה הזאת כ-ל כ-ך הרבה מאחותי הקטנה שפשוט לא יכולתי לראות/לשמוע משהו שקשור אליהם יותר.. עד שחברה שלי התקשרה אלי ואמרה לי "את חייבת לשמוע את השיר מונסון של טוקיו הוטל!" כמובן שהתגובה שלי היתה "דייייייייייייייי!! אני לא יכולה יותר לשמוע עליהם!!!" עד שבאמת שמעתי את השיר פעם אחת והתמכרתי. אז Monsoon זה שיר שכובש גם בגיל 11 וגם בגיל 19 ולכן זו הבחירה שלי.

Übers ende der welt!

כן כן לאReady, set , go אלא UEDW הגרסא המקורית של השיר בגרמנית מכיוון ש "לעבור את סוף העולם" (שם השיר בגרמנית) מדבר על כך שניתן לעבור את "סוף העולם" כאשר עושים זאת ביחד . מה שמיוחד בשיר הוא שהמשמעות של "לעבור את סוף העולם" היא לאזור אומץ ולעזוב את כל מה שמוכר וידוע לטובת עתיד ומקום טוב יותר, לא בהכרח להשתחרר מהעולם שבו אנחנו חיים, הכוונה היא לפרוץ את החומות, המחסומים במובן של לשבור את הכללים (בדומה ל another brick in the wall של פינק פלויד) ולעשות את מה שנכון ולא את מה שצריך. ובקיצור, הסיבה ש Ready, set, go הוא שיר מצויין,היא שנוסחה מנצחת לא מחליפים ומה שעבד על גרמניה צרפת ועוד כמה וכמה ממדינות אירופה, יכול לעבוד גם באנגלית. וכן עם תרגום מושקע, לחן סוחף וביצוע מעולה של כל חברי הלהקה, Ready, set, go באמת מצליח להעביר מסר חשוב, למי שמתייחס למלל.

never cry

New member
מתי יש "תוצאות"?

ואיך יודעים? זה נכתב בפורום נשלח מסר? איך?

למעלה