פעילות השמיניה השולטת!!!1

3has3

New member
"monson"

כי מונסון הוא אחד השירים מאלבומם הראשון של טוקיו הוטל, "שראיי". לשיר זה יצא הקליפ הראשון של טוקיו הוטל. בישראל וגם במדינות נוספות כאשר אומרים את שם השיר, ישר יודעים שמדובר בטוקיו הוטל - השיר בעצם מייצג את הלהקה לאנשים רבים. אפילו אנשים אשר לא אוהבים את טוקיו הוטל או את שאר השירים שלהם, מתחברים לשיר ונהנים לשמוע אותו. השיר עצמו הוא שיר מדהים! המילים, המנגינה, הכל ביחד יוצר דבר מדהים שממש כיף לשמוע! בהצלחה

MyDecember1

New member
Through The Monsoon ../images/Emo118.gif

אני בחרתי את Through The Monsoon. ולמה? מבחינתי השיר הזה הוא שיר תקווה... " ביחד נרוץ למקום חדש, מבעד למונסון רק אני ואת " לפעמים אנחנו מרגישים שבא לנו ללכת למקום אחר, טוב יותר, שקט יותר, שמח יותר, בלי מלחמות ועצב.. וזה מה שמסמל בשבילי השיר הזה, את התקווה הזאת.. כשאני מדוכא אחד מהשירים שאני הולך לשמוע הוא השיר הזה והוא נותן לי תקווה להמשיך ולחיות את החיים כרגיל.. " רץ מבעד למונסון מעבר לעולם לסוף הזמן כשהגשם לא מכה נלחם בסופה לתוך הכחול וכשאני מאבד את עצמי אני חושב עלייך. " הפזמון מאוד חזק בשיר ואני מאמין שבגללו השיר כל כך הצליח. וזה בנוסף למנגינה המדהימה והמרגשת של השיר ולקול המדהים בשיר...

meitaltul1

New member
Ready Set Go

אני אוהבת את שתי השירים אבל ready, set, go הוא שיר שאני יותר מתחברת אליו, הוא יותר קצבי, יותר רועש, הוא קליט מבחינה מוסיקאלית וגם מבחינת המילים שלו. התחברתי למסר שמנסים להעביר בשיר, כי שמבינים את המשמעות של השיר אז מתחברים יותר לשיר. טוקיו הוטל בעצם ניסו להגיד בשיר הזה שנילך עם החלומות שלנו כי ככה הם עשו והם הגשימו אותם עם כוח רצון. הקליפ של השיר גם ממש מושקע ואם לא מבינים את המסר מהשיר למרות שהוא די ברור הקליפ ממחיש לנו אותו יותר.

chikogirl

New member
אוקיי בעייני

Ready Set Go אוקקי אני חושבתת שהרוב יגידו מונסון אבל אני חושבת שגם בReady Set Go יש מסר מממש חזק ומשמעות כי בעצם השיר מנסה לשנות משו את זה שלא כולם צריכים להיות אותו דבר אלה אנחנו יכולים לשנות את העולם אז לפי דעתי אני יותר אוהבת אותו כי מבחנתי יש בו מסר חשוב על העולם בכללי ואנחנו יכולים לשנותתתת=]]] חח קצת חפרתיי אבל זאת הדעה שלי חחח מקווה שהבנתתתםםםם=]]]]

מאיוש33

New member
הממ...בחירה קשה!!

אבל בטח שמונסון לוקח ובגדול! ולמה? מכמה סיבות... :
קודם כל הוא הלהיט הכי חם של הקיץ [ ולא רק בישראל] !! עד לפני הוצאת הסינגל הזה אף אחד שגר מחוץ לגבולות אירופה לא ידע מי הם, ועכשיו חצי עולם מעריץ אותם ושמים את הקליפ בלופים ב- MTV . אז אין ספק שהלהיט הזה עזר להם לפרוץ את גבולות אירופה, ובגדול!
יש לו שלוש גירסאות: אחת שביל שר שהוא קטן יותר, אחת שהוא גדול, ואחת באנגלית. כל אחד יכול להתחבר לאיזה גירסא שהוא מעדיף :]
השיר משלב בתוכו קטעים שקטים מול קטעים קצביים וקופצניים שמתאימים לכל אחד.
קליפים מדהימים ומושקעים שמציגים בצורה ברורה את כוונות השיר :)
ואחרונה חביבה, סיבה שבהחלט הייתה מספיקה רק היא לקחת את התחרות, היא הכתיבה הנהדרת של ביל קאוליץ' . מילים נהדרות שגם בני חמש וגם בני חמישים יכולים להתחבר אלייהם. השיר מספר על אהבה, על הצורך להתנתק מהעולם לכמה רגעים, ההקרבה למען האהבה- אפילו בדרכים קשות , רק כדי שיהיו לזוג האוהבים כמה דקות של התנתקות מהעולם, כמה דקות לעצמם.. , הרצון לפתוח דף חדש וכשהכל נראה אבוד וקשה, להתחיל מחדש ולא לשקוע בתוך היאוש והדיכאון..

rotemsp

New member
Monsoon כמובן...

כי readu set go, פשוט נשמע לא טוב, בגרמנית הוא נשמע פי עשר, והיות ואני מעדיף בגרמנית אז אני פוסל את הגרסא האנגלית הזאת, לעומת זאת מונסון, אפילו נראלי התחלתי לאהוב יותר מהגרסה האנגלית לשיר. בהצלחה לכם חבריה!

rotemsp

New member
אה וגם הגלל...

השורה "When I lose myself I think of you" אשכרה שורה נוגעת.

YuviR

New member
monsoon

כולם אומרים את זה, אבל המילים שלו פשוט מרגשות אותי כל פעם.... אני רואה שהוא נכתב מתוך רגש כלשהו וכשאני שומעת אותו אני באמת מרגישה את המילים ולא סתם שומעת אותם בלי להתייחס. השיר תמיד מעורר בי רגש מסויים ולא משנה כמה פעמים שמו אותו בגלגל"צ, זה ממש לא משנה לי כי שיר שאני באמת אוהבת לא נמאס עליי אף פעם. בהתחלה כששמעתי את השיר בפעמים הראשונות, המילים שהכי נגעו בי היו and when I lose myself, I think of you גם בגלל שבקטע הזה ביל מן כזה שר אותן ביותר רגש :p

yaelka1

New member
monsoon

וואי השיר הזה אומר לי המון... אני זוכרת שפעם ראשונה ששמעתי אותו ברדיו הייתה אחרי שליוינו את אחי הגדול לשדה תעופה לטיול תרמילים שלו באירופה... הייתי כל כל עצובה ואז אחרי כמה דקות כשנכנסו לאוטו התנגן השיר הזה ופשוט נחנקתי ולא רציתי לבכות... עכשיו כל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני חושבת עליו... אבל זה כבר בכלל לא מעציב אותי. אני חושבת על כמה שטוב לו והוא נהנה. וזה שאני מתגעגעת אליו הכי בעולם מראה כמה הוא חשוב לי... אז זהו, זה למה בחרתי את השיר הזה:) גם כדי לשתף אותכם וגם כי יהיה נחמד לקבל את הדיסק שלהם כי הם להקה מעולה שאני מאוד מעריכה:) יומטוב לכולם!

mafakit

New member
מונסון כי הוא פשוט יותר עוצמתי וי|אלפקה|../images/Emo218.gif

ויש בו משהו שונה.. הוא מיוחד כזה כי כששומעים אותו את ההתחלה ואת הפיזמון הראשון יש מן הרגשה כזו של שיר חזק ושההמשך עומד להיות טוב! ויש מן צפייה למשהו גדול כששומעים את השיר ואז מקבלים את זה בסוף לפני הפזמון האחרון שפשוט כל כך משלים את השיר! והשיר עובד מצויין כסינגל. השיר החזק והקליפ שרק מגביר את העוצמה יוצרים סינגל מעולה שעובד טוב!

lotem levi

New member
ready, set,go

אני מעדיפה את השיר הזה כי הוא יותר קצבי, יש לו מילים קצת יותר מעניינות משל מונסון, מונסון הוא פשוט עוד שיר אהבה כזה והוא לא מחדש כלום, לעומת זאת רדי סט גו מדבר על חופש וזה הרבה יותר מעניין מעוד שיר אהבה. המוזיקה ברדי סט גו יורת יפה מבמונסון, המנגינה יותר יפה. וזה הכל.

KillerPilze

New member
Monsoon ../images/Emo45.gif

"ומלפניי, כבה הנר האחרון"
מונסון - לחלוטין. זה שיר שפשוט אי אפשר להישאר אדיש אליו, הבחירה הנכונה ביותר לסינגל ראשון ללהקה שאם היא לא הייתה נעשית טוקיו הוטל לא היו מגיעים למקום שבו הם נמצאים היום, בלי להזכיר בכלל את העובדה שרבים מאיתנו לא היו מודעים לקיומם של ארבעם הבנים האלו והמוזיקה שלהם. אני זוכרת את הפעם הראשונה ששמעתי את השיר, בגרסה הגרמנית המקורית. את הקול הילדותי -צרוד של ביל שסקרן אותי, את סגנון המיד-טמפו של השיר שהפך אותו ללהיט שהוא כבר שנתיים שלמות - לא משנה באיזה שפה מדובר: גרמנית, יפנית (כמו בגרסת הרמיקס של הסינגל המקורי שיצא בגרמניה) או כמובן אנגלית. "אני חייב לחצות את המונסון, מאחורי העולם עד לסוף הזמן וששום גשם לא ירד יותר" אני זוכרת את הפעם הראשונה שטוקיו הוטל דיברו על כך שהם מתכוונים להשיק את השיר באנגלית בתור סינגל בינלאומי, באפריל 2006. ואתם יודעים מה? זה היה נשמע כל כך הזוי אז. המנחה של התוכנית, שטפאן ראאב, שאל את טוקיו הוטל לא ממש ברצינות האם הם מתכוונים להקליט את השיר גם באנגלית בתור "through the monsoon" והם ענו שכן. מיד המנחה התחיל לאלתר ולשיר תרגום לשיר בגרמנית, Through the monsoon, behind the time. ואז ביל תיקן אותו ואמר שהשורה הולכת להיות דווקא Beyond the world, וככה הם דיברו על השינויים שהם נדרשו לעשות במילים המקוריות ... והכול התרחש לפני כמעט שנה וחצי. אני לא יודעת אם אתם קולטים את זה, אבל להגיד אז שהשיר, שלבסוף קיבל את הכותרת הקליטה יותר - Monsoon יככב במקומות הראשונים במצעדים ברדיו הישראלי - זה היה נשמע כמו בדיחה. מה הקסם של השיר הזה? אולי העובדה שביל כתב את השורות המרכזיות בשיר על לפגוש את האהבה האבודה שלך בעולם אחר, בצורה כל כך בוגרת למרות שזהו נושא שנשמע מורכב מדי להתמודדות של בסה"כ ילד בן 15 ואפילו 14. בכל אופן, התוצאה משכנעת לחלוטין . אני לא יודעת מי מכם הבחין, שהשיר בתחילתו מזכיר מעט את המנגינה של Lovesong של להקת "The Cure". Lovesong נחשב לאחד משירי האהבה המפורסמים ביותר של שנות ה80. מה אתם אומרים, חושבים שMonsoon יהפוך להיות אחד משירי האהבה המפורסמים של שנות ה2000? "ואם אני לא יכול יותר אני נזכר, בכל פעם שאנחנו רצים יחד דרך המונסון הכל נהיה טוב." lg Heidi

LiHiLuSh

New member
עונה

אני את שתהםם ואין יוצא מהקלל כי אני אוהבת את הלקה וזה ממש מוזר כם אני אוהבת את כול השירים שלהם 100% זה די אף פעם לא קרה לי זאותי להקה מצוינת ואין לי אפשרות בחירה באחד מין השירים אני אוהבת את כולם

SpongBobit

New member
Ready , Set , Go!../images/Emo99.gif

בחרתי בשיר הזה בגלל שאיכשהו יש לו יותר משמעות בשבילי. השיר בעצם מדבר על גילוי של דרכים חדשות, והוא מדבר על כך שצריך לצאת לפעמים מהשיגרה, ולפרוץ החוצה ,לנצל כל הזדמנות שנתנת לך,לחיות את השניה (שזה המוטו לחיים של סולן הלהקה-ביל) לעשות מה שאתה רוצה ולא להשאר כלוא בתוך המערכת ולהתחיל בחיים חדשים לגמרי... לא להיות כמו כולם לנסות להגשים את החלומות. השיר מזכיר לי בעצם את הסיפור של הלהקה,שהם הקימו אותה בכלל, עזבו הכל והשקיעו בדבר שהכי חשוב להם - המוזיקה. ובשביל להגשים את החלום שלהם הם היו צריכים לעזוב הרבה דברים, אבל לשיר יש מסר מאוד חיובי... וגם הלחן של השיכר יפה מאוד,המילים יפות,והשיר נורא ממכר ונורא כל לזכור אותו. ולדעתי כל אחד היה רוצה לעשות כמו בשיר, לצאת מהשיגרה ולא להשאר כלוא בתוך המערכת.

SpongBobit

New member
הלחן של השיר..ומוסיפה.

והשי גם מעביר שאנחנו יכולים לשנות משהו..להפסיק להגיד עזוב,מה אני יכול לעשות או בורג קטן במערכת....

dirty look

New member
מונסון.

לדעתי מונסון הוא שיר מדהים בעל תוכן, הוא מרגש ורומנטי בו זמנית. המילים יכולות להעלות חיוך או דמעות כי יש להן עוצמה גדולה.

Pukapukit

New member
ready set go!

בגלל כמה סיבות- 1. השיר הוא באמת יותר חדש ויותר בוגר~ 2. האימרה בו שונה משל מונסון, וגם טובה יותר. אבל בגרסא האנגלית היא פחות ברורה >< בעיקר בגלל השם. למה, הו למה הם שינו את השם?! ]; 3. הקליפ
הפאן של ביל
הראש-חסר-הכובע של טום
ובכלל, כל הקליפ הזה- הכי טוב שהיה להם מאז שראי.

Übres ende der welt

כן כן לא Ready, set , go אלא UEDW הגרסא המקורית של השיר בגרמנית מכיוון ש "לעבור את סוף העולם" (שם השיר בגרמנית) מדבר על כך שניתן לעבור את "סוף העולם" כאשר עושים זאת ביחד . מה שמיוחד בשיר הוא שהמשמעות של "לעבור את סוף העולם" היא לאזור אומץ ולעזוב את כל מה שמוכר וידוע לטובת עתיד ומקום טוב יותר, לא בהכרח להשתחרר מהעולם שבו אנחנו חיים, הכוונה היא לפרוץ את החומות, המחסומים במובן של לשבור את הכללים (בדומה ל another brick in the wall של פינק פלויד) ולעשות את מה שנכון ולא את מה שצריך. ובקיצור, הסיבה ש Ready, set, go הוא שיר מצויין,היא שנוסחה מנצחת לא מחליפים ומה שעבד על גרמניה צרפת ועוד כמה וכמה ממדינות אירופה, יכול לעבוד גם באנגלית. וכן עם תרגום מושקע, לחן סוחף וביצוע מעולה של כל חברי הלהקה, Ready, set, go באמת מצליח להעביר מסר חשוב, למי שמתייחס למלל.

.ready set go

אני בוחרת ב- ready set go. לדעתי השיר קורא לנו להיות מי שאנחנו- שלא נפחד לעשות משהו אחר, שונה, מחשש שיצביעו עלינו באצבע מאשימה או אחרת. שלא נפחד להביע את עצמנו. כבר מגיל צעיר. אל לנו לחשוב ששונה זה רע, שמשהו 'שובר שגרה' חייב תמיד להיות שלילי. השיר מנסה להעביר את העובדה, שחשוב להיות שונה ויחודי מהאחר, שלא תמיד צריך להיות כמו כולם. לא תמיד כיוון הזרם הוא הכיוון הנכון, ושאם כולם היו אותו הדבר העולם היה משונה, חדגוני, משעמם. אם לא נחשוש להיות שונים מהחברה הסובבת אותנו, נוכל "להשלים" אחד את השני כמו פאזל אנושי. וגם אם עד עכשיו הרגשנו שמאוחר מדי, שכבר אין טעם.. שגם אם הכל נראה שחור.. תמיד אפשר לעשות את השינוי. אף פעם לא מאוחר. ולמי שמפחד לעשות את השינוי לבד- תמיד נמצא חבר/ה קרוב/ה שיתמכו בנו, שיעזרו לנו לממש את השינוי. שיעזרו לנו לממש את עצמנו. בגאווה ולא בבושה. אסור שנרגיש רע עם עצמנו. ואם רע לנו עם "הזרם"- שנשתנה. שנבחר "פניה אחרת" במסע הזה שנקרא חיים. שניצור תפנית חדשה בחיים שתוביל אותנו אל היעד שלנו, אל המטרה שבקצה האופק. שנהיה אנחנו ולא משהו אחר. גם אם זה קצת מוזר לאחרים.

למעלה