פרק 3X22 הסוף

קרלוצה

New member
../images/Emo124.gifפרק 3X22 הסוף../images/Emo58.gif

wowowowowowowowwowowo!!!!!! פרק מצויין!!!!
דבר ראשון, נרגעתי כל כך כשווהן וסיד התאחדו ושהקליפהנגר לא קשור לווהן!!! דבר שני סורי על הבורות אבל
לא הבנתייייייי את הסווווף עם ג'ק!!!
פליז שמישהו יסביר לי כי לא הבנתי מה המסמכים האלה, מה זה אומר? שג'ק היה הגורם להעילמותה של סיד כמעט שנתיים ושהוא ראש הקובננט?? זה מה שלורן ניסתה להגיד לסיד?? פיז הלפ...... ההתחלה הייתה מצויינת הכניס של "סיד" והפיצוצים היו WOW.....בכלל פרק רב גווני
אבל אני פשוט מאושרת שהם ביחד עכשיו אין לכם מושג כמה פחדתי שווהן לא יחזור לעונה הבאה!!

prophecy girl

New member
../images/Emo58.gif322../images/Emo21.gif

יאאאאא
אני אוציא עוד אחרי זה, עכשיו צריך ללכת לעזור לבשל

T3rminator

New member
../images/Emo124.gif|ספילר|הסוף..../images/Emo26.gif

איזה פרק.. אהבתי לאללה. והסוף בכוונה פתוח.. (הגיוני לא
) אבל איזה סוף א-ד-י-ר
אהבתי את כל הקטע של אחות של סידני שבורחת, ובעצם זה לא באמת המקום. והסוף המותח.. מעניין מה למה הוא התכוון ב-"את לא היית אמורה לראות את זה"
הכל יכול להיות. BTW מישהו יודע מתי מתחילה העונה הבאה

joyalfa

New member
../images/Emo58.gifוווווווואאאאאאאאאאווווווווו

היי כאן ג'ואי אלפא וריפקין1 בדיוק סיימנו עכשיו לראות את הפרק האחרון ביחד. וממש ממש נהנו ג'יי ג'יי שיחק אותה . זה היה פרק ממש מצויין. מעניין מה יעשו עם כל העיניין הזה בעונה הבאה. אנחנו לא מאמינים שג'ק רע.

Chakotay

New member
ואווווו ואוו ואוו! קליפהאנגר רצחני!

פרק מצוין!! נהנתי מכל רגע! ואני מתחיל לחבב את מייקל משום מה. היה פרק פשוט גדול!!!! חבל עכשיו נצטרך לחכות 8 חודשים.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifפרק עננננננק!!!

אהבתי מאוד את איך שסיד הייתה חכמה עם קטיה ובדקה אותה אם היא נגדה או איתה עם האקדח
ואהבתי גם את איך שווהן ברח מהבית חולים חחחחח אין כמו וויס!!!! הוא כזה
לגבי הקליפהנגר, שמתם לב ל 47 במסמכים הסודיים האלה? מעניין מה זה אומר...אולי ג'ק עומד מאחורי רימבלדי??

Chakotay

New member
אהמממ(ספוילר)

כן זה גם מה שאני חושב, כנראה ג'ק עמד מאחורי כל העניין עם הפרויקט הזה ואחותה של סידני, וזה אומר שהוא גם ידע שלסידני יש אחות. ולגבי הטריק עם קטיה, אני לא חושב שסידני ידעה שהאקדח ריק :)

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifהיא ידעה,

אחרי שהיא ירתה בה סידני הראתה לה את המחסנית
כי בקטע שהיא תקפה אותה בתחלה היא לקחה לה את האקדח ואז כשהיא החזירה לה את האקד היא הוציאה את המחסנית כדי לבדוק אם קטיה משקרת או לא
לגבי ג'ק, זה כל כך מוזר!! כי אם הוא עומד מאחורי השנתיים האלה אז זה אומר שהוא ראש הקובננט וזה מה שלורן התכוונה שהיא יודעת מי שולט עליה אבל סיד לא יודעת, המוזר שהוא היה בכלא, והוא הציל את סלואן כדי למצוא את נדיה ועוד המון דברים....מעניין!

Chakotay

New member
לא שמתי לב לזה

למחסנית :) ואני לא חושב שג'ק הוא ראש הקובנט, זה באמת מוזר מידי.

prophecy girl

New member
WOW../images/Emo58.gif322../images/Emo58.gif../images/Emo21.gif

וואו!! ההתחלה!
סיד ווהן
כל הפרק הזה פשוט מדהים!! לורן מתה... וכשאני חושבת על זה- זה די חבל.. אהבתי את השחקנית... כל הקטע בבית חולים היה ענק!
איך שווהן צעק במכשיר קשר.. וכמובן.. הסוף - שמתי לב שכתוב משהו עם פרויקט 47... הם אף פעם לא מפסיקים, הא??
עשיתי חישוב והפרוייקט התחיל כשסידני הייתה בת 3 [אם אני לא טועה והיא באמת בת 32... היא בת 32 נכון?
] וזה אומר שהפרוייקט היה עוד לפני פרוג'קט כריסמס [זה התחיל כשהיא הייתה בת 4, נכון
. טוב אני צריכה לעשות מרתון דחווווווף...] ווהן בן 35
[אז שמתי לב לפרטים פעם אחת, תנו להתלהב, טוב?] בכל מקרה, היה נורא מצחיק עם סיד ולורן כשהן משחקות אחת אצת השנייה כל הזמן... כל הקטע עם קטיה היה חמוד!
וסיד ווהן
הם ביחד!! יאוווו סוף סוף אחרי כל העונה המעצבנת הזאת! כשאני חושבת על זה, הם היו ביחד 9 פרקים בכל הסדרה! טוב, עכשיו זה רשמי - לא נותר שם דבר! אנג'ל נגמר לתמיד, חברים נגמר לתמיד, טרו - נגמרה העונה, אליאס אין עד ינואר, מה אני הולכת לעשות עכשיו? לראות מכושפות?!

amirze

New member
לא...../images/Emo58.gif

הפרויקט התחיל ביום שסידני נולדה...תסתכלי כאן: www.alias.up.co.il זה בדיוק תאריך הלידה שלה...

dress n glasses

New member
3x22 ../images/Emo58.gif הקונספירציה

מצטערת. הפרק לא היה מלהיב מדי לטעמי. לא חזק כמו הפיינל של העונות הקודמות. הקליף האנגר היה מאכזב למדי. והמסכות? come on...אם כל כך פשוט להכין מסכה אחד על אחד, למה היו צריכים להרוג את פרנסי האומללה ולקחת לאליסון המנוחה את הפנים הקודמות שלה (אגב אליסון, סצנת הקרב בין סידני ללורן בסוף הפרק לא הזכירה לכם את הקרב בסלון של סידני בעונה הקודמת??)? בכלל מה היה טוב כל כך בפרוג'קט הילינג הזה אם כך? לא משנה נעזוב את זה... זוכרים לפני כמה פרקים ששאלתי את זה, לטובת מי שלא יכנס ללינק, שאלתי על רבע סצינה שהופיעה בתקציר אצל ABC אבל כנראה שלא בפרק...מישהו זרק שאולי זה נחתך במעבר לקובץ וידאו..לא משכנע כי כידוע כל אחד מוריד גרסה אחרת ולא אותה אחת. למה אני מעלה את זה פתאום...באליאס מדיה ובעוד אחד מהפורומים של הסדרה יש מישהו שטוען שבאתר של ABC הפסקה האחרונה בתאור הפרק שהיא עכשיו זאת היו עוד כמה שורות שעיקרן מה הבינה סידני מהטפסים: שג'ק לא היה בכלא אחרי שתפסו את אירינה, שאבא של ווהן עבד אצל ג'ק למעשה ושהוא גם תיעד את כל החיים של נדיה ושלה. אני מציעה לקחת את זה בערבון מוגבל, במיוחד כי אני לא ראיתי את זה בעינים שלי (שלא כמו בפעם הקודמת) וגם כי כבר כתבו שהפרק שוכתב כמה וכמה פעמים, ככה שאולי היו שינויים בעלילה. ואוו זה היה ארוך. מעניין מי שרד.
או כמו שאומרת מור - בעעעעעעעע

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאבל אחרי שכתבו את זה

ראית את התגובות? כתבו שם שלא מבינים מאיפה הוסיפו את הקטע עם אבא של ווהן ושאי אפשר היה להבין את זה מהסוף של הפרק, ואלה תגובות של חבר'ה שראו לייב בארה"ב....

למעלה