פרק 3X22 הסוף

dress n glasses

New member
hold it - המשך ../images/Emo58.gif

לא טענתי שזה שודר בגרסה אחרת. זה קונספירטיבי מדי.... אמרתי שיכול להיות אם לא מדובר בפברוק של אחד המשתתפים בפורום שזה התקציר שהעלו בטעות - כלומר זאת היתה אחת הגרסאות הקודמות לשידור לפני עריכה או לפני שינוי, ושכחו לעדכן את דף האינטרנט. הרי הם מכינים את זה מראש ומעלים את זה רק בשעת השידור. מה ששומר שהאפשרויות הם 1. פברוק של אחד המשתתפים 2. הטעיה מכוונת של ABC או מי מטעמם כדי ליצור ציפיה לעונה החדשה (אבל בגלל הסיפור מפעם קודמת עם הטבעת הגיוני שאותה טעות יכולה לקרות פעמיים, אז לא נרראה לי התחכום הזה) 3. זאת היתה אחת הגרסאות האחרונות (עם הסצנה הזאת) והיא שונתה ממש בימים האחרונים לפני השידור חג שמייח

קרלוצה

New member
אה אוקיי זה משהו אחר....

וול נחיה ונראה, אולי ישנו את זה עד לתחילת העונה הבאה אי אפשר לדעת...

טומפיקו

New member
יש תקוה

מסתבר שסידני גדולה ממני בחודשיים וקצת. זה אומר שיש לנו סיכוי ביחד. אולי אני אכתוב לה מכתב? מעניין מה אשתי לעתיד תחשוב על זה?

אכזבה ../images/Emo58.gif

לעומת הסיומים של העונות הקודמות הפרק היה דיי עלוב .לא גילו לנו משהו מיוחד וחדש. ידענו שיש משהו מיוחד בסינדי ובג'ק .היו צריכים לתת לנו עוד משהו קטן על הפרויקט. למישהו יש השערות מזה הפרויקט

מווותק

New member
../images/Emo58.gif פרק 322

טוף - אז אמרתם כבר הכל, אבל לגבי הקונספירציה - אין לי מושג, מאחר שכדי לא לקלקל את הקליף האנגר לעצמי לא ביקרתי בפורום לאחרונה או ביקרתי באליאס מדיה
. בכל מקרה, אני חושבת שזה היה הפרק הטוב ביותר העונה - סוף סוף הם חזרו לימי אליאס העליזים. מה שאהבתי בפרק הזה הוא שכל רגע הפתיע. הרי במהלך כל העונה היו לנו מעט מאוד רגעים בהם עצרנו ואמרנו - WOW, אבל הפרק הזה סיפק לנו מספר גדוש של רגעים כאלה. לגבי קטיה דרבקו - אני אגב משום מה חשדתי שזה היה וייס שתקע את הסכין בגב של ווהן (זוכרים את פרק 314 שהוא ולורן החליפו ביניהם מבט מוזר...? משום מה היתה לי תחושה שזה הוא. לא יודעת למה, אבל בכל מקרה - וייס נשאר חמוד
). כמובן שקטע הנשיקה היה מצויין (אם כי מבויים מדי... מה לעשות). ולגבי המסמכים - לא ניתן היה להבין מהם משהו קונקרטי ולדעתי זו היתה הכוונה. מה שכן הבנו משם היתה העובדה שסידני היא איזה פרוייקט בפיקוחו של ג'ק. כמו כן אנחנו יודעים שג'ק יודע בדיוק מה קרה לה והיכן היא היתה בשנתיים האחרונות ושעובדת קיום אחותה לא היתה זרה לו. משהו כאן מאוד מוזר. אולי הוא באמת ראש הקובננט.
הקליף האנגר הזה היה שונה לחלוטין מ- 2 העונות הראשונות כי לא מדובר פה באיזה אקשן מדהים שישאיר אותנו במתח. היינו - אנחנו לא נשאר במתח כדי לדעת אם ווהן יחיה (כמו בסוף העונה ה - 1), או נהיה המומים לחלוטין מנושא השנתיים החסרות בסוף העונה ה - 2. הסיום של העונה ה - 3 בעצם מעניק משמעות חדשה לאליאס מאחר שהוא נותן לה נפח אחר - את הנפח שמותיר רמבלדי. הרי מן הסתם העונה ה - 4 גם תעסוק בו, אבל לדעתי JJ הבין שנושא רמבלדי / קובננט כבר מעצבן ושהעונה הזאת היתה עונה ללא בשר. הבשר הוא ללא ספק מידת מעורבותו של ג'ק ותפקידו בחייה של סידני / רמבלדי / ווהן. הרי תחשבו על זה: מדוע ג'ק התעקש כל כך שווהן יהרוג את לורן? כי לדעתי הוא ידע שלורן ידעה את האמת וחשש שהיא תספר אותה לסידני או לווהן או WHATEVER. מענין לראות מהי מידת המעורבות של אירינה והאם אולי ג'ק לא היה זה שנבגד אלא אולי הוא זה שניצל את אירינה ובגד בה...? בקיצור - אל תזלזלו בסיום העונה הזאת מאחר שזה מותיר מקום לטוויסטים פסיכולוגיים רציניים ומצויינים בעונה ה - 4. עכשיו צריך לחכות עד ינואר...
ולילה טוב וחג שמיייייייח!

rifkin1

New member
היי מווווותק! בקשר ללורן

נכון לפני שלורן מתה אז היא אמרה את מספר התיבה שבה סידני מצאה את המכתבים. העובדה שהיא ידעה על על על קיומה של התיבה אומרת שבעצם היא היתה שותפה של ג'אק בכל הסיפור... לא?

Chakotay

New member
אהמממ למען האמת

המספר 47 זה מספר שמתויג ל Star Trek , יש אתרים שלמים על הקונספירציה ששמה "47". כמעט כל מספר בסטאר טרק יש בו את המספר 47...זה מדהים

מווותק

New member
../images/Emo58.gif בקשר ללורן

חשבתי על זה היום - כשהן נלחמו, היא אמרה לסיד שבעוד שהיא יודעת מי שולט בה (בלורן), סיד עדיין לא יודעת מי שולט בה (בסיד). האם זה אומר שגם לורן היא חלק מ"הפרוייקט" הזה? האם אמא של לורן אולי שלטה בה? האם אמא של לורן קשורה לג'ק בריסטו? אם אמא של לורן קשורה לג'ק בריסטו אז זה מסביר מדוע לורן ידעה על קיום הכספת... אבל לא מסביר את התנהלות העונה ה - 3 בה ג'ק היה זה שבעצם גילה על קיומה של לורן. בקיצור - בלאגן... אל תזלזלו בסיום העונה הזה כי, בניגוד לקליף האנגר של עונה 2 שאמנם היה WOW, אבל מסתבר שסיפק עונה מעט הזויה ולא מדהימה, נראה לי שהקליף האנגר הזה יכול לשמש פתח לעונה חדשה והרבה יותר מסעירה - אם רק יכתבו אותה נכון. הרי תמיד ג'ק היה הדמות המסתורית ביותר בעינינו (אחרי סלואן או לצידו), ועכשיו אחנו מתחיל לגלות הרבה יותר פרטים עליו. כמו כן - אהבתי את הניתוח של קרלוצתי היקרה! בטוח שווהן הוא זה שיהיה בהריון בעונה הבאה (מרמבלדי שבעצם היה בגוף של לורן).

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifעוד משהו בקשר ללורן...

היא גם אמרה לה באמצע הריב, "אם נראה לה הגיוני שהיא גילתה בטעות מה קרה לה בשנתיים האלה?" ו "אם נראה לה מקרי שגם היא וגם אחותה נהיו סוכנות?" ו "למה לא יצא לה לדבר עם אמא שלה מאז שהיא חזרה?" ואז היא אמרה לה "שהם דיי דומות רק שהיא יודעת מי שולט בה אבל סיד לא יודעת ע"י מי היא נשלטת"...... בקיצור יש המון דברים לעונה הבאה שפתוחים בעיקר ממה שלורן אמרה לסיד! אני שמחה שלא היה סוף שהימם אלא שהותיר שאלות פתוחות לגבי ג'ק ולגבי השנתיים האלה, אולי בכלל זה לא היה מה שקנדל סיפר לה? הרי בת'חלס היא עדיין לא זוכרת כי מחקו לה את הזיכרון לגמרי....בקיצור אני שמחה מהסוף הזה כי גם אני לא על קוצים לפרק הבא אבל כן מצפה לזה שתהיה עונה סוווווווף

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאני נשמתי לרווחה....

מבחינת סיד&ווהן, אני מקווה שמעכשיו הם לא יפרדו יותר (אני כבר רואה את סיד בהריון יוצאת למבצעים ולפני זה מאחרת לחתונה בגלל רימבלדי
, או בעצם במקרה שלהם ווהן בהריון....תארו לכם טוויסט מפתיע שווהן בהריון מלורן
) אהבתי את השיחה שלה איתו בטלפון כשהלך למצוא את לורן ואח"כ בבית חולים....אני מאווווווד מקווה שיהיו הרבה קטעי סיד/ווהן בעונה הבאה
ואת צודקת!! הסוף הזה שונה מהקליפהנגרים האחרים שהיו אבל זה משאיר מקום לסיפור מצויין להמשך, ועם המון סימני שאלה לגבי המסמכים האלה, אולי באמת כל העיניין של אירנה/סיד/נדיה הוא פרוייקט אחד גדול של ג'ק.....כשחושבים על זה ג'ק הוא היחיד שסיד לא נלחמה איתו עדיין
ונכון, לא פלא שג'ק התעקש שווהן יהיה זה שיהרוג את לורן גם בגלל שהוא ידע שכשהוא יתפוס אותה הוא לא יקשיב לה לעומת סיד, ובגלל זה הוא שאל את סיד לפני היציאה לפעולה שאולי הוא יהיה זה שיסע במקומה....יכול להיות שהמניע של לורן לגלות לסיד את מספר התא בבנק היה בגלל שג'ק בגד בה, מצד שני איך מסבירים את זה שג'ק היה הראשון שעלה על זה שלורן היא החפרפרת? בקיצור פוווווווול שאלות, אני לא יכולה לחכות כבר

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

הסוף אולי משאיר המון סימני שאלה ובמיוחד לעונה הבאה. אבל משום מה זה לא כזה המם אותי למשל כמו סיום העונה השנייה. כל התשובות של למה גק ניסה לחשוף את לורן נגלה בטח בעונה הבאה. בטח כי לורן כבר העבירה מספיק מידע או שבינתיים גק לקח מידע והשתמש בלורן כפתיון.

מווותק

New member
../images/Emo58.gifבאליאס מדיה כתוב ש...

בגלל שהסדרה תחזור רק בעוד 8 חודשים, הם החליטו שהקליף האנגר יהיה הרבה יותר פסיכלוגי ופחות מותח, מאחר שהם יודעים שאם הם היו עושים קליף האנגר רצחני זה היה - א. גומר את הצופים ב. מאבד מהאפקטיביות שלו לאחר 8 חודשים. והאמת - שאני מסכימה אתם לחלוטין. אבל אני נורא נורא נורא א-ת-ג-ע-ג-ע !!!!!!!!!!!

קרלוצה

New member
גם אניייייייי../images/Emo7.gif

אני הולכת לעשות מרטון עונה 3 בזמן הזה....

Wiccan Scorned

New member
אכזבה!!! ../images/Emo58.gif3X22

כרגע סיימתי לראות ופשוט איכזב אותי. הדבר היחיד שאהבתי בפרק זה שלורן נכנסה לCIA (שאגב זה היה ברור שזאת היא כי אף פעם לא הראו העונה את פרוטוקול הכניסה למשרד) וכל הפיצוץ היה ענק!!!! כל שאר הפרק : הזוי ביותר!!!! הקטע שלורן התחפשה לסיד היה אמין כי היא לא דיברה , אבל הקטע שסיד התחפשה ללורן היה כזה לא אמין!! מאיפה היא יכולה לזייף ת'קול שלה ועוד עם מבטא בריטי!!?!?!?!?!? סתם כל הקטע עם מייקל בביה"ח היה יפה, אבל דיי!!! יש לו חור בריאה המחורבנת!!! קצת היגיון!!!!!! הקרב-מאכזב מייקל במסע נקמה- so fuck'n sexy....גררררררררררררררררררררררררר.... והקליף האנגר.... אממממ.... מעצבן אותי שלא יודעים מה סיד גילתה. הדבר הכי יפה בסידרה הזו זה הקליף האנגרים, והעונה פשוט לא היה. אם היינו מגלים מה זה אז זה היה שולט אבל זה סתם מאכזב. הסדרה ממש הדרדרה ואני ממש מקווה שתשתפר בעונה רביעית. פחחחחחחחחחח... ואני חשבתי שאני אשתגע 8 חודש... אחרי הפרק הזה.. נוט לייקלי!!!!!

dress n glasses

New member
CIA או לא? ../images/Emo58.gif

זה אמור להיות אפקט קולי של איזה סינתיסייזר או משהו דומה..

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifעוד קטע שהיה חמוד../images/Emo99.gif

זאת פעם ראשונה שסיד קוראת לווהן "מייקל" ועוד פעמיים באותו משפט!!! (הקטע שהיא דיברה איתה בטלפון) שיא רומנטי חדש.... בהתחלה חשבתי אולי לורן מנסה לעבוד עליו שוב ושזאת היא מחופשת בגלל שרק לורן הייתה קוראת לו ככה אבל שמחתי לראות שלא!

למעלה