פרק 3X22 הסוף

מווותק

New member
../images/Emo58.gif אגב...

בסצינה האחרונה - בבנק נכון שסיד, עם הפיאה האדמונית והמשקפיים המרובעים, נראתה מאוד דומה לאירינה דרבקו באחד מפרקי העונה ה-2, (220 או 221 אם אני לא טועה), בהם היא פיתתה את סיד ווהן הרחק מאיזה בניין באירופה שעמד להתפוצץ? (הם רדפו אחריה והיא ידעה שסארק מלכד את הבניין, אז היא קראה להם ממש ליד המעלית - והם התחילו לרדוף אחריה ויצאו מהבניין). אולי זאת רק אני, אבל משום מה שראיתי את סיד בסצינה הזאת חשבתי שאני רואה את אירינה (שלא לדבר על הבנקאי שלצידה שמזכיר מעט את התחפושת של סלואן ב - 214). נו טוף... מוחי הקודח.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifחחח נכון זה היה בפרק 218

כשהיא קראה בשם שלה כדי שתצא מהביניין
זה מזכיר לי שהייתה אח"כ ישיבה ואז מארשל עם החוסר טאקט שלו שאל בסוף אם זה נכון שאירנה קראה בשם שלה לפני שהביניין התפוצץ? ואם זה לא מוזר בעיניה? חחח כאילו דהההה
>>>>> ועוד משהו שהיה דומה....כשווהן ברח מהבית חולים וירד עם הצינור כיבוי זה היה אותו חדר מדרגות של פרק 218 כשסארק נאבק איתו וירה בו...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifחחח נכון זה היה בפרק 218

כשהיא קראה בשם שלה כדי שתצא מהביניין
זה מזכיר לי שהייתה אח"כ ישיבה ואז מארשל עם החוסר טאקט שלו שאל בסוף אם זה נכון שאירנה קראה בשם שלה לפני שהביניין התפוצץ? ואם זה לא מוזר בעיניה? חחח כאילו דהההה
>>>>> ועוד משהו שהיה דומה....כשווהן ברח מהבית חולים וירד עם הצינור כיבוי זה היה אותו חדר מדרגות של פרק 218 כשסארק נאבק איתו וירה בו...

מווותק

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo58.gif

מצויין! אנחנו והעיניים שלנו... אבל נכון שהן היו דומות?!?!?!?!?!? אויש - חדר המדרגות - זה קטע היסטרי!
כאילו... תמצאו לוקיישן אחר... וגם מעבר לזה - זה נורא מצחיק לראות איך ווהן מחלים בנס ובמהירות הבזק מכל הדברים שעושים לו. הרי לורן וסארק רק לפני 2 פרקים כמעט פרקו לו את הצורה והפכו אותו לאיזה קנטאקי פרייד צ'יקן, ועכשיו וייס אמר לו שהסכין ניקבה לו את הריאה... אבל הוא בדרך נס הצליח לעמוד על רגליו ולתעתע בשומרים. נו באמת... אגב - ראית גם איך כשהוא וסידני התנשקו בסוף היה לו כתם של דם על גב המעיל? כאילו... מאיפה? זה הרי לא היה המעיל שהוא לבש כשקטיה דקרה אותו. היתכן שהיה איזה קטע שנחתך בעריכה...?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifחחחחחחח פרייד צ'יקן../images/Emo6.gif

וול done
ולא, הוא דימם.....כי הפצע לא החלים לגמרי והוא התחיל לדמם...זה לא שהוא היה עם אותם בגדים

inbal145

New member
תמיד אהבתי את התמונה הזאת../images/Emo9.gif

סארק
הוא חמוט
אבל מייקל יותר
גררר

למעלה