איכס, פייסובק גם לצפות ברדיו. גם בפייסבוק. אמג, 1984, האח הגדול, הקגב .
ר רעוּת New member 11/5/10 #5 איכס, פייסובק ../images/Emo46.gif גם לצפות ברדיו. גם בפייסבוק. אמג, 1984, האח הגדול, הקגב .
ת תמרוש5 New member 11/5/10 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חפרה ההיא!!! וזה באסה שאי אפשר להריץ קדימה בכלליות.
ר רעוּת New member 11/5/10 #12 ולישוןןןן ../images/Emo7.gif לא נורא, מצאתי איזה מאמר אקדמי שאני צריכה לקרוא כי אני עושה עליו איזה עבודה מחר, כדי לשעשע את עצמי .
ולישוןןןן ../images/Emo7.gif לא נורא, מצאתי איזה מאמר אקדמי שאני צריכה לקרוא כי אני עושה עליו איזה עבודה מחר, כדי לשעשע את עצמי .
ר רעוּת New member 11/5/10 #14 אמגגג תהיתי היו האם ישמיעו את השיר הזה של פיג'יי, כי יש שם מים והכל. ואז זה נראה לי סתם מופרך סוףסוף שיר טוב בתוכנית הזאת
אמגגג תהיתי היו האם ישמיעו את השיר הזה של פיג'יי, כי יש שם מים והכל. ואז זה נראה לי סתם מופרך סוףסוף שיר טוב בתוכנית הזאת
ת תמרוש5 New member 11/5/10 #16 הו פיג'יי../images/Emo16.gif יש ים ותינוקות מתים../images/Emo123.gif ובמיוחד בשבילך- לייק!
ר רעוּת New member 11/5/10 #17 די עם הלייק הזה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif השאלה היא האם היא הטביעה את התינוקת בים . או האם בעצם פיג'יי חזתה את הטרנד של להטביע ילדות בירקון?
די עם הלייק הזה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif השאלה היא האם היא הטביעה את התינוקת בים . או האם בעצם פיג'יי חזתה את הטרנד של להטביע ילדות בירקון?
ת תמרוש5 New member 11/5/10 #18 פיג'יי היא בעצם נביאה!../images/Emo6.gif נראה לי בויקיפדיה כתוב משהו שהיא אמרה שיש אנשים שחושבים שהיא באמת הטביעה את התינוקת שלה ושהיא השטן
פיג'יי היא בעצם נביאה!../images/Emo6.gif נראה לי בויקיפדיה כתוב משהו שהיא אמרה שיש אנשים שחושבים שהיא באמת הטביעה את התינוקת שלה ושהיא השטן
ר רעוּת New member 11/5/10 #20 אמג, עכשיו הם משמיעים שיר עַם נאצי ../images/Emo7.gif. יהיו לי סיוטים בלילה .
ת תמרוש5 New member 11/5/10 #24 נו הצלחת להירדם?../images/Emo6.gif (שוב היתה לי יקיצה טבעית בשעות לא הגיוניות. )
ר רעוּת New member 11/5/10 #25 עכשיו הייתי מצליחה להירדם ../images/Emo7.gif אני צריך ללכת לביצפר וזה .