ציפורי לילה מתרוממות

רעוּת

New member
ראיתי. מזעזע ../images/Emo7.gif

זה כאילו שתפוז ירדו לזנות ומכרו את גופם כדי שלא כולם ינטשו אותם ויעברו לפייסבוק

כן, קצת

גם אני סוגשל אנטי פייסבוק, אבל אם זה מה שיביא עוד אנשים לפורומים שלי, אני מתכננת לשתף פעולה עם תפוז ולמכור את עצמי ביחד איתם

Marlene G

New member
הייתי פה

באתי באיחור וחיכיתי שהיא תשיר
. את השאר אשמע בהקלטה, צריך לקום מוקדם מחר
. לילה טוב לכולן!

ROTEM30035

New member
ציפורי לילה מתרוממות, אבל ממש

בעוד דורי מדבר על בן זוגו, מספר חוויות על נינה ובת זוגתה, ונותן פרומו קצר מחייה של איזו זמרת יווניה (?) שיצאה מהארון, מגיעה פתאום אבירמה ומציגה את מערכת היחסים הסטרייטית שלה. וכמו לראות בחור ובחורה עומדים ומתנשקים באמצע מצעד הגאווה, נראה כאילו כל הסטטיסטיקות התהפכו והקהילה הפכה פתאום רוב מוחץ. לפחות בקרב זמרות זרות שדורי אוהב. חוצמזה, דווקא היה לי נחמד כל המיתולוגיה היוונית הזו. הים אגב, הוא מקום מושלם לשירי מלחים. תרשמו. הו, וג'ני הפיראטית - הו! אני חיכיתי להופלה ואז הם הפריעו לי

לא מסוגלת

לראות רדיו בטלווזיה (רואה רחוק) זה מקלקל לי את החוויה של הרדיו, גם לא מסוגלת לכתוב בפורוס תוך כדי לכתוב ולהקשיב באותו הזמן, אסון למוח מוכה הפרעת קשב. [נתיךשרוף] היה ממש מצוין גם הפעם, זו רק אני או שרונה מעוד מחבבת להגיד, כן, כן, כן. (משעמם אולי). אבירמה גולן אכן הגיעה לא טוב. טוב, מה בפעם הבאה?

רעוּת

New member
נראה לי שאצלי זה ההיפך ../images/Emo6.gif

כאילו, היפראקטיביות וזה
אני לא יכולה להתרכז רק בדבר אחד. אז תוך כדי שאני צופה ברונה בוידאו דיברתי עם תמר, קראתי מאמר, קראתי ספר, וגלשתי באתרים למיניהם

זה נחמד לעשות כמה דברים ביחד

אבל אני מודה שלפעמים, במיוחד בזמן שאני צופה בסרט ובמקביל גם גולשת באינטרנט וגם עונה למיילים, אז אני מתגעגעת לימים שבהם רק ראיתי סרט בלי להתעסק בשום דבר אחר במקביל.

רעוּת

New member
יש בזה משהו,

מצד שני, אני מגלה שרק לצפות בסרט בדר"כ משעמם אותי. אלא אם כן זה סרט ממש מותח או משהו
. וגם אז אחרי כמה זמן אני מחפשת עוד תעסוקות
מישהו מתנדב לתת לי ריטלין?
.

פתחתי עכשיו את האולפן של גל"צ

אז מילא זה שהם כיוונו את המצלמות לאולפן ריק, אבל גיליתי שהכיסאות סגולים! לא בורדו דהוי כמו שהם ניראים בלילה, אלא בצבע סגול אמיתי! מפתיע.

למעלה